15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuinka tehdä kauniita perhossiipiä itse tehtyjen pukujen lisälaitteena

Monet DIY -puvut ovat täydellisiä vain oikeilla asusteilla. Sama on perhonen kanssa. Ilman oikeita siipiä perhospuvusta puuttuvat tärkeimmät asiat. Siksi tänään aiomme näyttää, kuinka voit tehdä erityyppisiä siipiä itse. Olipa pahvista, kankaasta tai pergamenttipaperista kukkia, ohjeidemme avulla voit tehdä upeita perhossiipiä, joihin tyttäresi rakastuu!

Tee perhossiivet pahvista

Tee perhossiivet paperista tai pahvista

Riippumatta siitä, teetkö perhossiivet lasten syntymäpäiväjuhliin motolla, Mardi Grasilla, Halloweenilla tai vain pukeutuaksesi vapaa -ajallasi, pahvista valmistetuilla malleilla saat riittävän vakaita vaihtoehtoja, jotka valmistetaan nopeasti ja voidaan palauttaa milloin tahansa, jos vanhat luopuvat haamusta.

 • iso pahvi
 • lyijykynä
 • laatikon leikkuri
 • väri
 • sivellin
 • nauha

Tee perhossiipit pahvista - lapset maalaavat siivet itse

Ota pahvi ja piirrä molemmat perhonen siivet. Tätä tarkoitusta varten voit myös ottaa mallin flyygelistä, siirtää sen ensin, asettaa paperin peilikäänteisesti ensimmäiselle flyygelille ja merkitä toisen flyygelin. Leikkaa sitten ääriviivat veitsellä. Lapsesi voi sitten maalata siivet itse ja auttaa sinua tekemään perhonen siivet.

Tinker butterfly siivet - yksinkertaiset ohjeet lasten asuille

Lopuksi tarvitset hihnat voidaksesi kiinnittää siivet. Leikkaa siivet kerran keskeltä ylhäältä ja alhaalta. Työnnä leikkausliuskat näiden reikien läpi. Ne voivat olla hieman pidempiä ja roikkua takana. Tämä antaa siipille erityisen viehätyksen. Solmut eivät ole ehdottoman välttämättömiä, kunhan et tee raoista liian suuria, koska silloin voit kiristää siivet mukavasti.

Kärki: Voit myös tehdä tämän idean perhossiipistä paperista. Sitten voit myös leikata sen yksinkertaisilla saksilla. Muista kuitenkin, että siivet eivät silloin ole yhtä vakaita ja voivat repeytyä nopeasti, varsinkin lastenjuhlissa.

Tee perhossiivet itse aidoilla kukilla

Todellisia kukkia omien perhossiipien tekemiseen

Toki voit tehdä meikin perhoselle, mutta todelliset siivet ovat paljon parempia, eikö niin? Nämä ainutlaatuiset perhossiivet, joita varten tarvitset muun muassa klorobromidi -hopeapaperia ja kuivattuja kukkia, ovat erityisen romanttisia.

 • oikeita kukkia tai lehtiä
 • mikroaaltouuni
 • Keittiöpaperi
 • Keittoastia lasista tai keramiikasta (noin 22 x 22 cm tai tarpeeksi pieni, jotta se mahtuu mikroaaltouuniin)
 • Klooribromidi -hopeapaperi (2 kpl, jokainen 60 cm)
 • Pergamenttipaperi (noin 60 cm)
 • Edding
 • paksu puukappale, mieluiten tasainen puoli
 • kuuma liima
 • ilmastointiteippi
 • Kuminauha

Kuivaa kukat mikroaaltouunissa ja käytä niitä siipien suunnitteluun

Kuivaa kukat

Ennen kuin voit tehdä perhonen siivet, sinun on ensin kuivattava kukat. Voit tehdä tämän klassisella tavalla, jossa ne painetaan kirjoissa, tai nopeammin mikroaaltouunissa seuraavasti:

Levitä kukat talouspaperille ja aseta sitten toinen paperi jokaisen päälle niin, että saat eräänlaisen voileivän. Jos kukat sisältävät paljon kosteutta, voit levittää paperin kahteen kerrokseen. Aseta ensimmäinen kukka -erä suoraan mikroaaltouuniin ja leivinastia sen päälle painamaan. Kaikki kukat on peitettävä. Jos ei, muuta muotoa jokaisen välin jälkeen.

Varoitus! Muotti kuumenee!

Kytke mikroaaltouuni päälle 15–30 sekunniksi, liikuta pannua tarvittaessa ja kytke se päälle vielä 15–30 sekuntia. Vaihda nyt paperi kuivaan ja jatka kukkien lämmittämistä kuvatulla tavalla, kunnes ne ovat täysin kuivia. Puolitoista kolme minuuttia pitäisi riittää yhteensä. Poista viimeinen paperikerros ja kuumenna paljaat kukat.

Käsityöohjeet klorobromidi -hopeapaperilla ja kukilla

Tinker perhonen siivet

Ota leivinpaperi ja taita se puoliksi. Taitto on alue, jossa siivet koskettavat ja perhonen runko on. Piirrä siipi kynällä, käännä paperi sellaisenaan (älä avaa) ja jäljitä ensimmäisen siiven ääriviivat uudelleen paperin takaosaan. Näin saat kaksi identtistä perhossiipiä, kun avaat paperin uudelleen.

Teippaa neljä kulmaa pöydälle teipillä, jotta mikään ei pääse liukumaan. Liimaa sen päälle klorobromidi -hopeapaperi samalla tavalla tahmea puoli ylöspäin. Nyt voit koristella tahmean puolen kukilla haluamallasi tavalla. Jätä riittävän suuri etäisyys reunaan.

Kun olet valmis, voit sinetöidä työn liimaamalla toisen palan klorobromidi -hopeapaperia siipiin, mutta tällä kertaa liimapuoli alaspäin. Voit tehdä tämän siirtymällä vähitellen puolelta toiselle ilmakuplien välttämiseksi. Leikkaa sitten siivet.

Alkuperäinen asuste lapsille ja aikuisille

Tinker perhonen siivet lapsille – perhonen vartalo ja joustavat nauhat

Liimaa lopuksi puukappale kahden siiven keskelle saadaksesi perhosrungon. Kevyt ajopuu on ihanteellinen. Liimaa sitten kuminauha vartalon molempiin päihin, jonka koon mittaat lapsellesi etukäteen. Nyt siivet voidaan kiristää.

Tee omat mustat ja keltaiset perhonen siivet huopasta

DIY -hallitsijaperhonen, joka on valmistettu huopasta perhospuvun asusteena

Jos haluat lasten käyttävän siipiä, on parempi käyttää kevyitä materiaaleja. Huopa ei ole vain loistava, vaan myös täydellinen aloittelijoille. Sen avulla voit tehdä houkuttelevia ja värikkäitä perhossiipiä. Pienessä muodossa niitä voidaan käyttää myös koristeluun keväällä.

 • musta huopa
 • keltainen huopa
 • Kangas tai kuuma liima
 • liitu-
 • sakset
 • ilmastointiteippi
 • lanka
 • Kuminauha

Tee siivet itse keltaisella ja mustalla huopalla ja langalla

Käytä mitä tahansa valittavaa kaavainta siirtääksesi perhonen siivet ja kuviot huopalle. Löydät sopivan alta. Tarvitset kaksi mustaa siipeä. Käytä siirtämiseen liitua mustalle huovalle ja yksinkertaista lyijykynää keltaiselle. Leikkaa kaikki elementit pois, aseta keltaiset mustalle huopasiivuelementille ja liimaa ne paikalleen.

Sinulla on nyt pala mustaa huopaa, jota ei ole koristeltu keltaisella. Aseta nyt lanka noin kahden senttimetrin päähän reunasta ja kiinnitä se teipillä. Liimaa nyt huopasiivet keltaisella kuviolla. Nyt voit leikata siivet keskeltä kuten ensimmäisessä ohjeessa ja antaa niille joustavat tai hihnat kiristämistä varten.

Malli tulostusta varten tässä.

Previous Post
Polynesialaiset maori -tatuoinnit: heimomotiivien ja -kuvioiden merkitys
Next Post
Mehiläisten askartelu lasten kanssa – 18 yksinkertaista ja luovaa ideaa ohjeineen