15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luo paratiisi pieneen puutarhaan

hämmästyttävä puutarhan suunnittelu

Jokainen puutarha voi olla lopullisen nautinnon lähde sen koosta riippumatta. A Pieni puutarha antaa sinulle kaiken mitä tarvitset mennäksesi ulos ja nauttimaan raikkaasta ilmasta ja auringonpaisteesta. Ja parasta on, että nämä huvit ovat ilmaisia ​​niin pian kuin mahdollista Pieni puutarhasi ovat istuttaneet. Kun työ on tehty, on aika vetää suosikki lepotuoli ja rentoutua!

Japanilainen Zen -puutarhaidea

japanilainen puutarhasuunnittelu

Etu pieni puutarha on se, että kun olet asettanut ulkoasun ja suunnittelun, sitä on suhteellisen helppo ylläpitää. Älä pelkää suunnitellessasi pientä puutarhaasi. Tässä olevat esimerkit osoittavat fantastisia asioita, joita voidaan saavuttaa suhteellisen pienessä tilassa. sinä Pieni puutarha, Kuten minkä tahansa muun puutarhan, sen pitäisi sisältää alue rentoutumiseen ja viihdyttäviin ystäviin. Pieni veranta tai patio täyttää tämän tärkeän vaatimuksen. Sinun on myös oltava mukavilla varjoisilla alueilla Pieni puutarhasi jos haluat pitää pääsi viileänä, kun aurinko on kuumimmillaan. Puut tarjoavat täydellisen luonnollisen varjon, mutta jos sinulla ei ole kypsiä puita, erittäin hyvä vaihtoehto olisi ripustaa houkutteleva katos haluamallesi alueelle. Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on tarpeeksi tilaa, voit rakentaa pienen huvimajan.

Upea patiorakenne pienessä puutarhassa

Terassisuunnitteluidea pienessä puutarhassa

Jos sinulla on oma pieni puutarha suunnittelua, sinun on harkittava, mikä malli sopii käytettävissä olevaan tilaan ja millaiseen puutarhaan. Jos sinulla on erittäin kiireinen elämäntapa, valitset todennäköisesti helposti hoidettavan puutarhan, ellet tunne ketään, joka voi pitää sinusta huolta puutarhastasi. Vähähoitoiset puutarhat sijoitetaan yleensä kiinteille rakenteille monimutkaisten istutusten sijasta. Ihanteellinen inspiraatio tähän olisi japanilainen  Zen -puutarha, jossa kasvit vähennetään minimiin. Merkitys asetetaan sitten muille elementeille, kuten vedelle ja kivelle. Zen -puutarha rentoutumiseen ja meditaatioon on suunniteltu siten, että se olisi rauhan ja hiljaisuuden keidas perustamisensa jälkeen.

Pieni puutarha upealla muotoilulla

ihana idea puutarhan suunnitteluun

Jos olet intohimoinen puutarhuri ja rakastat kasveja, saat siitä kaiken irti Pieni puutarhasi anna nauttia intohimostasi. Älä katso vain maahan luodaksesi istutusta. Luo erilaisia ​​tasoja korotetuilla vuoteilla ja suurilla istutuskoneilla. Tästä tulee visuaalinen dynamiikka minulle.pieni puutarhasi Lisätä. Mieti, miten voit saada laitteistosi korkeuden, ja käytä mahdollisesti vapaasti seisovia ristikkomaisia ​​osia puutarhavyöhykkeiden tai -huoneiden määrittämiseen. Jos sinulla ei ole tilaa näille, käytä koristeellisia istutuslaitteita, jotka on ripustettu talosi seinille venyttääksesi kasvejasi ylöspäin.

On loputtomia mahdollisuuksia olla henkilökohtaisessa paratiisissa Pieni puutarhasi luoda, joten miksi odottaa enää, aloita sen suunnittelu.

kirjoittanut Jaz

Lattiat puutarhassa – laatat ja luonnonkivet

Maaperän suunnittelu puutarhassa

Suunnitteluidea pieneen puutarhaan

Suunnittelu pieneen puutarhaan

Pieni puutarha lampi

pieni puutarha - ihana suunnitteluidea

Pieni puutarha puulattialla

Puulattia pienessä puutarhassa

Puumajan suunnittelu pienessä puutarhassa

Puumaja pienessä puutarhassa

Pienet puutarhatarvikkeet – patio, lampi, valkoiset luonnonkivet

idea pieneen puutarhakalustoon

Leikkiminen kauniilla väreillä puutarhassa

värillinen puutarha

Idea sokkeloista

Idea sokkelosta

 16 vaihetta japanilaisen puutarhan luomiseksi

Previous Post
Polynesialaiset maori -tatuoinnit: heimomotiivien ja -kuvioiden merkitys
Next Post
Mehiläisten askartelu lasten kanssa – 18 yksinkertaista ja luovaa ideaa ohjeineen