15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ompele söpöjä pehmoleluja sukkista tai näpertele ilman neulaa ja lankaa

pehmolelut, jotka on valmistettu sukista sukka apina ohjeet ompele täytetyt eläimet itse

Haluaisitko antaa lapsellesi tai jollekin toiselle erityisen herkun ja antaa hänelle söpön pehmolelun? Vaikka projektisi kuulostaa suurelta työltä, voit ommella söpön pehmoeläimen vähällä materiaalin ja ajan kulutuksella tai jopa tehdä käsitöitä ilman neulaa ja lankaa. Mitä mieltä olet rakastavien pehmolelujen tekemisestä sukkista? Tämän päivän postauksessa olemme koonneet sinulle hienoja ideoita, ehdotuksia ja ohjeita siitä, miten voit tehdä söpöjä sukkaeläimiä itse vanhoista tai kumppanittomista sukista.

Sukat pehmolelut – söpö sukka -apina tehdä itse

sukka apina ompele omat pehmolelut näppärä kangas

Jotta voit tehdä niin söpön apinan kotona, tarvitset hieman mielikuvitusta, vapaa -aikaa ja seuraavia materiaaleja ja työkaluja:

Pari sukkia

Jotain täyteainetta

Neula ja lanka valitsemassasi värissä

sakset

Napit tai muoviset silmät

Tee sukat itse apinan ompeluohjeista

Käännä ensin molemmat sukat nurinpäin. Toisesta sukasta valmistetaan apinan ruumis, kun taas toista käytetään käsivarsiin, korviin, häntään ja kuonoon. Ensin jalat muotoillaan. Leikkaa sukka keskeltä kantapäähän. Pyöritä sukan pohja, esim. kaksi jalkaa, jotain pois. Leikkaa toisesta sukasta kangaspalat, jotka toimivat käsivarsina, korvina, kuonona ja hännänä. Vaiheittaiset ohjeet osoittavat, mitä sukin osaa käytetään mihin. Tämän jälkeen voit ommella molemmat jalat yhteen silmukkaompeleella jättäen pienen aukon auki polyfillille. Käännä runko uudelleen oikealle puolelle. Määritä nyt silmien sijainti ja kiinnitä ne. Täytä runko täytemateriaalilla ja ompele se kiinni.

Sukka -apina ompelee pehmolelut sukasta

Nyt sinun on käännettävä toisen sukan varvasosa kuonoksi. Lisää väliaikaisesti täytettä saadaksesi käsityksen siitä, miltä se näyttää. Ompele kuonon yläosa kehon sisäpuolelle ja tee kaksi sierainta ja leveä hymy kuonon läpi. Työnnä puuvillaa suuhusi ja ompele se kokonaan.

Tee pehmolelut sukkista apina ompele pehmeät lelut itse

Sitten sinun on ommeltava ja täytettävä korvat, kädet ja häntä ja lopuksi ommeltava ne vartaloon. Käsintehty, söpö apina on nyt valmis!

Ompele pehmolelut itse – tee kaneista sukat

Ohjeet kuinka tehdä kani sukkista itse

Pienet, ihanat puput eivät ole vain suosittu koriste pääsiäisenä. Onko sinulla pieniä sukkia jo aikuiselta lapseltasi, joka makaa vielä jossain? Kuten olet jo nähnyt, voit tehdä upeita pehmoleluja sukkista melko nopeasti. Ja kun täytetyt eläimet valmistetaan minimuodossa, ne näyttävät vain söpöiltä.

Materiaalit:

Puuvillasta valmistetut sukat vastasyntyneille tai vauvoille (tarvitset yhden sukan kania kohden)

Ompelulanka

neula

sakset

Musta lanka

Vaaleanpunainen huopakynä tai vesiväri

Pomponit, nauhat tai muut koristeet

Kuitutäyte

sukkista valmistetut pehmolelut ohjeet sukkaeläimet

Suksista valmistetun kanin kohdalla käännä sukka ensin väärälle puolelle ja leikkaa se keskeltä varpaista alkaen lähes kantapäähän. Muotoile molempien korvien kärki kolmioksi ja ompele korvien sisäpuoli. Täytä sitten runko puuvillavillalla (jätä korvat pois) ja muotoile soikeaksi. Venytä sukkia hieman täytteen ympärille ja leikkaa ylimääräinen kangas pois. Ompele sukkapupun aukko yhteen ohjeiden mukaisesti. Taita reunat sisäänpäin peittääksesi reiät kokonaan.

näppärä kani sukista vain tee pehmolelut itse

Ompele nyt kanin korvat yhteen muutamalla ompeleella pohjassa, jotta ne saavat tyypillisen muodon. Nyt voit antaa pikkupussille, joka on valmistettu sukkista, kasvot, joissa on mustat silmät ja ristinmuotoinen nenä. Piirrä punaiset posket vaaleanpunaisella akvarellilla tai huopakynällä. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, pukeudu söpö pieni sukkaeläin jousella tai pomponeilla.

Sukkien puput ompelevat pehmeät lelut itse

Tee pehmolelut sukkista – näppärä kissasukat ilman ompelemista

Tee pehmolelut sukkikissasta ilman ompelemista

Todelliset kissan ystävät voivat helposti ja nopeasti muuttaa kumppanittoman sukan söpöksi kisuksi. Olemme valinneet sinulle yksinkertaisen käsityöprojektin, jonka voit toteuttaa nopeasti ilman ompelemista.

Tarvittavat materiaalit:

sukka

Kangassakset

Kangasliima

Kuitutäyte

Kuminauhat

Napit, huopa, lanka, nauhat

näppärä kissa tee pehmolelusta sukat itse

Kuori sukan aukko V-muotoon; nämä ovat sitten kissan korvat. Täytä sukkaeläin puuvillalla, kunnes se on haluamasi kokoinen. Sido korvat irti pohjasta elastisilla nauhoilla ja liimaa mahdollinen aukko korvien väliin. Muotoile kissan pää toisella kuminauhalla. Jotta kissanpentu saisi realistiset kasvot, tee viikset langasta ja muotoile silmät huopasta ja nappeista. Käytä materiaaleja, kuten jousia, paljetteja jne., Jotta pehmo täytetty eläin olisi kaunis.

Ompele pehmolelu – ompele kissa sukkista

tee sukat kissan pehmolelu itse

Voit tehdä kauniista kissasta itse parista sukkia. Vaikka ompelukoneen käyttöä suositellaan tässä, tämä käsityöprojekti ei ole kovin monimutkainen, joten voit ommella kissanpennun myös käsin.

Tarvittavat materiaalit:

Pari sukkia

Kuitutäyte

Napit silmille ja nenälle haluttaessa

neula ja lanka

Kissan ompelu sukat pehmolelu itse

Käännä sukat nurinpäin. Käytä toista sukkia vartalolle ja toista päätä ja häntää varten. Piirrä viiva ensimmäisen sukan keskelle kantapäästä alkaen. Nämä ovat takajalat. Pyöristä tassut. Piirrä etukäpälille toinen viiva varpaasta alkaen. Leikkaa vartalo ja jalat irti ja käännä sukka uudelleen oikealle puolelle. Leikkaa pääty tuumaa kantapään alapuolelle. Nyt voit täyttää kaikki sukkaeläimen osat täyteaineella ja sulkea aukot kääntämistä varten. Kunnes pidät söpöä täytettyä kissaa kädessäsi, sinun tarvitsee vain laittaa kaikki palaset yhteen ja antaa söpölle pienelle eläimelle hymyilevät kasvot.

Kissan askartelu ilman ompelua

Tee pehmolelut sukkista itse, näpertele materiaaleja

Olet tervetullut muuttamaan kumppanittomat sukat ihastuttaviksi, suloisiksi pehmoleluiksi kuumaliimapistoolin avulla. Olitpa kissa, kani tai koira, luovalla mielikuvituksellasi ei ole rajoja. Seuraavat materiaalit ovat välttämättömiä leikkisille sukkaeläimille:

Värikkäät sukat

sakset

musta pysyvä merkki

Mini pomponit

Huopa eri väreissä

Kuuma liimapistooli

Kuitutäyte

tinker kissa sukat ilman ompelua yksinkertaisesti tinker sukka eläimiä ohjeita

Täytä puuvilla villa sukkiin jättäen nilkka -alue tyhjäksi. Taita tämä kangaspala takaisin ja liimaa se sukan takaosaan. Kiinnitä minipumput silmiksi ja nenään kuumalla liimalla ja piirrä viikset ja suu merkillä. Korvat, vatsa ja tassut voidaan valmistaa huopasta. Liimaa häntä sukan takaosaan. Myös jälkeläisesi ovat tervetulleita osallistumaan tähän helppoon DIY -projektiin. Hyvin lyhyessä ajassa sinulla on koko joukko pieniä sukkaystäviä!

Tee pieniä pehmoleluja sukkista – mustekala ilman ompelua

Mustekala pehmoiset eläimet sukkista ilman ompeluliimaa

Alle 30 minuutissa voit tehdä niin pehmoisen pienen mustekalan suksista ilman ompelemista. Rakkaasi rakastaa heittää mustekalaa ilmaan ja teeskennellä, että meren olento ui veden läpi. Ota kirkas, kuvioitu sukkapari ja tee niistä leikkisiä kalmareita. Pienellä täytteellä ja muutamilla leikkauksilla saat upeat pehmolelut, jotka on tehty sukkista muutamassa minuutissa.

Tarvittavat materiaalit:

sukka

Kuitutäyte

sakset

lanka

Huopa (valkoinen, musta ja keltainen)

Kuuma liimapistooli

Ota puuvilla ja täytä se sukkana. Sido lanka täytteen alle. Tee kalmarin lonkerot leikkaamalla sukkana useita ohuita nauhoja. Vedä sitten kangasliuskat varovasti itseäsi kohti. Tämä tekee sinusta hieman aaltoilevan ja näyttää realistisemmalta. Luodaksesi mustekalasi silmät, sinun on leikattava huopasta kolmen eri kokoisia ja värisiä ympyröitä. Ympyröitä on oltava yhteensä 6. Laita liimaa silmien takaosaan ja kiinnitä se hieman syvemmälle ja hieman sivulle mustekalan kasvoille. Pienet merieläimet ovat myös ihanteellinen koriste tai lahjaksi meren asukkaiden teemalla.

Pehmustettujen eläinten ompelu – käärmeiden tekeminen sukkista

käärme -sukkien ohjeet tekevät napit itse

Seuraava käsityöprojektimme on myös helppo ja aloittelijaystävällinen. Jos olet jo kerännyt joukon vanhoja sukkia tai sellaisia, joista lapsesi on jo kasvanut, voit tehdä niistä niin söpön käärmeen. Sukkaeläimelle tarvitaan noin 10-12 sukkia. Se on vieläkin helpompaa, jos käytät värikkäitä lasten sukkahousuja tai polvisukkia.

Materiaalit:

vähintään 10 sukkia (vaihtoehtoisesti sukkahousut)

ompelukone

lanka

sakset

Painikkeet

punainen nauha

täyttömateriaali

Tee pehmolelut sukkista itse – söpö sukkatukka 

Sukat eläimet tinker toukka joustavat pehmolelut pehmeät lelut

Leikkaa sukat neljästä sormesta leveiksi suoriksi paloiksi poistamalla kantapää tai pullistuma. Jos kappaleet ovat eri leveyksiä, voit lajitella osan niistä pienimmästä suurimpaan ja toisen osan vastaavasti suurimmasta pienimpään, jotta jäljittelet rungon muotoa. Leikkaa sitten jokainen sivukappale läpi ja ompele kaikki palat yhteen pitkällä sivulla. Leikkaa pieni kolmio punaisen nauhan päästä. Se on käärmeen kieli. Ompele ne sukan yläosaan. Nyt voit ommella sukkikäärmeen sivulle ja kiinnittää kaksi painiketta silmille. Käännä nyt käärme uudelleen oikealle puolelle. Tämä on DIY -projektisi vaikein tehtävä. Pitkästä syystä pehmolelun täyttäminen voi kestää jonkin aikaa. Heti kun olet valmis, ompele kääntöaukko kiinni.

Tee pehmolelu itse – värikkäitä pöllöjä ilman ompelua

pöllö houkuttelee sukkia ilman ompelemista ja tee pehmolelu itse

Nämä kirjavat pöllöt voidaan myös valmistaa nopeasti parista eri väreissä huovutetuista suksista ja kahdesta napista. Valitsemasi väri ja kuvio on täysin sinun. Pidätkö maanläheisistä sävyistä vai haluatko luoda mahdollisimman värikkään olennon? Katkaise sukan kantapää ja täytä sukka riisillä, jotta söpö lintu voi seistä vakaasti. Luo malleja paperista höyhenille, nokalle, silmille ja jaloille ja leikkaa ne huopasta. Kiinnitä ne runkoon kuumalla liimalla. Vedä lopuksi sukkareunan päät suoraan ja taita sukan selkä keskeltä eteenpäin. Liimaa nyt sukan paljastettu reuna silmien päälle ja et voilà, söpö pöllö on valmis.

Dino pehmolelu, joka on valmistettu sukkista

näppärä lelu dinosaurus pehmolelu sukkista

Katsooko rakkaasi mieluummin dinosaurusten kirjoja koko päivän ja kokee heidän maailmansa erityisen jännittäväksi? Yllätä sitten pienet rakastavalla käsintehdyllä dinosaurus -pehmolelulla, joka on valmistettu sukkista. On parasta käyttää yksinkertaisia ​​raidallisia sukkia tai yksivärisiä sukkia, joissa on pisteitä. Voit käyttää toista sukkia tai huopaa, jotka muovaat kolmioiksi, jotta voit tehdä jättiläisen selässä tyypilliset luulevyt. Dinosaurusta rakastavat lapsesi ovat kuun yli uuden lelun kanssa.

Ompele yksinkertainen pehmolelu – tee söpö koira

pehmolelu ompele sukkaeläimet näpertelevä koira

Helppohoitoinen ja rakas kotikaveri, joka sopii myös halaamiseen, on söpö koira. Voit tehdä uskollisen nelijalkaisen ystävän vain muutamasta materiaalista samalla periaatteella kuin kissa tai dinosaurus itse.

Tee pienistä hiiristä pehmolelut sukkista itse

yksinkertainen pehmolelu ompelu aloittelija hiiri

Tai ehkä haluat tehdä söpön pienen hiiren? Mielikuvituksellasi ei ole rajoja. Onko sinulla jo mielessäsi seuraava DIY -hanke, joka koskee sukkia valmistettavia pehmoleluja??

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta