15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kasvinsuojelu tammikuussa; hoito syksyllä

Valmista-omenat-sato-puut-sato-suojelu-tammikuussa

Ei ole epäilystäkään siitä, että jokainen puutarhuri haluaa, että hänen ruusunsa eivät joudu hometta tai että he voivat poimia omenat puusta virheettömästi ja ilman matoja. Onko se totta? Tässä voimme antaa sinulle muutamia hyviä vinkkejä terveille kasveille ja Kasvinsuojelu tammikuussa niin että sinulla on runsas sato.

Kasvinsuojelu tammikuussa – mitä muuta voit tehdä tammikuussa?

Omenat poimimassa syksyllä

Onnistuneen puolesta Kasvinsuojelu tammikuussa hedelmämuumiat on poistettava. Kun lehdet ovat pudonneet kokonaan hedelmäpuilta, homeiset hedelmät näkyvät selvästi puiden latvoissa. Ne on kuitenkin poistettava, koska vaarallisen Monilia -sienen eri taudinaiheuttajat talvehtivat näissä hedelmämuumioissa. Jotta muumiat eivät saisi uutta sieni -infektiota keväällä, ne on nyt kerättävä kokonaan. Heitä ne suoraan roskakoriin, älä kompostiin! Ja älä unohda, hedelmämuumiat eivät putoa itsestään, ne on poimittava.

Kasvinsuojelu tammikuussa – saastuneet hasselpähkinät

Leikkaa tartunnan saaneet hasselpähkinäpensaat pois

Joskus voit huomata ylimitoitettuja, pallomaisia ​​silmuja hasselpähkinän pensaissa, ne ovat saastuttaneet hasselpähkinän sappipunkista. Nämä 0,2 mm suuret punkit talvehtivat paksuneissa silmukoissa, jotka sitten eivät itä keväällä. Nyt sinun täytyy irrottaa yksittäiset sairaat silmut, mutta leikata voimakkaasti saastuneet oksat ja tarjota kasveillesi loistava Kasvinsuojelu tammikuussa klo.

Jotkut väärät sypressit kuolevat

Cypress joskus kuolee

Monissa puutarhoissa väärät sypressipuut muodostavat suojauksen ja tarjoavat turvallisen yksityisyyden suojan. On kuitenkin niin, että yksittäiset sypressipuut muuttuvat ruskeiksi ja kuolevat vähitellen. Syitä tähän voivat olla maaperän sieni Phytophtora cinnamomi. Ruskeat, mädäntyneet täplät puussa ja juurissa osoittavat selvästi taudin oireet. Sairastuneet kasvit on poistettava ja maaperä on vaihdettava ennen uudelleenistutusta, koska sieni säilyy maaperässä. Kyllä, tuholaisten torjunta ei ole niin helppoa!

Väärä sypressi-joskus kuolee

Hyödyllisiä vinkkejä kasveille syksyllä

Talo North False Cypress Gardenissa

Hoito puutarhassa syksyllä

Hasselpähkinä-puu-viljely-maa

Hasselpähkinäpuun hoito

Mies poimii omenoita tikapuilla

Previous Post
Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille