15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mehiläisten askartelu lasten kanssa – 18 yksinkertaista ja luovaa ideaa ohjeineen

Mehiläiset valmistavat syömäpuikkoja ja pyykkipusseja

Mehiläiset ovat hyvin erityisiä eläimiä, jotka tuovat meille suuria etuja. He keräävät hunajaa, pölyttävät kukkia ja sanotaan olevan elintärkeitä ihmisille. Olet myös yksi kevään pikkujulistajista, joka ennustaa kylmän talven päättymistä. Siitä lähtien, kun Maya Bee on ollut olemassa, pienimmätkin ovat olleet innostuneita pienistä mustista ja keltaisista hyönteisistä. Jos haluat tehdä söpön mehiläisen lasten kanssa, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme keränneet paljon luovia käsityöideoita edullisilla materiaaleilla, joita voit kokeilla lasten kanssa.

Suloiset mehiläiset tekevät käsitöitä lasten kanssa

mehiläinen-tinker-ilmapallot-maali

Mehiläisiä voidaan valmistaa monista eri materiaaleista ja ne ovat myös erittäin suosittuja koristeina. Voit tehdä söpöjä mehiläisiä ja tehdä tunnelmallisen koristeen itse, erityisesti lasten syntymäpäiville tai lastenhuoneelle. Ensimmäinen ideamme on täydellinen syntymäpäiväjuhliin, koska siihen käytetään ilmapalloja. Tätä projektia varten tarvitset keltaisia ​​ilmapalloja, mustaa akryylimaalia tai tussia ja paperin siivet, silmät ja suun.

Täytä ja solmu ensin ilmapallot. Maalaa sitten mustat raidat maalilla tai mustalla kynällä kehyksen kehystämiseksi. Leikkaa nyt yksinkertaiset siivet valkoisesta paperista ja liimaa ne sivuille. Tee lopuksi silmät ja suu uudestaan ​​paperista tai maalaa ne tussilla, ja ilmapalloista valmistetut kauniit mehiläiset ovat valmiita. Voit antaa mehiläisten roikkua katosta niin, että ne “lentävät” ilmassa.

Mehiläiset valmistavat käsitöitä edullisista materiaaleista

mehiläinen-paperi-paperi-pussi-kahvisuodatin

Lapset tekevät edelleen mehiläisiä päiväkodissa ja peruskoulussa. Et tarvitse kalliita materiaaleja ja erikoistyökaluja käsitöiden tekemiseen hyödyllisten hyönteisten kanssa kotona. Voit jopa käyttää kaupallisesti saatavia tavaroita, joita löytyy jokaisesta kotitaloudesta. Voit esimerkiksi tehdä hyvin yksinkertaisen mehiläisen pienestä paperipussista, leivinpaperista, putkenpuhdistusaineesta ja paperista. Lisäksi tarvitset vain vähän enemmän maalia värityksen tekemiseen.

mehiläinen-yksinkertaisesti-wc-paperirulla

Jos teet usein käsitöitä kotona lasten kanssa, tiedät jo, että tyhjät wc -paperirullat sopivat moniin kauniisiin käsityöprojekteihin. Vaikka haluat tehdä mehiläisen, voit käyttää tätä yksinkertaista materiaalia. Tässä on kaksi esimerkkiä, jotka ovat erittäin yksinkertaisia ​​ja hauskoja.

Ensimmäiseen projektiin tarvitset wc -rullan, värillisen paperin keltaisella, mustalla ja sinisellä sekä sakset ja liimapuikon. Mittaa ensin wc -paperirullan korkeus ja ympärysmitta ja leikkaa keltaista paperia sopivaksi paperirullan peittämiseksi. Leikkaa sitten mustasta paperista kaksi kapeaa nauhaa ja liimaa ne pahviputken alaosaan. Hiero mehiläisanturit uudestaan ​​mustasta paperista ja liimaa se yläpäähän. Käytä sitten siipien vaaleansinistä paperia ja kiinnitä ne takaosaan. Lopuksi maalaa kasvot ja olet valmis.

mehiläispesä-wc-paperi-lanka-ohjeet

Toisessa muunnelmassa wc -paperirullasta valmistetulle mehiläiselle runko on maalattu maalilla paperin käärimisen sijaan. Lisäksi mustat raidat eivät taaskaan ole paperista, vaan mustasta langasta. Tässä tapauksessa tarvitset värillistä paperia päähän ja siipiin ja tuntoelimet voidaan helposti jäljitellä mustalla putkenpuhdistusaineella.

mehiläinen-mökki-muna-kartonki-lanka

Toinen materiaali, joka sopii erinomaisesti erilaisten eläinten valmistamiseen lasten kanssa, on munapakkaus. Poikaset, toukat, kanit ja monet muut söpöt eläimet ja hahmot voidaan valmistaa munapakkauksista. Jos haluat tehdä rakastavan mehiläisen lasten kanssa, voit käyttää myös käyttämätöntä munarasiaa. Leikkaa munakotelo osiin kolmen kupin kanssa. Maalaa pahvi keltaiseksi ja anna sen kuivua hyvin. Tässä tapauksessa mustille raidoille voit käyttää mustaa lankaa ja kääriä se kuppien välisten alueiden ympärille. Tee sitten tunnisteet ja siivet paperista ja liimaa ne sopiviin paikkoihin.

mehiläinen-hämmästyttävä-muna-putkenpuhdistusaine

Jos lapsesi haluavat syödä munamunia, sinulla saattaa olla muutama munakapseli jossain kotona. Jos näin on, voit tehdä siitä kauniin mehiläisen tai jopa tehdä koko mehiläispesän itse. Jos haluat tehdä pienen mehiläisen, sinun tulee yksinkertaisesti kääriä suljettu munakapseli mustalla putkenpuhdistusaineella niin, että kehon raidat tulevat esiin. Solmimalla putkenpuhdistimen kaksi päätä yläosassa suunnittelet myös mehiläistunnelmia. Maalaa sitten silmät, nenä ja suu mustalla lyijykynällä ja mehiläinen on valmis.

mehiläiset-tinker-hunajakenno-wc-paperirullat

Jos haluat myös tehdä mehiläispesän mehiläisille, voit taas käyttää wc -paperirullia. Leikkaa nämä 2 sentin levyisiksi viipaleiksi ja taita kuusi kulmaa kerrallaan. Liimaa sitten useita kennoja yhteen ja mehiläisten hunajakenno on valmis.

mehiläinen-tinkering-helppo-tinkering-idea-lapset

Jos haluat tehdä pienemmän mehiläisen lasten kanssa, voit käyttää pohjaa jäätelötikulla. Runko voidaan valmistaa keltaisista ja mustista pompomeista, jotka on kiinnitetty hyvällä liimalla. Tässäkin tapauksessa voit käyttää anturin putkenpuhdistinta, koska se on erittäin helppo taivuttaa ja muotoilla. Vain siivet on valmistettu läpinäkyvästä vahapaperista ja kiinnitetty puutangon alaosaan.

mehiläinen-lasten kanssa-pyykkipojat

Seuraavassa lasten käsityöprojektissa käytetään myös kotona helposti löydettäviä materiaaleja. Mehiläisen ruumis koostuu puisesta pyykkipoikasta, johon on kiinnitetty muutama keltainen ja musta painike. Painikkeita voidaan käyttää missä tahansa muodossa, jos ne ovat oikeassa värissä. Voit sitten suunnitella pään ja siivet mistä tahansa materiaalista, kuten yksinkertaisesta pahvista.

mehiläiset-tinker-puinen-puinen lusikka

Jos keksit lasten kanssa luovia käsitöitä, he voivat käyttää niitä hauskoihin peleihin. Nämä yksinkertaiset puulusikoista valmistetut mehiläiset voidaan valmistaa nopeasti ja ne ovat täydellisiä kotitekoisina leluina. Lapset voivat tehdä mehiläisen lusikasta maalaamalla lusikan kulhon pohjan keltaiseksi ja koristamalla sen mustilla raidoilla. Tee sitten valokuvapahvista siivet ja pää tuntureilla ja liimaa ne lusikkaan.

mehiläinen-tinker-uinti-nuudeli-huopa

Jos lapsesi haluavat leikkiä kotitekoisilla leluilla, tämä DIY -hanke mehiläisen tekemiseksi uima -nuudelista on juuri sinua varten. Tarvittavat materiaalit ovat keltainen uintinuudeli, mustavalkoinen käsityöhuopa, musta lyijykynä, googly -silmät, lanka ja liima. Ensinnäkin, sinun on määritettävä mehiläisen koko ja leikattava sopiva pala allasnuudelista. Tämä on runko, jonka sinun pitäisi nyt koristella mustilla raidoilla. Leikkaa nyt sopiva pyöreä pala mustasta huovasta mehiläisen kasvoille ja muotoile se hölmöillä silmillä ja langalla. Käytä siipien valkoista huopaa ja liimaa ne mehiläisen selkään.

mehiläiset-tinker-kivet-lanka-väri

Voit myös tehdä söpöjä mehiläisiä pienistä pyöreistä kivistä, jotka voit kerätä lasten kanssa matkalle joelle. Tätä varten kivien tulee olla sileitä, jotta voit maalata ne helpommin. Voit sitten tehdä siivet mistä tahansa materiaalista, kuten käsityölangasta, ja kiinnittää ne kiviin kuumaliimalla.

Tee mehiläiset paperista

mehiläispesä-lapset-rakentaminen-paperi-hammastikkuja

Paperi on yksi suosituimmista lasten käsityömateriaaleista. Jos haluat tehdä mehiläisen, voit käyttää värillistä paperia sekä pahvia tai valokuvapahvia. Jos haluat tehdä mehiläisistä realistisempia, voit käyttää hammastikkua mehiläisten pistoon.

mehiläinen-paperi-paperi-kirje

Jos teet mehiläistä päiväkodin ikäisen lapsen kanssa, voit tehdä tämän heidän kirjeensä. Pienet oppivat aakkoset paljon helpommin, jos yhdistät eri kirjaimet eläimeen tai esineeseen. Voit tehdä tämän leikkaamalla paperista suuren kirjaimen “B” ja muuttamalla sen mehiläiseksi lapsen kanssa.

mehiläinen-paperi-levy-värillinen-paperi

Paperi on myös sopiva materiaali käsityöhön pienten lasten kanssa. 3 -vuotiaana lapset voivat kiinnittää paperinpalat pinnalle, kuten paperilevylle. Joten jos valmistat keltaisia ​​paperinpaloja ja ruskeita raitoja, lapsi voi tehdä ihanan mehiläisen avullasi.

mehiläinen-tinker-jalanjälki-paperi

Käden ja jalanjälkien avulla voidaan luoda hauskoja käsitöitä lasten kanssa. Voit esimerkiksi suunnitella mehiläisen sekä käsi- että jalanjäljillä. Voit tehdä tämän maalaamalla lapsen jalan keltaiseksi ja tekemällä jalanjäljen paperille. Leikkaa sitten printti ja koristele se mehiläisenä. Vaihtoehtoisesti voit maalata jalan tai käden keltaisilla ja mustilla raidoilla, ja painatus näyttää täsmälleen mehiläisen vartalolta.

Mehiläiset tekevät käsityötä langasta

mehiläinen-lasten kanssa-pompoms

Jos haluat tehdä pörröisen mehiläisen leluksi lapsellesi, voit käyttää siihen lankaa. Sen avulla voit tehdä pieniä pompoja itse ja muokata niitä mehiläisen kehon muotoon. Tee tähän yhteensä kaksi pomppia – yksi musta ja keltainen ja pienempi vain musta. Ompele sitten kaksi pompommia yhteen suunnittelemalla vain siivet mehiläisen loppuun.

bee-tinker-cones-lanka-helppo

Langan avulla voit myös kääriä pienen kartion ja muuttaa sen nopeasti söpöksi mehiläiseksi. Tässä projektissa siivissä käytetään valkoista pehmopaperia, joka on myös sidottu langalla. Joillakin näistä mehiläisistä voit tehdä itse luovan ikkunakoristeen ja valmistaa asunnon kevääksi ja kesäksi.

Previous Post
Luo paratiisi pieneen puutarhaan
Next Post
Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele, jossa on lyijykynät ja värikynät – 3 käsityöohjeet