15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasten keinu puutarhaan – loistavia ideoita ja ohjeita tehdä itse

lasten keinu puutarhaideoille vinkit ohjeet opas diy -projekti luo omat ulkoalueesi lapset

Ulkoiluviihdealueen saaminen on luultavasti jokaisen lapsen unelma, ja jos haluat pitää lapsesi onnellisina puutarhanhoitoon tarkoitetulla lasten keinulla, olet tullut oikeaan paikkaan. Jotta sinun ei tarvitse ajaa puistoon jälkeläisesi kanssa joka päivä, voit tuoda leikkiä kotiisi oppaamme ansiosta. Näillä käytännöllisillä DIY -projekteilla, jotka ovat täynnä inspiraatiota ja hauskoja ideoita, näytämme sinulle, kuinka voit tehdä lasten keinun puutarhaan itse.

Nykyään lapset ovat melko kiireisiä kaikkien näiden elektronisten laitteiden kanssa leikkiessään, ja valitettavasti laiminlyödään ulkoilu. Lisäksi kaunis lasten keinu puutarhaan voi paitsi lisätä leikkipaikkaa ulkoalueellesi, mutta myös varmistaa lapsesi hyvän henkisen ja fyysisen kehityksen antamalla heille terveellisen tauon ulkona. Mikä voisi olla parempi kuin rakentaa lasten keinu puutarhaan ja mukauttaa se niin, että pienet saavat juuri sen, mitä rakastavat. Anna seuraavien esimerkkien inspiroida sinua tuomaan paljon iloa puutarha -alueellesi.

Luo leikkisä ilmapiiri lasten puutarhan keinuilla

lasten keinu puutarhaideoille vinkit ohjeet opas diy -projekti saa itsesi tytöistä iloiseksi

Me kaikki muistamme ilon heilua isovanhempiemme puutarhassa pienenä. Mikä voisi olla mukavampaa kuin tehdä lasten keinu puutarhaan itse elämään nämä nostalgiset hetket uudelleen? Kun olet asettunut kotiisi, lapsesi haluavat varmasti viettää suurimman osan ajastaan ​​viihdealueella. Toisin kuin yleisesti uskotaan, lasten keinu puutarhaan ei sovellu vain asunnonomistajille, joilla on suuri ulkoalue. Vaikka sinulla ei olisi tarpeeksi tilaa puutarhassa, voit käyttää vinkkejämme ja temppujamme tarjotaksesi puutarhassa tarvitsemasi hauskan tekijän.

lapset keinu puutarhan ideoita vinkit ohjeet opas diy projekti tee se itse ulkoalue tyttö keltainen

Kuten olemme jo todenneet, artikkelimme yleisenä ajatuksena on näyttää sinulle perusvaiheet lasten puutarhan keinun rakentamiseksi. Sen jälkeen voit asentaa nämä haluamaasi paikkaan ja muokata niitä parhaaksi katsomallasi tavalla. Puusta valmistettu puutarhakeinu on myös sopiva koriste -elementti viheralueellesi, moderni ja tyylikäs. Todellinen trendi ja samalla klassikko DIY -maailmassa, puusta valmistettu lasten keinu puutarhaan on todella helppo rakentaa, ja tässä on käytännön opas tarvittavilla työkaluilla.

Lasten puukeinu puutarhaan

lapset keinu puutarhan ideoita vinkit ohjeet opas diy projekti tee se itse ulkoalue lapset ilo hauskaa leikkiä

Tässä versiossa tarvittavat materiaalit ovat seuraavat:

 • 1 puulevy, noin 20 x 60 x 3 cm (pituus, leveys, paksuus), mieluiten tammea
 • Akkuporakone tai sähköruuvimeisseli
 • 1 puupora 16 cm
 • Pistosaha
 • Hioa
 • 2 10 metrin köyttä polypropeenia
 • 1 taittosääntö ja 1 lyijykynä
 • 2 kattokoukkua (valinnainen)
 • Puun väri (valinnainen)
 • Nauha (valinnainen)

lasten keinu puutarhaideoille vinkit ohjeet opas diy -projekti tee se itse ulkona puupora

Jos valitsemasi puulevy on pidempi kuin on tarpeen, leikkaa se palapelillä ja hio sahat. Poraa puun 4 päähän (3 cm reunasta) ensin poraa 4 reikää sähköporalla ja puuporalla.

lasten keinu puutarhaideoille vinkit ohjeet opas diy -projekti tee se itse ulkona puu

Kuten luultavasti jo ymmärrät, lasten puutarhakeinu on muokattavissa oleva koriste -elementti. Joten älä epäröi antaa sille vauhtia maalaamalla se vaalealla värillä. Tässä suhteessa on vielä parempi, jos käytät pientä maalarinteippiä maalattavien alueiden rajaamiseen.

lasten keinu puutarhaideoille vinkit ohjeet opas diy -projekti tee itsesi ulkona ripustamaan puuta

Mitä tulee lastesi puutarhakeinun ripustamiseen, tämä riippuu suurelta osin valitusta paikasta. Jos haluat koristella puutarha -alueesi mukavalla puisella istuimella, sinun on ostettava kattokoukkuja riippumattoja varten.

lasten keinu puutarhaideoille vinkit ohjeet opas diy -projekti tee se itse maalaa ulkona oleva puu

Jotta köydet voidaan työntää helpommin levyn neljään reikään, on parasta asettaa ne takaisin maalarinteipille. Säädä sitten köyden pituus niin, että keinu on 50/60 cm maasta. Tee seuraavaksi 4 yksinkertaista solmua, kuten yllä olevassa esimerkissämme on esitetty. Katkaise tarvittaessa ylimääräinen köysi. Supistussolmu on paras ulkokeinuille. Nyt sinun tarvitsee vain nauttia lasten keinuista puutarhaan pieniesi kanssa.

Rakenna rengaskeinu itse

lapset keinu puutarhaideoita varten vinkit ohjeet opas diy -projekti tee se itse ulkoalue lapset rengaskeinu vaakasuora valkoinen

Tämä kuuluisa ja erittäin suosittu versio lasten puutarhakeinuista on teollinen olemus, joka sopii hyvin tällaiseen projektiin. Hauska rengaskeinu takaa unohtumattoman hauskanpidon puutarhassa monisuuntaisten liikevaihtoehtojensa ansiosta. Tälle ajattomalle klassikolle on ominaista rengas, jota tukevat vaakasuunnassa 3 kiinnityspistettä ja kääntöpiste metalliketjun päällä.

lapset keinu puutarhaideoita varten vinkit ohjeet opas diy -projekti tee se itse ulkoalue lapset rengaskeinu vaakasuora kovakuoriainen

Mikään ei muistuta laiskoja kesäpäiviä enempää kuin vanhanaikainen renkaan heilutus puusta riippumatta. Vietä iltapäivä kokoamalla lasten keinu puutarhaan ja viihdyttämällä lapsia sillä vuosien ajan. Tätä varten tarvitset seuraavat materiaalit:

 • Pohjamaali
 • 1 harja
 • kannettava pora, jossa on poranterät
 • liitu-
 • 1 auton rengas
 • 3 silmukkapulttia kierteellä
 • 6 aluslevyä
 • 3 itselukittuvaa mutteria
 • Kolme lukkoaluslevyä ja mutteria
 • näppäintä
 • 6 pikaliitintä
 • 3 nivelketjua hitsatusta teräksestä, pituus 1,2 metriä
 • 1 kääntyvä rengas
 • Tikkaat

Huomautus: Kaikkien laitteistokomponenttien, ketjut mukaan lukien, on kestettävä vähintään 230 kg. Metallielementtien halkaisijan on oltava vähintään 2 cm.

Maalaa rengas

lapset keinu puutarhaideoita varten vinkit ohjeet opas diy -projekti tee se itse ulkoalue lapset rengaskeinu pystysuoraan

Vanha rengas voi vaurioitua ja irrottaa pieniä kumipaloja heiluttaessa. Tästä syystä pinnalle on levitettävä pohjamaalikerros, jotta voit suojata tulevan keinun elementteiltä. Hyvä lateksimaali tekee pinnasta mukavan kiiltävän, vaikka tähän voidaan käyttää myös spraymaalia. Pesun jälkeen anna renkaan kuivua kokonaan ja levitä pohjamaali.

poranreikiä

lapset keinu puutarhaideoita varten vinkit ohjeet opas diy -projekti lapset rengaskeinu vaakasuorat porausreiät

Valitse houkuttelevin puoli ja käännä rengas alaspäin. Poraa reiät vähemmän houkuttelevalle puolelle noin 15 senttimetrin päähän toisistaan. Tämä mahdollistaa renkaan valumisen sadevedestä.

Suunnittele ja poraa reikiä silmäruuveille

lapset keinuvat puutarhan ideoita varten vinkit ohjeet opas diy -projektin suunnittelu lasten renkaiden kääntö vaakasuoraan

Mittaa ulkokehä ja jaa luku kolmella. Käytä tätä mittausta tasaisesti silmukkaruuvien reikien jakamiseen. Käännä rengas pystyasentoon ja piirrä liidulla sivuilla ja kolmesta kohdasta renkaan seinämästä laskamasi luvun mukaan. Poraa seinän keskelle 1 cm paksut reiät näihin paikkoihin.

Asenna silmäpultit

lapset keinu puutarhaideoita varten vinkit ohjeet opas diy -projekti lasten renkaiden kääntö vaakasuora silmäpultti

Kierrä mutteria silmäpultissa kokonaan ylös. Pujota aluslevy siihen ja työnnä ruuvi yhden renkaan seinämän reiän läpi. Aseta toinen aluslevy sisäpuolelle, sen jälkeen lukkoaluslevy ja lopuksi lukkomutteri. Kiristä mutterit mahdollisimman tiukasti jakoavaimella. Toista prosessi kahdelle jäljelle jäävälle reiälle.

Yhdistä ketju ja asenna kääntörengas

lapset keinu puutarhaideoita varten vinkit ohjeet opas diy -projekti lasten renkaiden kääntö vaakasuora silmukkapultti pikaliitin

Kiinnitä jokainen ketju silmukkapulttiin pikaliittimellä. Voit tehdä tämän avaamalla pikaliittimet kokonaan paikalleen. Liitä ensin kolmen metalliketjun vastakkaiset päät pikaliittimellä ja kiinnitä se sitten kääntörenkaan vastakkaiseen päähän ja ketjun pituuteen. Varmista, että kaikki liitännät ovat tiukat.

Lasten keinun ripustaminen puutarhaan

lapset keinu puutarhaideoita varten vinkit ohjeet opas diy -projekti lasten rengaskeinu pikaliitin kiinnittää ketjun yhdistä

Ihannetapauksessa renkaan keinun tulisi riippua noin 3 metrin päässä rungosta. Renkaan pohjan tulee olla vähintään 30 cm maanpinnan yläpuolella lapsen koosta riippuen. Hänen jalkansa eivät saa koskettaa maata heiluttaessaan. Ripustusseinän ympärillä olevan alueen tulee olla vapaa. Käytä portaita tai tikkaita päästäksesi valittuun haaraan. Kierrä pitkä ketju haaran päälle ja kiinnitä se uudelleen pikaliittimellä halutun korkeuden varmistamiseksi. Pysyvää asennusta varten suojaa puun oksa asettamalla vanha matto ketjun alle, jotta oksat eivät vahingoitu. Tämä lasten puutarhakeinu voidaan ripustaa myös kannen tai pergolan alle.

Rakenna DIY -lasten keinu puutarhaan vanhasta tuolista

lasten keinu puutarhaideoille vinkkejä ohjeet opas diy -projekti tee se itse ulkona puu vanha tuolin väri

Levitä vanhaan tuoliin tuoretta maalikerrosta, jonka muuten haluaisit heittää pois, ja käytä sitä lasten keinun tekemiseen puutarhaan. Voit irrottaa jalat ja asettaa kontrastiväriset köydet tuolin reikiin. Tällä tavalla voit luoda kääntyvän tuolin, joka on varustettu mukavalla selkänojalla.

lasten keinu puutarhaideoille vinkit ohjeet opas diy -projekti tee se itse ulkona puu vanha tuoli poraa reikiä

Jos sinulla on käyttämätön tuoli kotona ja haluat tuoda sen takaisin elämään, tämä on idea sinulle. Sinun tarvitsee vain kiinnittää pari köyttä ja ripustaa keinu puuhun kiinnitysruuveilla. Lapset pitävät tätä varianttia varmasti loistavana.

materiaaleja

lasten keinu puutarhaideoille vinkit ohjeet opas diy -projekti tee se itse ulkona puu vanha tuoliköysi polypropeeni

 • Vanha tuoli
 • Köysi polypropeenia
 • 2 kpl silmäpultteja
 • Tehokkaat levyt
 • 2 lukkoaluslevyä
 • Spray-maali
 • lakka
 • Tikkaat

työkalu

lasten keinu puutarhaideoille vinkit ohjeet opas diy -projekti tee itsesi puun ulkopuolelle vanhojen tuolien porausreikiin

 • porata
 • sivellin

Selaa valokuvia ja tutustu rakennusprosessiin vaihe vaiheelta.

lasten keinu puutarhaideoille vinkit ohjeet opas diy -projekti tee oma ulkoalueesi kiinnityspultit kiinnitä silmäpultit puu

Previous Post
Maailman korkein patsas – Intia julkistaa virallisesti yhtenäisyyspatsaan
Next Post
Terrakotta -kukkaruukkujen käyttäminen eri tavalla: 20 ideaa kotiin ja puutarhaan