15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Niasiinivaikutus korkeita kolesterolitasoja vastaan ​​- nikotiinihappoamidi

Jotta vältyttäisiin korkeilta kolesterolitasoilta aiheutuvilta suurilta terveysriskeiltä, ​​ratkaisu voisi olla niasiinivaikutus päivittäisten ravintolisien muodossa. Korkean huonon LDL -kolesterolin määrä tarkoittaa, että ihmisen veressä on liikaa rasvaa. Tämä liittyy myös läheisesti epäterveelliseen elämäntapaan, mukaan lukien liika tyydyttyneitä rasvoja ja liian vähän liikuntaa. Onneksi nikotiinihapon käyttö voi alentaa huonoa kolesterolia ja vähentää vakavien terveysongelmien riskiä.

Tehokas niasiinivaikutus huonon ravinnon kanssa

niasiinia ravintolisänä korkeita LDL -kolesterolitasoja vastaan

On olemassa lukuisia tutkimuksia kolesterolin hoidosta, jotka viittaavat siihen, että niasiinin vaikutukset voivat auttaa nostamaan kolesterolitasoja ja alentamaan triglyseridejä. Ns. Nikotiinihappo auttaa pääasiassa alentamaan “huonoa” LDL-kolesterolia, ja sitä määrätään joskus yhdessä statiinien (CSE: n estäjien) kanssa kolesterolitasojen säätämiseksi. Niasiini on kuitenkin tehokas vain suhteellisen suurina annoksina. Se on B -vitamiini, jota keho käyttää muuntaakseen ruokaa energiaksi. Niasiini auttaa myös pitämään hermoston, ruoansulatusjärjestelmän ja ihon terveenä. Terapeuttisena aineena sen aine lisää ihmisen HDL -kolesterolia yli 30 prosenttia tai auttaa korjaamaan vitamiinin puutteen.

terveellinen ruokavalio ravinteilla ja B3 -vitamiinipitoisuudella

Lääketieteellisen tutkimuksen mukaan tällä hetkellä keskustellaan HDL: n tarkasta roolista kehossa ja sydänsairauksien kehittymisessä. Yleisesti uskottiin, että HDL imee ylimääräisen LDL -kolesterolin vereen ja tuo sen maksaan hävitettäväksi. Tästä syystä asiantuntijat kutsuvat HDL: ää ”hyväksi” kolesteroliksi. Kolesterolitasot mitataan milligrammoina desilitraa kohti. Miehillä alle 40 mg / dl HDL -tasot lisäävät sydänsairauksien riskiä, ​​kun taas alle 50 mg / dl: n pitoisuuksia pidetään riskialttiina naisilla. Tällaisen valmisteen ottaminen voi vähentää mahdollisia riskejä.

Miten nikotiinihappo toimii?

Kuva HDL -kolesterolin imeytymisestä elimistöön maksassa

Niasiini, joka tunnetaan myös nimellä nikotiinihappo, on orgaaninen yhdiste, joka on ihmisen välttämätön ravintoaine. Tätä vaikuttavaa ainetta sisältäviä reseptilääkkeitä voidaan käyttää suuren tiheyden lipoproteiinien kolesterolin kohoamiseen. Näin ollen tämä auttaa poistamaan pienitiheyksisen lipoproteiinin verenkierrosta. Niasiini voi myös usein olla osa päivittäistä monivitamiiniyhdistelmää. Sen avulla voit pitää hermoston, ruoansulatusjärjestelmän ja ihon terveenä.

Osta lääkärin määräys niasiinikapseleista, joissa on vitamiineja ja nikotiinihappoa

Suositeltu päivittäinen niasiinin saanti on 14 milligrammaa naisille ja 16 milligrammaa miehille. Tämän tyyppisestä korkean kolesterolipitoisuuden hoidosta on tutkimuksia, jotka osoittavat, että niasiinivaikutus voi olla tehokas sen torjumisessa. Nikotiinihapolla on myös muita terveysvaikutuksia, ja sen on osoitettu auttavan vähentämään ateroskleroosia tai valtimoiden kovettumista joillakin ihmisillä. Niille, jotka ovat jo saaneet sydänkohtauksen, niasiini näyttää pienentävän sekunnin riskiä. Niasiini on hyväksytty ja voi myös auttaa pellagra -nimisessä tilassa, joka kehittyy B -vitamiinin puutteesta.

Previous Post
Joulukuusen koristelu – 25 erilaista tyyliä ja koristeideaa
Next Post
Ideoita kotiin – kunnosta kotisi vuoden 2014 trendiväreissä