15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Autonrenkaista valmistettu suihkulähde – kierrätä puutarhakoristeita itse

Vanhojen renkaiden koristelu on erittäin suosittua. Toisaalta vanhoja renkaita ei ole kovin vaikea löytää (loppujen lopuksi vaihdat myös auton renkaat säännöllisesti), toisaalta ne ovat loistava tapa kierrättää käyttämättömät renkaat ja ainakin vähentää tarpeetonta jätettä hieman . Jos haluat käyttää vanhoja renkaita puutarhan koristeluun, voit valita koristeellisen suihkulähteen auton renkaista! Näytämme, kuinka helppoa rakentaminen ja suunnittelu voi olla.

Suihkulähde auton renkaista – ohjeet

Suihkulähde, joka on valmistettu vihreistä autonrenkaista ja yksinkertaisella puukaistaleella

Sinun ei tarvitse olla ammattitaitoinen käsityöläinen tai kokenut harrastaja tehdäksesi suihkulähteen auton renkaista. Jopa aloittelijat voivat luoda yksinkertaisen muunnoksen tästä autonrenkaiden koristuksesta. Se muuttuu vain hieman monimutkaisemmaksi, kun haluat myös rakentaa katon. Sen sijaan yksinkertainen runko, joka on valmistettu kolmesta nauhasta ja johon voi ripustaa kukkaruukun tai puisen ämpärin, sopii myös antaa autonrenkaista valmistetulle koristeelliselle suihkulähteelle lisä charmia.

Tiilimäinen suihkulähde, joka on valmistettu autonrenkaista ja vanha metallinen ämpäri istutusta varten

Tarvitset:

 • 3-4 rengasta
 • Liimaa tai muuta vahvaa liimaa
 • Ruiskumaali (sopii ulkokäyttöön)
 • valkoinen väri
 • Valinnaiset kattomateriaalit: puiset nauhat tai palkit ja latot, laatat tai kattohuopa, aaltopahvi, maali
 • Koristeita, kuten kukkaruukkuja tai kauhoja, ruukkumaa ja kukkia suihkulähteen istuttamiseen jne..
 • sivellin
 • näin
 • Mittanauha / viivain / rullanauha
 • porata
 • Puutarhalapio

Rakenna kaivo renkaista

Liimaa vanteet päällekkäin koristeelliseksi puutarha -suihkulähteeksi

Aseta ensimmäinen rengas eteesi (mieluiten juuri sinne, missä myös autonrenkaista valmistetun suihkulähteen tulisi olla jälkikäteen, jotta sinun ei tarvitse siirtää sitä ympäri) ja levitä liimaa pintaan. Liimaa seuraava rengas siihen ja toista sama kolmannen renkaan kanssa. Nyt voit maalata auton renkaat. Maalaa sitten renkaat haluamallasi värillä, anna niiden kuivua ja levitä tarvittaessa toinen kerros, jos ensimmäinen ei ole läpinäkymätön. Sitten voit maalata auton renkaat valkoisella maalilla saadaksesi nivelet ja tiilisen ilmeen.

Maalaa autonrenkaista valmistettu suihkulähde oranssiksi ja rakenna katto

Voit sitten rakentaa katon maalien kuivuttua. Jos haluat helpottaa itseäsi, kokoa kolme U-muotoista nauhaa. Kahden sivutangon / palkin välisen etäisyyden tulee olla sama etäisyys toisistaan ​​kuin renkaan halkaisija. Tämän jälkeen voit porata tämän kehyksen renkaaseen tai rei’ittää renkaan, asettaa nauhat paikoilleen ja kiinnittää ne sitten ruuveilla. Jos haluat rakentaa koko katon, lisää siihen sopivat kattolaatat, joihin voit kiinnittää kattotiilet, aaltopahvin tai kattohuovan puun maalaamisen jälkeen.

Koristele suihkulähde vanhoista renkaista

Sininen rengaslähde, jonka katto on huopaa tai puuta ja jossa on kivinen ilme

Sitten ei enää auta kuin koristamaan suihkulähde autonrenkaista. Ripusta ämpäri kattorakenteeseen tai istuta kauniita kukkia tätä tarkoitusta varten. Tai entä jos istutat auton renkaat? Tätä varten aseta viemärikerros maahan, täytä renkaat ruukkumaalla ja istuta kukkasi.

Vaihtoehtoisesti voit yksinkertaisesti sulkea suihkulähteen aukon pyöreällä puulevyllä ja käyttää sitten autonrenkaista valmistettua suihkulähdettä sivupöydäksi tai kukkaruukkujen asettamiseen.

Ideoita suihkulähteille autonrenkailla

Tiilimäinen maali puutarhaan ja tiilet renkaista

Autonrenkaista valmistetun suihkulähteen hieno asia on, että voit rakentaa sen haluamallasi tavalla. Taitavat käsityöläiset voivat kokeilla käsiään monimutkaisemmalla katolla, kun taas aloittelijat voivat luoda kauniin katon yksinkertaisin keinoin. Tässä on muutamia muita ideoita, joita voit käyttää inspiraationa rakennettaessa kaivoa autonrenkaista.

Punainen suihkulähde, joka on valmistettu autonrenkaista, valkoisilla raidoilla ja kattolevystä

Tiilinen ilme ei tietenkään ole ainoa suunnitteluvaihtoehto auton renkaista valmistetuille suihkulähteille. Yksinkertainen raidakuvio, kuten yllä olevassa esimerkissä, on myös ihanteellinen. Kivinen ilme on yhtä suosittu. Jatka samalla tavalla kuin tiilimuoto: levitä ensin perusväri ja sitten liitokset, jotka tällä kertaa eivät ole symmetrisiä, mutta epäsäännöllisiä – aivan kuten oikeilla kivillä.

Kierrätysidea kirkkaissa väreissä oleville renkaille ja muovipulloille

Pitäisikö auton rengaslähde tehdä kokonaan kierrätysmateriaaleista? Sitten voit tietysti käyttää uudelleen esimerkiksi vanhaa puuta tai muita materiaaleja. Tai voit tehdä sen yllä olevan kuvan osoittamalla tavalla: Pinoat renkaat pinoon ja käytät puun sijasta tyhjiä ja maalattuja muovipulloja rakentaaksesi kehyksen kuomuun. Täydellinen kaikille, jotka eivät halua työskennellä sahojen, porakoneiden ja vasaran kanssa.

Keinotekoinen puutarha -suihkulähde, jossa on betoni- ja peltikatto tai maalattu kiviin

Täältä näet idean jo mainitulle kiville. Saat myös toisen inspiraation. Sekoita betoni ja käytä sitä renkaiden sivujen maalaamiseen, jos pidät betonin ulkoasusta. Voit suunnitella sileän pinnan tai, kuten yllä, karkean – juuri niin kuin haluat!

Maalaa ruskeat suihkulähteet autonrenkaista luonnollisen ilmeen saamiseksi

Ruskea on väri, joka näyttää luonnolliselta ja mukautuu erityisen hyvin puutarhaan. Voit käyttää vanhoja puisia säleitä kattoon tai rakentaa ristikon nauhoista. Voit sitten suunnitella autonrenkaista valmistetun suihkulähteen eri tavalla vuodenajasta riippuen – keväällä ja kesällä se voi olla kauniita kukkia, joululukuja joulun aikaan tai entä kammottava betonimylly Halloweenille?

Värikäs autonrenkaiden suihkulähde puutarhan koristeena punaisena ja nauhat

Keltaiset renkaat takaavat hyvän tunnelman puutarhassa

Keltainen suihkulähde, jossa pieni ämpäri koristeena ulkoalueelle

Istutettu puutarhan suihkulähde violetilla ja sinisellä

Violetti puutarha -suihkulähde kukkien istuttamiseen - värikäs sisustusidea

Tee puutarhan koristeet itse

Kaivojen rakentaminen autonrenkaista - ohjeet renkaiden kierrätykseen

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta