15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinkering oksilla ja oksilla – 6 kekseliästä ideaa jäljitellä

Joskus vietät paljon aikaa etsimällä sopivia materiaaleja seuraavaan käsityöprojektiin. Mutta tapahtuu myös niin, että näet heti jotain ja siitä voi syntyä jotain kaunista. Koska luonto on ehtymätön inspiraation lähde ja myös suurin ilmaisten käsityömateriaalien toimittaja. Oksien ja oksien tinkiminen ei ole vain hauskaa, vaan se on myös mukava tapa tuoda huoneeseen luonnollista tunnelmaa. Puukappaleella voit kauniisti sisustaa seinän, pöydän tai ruman asunnon nurkan. Voit tehdä niistä mielikuvituksellisia maalilla, kankaalla, langalla tai paperilla. Kuinka rikastut 6 upealla käsityöidealla.

Askartelu oksilla ja oksilla – materiaalit

tinker-oksat-oksat-koristelu-tee-itse-materiaalit

Metsän oksat ja oksat tuovat filigraanisen ja elävän kohokohdan jokaiseen huoneeseen. Tyylikkäästi käytettynä ne rikkovat kirkkaiden ja yksinkertaisten kalusteiden hieman raittiuden. Varsinkin kun suorat viivat, suorakulmat ja neutraalit värit hallitsevat, maljakko, jossa on oksia tai muutama solmu löysästi sijoitettuna jonnekin, olisi tehokas ja samalla yksinkertainen sisustus.

Boheemi -tyylinen sisustus, jossa on oksia ja oksia

tinker-oksat-oksat-koristelu-boho-tee-se-itse

Vastaavan haaran valinta on pohjimmiltaan makuasia ja riippuu ennen kaikkea paikasta, jossa se on sisustettu. Kevään koristeluissa käytetään usein pajun oksia tai kirsikka- ja omenakukkien oksia. Burin kämmenen koristeelliset lehdet ovat erityisen vaikuttavia. Mutta paitsi tietyt tai eksoottiset kasvit eivät sovellu koristeellisiksi oksiksi. Ajopuut ja kaatuneet oksat löytyvät metsästä, puistosta tai lomalta. Metsän ryöstäminen ja vahingoittaminen on kuitenkin laillisesti kielletty. Voit ottaa mukaasi vain ns. Laserpuun. Nämä ovat pienempiä oksia ja ajopuita, jotka ovat jo maassa. Ennen kuin aloitat askartelun, hankaa oksat kuumalla vedellä. Kun valitut oksat ovat kuivia, voit jatkaa koristeluun. Voit laittaa ne takaisin uuniin tappaaksesi hyönteisiä, mutta sen ei tarvitse olla.

Suunnittele oma puinen adventtiseppele epätavallisissa malleissa

Tee oksista roikkuva joulukuusi – 11 luovaa ideaa suunnitteluun ja koristeluun

Oksien koristeet jouluksi: 15 ympäristöystävällistä inspiraatiota

tinker-oksat-oksat-väritys-väritys-ideat-ohjeet

Halutusta vaikutuksesta riippuen voidaan lisätä muita luonnollista alkuperää olevia elementtejä, kuten höyhenet, puuhelmet, kuoret, kuoret, lanka, nahka tai juuttilanka jne. Tämän mukaisesti voit myös käyttää erilaisia ​​sisustustekniikoita – väritys, koristelu paperilla tai kääriminen langalla.

Kiiltävät kevään pöytäkoristeet oksilla ja oksilla

Käsityöt oksilla ja oksilla -pöydän koristelu-tee-se-itse-kevät

Valitse tähän tunnelmalliseen kevätpöydän koristeluun kaunis maljakko ja useita kapeita oksia. Huomaa, että tämän haarajärjestelyn pitäisi pysyä vakaana pöydällä myöhemmin. Joten kokeile ensin, onko maljakko todella kaatunut, minkä jälkeen voit koristella valitut oksat luovasti. Suosittelemme käyttämään akryylimaaleja tähän tarkoitukseen. Raikkaat pastellisävyt, kuten pistaasivihreä, vaaleanpunainen, vaaleansininen ja auringonkeltainen, sopivat erityisesti kevääseen. Voit tietysti käyttää myös muita sävyjä.

tinker-oksat-oksat-koristelu-tee-itse-väriaine

Levitä maali sopivalla litteällä harjalla. Peitä pieni alue alaosassa maalarinteipillä, jossa voit pitää oksaa kädelläsi ja antaa sen kuivua myöhemmin. Työskentele ensin yhdellä värillä ja levitä sitä kaikkiin haluamiisi paikkoihin. Ota sitten toinen. Akryylimaalit peittävät yleensä erittäin hyvin, mutta jos haluat läpinäkyvyyden, voit laimentaa ne vedellä. Ne kuivuvat suhteellisen nopeasti ja muuttuvat sitten vedenpitäviksi.

Kevätkoristeet oksilla – 30 kaunista jäljiteltävää ideaa

Kevätkoriste pillua paju – 30 hienoa ideaa

26 koristeideaa pääsiäiseksi – tee pieni pääsiäismunapuu itse

Tee seinäkoristeita oksilla ja oksilla makuuhuoneeseen

Tinkeri oksilla ja oksilla -diy-wanddeko-heart-ombre

Tämä sydämen koristelu sopii erityisesti makuuhuoneeseen. Täällä puiset sauvat on suunniteltu vaaleanpunaisiksi ja erittäin ajan tasalla. Voit tietysti valita toisen kaltevuuden. Valitse ensin mukava paikka huoneeseen, jossa voit myöhemmin ripustaa houkuttelevat, itse tehdyt seinäkoristeet. Sen mukaisesti arvioit kuinka suuri sydän todella pitäisi olla.

Ripusta sydän oksista: sydämen koristelu ajopuusta

tinker-oksat-oksat-seinä-koristelu-diy-heart-stencil

Kun olet määrittänyt haluamasi sydämen koon, tarvitset useita oksia ja suuremman haaran, jolle ripustat myöhemmin valmiin sydämen. Luo nyt malli pahville, aseta oksat sen päälle ja merkitse mihin ne on leikattava. Leikkaa ne sopivan kokoisiksi käsisahalla tai, jos mahdollista, leikkauspihdeillä.

tinker-oksat-oksat-ohjeet-sydän-maali-soveltaa

Järjestä oksat kauniisti vierekkäin niin, että ne peittävät sydämen alueen. Ota valitut värit ja laita osa niistä lautaselle tai maalarin paletille. Suosittelemme käyttämään vähintään 3-4 samanväristä sävyä, jotta syntyy todellinen ombre-efekti. Työn helpottamiseksi voit ensin merkitä mihin väriin haluat levittää. Työskentele ylöspäin alhaalta ja maalaa noin 2/3 oksista. Jätä yläosa luonnollisen puun väriseksi.

tinker-oksat-oksat-seinä-koristelu-ohjeet-solmio-sydän-

Anna oksien kuivua hyvin, eli vähintään 6-12 tuntia. Halutessasi voit värjätä ne myös toiselle puolelle. Mutta se ei ole ehdottoman välttämätöntä. Nyt sinun on sidottava oksat suureen haaraan siten, että ne säilyttävät alkuperäisen sijaintinsa, muuten sydäntä ei lopulta ole. Käytä tähän siimaa. Valmista ensin niin monta siimaa kuin oksat. Sido ne suureen haaraan ja aloita sitominen pienet oksat yksitellen.

Käsityöt oksilla ja oksilla -herz-wanddeko-boho

Kun sidot yksittäisiä oksia, varmista, että jokainen niistä pysyy oikeassa asennossa. Muuten kaunis sydämen muoto menetetään ja haluttua vaikutusta ei saavuteta. Lopuksi voit ripustaa itse valmistetun seinäkoristeen valittuun paikkaan seinälle.

Tinker oksilla ja oksilla metalliväreissä

tinker-oksat-oksat-koristelu-tee-itse-kultalehti

Jos haluat enemmän luontoa kotiisi, teet oikean päätöksen tällä tyylikkäällä kupariefekteillä varustetulla oksakoristeella. Tämä sisustusidea ei ole ollenkaan monimutkainen, jos sinulla on oikeat materiaalit etukäteen. Tätä varten tarvitset kuparilehteä, kultalehteä tai hopealehteä, riippuen siitä, mikä metalliväri sopisi paremmin elämäntapaan. Tämä sisältää myös erikoisliiman, joka tunnetaan kullan maitona tai sekoituksena.

tinker-oksat-oksat-koristelu-diy-kulta-lehti-kupari

Oksat tulee puhdistaa hyvissä ajoin. Pinnan on oltava pölytön ja rasvainen, jotta liima tarttuu hyvin ja vaikutus onnistuu. Levitä nyt ohut kerros ja vasta 20 minuutin kuluttua tai kun liima ei ole enää nestemäistä, mutta hieman tahmeaa, voit levittää kuparilehden. Leikkaa sillä välin pieniksi paloiksi, koska se helpottaa työskentelyä. Aseta kiekko-ohut kuparilehti varovasti kullatulle pinnalle ja paina sitä hieman, jotta se tarttuu hyvin. Tällä tekniikalla voit suunnitella vain yksittäisiä oksien alueita, kun taas loput ovat luonnollisia. Lopuksi järjestele oksat kauniisti lasiseen maljakkoon.

Romanttinen sisustus oksilla keväällä

Käsityötä oksilla ja oksilla-kirsikankukkia-tee se itse

Japanilaiset juhlivat keväällä Hinami Cherry Blossom Festivalia. He haluavat sisustaa asuntonsa kukkivilla kirsikankukilla. Ne näyttävät varmasti kauniilta pöydän koristeena kaikkina vuodenaikoina. Saimme inspiraatiota tästä romanttisesta juhlasta Japanissa ja rikastamme sinua yksinkertaisella oppaalla. Tätä käsityöprojektia varten tarvitset huolellisesti kerättyjen oksien ja oksien lisäksi myös kreppipaperia vaaleanpunaisena tai valkoisena ja kuumaliimaa.

tinker-oksat-oksat-koristelu-kirsikankukat-tee itse

Leikkaa ensin useita pieniä neliöitä. Taita jokainen niistä keskeltä useita kertoja, kunnes saat kolmion. Leikkaa nyt saksilla pieniä aaltoja kolmion toiselle puolelle. Avaa se – sinun pitäisi nähdä kukinta. Muotoile kaikki leikatut neliöt tällä tavalla ja käytä sitten kuumaa liimaa kiinnittämään valmiit kukat oksiin luonnollisella tavalla. Voit käyttää mallina todellista kirsikankukkaa, jotta saavutetaan luonnollinen vaikutus.

Jopa yksinkertaisesti järjestetyt oksat ja oksat tuovat filigraanisen ja liikkuvan elementin jokaiseen huoneeseen. Haarajärjestely takaa monipuolisuuden erityisesti minimalistisissa ja moderneissa huoneissa, joissa hallitaan suoria muotoja ja rakenteita. Voit pelata vaalean ja pimeän, geometrisen ja luonnollisen kontrastilla ja saavuttaa suuren vaikutuksen muutamalla keinolla. Maljako oksilla ei häiritse tasapainoa modernissa ympäristössä. Useimmiten selkeys on vieläkin vahvempi kontrastissa.

Tinker lasten teltta oksilla ja oksilla eri tavalla

tinker-oksat-oksat-lasten-teltta-tee itse lanka

Tämä DIY -projekti oksilla ja oksilla on jotain aivan erityistä pienille – teltta. Se näyttää hieman epätavalliselta, mutta se näyttää myös ainutlaatuiselta. Tätä varten tarvitaan useita oksia, joiden tulee olla yli 120 cm pitkiä – riippuen lapsen pituudesta. Niiden avulla voit muodostaa telttasi kehyksen. Suosittelemme käyttämään vähintään 10. Tarvitset myös lankaa eri väreissä. Tässä, mitä enemmän, sitä parempi, mutta sinun on silti vastattava värejä. Lapset pitävät värikkäistä asioista, mutta sinun ei tarvitse liioitella sitä.

tinker-oksat-oksat-teltta-lapset-lanka

Ennen kuin järjestät oksat kauniisti teltan tyypilliseen muotoon, koristele ne langalla. Leikkaa pitkiä lankoja tai villaa mistä tahansa väristä. Sitten voit kääriä oksat villalla. Värikkäitä raitoja pitäisi olla. Lapsesi voi myös osallistua rypytykseen. Kun kaikki oksat on koristeltu, pystytä teltta. Kiinnitä ylhäältä kaikki osat juuttilangalla ja sido tiiviisti yhteen. Voit käyttää käsityölankaa lisätukena ja kääriä se telineen keskelle. Tämä tekee siitä vakaamman ja voit peittää sen kankaalla tai ohuella peitolla, jos haluat. Nyt värikäs teltta on valmis ja valmis peleihin.

Askartelu koivun oksilla

Kaunis sydämenmuotoinen seppele koivun oksista ystävänpäivään ja muihin tilaisuuksiin

Koivun oksista tehdyt koristeet eivät ole pitkään olleet mitään uutta ja kaunista. Sen sijaan voit käyttää ohuempia oksia kotitekoisiin koristeisiin. Esimerkiksi sydämen muotoinen oviseppele olisi hyvä idea. Näytämme sinulle, kuinka helppoa on sitoa sydän oksista. Tarvitset:

  • Oksat
  • keinotekoisia tai todellisia kukkia
  • Kuuma liima ja ase
  • lanka
  • Lahjanauha, strassit, helmet tai muut koristeet

Ohjeita oksien ja oksien askarteluun - Sydämenmuotoinen kukkasilla koristeltu oviseppele

Ota oksat ja muotoile niistä lähes täysin suljettu ympyrä. Kokeile, voidaanko oksia taivuttaa myös keskelle sydämen kärkeä varten. Jos ei, voit käyttää lankaa palan yhdistämiseen. Taivuta sitten molemmat päät ympyrän sisäpuolelle ja sido ne myös sinne, jotta muodostuu hermomuoto.

Tee koristeellinen sydän koivun oksilla vaihtoehtona seppeleelle

Jos teet sydämen koivun oksista, voit tietysti koristella sen haluamallasi tavalla. Käytä esimerkiksi kuumaa liimaa liimaamaan kukkia tai muita tilaisuuteen tai sisustukseen sopivia koristeita. Sydän ei välttämättä tarvitse olla säännöllisesti muotoiltu. Mitä vähemmän oksia keräät, sitä helpompi muotoilla ja taivuttaa. Epäsäännöllinen sydän, kuten yllä olevassa kuvassa, voidaan tehdä myös tällä tavalla, jos teet oksia ja oksia.

Tee itse valkoisia oksia

Tee sydän ripotetuista valkoisista oksista ja aseta tai katkaise puhelin

Jos et löydä koivun oksia tai haluat mieluummin kokonaan valkoisen, voit myös suihkuttaa tavallisia oksia valkoisiksi. Ennen kuin teet tämän, sinun on puhdistettava ne hyvin ja annettava niiden kuivua. Hyvä idea, että voit käyttää valkoisia oksia, on myös tämä sydän. Voit tietysti valita myös muita muotoja. Kun oksat on ruiskutettu ja maali on kuivunut, aseta ne lähelle toisiaan. Muotoile sitten kehys (sydämen muoto, suorakulmio, neliö, kolmio jne.), Jonka liimat muihin oksiin.

Varmista, että kaikki alemmat oksat on kiinnitetty runkoon, muuten ne putoavat pois, kun nostat koristeen jälkeenpäin. Jos näin tapahtuu edelleen, liimaa irtonainen haara paikalleen uudelleen. Oksien päät ulkonevat rungosta ja leikataan sitten sopivilla pihdeillä.

Tee oma koristeellinen haara ripustaaksesi

Haara ripustaa vihreillä oksilla seinäkoristeeksi

Jos teet koristehaaran itse, voit ripustaa siihen erilaisia ​​asioita ja luoda uusia koristeita uudestaan ​​ja uudestaan. Pidämme erityisesti tästä ajatuksesta, jossa haara oli koristeltu vihreillä oksilla. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti poraamalla useita haaroihin yhtä tasaisesti sijoitettuja reikiä. Näiden reikien tulisi olla hieman pienempiä kuin vihreän varret. Sido sitten pidempi lanka oksan molempiin päihin, työnnä vihreä reikiin ja ripusta koriste haluamaasi kohtaan.

Minimalistinen ja luonnollinen - vihreät oksat, joiden lehdet ovat oksalla

Jos teet tämän idean oksilla ja oksilla, sinun ei välttämättä tarvitse porata. Vaihtoehtoisesti voit sitoa oksat suureen haaraan. Muuten, voit käyttää haaraa myös suosikkikukkiesi kuivaamiseen samanaikaisesti. Joten jos ostat usein ruusuja tai saat ne ilmaiseksi, voit yksinkertaisesti ripustaa ne ylösalaisin oksalle muutaman päivän kuluttua. Näin saat käytännöllisen koristeen seinälle.

Tee oma koristeellinen haara kukkien kuivaamiseksi

Joulukoristeita oksilla ja oksilla

Erilainen joulukimppu - ripusta se ylösalaisin pöydän päälle ja koristele se koruilla

Tyypillinen joulukoriste jouluun on oven seppele. Mutta jos sinulla on jo sellainen tai ajatus tuntuu liian tylsältä ja etsit jotain mielenkiintoisempaa, voit myös valita tämän alkuperäisen sisustusidean. Se on eräänlainen joulukimppu, jota ei ole asetettu maljakkoon ja koristeltu tavalliseen tapaan, vaan se ripustaa ylösalaisin katosta.

Idea ruokapöydälle jouluksi - suuri haara, joka on koristeltu keijuilla ja joulukuusi palloilla

Jotta tämäkin toimisi ja koristeet ja riipukset eivät putoaisi pois, sinun tulee tinkiä oksilla ja oksilla, joilla on paljon seurauksia. Ota niin monta kuin haluat ja sido ne kimppuun. Sido seuraavaksi pidempi naru. Tarkasti kuinka kauan riippuu siitä, kuinka syvälle haluat kimpussa ripustaa. Kiinnitä joulukimppu kattoon tai lamppuun ja koristele se sitten millä tahansa koristeella. Tällainen joulukimppu näyttää erityisen tyylikkäältä ruokapöydän yläpuolella tai ikkunan edessä.

Korkkiruuvipajun tai hasselpähkinän oksat moderniin joulukimppuun

Käsityöt hasselpähkinän oksilla koristeellisella ilmeellä

Vaihtoehtona kuusenvihreästä joulupukista voit tehdä myös hasselpähkinän oksia ja tarkemmin sanottuna korkkiruuvin hasselpähkinän oksia. Ne näyttävät kauniilta vain koristeellisen ulkonäkönsä vuoksi ja saavat viimeistelyn oikeilla koristeilla. Jos pidät puristisista ja erityisen hienovaraisista koristeista, voit yksinkertaisesti laittaa oksat maljakkoon.

Tee pöydän juoksijat oksista ja oksista

Yksinkertainen käsityöidea pöytäjuoksijalle erilaisiin oksista tehtyihin juhliin

Onko sinulla pöytäjuoksija, josta et ole oikein pitänyt tai josta on tullut tylsää? Mausta se sitten pienillä oksilla tällä tavalla! Leikkaa oksat suunnilleen samankokoisiksi paloiksi (hieman pidempiä kuin pöytäjalka on leveä), levitä tekstiiliä tai kuumaa liimaa pöytäjalkaa pitkin molemmin puolin ja kiinnitä oksat vähitellen.

Kimppu oksista ja värillisistä pomponeista

Tee kimppu oksista ja oksista ja muotoile värikkäillä pomponeilla

Tällainen kimppu on nopea ja helppo valmistaa oksista ja värikkäistä pomponeista. Se voi koostua useista eri väreistä tai vain yhdestä kolmesta samanlaisesta sävystä. Valitse mikä tahansa värimaailma ja liimaa sitten pienet pomponit oksille kuumalla liimalla. Se oli siinä!

Suuret pomponit paljaiden tikkujen luomiseen lasiin

Toinen loistava idea pomponeilla on myös tämä yllä olevasta kuvasta. Käytä pienten kuppien sijasta yksinkertaisesti suuria, jotka eivät ole levinneet koko oksalle tai oksalle, vaan jotka on yksinkertaisesti kiinnitetty kärkeen. Poista myös oksat, jos haluat.

Valoisa seinäkoriste

DIY -seinäkoriste mielenkiintoisella oksalla ja LED -keijuvalaisimilla

Etsi kauniisti muotoiltu haara, jossa on useita oksia. Liimaa sitten LED -valoketju toiselle puolelle (joka on myöhemmin takana). Jos ripustat koristeen seinälle myöhemmin, syntyy epäsuora, himmeä valo, joka korostaa oksan upeasti ja luo upean tunnelman. Tämä idea sopii hyvin myös yövaloksi.

Rakennusprojekti harrastajille - hylly puusta ja koivun oksilla

Tee sisustus oksista itse – loistava huoneenjakaja

Käytä suuria koivun oksia luonnollisen näköisenä huoneenjakajana

Idea jouluksi ajopuun ja vintage -joulukuusenkoristeiden kanssa

DIY -joulukoriste oksista ja männynkäpyistä ripustettavaksi

Tee koriste ripustettavaksi oksista ja oksista

Koristeellinen haara ripustaa koristeeksi ja hyödylliseksi korutelineeksi

Unelma siepparin kaltainen sisustus nahkaa ja höyheniä

Kaunis ajatus ajopuusta, nahkalangoista ja höyhenistä luonnonmateriaaleista tehtyyn koristeluun

Yksinkertainen mutta kaunis kuvakehys, joka on itse tehty oksista ja langasta

Tee oksista ainutlaatuinen kuvakehys merelliseen tyyliin

Tee pieniä taloja tikuista jouluksi

Käsityöidea jouluksi - tee taloja luonnollisista tai valkoisista tikuista

Vaaleansiniset oksat hiekkaa sisältävässä lasimaljakassa meren koristeluun

Puristinen ja merellinen - vaaleansiniset oksat hiekkalasissa

Puristinen myrkkyä vihreänä Halloweeniksi

Puristinen oksakimppu vihreässä maljakossa kotitekoisena koristeena

Tee vaihtoehto päätyyn oksista

Koristeellinen vaihtoehto päätyyn oksilla ja kiipeilykasveilla

Oksat koivun oksassa maljakkona, koristeltu sydänriipuksilla

Koivun oksat maljakon sijasta ja oksakimppu, jossa riipus on sydän

Previous Post
Rakenna oma työpöytäsi – tee -se -itse -projekteja ja ideoita harrastelijoille ja ammattitaitoisille miehille
Next Post
Optimoi juoksumaton kunto – 9 menetelmää, jotka lisäävät hauskanpitoa harjoittelun aikana