15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ylellinen koti Brasiliassa tuo muistoja lapsuudesta

Ylellinen talo-kaunis valaistus

Tämän hämmästyttävän omistajat Ylellinen koti – edelleen nimeltään JPGN -talo, Brasiliassa asui samalla tavalla kuin lapsi. Hänen lastentarhansa ikkunoista oli upeat näkymät Paranoa -järvelle. Rakentamisen perusedellytys oli nauttia tästä kauniista maisemista ja antaa luonnon tulla omakseen. Siksi arkkitehdit päättivät rakentaa talon puupalkkeihin ja siten varmistaa häiriöttömän näkymän naapuritalojen katoille.

Ylellinen koti Brasiliassa nuorelle perheelle

moderni talo litteä katto

A Ylellinen koti ennen kaikkea tarkoittaa viihtyisyyttä ja mukavuutta perheelle – ja talon omistajat olivat nuori pari ilman lapsia. Tulevaisuutta ajatellen päätettiin, että makuuhuone, olohuone, keittiö ja kaappi sijaitsevat toisessa kerroksessa. Pääidea oli rakentaa käytännöllinen oleskelutila niin, että kaikki oli ulottuvilla. Rakennus rakennettiin useilla tasoilla – autotalli, hissi ja henkilökunnan makuuhuone sekä tilava patio lisäävät kokonaiskuvaa. Katto rakennettiin tasaiseksi, ja kattoterassi lupaa miellyttävää aikaa ulkona. Uima -allas on kutsuva – vesi heijastuu ensimmäisen kerroksen runsaasti lasitettuun seinään.

Ylellinen koti Brasiliassa – laitos

tilava olohuone-puukalusteet keittiö

Että Ylellinen koti Brasiliassa on kiinnitetty paljon huomiota yksityiskohtiin Magedo, Gomes ja Sobreira perustaa. Olohuoneessa on valittu käytännöllinen mutta kodikas sisustus. Luonnolliset materiaalit, kuten puu, pikkukivimosaiikki ja luonnonkiviseinät, tulevat omakseen mielenkiintoisen valaistuksen ansiosta. Värimaailma on myös neutraali ja antaa kauniin ympäristön seistä etualalla. Suuri kattoterassi, jossa on betonilattia, voidaan istuttaa myöhemmin. Suuret ikkunat päästävät sisään runsaasti valoa, ja kiiltävä lattia ja valkoiset seinät tekevät sisätilasta tilavamman. Parasta talon suunnittelussa on hienovarainen valaistus, joka tuo kauniin talon julkisivun paremmin esiin.

Olohuoneessa modernit puukalusteet

moderni-puukalusteet-tyylikkäät-tuolit-olohuone

Pikkukivi mosaiikki patiolla

Pebble Mosaic -patio

Suuri kattoterassi upealla näköalalla

suuri kattoterassi yhden perheen kotihanke

Yhden perheen koti loistavalla valaistuksella

Yhden perheen talo mielenkiintoinen valaistusidea

Moderni taloarkkitehtuuri Brasiliassa

Ylellinen talo moderni arkkitehtuuri Brasilia

Previous Post
Kuukautiskipujen hoito luonnollisesti – se voidaan tehdä!
Next Post
Funky posliini teepalvelu värillisillä kahvoilla – Seletti I -Wares