15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee Pyhän Nikolauksen pyhän Nikolauksen päivä – 20 sisustus- ja käsityöideaa

Joulukaudella on laaja valikoima teemoja ja motiiveja, joita voidaan käyttää käsityöhön päästäkseen joulun tunnelmaan samaan aikaan. Yksi joulun suosituimmista juhlapäivistä on Pyhän Nikolauksen päivä, erityisesti lasten kanssa. Erittäin sopiva hahmo, jota voidaan käsitellä tällä hetkellä, on Joulupukki itse. Voit käyttää tähän erilaisia ​​materiaaleja ja asioita, kuten näytämme sinulle tässä artikkelissa. On myös erittäin käytännöllistä, että voit käyttää joulupukkia koristeena koko joulun ajan. Hyviä ideoita ja ohjeita siitä, miten Tinker Nicholasin kanssa olemme koonneet alla. Vaihtoehtoja on sekä lapsille että aikuisille.

Nicholas tinker ideoita-ohjeet-kumisaappaat-punainen-juhlava

Pyhä Nikolai tekee käsityötä mistä tahansa materiaalista

nikolaus tinker wc-paperi rullahuopa-lasit-lanka-heiluttavat silmät

Voit tehdä joulupukin wc -rullista lasten kanssa ilman paljon vaivaa. Jos pidät käsitöistä ja usein, keräät varmasti wc -rullat säännöllisesti. Nyt voit käyttää sitä ja valmistaa joulupukin huovan samanaikaisesti. Jos haluat tehdä joulupukin, peitä wc -rulla huovalla, jonka leikkaat etukäteen. Saat lasit nopeasti ja helposti langalla, jonka käärit lyijykynän ympärille ja muodostat tasaiset ympyrät.

Nicholas näpertelee lasten kanssa – yksinkertaisia ​​jouluaskarteluja ja ohjeita

Joulupukki houkuttelee lasten kanssa: 13 luovaa ideaa hauskanpitoon

Joulupukki temppuilee eri materiaaleilla – 15 hienoa ideaa

Nicholas paperilautaselta

Nicholas tinker paperilautaset-vanu-parta-hattu-lapset

Kaikenlainen joulun käsityö on lapsille hauskaa. Sinun on kuitenkin valittava pienemmille yksinkertaisemmat ohjeet, jotta he eivät menetä kiinnostustaan. Paperilevyt ovat täydellisiä materiaalina, koska ne eivät helpota käsityötä. Levyn sisäpinta on ihonväri. Tee parta joulupukille puuvillapalloista. Sitten sinun on tehtävä joulupukin hattu paperista ja lisättävä sitten googly -silmät ja punainen nyppy nenäksi ja kasvot ovat valmiita.

Käsityöt lasten kanssa jouluksi

Nicholas tinker kolmio-lapset-ideat-papptelle-parta

Jos teet joulupukkeja paperilevyillä, voit myös valita tämän vaihtoehdon. Saat kaksi joulupukkia yhdeltä lautaselta. Teet tämän joulupukin kolmiosta punaisesta käsipaperista. Liimaa siihen puoli paperilevyä ja leikkaa se kevyesti ulkoreunaa pitkin. Googly -silmät ja tupsu muotoilevat kasvoja, kun taas hattu koristaa puuvillaa.

Nicholas tinker punainen-paperi-levyt-helppo-lapset-tehdä itse

Joulupukin tekeminen paperista on helppoa ja opettaa lapsia käyttämään saksia samanaikaisesti. Käytä jälleen paperilevyä tämän ajatuksen perustana. Lisäksi leikkaat erilaisia ​​elementtejä, kuten käsiä, käsiä ja jalkoja, saappaita ja vyöjä. Parta on valmistettu paperinpalasista. Voit valmistaa nämä nopeasti paperisilppurilla.

Tee joulupukin hattu ja koristele sillä – täältä löydät ohjeita ja ideoita

Joten voit tehdä joulupukin säkin eri materiaaleista – ideoita & Ohjeet

6 inspiraatiota luovalle kuppikakulle ja kakun koristeluun jouluksi

Nicholasin käsityöideoita muhkealla langalla

nicholas-tinker-wood-ball-head-plush-wire-hat

Muita hyviä ideoita joulupukin valmistamiseen ovat hahmot, joiden valmistuksessa käytät muhkeaa lankaa tai putkenpuhdistinta. Vaihtoehtoja on jälleen lukuisia. Valitsemasi materiaali riippuu täysin siitä, mitä muita materiaaleja sinulla on saatavilla. Yllä olevassa esimerkissä on lakatusta puusta valmistettu runko, johon on liimattu puupallo päätä varten. Vain hattu on valmistettu pehmolangasta.

Tee hauskoja hahmoja Pyhän Nikolauksen päiväksi

nikolaus-tinker-pehmo-lanka-putkipuhdistin-tähti-muoto-punainen-kulta-vihreä

Tässäkin itse runko suunniteltiin muhkealla langalla. Tämä saa tähden muodon, joka sopii yhtä hyvin joulun motiiviksi. Puupallossa on täplät silmille sekä korkki ja parta, ja se liimataan sitten vartaloon. Sinun ei tarvitse käyttää punaista pehmolankaa joulupukin tavaroiden valmistamiseen. Beigellä tai harmaalla sävyllä saat skandinaavisen tunnelman.

Tee Pyhä Nikolaus pahvista

nicholas-tinker-paper-mache-cardboard-cone-paint-kasvot

Voit tehdä joulupukin pahvista, jos sinulla on tällainen kartio. Käsityöohjeet ovat todella yksinkertaisia ​​ja siksi myös lapset voivat toteuttaa ne. Tämä koriste on jälleen hieman omaperäisempi muunnelma, joka poikkeaa joulupukin klassisesta ulkoasusta, mutta on silti erittäin persoonallinen.

Pahvi käsityömateriaalina

nicholas-tinker-paint-paint-modern-idea-punainen-vaaleansininen-valkoinen-kartio

Voit myös tehdä tällaisen joulupukin paperimassasta. Maalaa kartio ensin pahvista tai paperimassasta. Punainen on jälleen klassikko, mutta sen voi myös korvata toisella värillä ja yhdistää muihin väreihin. Kun maalaat, jätä puoliympyrä vapaaksi kasvoille, jolle maalaat kaksi pistettä ja liimaat palloa. Voit myös koristella kartion kärjen pienellä pallolla. Voit myös tehdä tällaisia ​​joulupukkeja ylisuurina.

Ohjeet joulupukin valmistamiseen Legolla

nicholas-tinker-lego-idea-ohjeet-yksinkertaiset rakennuspalikat

Jos lapsellasi on paljon rakennuspalikoita, nyt on oikea aika tehdä niistä juhlahahmoja. Ja koska olemme joulupukin aiheena, meillä on myös yllä olevat ohjeet Lego -joulupukin valmistamiseksi ja mitä rakennuspalikoita tarvitset sitä varten. Tämä käsityöidea on varmasti hauskaa lapsellesi.

Kanelitankoista valmistetut joulupukit

nicholas-tinker-cinnamon-stick-funny-idea-decoration-traileri

Kanelin tuoksu on erityisen miellyttävä ja ennen kaikkea tyypillinen joulun aikaan. Voit jakaa sen huoneisiin tekemällä söpön joulupukin kanelitankoista ja levittämällä tämän koristeen taloon. Kanelitangon toiseen päähän liimaat langan silmukan muodossa ja voit ripustaa koristeet minne haluat.

Tinker viinikorkkien kanssa

nicholas tinker muki-idea-praliini-punainen-korkki-diy

Voit tehdä pienen joulupukin koristamaan lahjoja. Voit myös käyttää hahmoa koristamaan mäntyä vihreänä. Tarvitset korkkeja, joista puolet on punaisia, sekä suklaata, joka on muodoltaan punainen ja muistuttaa hattua. Laitat nämä suklaat korkin päälle. Maalaa sitten silmät ja kiinnitä pieni kupla silmien alle nenäksi ja yksi praliinihattuun. Hatun parta ja turkki on valmistettu hienonnetusta langasta.

Suunnittele muurauspurkit

nicholas tinker mason purkki-design-väri-kädenjälki-puku

Mason-purkit voidaan suunnitella nopeasti ja helposti, ja niistä voi tulla mielenkiintoisia katseenvangitsijoita. Ensimmäisessä variantissa pohjaväri levitetään ensin ja kädenjälki asetetaan siihen heti, kun väri on kuivunut. Käytät sitä sitten Pyhän Nikolauksen suunnitteluun. Toinen vaihtoehto on suunnitella muurausastia yksinkertaisesti joulupukin asun väreihin. Saat upeita maljakoita tai astioita lahjaksi.

Tee joulupukit puusta

nicholas-tinker-tree-runko-haara-puu-maalaus-ryhmä

Voit tehdä puisen joulupukin helposti puunrungosta tai paksusta oksasta. Kuvioiden yläpää on leikattu vinosti. Tämä antaa sinulle suuremman alueen kasvojen kehystämiseen. Maalaa tämä sitten sopivilla väreillä. Parta voi olla myös huopaa, puuvillaa tai villaa. Tämä sisustus on erityisen mielenkiintoinen ryhmissä. Jos teet tämän joulupukin koristeen, on parasta suunnitella useita puuhahmoja samanaikaisesti.

Koristele viinipullo joulupukiksi

nicholas-tinker-viinipullot-koristele-hatut-baerte

Voit tehdä Nikolaus -pöytäkoristeita koristelemalla viinipulloja, jotka asetat sitten juhlapöydälle. Ideoiden tekeminen joulupukille sopii myös hyvin lahjaksi festivaalille. Voit tehdä huovasta joulupukin hatun, johon kiinnität parran suoraan. Voit suunnitella jälkimmäisen haluamallasi tavalla. Nenä voi koostua pompomista, napista tai muista asioista. Keksiä jotakin!

Käytä sormimaaleja käsityöhön

nicholas-tinker-kids-sormenjälki-maalaus-christmas-time

Jos teet joulupukin, voit käyttää myös sormimaaleja. Nämä ovat erityisen hauskoja lapsille. Piirrä kaksivärinen paperille ja koristele se joillakin sormenjäljillä. Vaihtoehtoisesti voit tietysti suunnitella joulupukin kokonaan sormenjäljistä. Voit tehdä tämän helpommin piirtämällä sen lyijykynällä tai tulostamalla aiheen, joka sitten “väritetään” sormenjäljillä.

Tee kauniita Nikolaus -koristeita itse

nicholas-tinker-seppele-aikuiset-huopa-styrofoam-rengas-nastat

Toinen idea aikuisille tai vanhemmille lapsille on tämä miellyttävä oviseppele, joka jäljittelee joulupukkia. Jos haluat tehdä tämän variantin joulupukista, tarvitset styrox-renkaan, punaisen huopamateriaalin ja nastat sekä itse tehdyn paperista, huopasta tai muusta materiaalista valmistetun vyön. Näet ohjeet, miten edetä.

Röyhkeä joulupukin kasvot

nicholas-tinker-jäätelösauvat-nicholas-face-wadding-parta-paperi-hattu

Olet varmasti nähnyt monia käsityöideoita popsicle -tikkuilla. Haluamme näyttää sinulle toisen. Erityisesti lapsiperheissä on yleensä paljon jäätelötikkuja. Tästä syystä tämän materiaalin sisältämät hankkeet ovat tervetulleita. Voit tehdä joulupukin lasten kanssa kiinnittämällä useita popsicle -tikkuja toisiinsa ja varustamalla ne sitten paperilla tehdyillä kasvoilla ja hatulla sekä puuvillasta valmistetulla partalla.

Nicholas tinker aikuisille – idea juhlallisiin jälkiruokiin

nicholas-tinker-jälkiruoka-design-alkuperäinen-vaahtokarkkeja-parta-cupcakes

Pyhän Nikolaoksen kaltaisina juhlapäivinä jälkiruoka ei saisi puuttua iltajuhlasta. Haluamme esitellä sinulle cupcakes -idean, jonka suunnittelet joulupukiksi. Täällä voit esittää erilaisia ​​suunnitteluideoita. Hattu voidaan valmistaa gumpastesta, kun teet partan pienistä vaahtokarkkeista. Voit myös työskennellä hyvin lasitteiden kanssa. Tinker, jolla on todella alkuperäinen idea joulupukille, eikö olekin?

Previous Post
Kuukautiskipujen hoito luonnollisesti – se voidaan tehdä!
Next Post
Funky posliini teepalvelu värillisillä kahvoilla – Seletti I -Wares