15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tekstiilitarrojen suunnittelu: Näin voit lisätä yksilöllisen tarran kotitekoisiin tuotteisiisi!

Suunnittele tekstiilitarroja, tunnista laatu, ompele, tulosta

Kaikki ovat iloisia kotitekoisista tuotteista, jotka tulevat sydämestä. Kauniit, mutta myös käytännölliset lahjat ovat erityisen suosittuja. Patchwork -tyynyliinat, värikkäät ostajat ja tyylikkäät pöytäjuoksijat: Nykyään jopa aloittelijat voivat räätälöidä luovia lahjoja itselleen oikeilla käsityöohjeilla. Edistyneet oppijat muuttavat harrastuksensa usein ammatiksi ja ompelevat tai neuloa ainutlaatuisia tuotteita, joita he myyvät verkossa tai putiikeissa. Olipa kyseessä liike tai intohimo, tarrat antavat tuotteelle yksilöllisen kosketuksen. Annamme sinulle yleiskuvan eri vaihtoehdoista ja jaamme hyödyllisiä vinkkejä tekstiilitarrojen suunnitteluun. Anna luovuutesi vallata mielesi ja kehosi!

Suunnittele tekstiilitarrat: tunnista korkealaatuiset kudotut tarrat

Tekstiilitarrat suunnittelevat oman kokoelmasi

Rakkaudella ommellut pussit, painetut T-paidat tai hatut: kudottu etiketti ei saa puuttua vaatteista ja kangastarvikkeista. Nykyään tekstiilitarroissa voi olla tekstiä ja symboleja omien mieltymystesi mukaan. Fonttien, värien ja koriste -kehysten yhdistelmä antaa suunnittelulle persoonallisuuden. Niiden, jotka päättävät tehdä tämän, on opittava tunnistamaan korkealaatuiset etiketit. Loppujen lopuksi paitsi tuotteen / lahjan, myös sen kangasmerkinnän pitäisi kestää pitkään. Jos sinä Tilaa tekstiilitarrat, joten sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin:

1. Materiaali: Useimmat tekstiilitarrat on valmistettu muovista. Kudotulla polyesterillä on monia etuja: se säilyttää muotonsa useiden pesujen jälkeen, tuntuu mukavalta iholla ja on erittäin kestävä. Sen päät voidaan kuumasaumata. Puuvillaa tarjotaan joskus vaihtoehtona. Vaikka sillä on luonnollinen ulkonäkö, sillä on myös monia haittoja ja se osoittautuu epäkäytännölliseksi etikettien osalta. Esimerkiksi kankaan etiketti voi kutistua pesun jälkeen, reunat eivät voi olla kuumasaumattuja ja ne on siksi ommeltava päälle.

Tekstiilitarrojen suunnittelu reppu ompelee kankaan

2. Värit: Korkealaatuiset tekstiilitarrat pysyvät värinkestävinä monien pesujen jälkeen.

3. Sileät reunat: Kun päät on kuumasaumattu, reunat eivät taivu.

4. Valmistajan hoito -ohjeet: Laadulliset tarrat voidaan pestä jopa korkeammissa lämpötiloissa ja ne sopivat rumpukuivaukseen.

5. Kiinnitä kangasetiketit: Useimmat kudotut tarrat ovat saatavilla kahdessa versiossa. Ne voidaan joko ommella tai silittää.

6. Vähimmäismäärä: Yleensä vähimmäismäärä on 25 kappaletta.

Laadukkaat kudotut etiketit ovat ihanteellisia pienyrityksille ja putiikkeille, jotka kiinnittävät erityistä huomiota laatuun ja haluavat tehdä hyvän vaikutelman asiakkaistaan. Kudotut tarrat ommellaan enimmäkseen, mutta ne voidaan kiinnittää myös neuloksiin neuloksilla.

Suunnittele tekstiilitarroja: design ja silitys painettuihin kangasetiketteihin

Suunnittele tekstiilitarroja DIY -lahjat koristavat kosmetiikkalaukkuja

Käsityöharrastajat, jotka haluavat tehdä pieniä lahjoja tapahtuman, suuren perhejuhlan tai häiden vieraille, voivat valita edullisen vaihtoehdon. Kuka tahansa voi suunnitella painetut kangasetiketit verkossa 2 minuutissa. Voit halutessasi käyttää omaa suunnittelua. Tässä tapauksessa on noudatettava valmistajan kokoa, tekstin korkeutta, tiedostomuotoa ja värejä koskevia ohjeita. Painetut silitettävät kangasetiketit voidaan kiinnittää nopeasti ja ovat erityisen käytännöllisiä. Poista suojakalvo varovasti, aseta etiketti ja aseta leivinpaperi sen päälle. Silitä leivinpaperia 20 sekuntia, kunnes tarra tarttuu kunnolla. saattaa loppuun!

Painetut tekstiilitarrat sopivat kaikille, jotka esimerkiksi kiinnittävät nopeasti etiketin mainostuotteisiin, kuten T-paitoihin tai huiveihin, ja haluavat sitten jakaa ne messujen, tapahtuman tai juhlan kävijöille.

Nahkatarrat antavat tuotteelle jotain tiettyä

Farkut nahka tarra suunnittelu vinkkejä

Nahkatarrat ovat ehdottoman katseenvangitsijoita ja näyttävät erityisen houkuttelevilta denimissä. Teksti on kaiverrettu aitoa nahkaa, ja sen väri sovitetaan automaattisesti valittuun nahan väriin. Valinnaisesti etiketit voidaan rei’ittää laserilla, jotta ne voidaan kiinnittää nopeasti tavaroihin. Mitä tulee hoitoon, nahkatarrat ovat herkkiä. Ne voidaan pestä jopa 40 asteessa ja ne ovat kuivakestäviä.

Tekstiilitarrat design hattu neuloa boutique ainutlaatuisia tuotteita

Previous Post
Rakenna oma työpöytäsi – tee -se -itse -projekteja ja ideoita harrastelijoille ja ammattitaitoisille miehille
Next Post
Optimoi juoksumaton kunto – 9 menetelmää, jotka lisäävät hauskanpitoa harjoittelun aikana