15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee oma aurinkolasivarasto – luovia DIY -ideoita

aurinkolasien säilytysmuistiinpanot-roikkuu-leikkeet-puu-alkuperäinen

Onko sinulla kokoelma aurinkolaseja etkä enää tiedä mitä tehdä niille? Ratkaisu on aurinkolasien luova säilytystila, jossa muotiasusteet on säilytetty siististi ja kompaktisti, jotta ne löytyvät nopeasti ja helposti samanaikaisesti. Olitpa sitten hylly, aurinkolasien säilytyslaatikko tai ripustettava – DIY -aurinkolasien pidike tai lasiteline helpottaa jokapäiväistä elämääsi. Meillä on hienoja inspiraatioita ja opetusohjelmia, joiden avulla voit luoda Aurinkolasien säilytys voi tehdä sen itse. Kokeile niitä! Ne tehdään todella nopeasti.

Tinker aurinkolasien säilytys

aurinkolasien säilytysmateriaalit-kuuma liimapistooli-tacker-johto-punainen-valkoinen

Jos mietit aurinkolasien säilyttämistä, meillä on sinulle idea. Tämä on erittäin helppoa ja nopeaa yksinkertaisella kehyksellä. Tarvitset vain kehyksen, nitojan ja langan sekä kuuman liimapistoolin ja voit aloittaa aurinkolasien säilyttämisen DIY -projektina.

Aurinkolasien säilytyskehys

aurinkolasit-varastointi-liima-sormustin-silikoni-apukehys

Langan avulla voit luoda maun mukaisen verkon. Voit kiinnittää siihen paitsi aurinkolasit myös muita asioita, kuten korvakoruja tai muistiinpanoja. Paras tapa korjata kuono on niittipistoolilla. Tämän jälkeen voit kiinnittää kaiken kuumalla liimalla. Käytännön apua ovat sormenpäät, jotka suojaavat sormiasi liimalta.

Alkuperäinen DIY -idea

aurinkolasien säilytys DIY-ohjeet-sininen-vintage-kehys-mesh-lanka

Voit käyttää sekä kuvakehystä että peilikehystä sen mukaan, mikä on mielestäsi kauniimpaa ja mitä sinulla on käsillä. Voit myös maalata kehyksen aurinkolasien säilyttämistä varten haluamallasi tavalla sopimaan muuhun sisustukseen. Valitse myös haluamasi muoto ja koko.

Pieni kehys

aurinkolasien säilytys vintage-hohto-kuvakehys-valkoinen

Täällä näet pienen kehyksen, jossa on kaksi riviä aurinkolasien säilyttämiseen. Johto kiinnitettiin myös vain vaakasuoraan. Langan tai langan sijasta voidaan käyttää myös lankaa. Aurinkolasit näkyvät upeasti ja ne voidaan valita yhdellä silmäyksellä. Ei enää turkoilua laatikossa!

Upea runko aurinkolaseille

aurinkolasit-säilytys-kehys-johto-lisävaruste-seinäkoriste

Määritä koko aurinkolasien määrän mukaan. Loppujen lopuksi haluat, että kaikki mallit sopivat yhteen. Tämän idean monet rivit on muotoiltu leveällä nauhalla. Sinulla on mahdollisuus järjestää lasit tyylin ja värin mukaan. Lukulaseja voidaan nyt myös säilyttää turvallisesti. Tiedät aina mistä löydät tarvitsemasi mallin, etkä menetä enää silmälaseja.

Erilaisia ​​materiaaleja

aurinkolasit-säilytys-valkoinen-kehys-merellinen-ranta-tyyli

Materiaalivalinta määrittää kehyksesi tyylin. Jos varastoit aurinkolasit itse, voit käyttää puuta. Säänkestävässä ilmeessä saat joko maalaismaisen koristeen tai lisävarusteen rannalle tai nuhjuiseen tyyliin. Voit vahvistaa maalaismaista vaikutusta langalla. Teräsverkko toimii myös hyvin tähän ajatukseen.

Säilytyslaatikko

aurinkolasit-säilytyslaatikko-seinä-lasi-ovi-suoja-pöly

Jos haluat suojata aurinkolasit pölyltä, rakenna lukittava laatikko aurinkolasien säilyttämistä varten. Voit myös asentaa sen seinälle. Lasista tai kirkkaasta muovista valmistettu ovi varmistaa lasien näkyvyyden. Jos et kuitenkaan halua sitä, käytä sen sijaan materiaalia, joka ei ole läpinäkyvää.

Yksinkertainen idea suunnitteluun

aurinkolasit-säilytys-pukeutumispöytä-korut-seisoo-kellot

Tämä ajatus aurinkolasien säilyttämisestä on vieläkin helpompi toistaa. Käytä vapaata seinää tai kaapin sivuseinää. Tavalliset ripustuspyyhkeiden koukut osoittautuvat erittäin hyödyllisiksi täällä ja ne on myös erittäin helppo kiinnittää. Kirkkaissa väreissä niistä tulee nopeasti mielenkiintoisia, koristeellisia katseenvangitsijoita.

Itseliimautuvat koukut seinään

Aurinkolasit-säilytyskoukut-kiinni seinälle-helppo jäljitellä

On parasta käyttää itseliimautuvia koukkuja. Tämä välttää epämiellyttäviä reikiä seinässä, jos päätät poistaa aurinkolasien säilytyspaikan tai jossakin vaiheessa etsiä toista paikkaa. Vaikka asuisit vuokralla, tämä vaihtoehto voi osoittautua edulliseksi.

Tinkeröinti vaatteiden ripustimen kanssa

aurinkolasit-säilytys-diy-ripustimet-puu-idea

Onko sinulla muutamia ripustimia, joita voit käyttää askarteluun? Tässä on idea: ripusta yksi tai useampi seinälle tai muuhun paikkaan ja levitä aurinkolasit niiden päälle. Ja muutamassa minuutissa olet toteuttanut idean aurinkolasien säilyttämisestä. Voit tietysti suunnitella ripustimen itse esimerkiksi maalilla, tarroilla, pesuteipillä tai kivillä.

DIY aurinkolasien säilytys

aurinkolasit-säilytys-metalli-ripustimet-tarjotin-hyödyllinen-stimulaatio

Metallinen naulakko on hieman yksinkertaisempi. Se sopii jälleen maalaismaiseen tunnelmaan. Mutta kaunis lokero sopii myös aurinkolasien säilyttämiseen. Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä, että tämä versio vie enemmän tai vähemmän tilaa säilytyspinnoilla. Jos haluat säilyttää aurinkolasit koristeellisesti, voit myös laittaa lisäkoristeita tarjottimelle. Pienet maljakot, joissa on kukkia, hahmoja ja muita asioita, ovat sopivia.

Aurinkolasien säilytyslaatikko

aurinkolasit-säilytys-inspiraatio-laatikko-laatikko-inspiraatio

Haluatko tällaisen säilytyslaatikon useille aurinkolaseille? Hanki matala pahvilaatikko, jota voit muokata, sekä jokin muu ohut pahvi, jota käytät yksittäisten osastojen suunnitteluun. Tämän jälkeen voit joko sijoittaa valmiin laatikon aurinkolaseja säilytettäväksi laatikkoon (silloin laatikon tulisi olla sopivan kokoinen) tai voit käyttää kansi, jolla voit sulkea laatikon.

Ideoita aurinkolasien säilyttämiseen

aurinkolasit-säilytys-vaatekaappi-tarvikkeet-peilipöytä-hyödyllinen

Löydämme myös tämän mallin aurinkolasien säilyttämiseksi kauniisti. Sinulla on jälleen mahdollisuus luoda mitä tahansa muotoilua, jonka avulla voit lisätä huoneeseen lisää peppiä. Tämä idea sopii myös aloittelijoille. Etsitkö vielä sisustusta käytävälle? Ripusta tämä lisävaruste vaatehuoneen viereen ja valitse oikeat aurinkolasit ennen kuin lähdet kotoa.

Aurinkolasien tarvikkeet

aurinkolasit-säilytysmateriaalit-sakset-väritulostin-koriste

– Tulostin itseliimautuvalle kalvolle

– 3 samankokoista puulevyä

– 3 puista tappia

– 3 päätytulppaa tappeille

– paperi leikekirjaan

– Väri

– sieniharja

– Kuuma liimapistooli

– Hyppyrenkaat

– Sakset

-Pihdit

– awl

– metalliketju

maali-

aurinkolasit-säilytyslauta-suunnittelu-sieni-tinkering-ohjeet

Kaikki aurinkolasien säilyttämiseen käytettävät puuelementit, esim. Tapit, kannet ja laudat, voidaan maalata ensin. Se soveltuu sekä värilliseksi että läpinäkyvämmäksi. Kun olet valmis, aseta palat sivuun kuivumaan. Sinun on ehkä lisättävä toinen kerros sen jälkeen ja annettava sen kuivua uudelleen.

Tee liimakalvo

aurinkolasit-säilytys-paperi-tulostin-tarra-itseliimautuva kalvo

Ota puulevy malliksi ja aseta se valitun paperin kääntöpuolelle. Piirrä puun reunoja pitkin, minkä jälkeen leikkaat muodon. Toista tämä vielä kaksi kertaa kahdelle muulle puulevylle. Sinun on tämän jälkeen käytettävä sopivaa laitetta näiden paperinpalan muuttamiseksi liimakalvoksi aurinkolasien säilyttämistä varten. Irrota selkä ja liimaa paperi levyihin.

Liitä puulevyt

aurinkolasit-säilytys-ohjeet-levyt-folio-retro-aiheet

Tee awl: lla reikiä levyihin, jotta voit liittää ne yhteen. Keskilevy saa neljä reikää kaikkien neljän kulman lähelle, kaksi muuta vain toiselle puolelle. Jaa ketju tasaisiksi paloiksi ja lisää renkaat. Hänen avullaan voit ripustaa ketjut laudoille ja olet melkein valmis uuden aurinkolasivaraston kanssa.

Kiinnitä puiset tapit

aurinkolasit-säilytys-lasit-haltija-puinen tikku-pallo-idea

Nyt käytetään kuumaliimapistoolia. Sen avulla kiinnität puiset tapit laudan keskelle ja lisäät lopuksi kannen. Ennen kuin voit kokeilla aurinkolasien säilytystä, anna myös liiman kuivua hyvin. Se ei vie paljon aikaa.

Valmis malli aurinkolasien säilytykseen

aurinkolasit-säilytys-pastellivärit-naisellinen-kukka-kuvio-ketju-roikkuu

Ja pitäisikö aurinkolasien säilytysmalli näyttää lopulta. Voit käyttää paperia, jolla on mikä tahansa aihe ja kuvio elokuvalle. Retro -aiheet toimivat täällä koristeena ja antoivat laudoille naisellisen ilmeen. Jos haluat käyttää tätä kappaletta lahjana, valitse vastaanottajalle sopivat aiheet.

Aurinkolasien säilytys huonekaluineen

Aurinkolasit-säilytys-hylly-rakenna-idea-huonekalut-tee itse

Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, voit myös rakentaa tällaisen hyllyn aurinkolasien säilyttämistä varten ja asentaa sen tai ripustaa sen. Se tekee lasit jälleen näkyviksi ensi silmäyksellä ja helposti saavutettavissa. Päätä itse koko sen mukaan, kuinka monta lasia haluat säilyttää siellä.

Previous Post
Tee itse suklaan juominen: jälkiruokia lahjaideana
Next Post
Röyhkeä ruohonpää, sileää tai muuta materiaalia – yksinkertaisia ​​ideoita ja ohjeita