15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luo nopeasti kierretty poninhäntäkampaus

kierretty-hevosen hännän-kampauksen-nopea

Haluatko näyttää catwalkilta? Punottujen ja updo -kampausten sarjassa haluamme näyttää sinulle tänään, kuinka voit kiertää hiuksesi helposti kotona Kampaus poninhäntällä onnistuu. Tämä on nopea korjaus kampaukseesi, kun sinulla ei ole aikaa muotoilla hiuksia. Tänään haluamme näyttää sinulle, kuinka voit tehdä poninhäntä matalalla kaulassa ja miltä mallit näyttävät Celine -muotinäytöksessä.

Vaiheet kierretty poninhäntä kampaus

hevosenhäntä-kampauksen-nopea-tehdä-kierre

Miten aloittaa kierretty Kampaus poninhäntällä – pese hiukset ja taputtele ne varovasti pehmeällä kylpypyyhkeellä. Kun se on vielä kostea, käytä sopivaa tuotetta, joka suojaa sitä kuivaimen kuumuudelta. Vasta sen jälkeen voit kuivata hiukset tavalliseen tapaan hiusharjalla ja hiustenkuivaajalla. Jos haluat hieman lisävolyymiä juurille, levitä kosteuttava suihkevaahto.

Pontail -kampaus – kesyttää hiukset

versio-hevonen-hännän-kampauksen-make-kollaasin

Saadakseen hiuksiin lisää kiiltoa kampaajat käyttävät hiusten kiiltoa tai suihketta alkaen hiusten juurista ja jatkavat sen levittämistä latvoihin, mikä takaa halutun vaikutuksen ja antaa hiuksille kermaisen rakenteen. Kampaa hiukset tiukasti taaksepäin ja muodosta kuminauhalla poninhäntä niskaan.

Käännä häntä ylös taivutettuna. Käytä toista joustavaa nauhaa hiusten päiden kiinnittämiseen. Punoksen joustavan on läpäistävä koko poninhäntä, jotta punoskampaus pysyy paikallaan. Jos hiuksesi ovat pidemmät, tarvitset todennäköisesti vielä kaksi pientä bobby -nastaa pitämään ne hyvin kiinni.

Jos hiuksesi eivät ole kovin pitkät, jätä niiden päät pois ja sinulla on catwalk -punottu kampaus. Aseta lopuksi hiukset paikalleen lakalla. Huomaa, että erittäin suuret korvakorut sopivat kampauksiin, jotka jättävät kasvot auki. Tämä tekee ulkoasustasi vieläkin mielenkiintoisemman.

Catwalkilla klassisella kampauksella

kääntynyt häntä-hevonen-muoti-catwalk

Opas toiseen ajatukseen poninhäntä -kampauksesta

kierretty-hevosenhäntä-kesä-ideat-hiukset

Epäsymmetrinen kierretty kampaus

muut-idea-hevoset-häntä-juoksu-silta-2014

Previous Post
Kuukautiskipujen hoito luonnollisesti – se voidaan tehdä!
Next Post
Funky posliini teepalvelu värillisillä kahvoilla – Seletti I -Wares