15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Prinssi Williamsin asianajaja kutsuu huhujen huijaamista “valheellisiksi spekulaatioiksi”

Prinssi Williamsin asianajajat seuraavat brittiläistä mediaa raporttien perusteella, joiden mukaan hänellä oli suhde, kun Kate Middleton oli raskaana kolmannen lapsensa kanssa. Lontoon asianajotoimiston Harbottle ja Lewis asianajajat, jotka edustivat aiemmin kuninkaallista perhettä, ovat uhanneet ainakin yhtä brittiläistä lehteä riita-asioilla, koska he ovat julkaisseet tarinan pitkäaikaisesta huijaushuhusta..

Prinssi Williamsin asianajajat kiistävät petosskandaalin

Prinssi William ja herttuatar Kate Intiassa

“Asiakkaidemme yksityiselämää koskevien valheellisten spekulaatioiden julkaiseminen ei ole vain valheellista ja vahingollista, vaan myös loukkaa hänen yksityisyyttään Euroopan ihmisoikeussopimuksen 8 artiklan nojalla”, Harbottlen ja Lewisin kirjeessä todetaan..

Ovatko huhut totta??

Ovatko prinssi Williamin ja Rose Hanburyn huhut totta?

Viime viikolla Touch Weekly, Yhdysvaltain valtavirran juorulehti, julkaisi kansitarinan otsikolla “William huijasi Katea – tyttöystävänsä kanssa!” Rose Hanbury, 35, Margravine Cholmondeleysta, on entinen malli, joka asuu Norfolkissa Englannissa miehensä, elokuvaohjaajan David Rocksavagen kanssa. Rosen talo on melko lähellä Kate ja Williamsin Notes Hall Mansionia, ja he liikkuvat samoissa sosiaalisissa piireissä.

Rose Hanbury miehensä David Rocksavagen kanssa

Skandaali selvisi nopeasti. Giles Coren, tunnettu Lontoon Timesin kirjailija, twiittasi väitetyt huhut, mutta poisti twiitin nopeasti kuninkaallisen palatsin painostuksen jälkeen, Daily Beast raportoi.

Yhdistyneen kuningaskunnan kunnianloukkauslaki on päinvastainen kuin Yhdysvalloissa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa kunnianloukkausoikeudenkäynnin vastaajalla on todistustaakka osoittaa, että kaikki hänen sanomansa on totta – standardi, jonka tiedotusvälineiden on aiemmin ollut vaikea voittaa.

Previous Post
Joulukuusen koristelu – 25 erilaista tyyliä ja koristeideaa
Next Post
Ideoita kotiin – kunnosta kotisi vuoden 2014 trendiväreissä