15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee omat tuulikellot ajopuusta: Ohjeet kauniille kelloille ja lasihelmille

Tuulenkello luo pehmeitä sävyjä, jotka rentouttavat meitä ja muuttavat terassin tai parvekkeen todelliseksi rauhan ja seesteisyyden keitaksi. Jos se on valmistettu luonnonmateriaaleista, se näyttää myös hyvältä. Selitämme, kuinka voit tehdä omat tuulikellot ajopuusta. Tuo puutarhaan merellinen tunne kotiloilla, merilasilla ja lasihelmillä!

Tee omat tuulikellot ajopuusta

Ajopuun ja Vuka -puun tuulikellot antavat ohjeet itse

Ajopuusta valmistettu tuulikello luo tyypillisen äänen, joka rentouttaa aisteja ja antaa sinun haaveilla merestä ja kesästä. Seuraavassa selitämme, kuinka voit tehdä tällaisen tuulen soiton itse. Ensimmäinen ohje on vuka- ja ajopuusta tehty kello. Koska Vuka -puussa on luonnollisesti reikiä, voit säästää itsesi poraamiselta ja ripustaa sen sijaan ajopuun oksat.

Tee tuulimylly ajopuusta puutarhan koristeeksi

Toiseen käsityöideaan tarvitset useita ajopuun oksia, keraamisia helmiä, narua, puuporaa ja neuloja.

Toimi seuraavasti:

1. Poraa ensin reikä jokaiseen ajopuun haaraan.

2. Kierrä sitten vuorotellen ajopuun oksat ja keraamiset helmet. Voit neuloa neulaa ohjaamaan langat reikien läpi.

3. Sulje reiät kauniilla riipuksella ja kaksoissolmulla.

Tee omat tuulikellot ajopuusta ja keraamisista helmistä

Voit tietysti korvata keraamiset helmet lasihelmillä. Valitse värit, kuten ruohonvihreä tai taivaansininen, koska ne tuovat merellisen tunnelman ulkoalueelle.

Tee tuulimerkki ajopuusta ja kuorista: Ohjeet

Tuuli soi ajopuusta ja kuoret ja napit antavat ohjeita

Onko sinulla kuoret ja merilasit viimeiseltä lomallasi rannalla tai suunnitteletko viikonloppua merellä ja haluatko kerätä materiaalia vinttikoiraa varten? Seuraavassa annamme sinulle käsityksen siitä, kuinka voit käyttää sitä kauniin soittoäänen luomiseen. Voit maustaa sitä pienillä painikkeilla, puu- ja lasihelmillä sekä merilasipalloilla.

Kaikki materiaalit eivät voi tuottaa ääntä. Jos et ole tyytyväinen vain luonnonmateriaaleista valmistettuun lopputulokseen, soittoäänet tai metallikellot ovat ihanteellisia. Niitä löytyy kaikista käsityöliikkeistä ja ne voidaan kiinnittää nopeasti ja helposti. Mutta muut taloustavarat, kuten metallilusikat, saavat melodiset äänet kuuluviin joka kosketuksella tai tuulessa.

Tee omat tuulikellot ajopuusta ja lasihelmistä

Tee omat tuulikellot ajopuusta ja lasihelmistä

Seuraavaa käsityöprojektia varten tarvitset seuraavat materiaalit ja tarvikkeet:

  • Lasihelmet
  • Driftwood
  • Akryylit
  • ilmastointiteippi
  • 7-8 sinkittyä silmukkaruuvia (puulle)
  • sakset
  • puristin
  • vasarapora
  • sopiva poranterä vasaraporaa varten

Pienellä taidolla ja ehkä lasten avulla vinttikoira saadaan valmiiksi nopeasti. Iloisten väriensä ansiosta se näyttää myös hyvältä ja on ihanteellinen puutarhan koristeluun.

Kuinka tehdä tuulikellot kuorista ja ajopuusta

Käsityöprojektiin tarvitset lasi- ja kivihelmiä, narua, pitkän ajopuun oksan, akryylimaaleja, siveltimen ja teipin.

Tee omat tuulikellot ajopuusta

Ensimmäinen askel on puhdistaa ajopuun oksa, antaa sen kuivua ja teipata puu ympäri teipillä. Jätä 4-6 cm: n rako teippinauhojen väliin. Nyt voit maalata puun haluamallasi tavalla. Levitä ensin perusväri, anna sen kuivua ja pistä sitten puu. Pyynnöstä voit myös luoda erilaisia ​​aiheita, kuten tähtiä, aurinkoja, aaltoja jne. maalata. Anna maalien kuivua ja poista sitten teippi varovasti. Voit pyyhkiä maalin ja liiman jäämät varovasti sienellä.

Ohjeet Driftwood DIY Ideas -tuulikellot

Seuraavaksi sinun on ruuvattava koukku ajopuuhun. Nopein tapa tehdä tämä on porata ensin reiät ja kiertää sitten silmukkapultti käsin niin pitkälle kuin mahdollista. Voit käyttää pihtejä viimeisiin käännöksiin.

Tuuli soi ajopuusta lasihelmillä

Aloita ajopuun oksan molemmista päistä solmimalla kaksi 15 cm, sitten kaksi 20 cm, sitten kaksi 25 cm ja keskellä 30 cm pitkä naru silmukkapultteihin. Pujota sitten helmet jokaiseen merkkijonoon. Sido sitten kaksoissolmu.

Ajopuun tuulikellot tekevät ideoita itse lasihelmillä

Valmis vinttikoira houkuttelee varmasti kaikkien huomion iloisilla väreillään.

DIY -tuulikellot ajopuusta, simpukoista ja merilasista

Kuinka tehdä tuulikellot ajopuusta ja kuorista itse

Viimeinen DIY -idea on erittäin yksinkertainen ja voidaan toteuttaa ilman paljon vaivaa ja työkaluja. Ajopuusta, kuorista ja merilasista valmistetuille tuulikelloille tarvitset seuraavat materiaalit:

  • Simpukat
  • Meri lasi
  • kaksi ajopuuta
  • Juuttilanka

Leikkaa vain useita juuttilangan osia ja ripusta ne simpukoiden ja merilasikappaleiden ripustamiseen. Tätä varten kiedo narunpalat kahdesti puun ympärille ja sido kaksinkertainen solmu.

Ripusta puolet simpukoista ensimmäiseen kappaleeseen ja loput toiseen ajopuun kappaleeseen. Nyt ei ole muuta kuin yhdistää kaksi ajopuun haaraa – yksinkertaisesti solmuta juuttilangan pala ensin ylä- ja sitten alempaan puukappaleeseen. Turvallisuuden vuoksi tarkista, että kello on tasapainossa.

Tuuli soi ajopuusta ja kuoret ja napit antavat ohjeita

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta