15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

BMW -mallin “Vision Future Luxury” muotoilu

BMW-tulevaisuuskonsepti-malli-suunnittelu-edestä

Huhtikuun 2014 alussa BMW Design München kutsui kävijöitä katsomaan ensimmäistä kertaa ”Vision Future Luxury”, korkean teknologian nelivetoisen sedanin, joka tasoittaa tietä yhtiön uraauurtavaan yksinoikeuden ja innovoinnin yhdistelmään. Tässä konseptissa korostetaan tarkasti rakennettua ulkoasua, joka on valmistettu kevyistä materiaaleista ja hienostuneesta sisätilojen ammattitaidosta, joka yhdistää saumattomasti käyttöliittymän ja koko ajokokemuksen kautta..

Tulevaisuuden BMW -malli

BMW ylellinen sivukuvavalo

“Suunnittelu alkaen BMW -malli “Vision Future Luxury” on modernin ylellisyytemme filosofian sanansaattaja, filosofia, jossa innovatiivisilla tekniikoilla on tärkeä ja ratkaiseva rooli “, kertoo BMW Design -päällikkö Karim Habib. “Nämä innovaatiot tarjoavat uuden, monipuolisen luksuskokemuksen, ja niihin kuuluu älykäs kevyt rakenne, innovatiivinen sisäarkkitehtuuri ja radikaalisti uusi käyttöliittymä.”

BMW -mallin “Vision Future Luxury” julkisivu

BMW-ylellisyyskonsepti-malli-idea-tulevaisuus

Ulkoasu osoittaa aerodynamiikan ja innovatiivisen kevyen rakenteen laajennetun tutkimuksen. Esimerkiksi coupé, jossa on tyylikäs kattolinja ja kalteva tavaratila, vähentää merkittävästi ilmanvastusta. Julkisivu BMW -malli “Vision Future Luxury” sisältää aerodynaamisia yksityiskohtia, kuten tuuletusjärjestelmän etupyöräkaarien takana, C-pilariin, jossa on sisäiset ilmakanavat ja takakiilon aukot, jotka tuulettavat ilmaa pyöräkaarista.

Ammattilaisten mielipide

BMW-hionta-malli-tulevaisuuden ajovalot

“Innovatiivinen tekniikka ja moderni ylellisyys ovat aina olleet tärkeä osa BMW -brändiä”, sanoo Adrian van Hooydonk, BMW: n pääsuunnittelija. ‘Käytämme ajoneuvoja, joilla on mielikuvituksellinen konsepti, kuten BMW “Vision Future Luxury”, jotta voimme näyttää, mihin haluamme mennä tulevaisuudessa näillä aiheilla, ja antaa meille uutta inspiraatiota ja motivaatiota. Ja BMW -malli ”Vision Future Luxury” innovatiivisilla tekniikoillaan, tarkalla tarkkuudellaan ja laadullaan kaikissa yksityiskohdissaan ohjaa ajattelumme moderniin ylellisyyteen ja vie loogisen askeleen eteenpäin. “

Ylellisyyttä neljällä pyörällä

BMW-Future-Luxury-sides-picture-model-future

Puhtaat ja yksinkertaiset BMW perinteiset etupuolen suunnitteluelementit julistavat “Vision Future Luxury” -mallin identiteettiä, ja niissä on kaksi munuaisen muotoista säleikköä ja BMW-laservalot. Tulevina vuosina tekniikka avaa tietä tasaiselle ja dynaamiselle tulkinnalle tyypillisistä BMW -kaksoispyöreistä ajovaloista, jotka ovat jopa kymmenen kertaa tehokkaampia kuin LED -järjestelmä keskitetyn, rinnakkaisen valokeilajärjestelmän ansiosta.

Suunnittelu ulkoa

BMW-Future-Luxury-air-picture-kaukana valaistu

Hiilikuitukerrokset näkyvät selvästi ovissa, istuinten alla ja täysin lyhennetyssä B-pilarissa. Tämän innovatiivisen suunnitteluelementin ansiosta hiilikuiturakenne mahdollistaa istuimen rungon integroinnin tukirakenteeseen.

Kuten etupuolella, korin muotoilua ei tarkoituksella korosteta, jotta innovatiiviset, kapeat ja kapeat valot voivat antaa vahvan lausunnon; sivuprofiilin vaakasuorat viivat liukuvat varovasti taaksepäin. Ensimmäistä kertaa BMW: ssä takavalaistus on varustettu tehokkailla OLED -valaisimilla. Järjestelmä koostuu erittäin ohuista orgaanisista puolijohdekerroksista, jotka on sijoitettu kahden elektrodin väliin. Valoa säteilevän polymeerikerroksen paksuus on noin 400 nanometriä, mikä on noin 400 kertaa ohuempi kuin ihmisen hiukset.

Innovaatioita sisätiloissa

BMW-Future-Luxury-vasemmalla puolella takana

”Vision Future Luxury” -mallilla BMW on keksinyt kokonaan uudelleen ensisijaisen kuljettajan näytön, ”analogisen kontaktin” heads-up-näytön. Tämä tekniikka laajentaa näkemystäsi todellisesta maailmasta projisoimalla tiedot suoraan näköyhteyteen, kun katsot tietä. Rakennukset, liikennemerkit ja jopa mahdolliset vaarat voidaan korostaa suoraan tosielämän skenaariossa. Matkustajat saavat myös oman tietonäytön. Kosketusnäyttö on kytketty kuljettajan tietonäyttöön, jossa tietoja voidaan helposti vaihtaa matkustajien välillä pyyhkäisemällä.

Sisäalue – coupe

BMW-Future-Luxury-Seiten-Bild-Couipe-Interior

Kuten sisustus, se on saavutettu myös täällä: uusi tyyli – käyttöliittymä – muotoilu ja BMW -asema yhdistettynä sen palveluihin yhdistävät ”Vision Future Luxury” -ohjelman. Kuljettajan ja etumatkustajan alueella tarkasti määritellyt linjat ja pinnat luovat ainutlaatuisen dynaamisuuden tunteen. Edessä olevan ohjaamon pääkäyttäjää ympäröi kolmen harmonisoivan näytön ympärillä oleva rullaryhmä. Tämä 3D -näyttötekniikka levittää sen vaikutelman, että kojetaulu sulautuu itse näyttöihin.

BMW: llä ajaminen – nautintoa kaikkina vuodenaikoina

BMW-Future-Luxury-käsite-vero-sisustus

Vasemmanpuoleinen näyttö näyttää pääasiassa ajoneuvoon liittyviä tietoja, kun taas keskellä oleva, ohjelmoitava näyttö, näyttää nopeusmittarin tiedot, kierroslukumittarin tiedot ja muut tiedot sekä kontekstiin mukautuvat lisätiedot. Oikea näyttö, kuljettajan tietonäyttö, antaa lisätietoja. Kuljettajalla on myös mahdollisuus asettaa kaikkien näiden toimintojen ohjaus äänikomennolla.

Ylellisyyttä kaikin puolin

BMW Future Luxury -konseptisuunnittelupuomimalli

Sisustus on “visio, tulevaisuus, ylellisyys” -mallin painopiste. Kunkin komponentin erityistoiminnot on luotu ainutlaatuisesta kappaleesta ja samasta välikerrosrakenteesta, joka sisältää monia erilaisia ​​kerroksia ja materiaaleja. Ensimmäisestä hiilikuitukangaskerroksesta tulee käyttöliittymän perusta; Ohjaus- ja interaktiiviset näytöt sekä älykkäät valaistusjärjestelmät on pidetty yhdessä alumiinista valmistetulla tukiprofiililla. Yläkerrokset on päällystetty puulla ja nahalla lämpimän ja tasapainoisen ilmapiirin luomiseksi.

Innovatiivisia materiaaleja toteutuksessa

BMW-Future-Luxury-Coupe -kuva-kuljettaja

Takana kaksi takaistuimen näyttöä on integroitu hiilikuiturakenteeseen ja irrotettava takaistuimen kosketusnäyttö. Nämä näytöt voivat joutua kosketuksiin etupaneelien ja myös BMW -taajuusmuuttajaan liittyvien palveluiden kanssa. Tässä näkyy kaikki tarvitsemasi: tiedot matkasta, kuten nopeus ja matka -aika. Yksityisyyden tunnetta korostavat virtaava geometria ja korkealaatuisten materiaalien, kuten silkin, nupukkinahan ja kerrostetun puun, käyttö. Strategisesti sijoitetut kevyet nauhat, jotka on integroitu puuhun, pyöristävät sisätiloja.

Miltä sinusta tuntuisi noin hienossa autossa?

BMW-Future-Luxury-open-door -konsepti

BMW Future Luxury -mallin avoin ovi

BMW Future Luxury -mallin takaosa

BMW-Future-Luxury-käsite-malli-takana

BMW-Future-Luxury-kuljettaja-vero-tulevaisuus

Previous Post
Kuukautiskipujen hoito luonnollisesti – se voidaan tehdä!
Next Post
Funky posliini teepalvelu värillisillä kahvoilla – Seletti I -Wares