15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Olohuoneen seinäkoriste: loistavia ideoita jokaiseen elämään

seinäkoriste-ideoita-olohuone-valokuva-kangas-kirsikankukka-beige-sohva

Seinät vievät asunnon suurimman alueen. Tätä tilaa voidaan ja pitäisi käyttää muun muassa seinäkoristeisiin. Tämä korostaa huoneen luonnetta, hyödyttää tunnelmaa ja saa sinut tuntemaan olosi vielä mukavammaksi omissa neljässä seinässäsi.

Seinäkoristeiden trendi: julisteita klassisten kuvien sijaan

seinäkoristeidea olohuone valokuva kangas kangas kangas abstrakti

Deco on erityisen tärkeä olohuoneessa. Seinäkuvat ovat siellä yleisiä, mutta nyt on vaihtoehto. Laadukkaat julisteet ovat halpoja ja tekevät silti suuren vaikutuksen. Ne ovat yksinkertainen keino kaunistaa, asuinympäristö kasvaa huomattavasti. klo posterjack.com voit saada vaikutelman siitä, kuinka suuri alue on nyt. Tämä koskee ennen kaikkea materiaalia, kokoa ja kehystä, koska sisältö voidaan ladata itse. Individualismi löytää tiensä myös kodin suunnitteluun. Valokuvakankaat ovat erityisen suosittuja, koska niissä on taiteellinen kosketus. Sisällön suhteen on vapaa valinta: luontoaiheet, abstraktit kuviot, ihmiset, New Yorkin siluetti. Rajoituksia ei ole.

Seinäkoriste sopii myös erinomaisesti erityistarkoituksiin

seinäkoriste-ideat-olohuone-kangas-kangas-värit-huonekalut-koordinoitu

Vapaan valinnan ansiosta jokaiselle tyylille on oikea seinäkoriste. Olipa välimerellinen, maalaistyylinen tai nuhjuinen tyylikäs, mikään suunta ei jää ulkopuolelle. Toinen etu: epätavallisia ideoita voidaan toteuttaa myös julisteiden ja valokuvataustakuvien avulla. Normaalikuvat saavuttavat joskus rajansa; juuri silloin tarvitaan muita tapoja seinän kaunistamiseen. Paras esimerkki on viistot katot: ne eivät aina ole hyödyllisiä, mutta julisteet voivat muuttaa välttämättömyyden hyveeksi. Kaltevat seinät ovat erityisen läsnä ja siksi ne vaikuttavat merkittävästi huoneen ulkonäköön. Tätä potentiaalia on hyödynnettävä millä tahansa tavalla. Rakastamattomasta rinteestä tulee huoneen kohokohta. Mukava sivuvaikutus: Jos kaltevuutta ei enää pidetä paljaana valkoisena, osumisriski pienenee. Hyvä asia etenkin sängyn yläpuolella.

Sen ei pitäisi epäonnistua rahan takia

seinäkoriste-ideoita-olohuone-valokuva-kangas-suosittu-valokuva

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tarkastellaan hintoja. Pieniä valokuvakankaita on saatavana alle kymmenen euron hintaan, ja suuret koot, kuten 60 x 40 cm, ovat edelleen erittäin edullisia. Muita muotoilutuotteita, kuten akryylilasia, jäykkiä vaahtopaneeleja tai alumiinisia kaksoissidoksia, on saatavana alkaen 20 eurosta. Gallerian tulosteet ovat erityisen eksklusiivisia. Ne antavat seinälle jaloa kosketusta, ja niiden vähintään 40 euron hinta on tuskin mainitsemisen arvoinen lisäarvon vuoksi. Rohkea uuden kodin muotoilumaailma, jossa lastenhuone, kylpyhuone, makuuhuone ja olohuone voidaan laittaa uuteen valoon edulliseen hintaan.

   seinäkoriste-ideat-olohuone-mustavalkoiset-valokuvat-kangas-lapset

Previous Post
Kuukautiskipujen hoito luonnollisesti – se voidaan tehdä!
Next Post
Funky posliini teepalvelu värillisillä kahvoilla – Seletti I -Wares