15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ihmisen ravitsemus värien ja tyyppien mukaan: yleiskatsaus ravitsemusmalleihin

Olemme jo selittäneet sinulle ihmisen suunnittelujärjestelmän perusperiaatteet. Opetus yhdistää vanhan tietämyksen kiinalaisesta, israelilaisesta ja intialaisesta kulttuurista uuteen tieteelliseen tietoon ja tutkii ihmisluonteen eri puolia. Onnellisuuden tavoittelu on ihmisen suunnittelun opetuksen painopiste. Tätä tarkoitusta varten Human Design Systemin perustaja Ra Uru Hu (Alan Robert Krakower) kehitti erilaisia ​​instrumentteja. Henkilökohtaisen kehon graafisen suunnittelun luominen on ensimmäinen askel tiellä kohti enemmän itsensä hyväksymistä ja rakkautta. Se osoittaa henkilökohtaiset vahvuutemme, kykymme ja heikkoutemme. Rave Mandala tutkii yksityiskohtia siitä, mikä liikuttaa ja inspiroi meitä ihmisinä. Väriteoria käsittelee kysymystä siitä, mikä motivoi ja demotivoi meitä. Ne, jotka jo tietävät järjestelmän perusperiaatteet, voivat edelleen edistää henkilökohtaista kehitystään terveellisellä ruokavaliolla. Selitämme ihmisen ruokavalion perusperiaatteet ja annamme sinulle yleiskuvan kahdesta ravitsemusmallista.

Ihmisen muotoilu Ravitsemus värin mukaan: Ravitsemusmallin perusperiaatteet

Ihmisen suunnittelema ravitsemus värin mukaan kiinnitä huomiota vinkkeihin

Ravitsemuskonsepti perustuu ihmisen suunnittelujärjestelmän perusperiaatteisiin. Ravitsemussuunnitelman tavoitteena on siis olla hyvä ja olla onnellinen. Se ei ole ruokavalio. Kyse ei ole siitä, mitä syöt, vaan siitä, milloin ja kuinka paljon syöt. Ra Uru Hu kehitti ”ensisijaisen terveysjärjestelmän” menetelmän tätä tarkoitusta varten. Sen pitäisi saada meidät tunnistamaan kehomme yksilölliset tarpeet.

Heksagrammi, joka tutkii auringon ja pään välistä energiasuhdetta, antaa tarvittavat tiedot. Heksagrammin ulompi ympyrä koostuu niin sanotuista “viivoista”, jotka ovat innoittamana kiinalaisesta IChing-opetuksesta. Tällainen heksagrammi on tehty henkilökohtaisesti kaikille. Siitä löytyy sekä aktivoituja (värillisiä) viivoja että avoimia (värittömiä) viivoja. Jokainen näistä kuudesta linjasta on jaettu kuuteen väriin. Juuri nämä värit antavat enemmän tietoa ruoansulatuksesta ja ravitsemuksesta. Ihmissuunnittelun asiantuntija voi analysoida henkilökohtaisen heksagrammisi perusteellisesti. Aiheen aloittelijoille perustiedot riittävät. Sinun on ensin löydettävä kaikki aktiiviset viivat heksagrammista ja löydettävä sitten myös aktiivinen / värillinen väri. Tässä on 6 väriä yhdellä silmäyksellä:

Human Design Nutrition yhdellä silmäyksellä Vinkkejä värin ja tyypin mukaan

1. Ensimmäinen väri tarkoittaa ruokahalu. Jos tämä väri on aktiivinen heksagrammissasi, kuulut metsästäjien ryhmään. Metsästäjät tuntevat olonsa mukavaksi, kun he voivat havaita jokaisen lautasen maun. Tämä tarkoittaa: Parempi luopua monimutkaisista aterioista, joissa on epätavallisia makuyhdistelmiä (makea ja hapan, hapan ja suolainen), ja keskittyä sen sijaan yksinkertaisiin, 2-3 ainesosasta koostuviin ruokiin. Mausta ruoka mahdollisimman vähän.

Ihmisen suunnittelema ravitsemus tyypin mukaan, mitä ja milloin syödä

2. Toinen väri tarkoittaa maku. Jos tämä väri on aktiivinen heksagrammissasi, kuulut keräilijäryhmään. Keräilijöiden tulee luoda oma ravitsemussuunnitelmansa kokeilemalla. Niin kauan kuin syöminen ei ole haitallista terveydellesi (esimerkiksi syödessäsi pikaruokaa tai syödessäsi allergisia ruokia), sinun tulee luottaa “sisäiseen ääneesi”. Hän kertoo sinulle, mikä on hyväksi kehollesi.

3. Kolmas väri on nimeltään “Jano”. Jos tämä väri on aktiivinen heksagrammissasi, kuulut prosessoriryhmään. Jotta keho pystyy käsittelemään ruokaa kunnolla, sinun on juotava riittävästi vettä.

Ihmismuotoilu Ruokavalio värin mukaan Kosketus samalla kun erotetaan syöminen yhdessä muiden kanssa

4. Neljäs väri on nimeltään “Ottaa yhteyttä”. Ra Uru Hu kutsuu ihmisiä, joilla on tämä väri, “erottaviksi”. Nämä ihmiset voivat nauttia ruoasta vain muiden ihmisten kanssa. Tunnet olosi mukavaksi ravintoloissa ja kahviloissa. Jopa läheisissä perhepiireissä he vaativat aina, että kaikki syövät yhdessä.

5. Viides väri on “Ääni”. Jos tämä väri on värjätty henkilökohtaisella heksagrammillasi, kuulut kuulijaryhmään. Yleisö syö säästeliäästi ja voi sietää pitkiä taukoja aterioiden välillä. Kuten nimestä voi päätellä, äänillä on tärkeä rooli kuuntelijoille heidän syödessään. Suuri osa yleisöstä viihtyy ravintoloissa, toiset syövät mieluummin kotona ilman häiritseviä ääniä.

6. Kuudes väri symboloi sitä valo. Tarkkailijan kanssa silmä syö heidän kanssaan. Hyvin esitetty ateria sopii hyvin heidän kanssaan.

Ihmissuunnittelun ravitsemus tyypin mukaan: Näin generaattori, manifesti, heijastin ja projektori ruokkivat itseään

Ihmisten muotoilu värin maun mukaan keräilijöille syö sotkuista

Ra Uru Hu: n seuraajat ovat edelleen luokitelleet Human Design Nutrition -energialajien mukaan. Ra Uru Hu kuvaa neljää energiamuotoa: generaattorin, moderaattorin, projektorin ja heijastimen. Jokaisella tyypillä on omat erityispiirteensä. Jotta voit ymmärtää ja toteuttaa ravitsemusmallin, sinun on ensin laadittava kehon kuva. Henkilökohtainen grafiikkasi tulkitaan ja näet, mihin energiatyyppiin kuulut. Tässä on yhteenveto toisen ravitsemusmallin perusperiaatteista sinulle:

Human Design Nutrition Kiinnitä huomiota generaattorin määrään

1. generaattori on aina nälkäinen. Koska hän ei kuitenkaan aina tiedä tarpeitaan ja toiveitaan hyvin, hänellä on taipumus syödä paljon kiinnittämättä huomiota ruoan laatuun. Turhautuneena ylensyöntiin hän aloittaa ruokavalion. Turhaa, koska se johtaa myöhemmin jojo-efektiin. Sen sijaan, että syöisi kaiken näkemänsä, generaattorin tulisi siksi kiinnittää huomiota toiveisiinsa. Joten sinun on parempi odottaa, valita rauhallisesti ja syödä vain niitä ruokia, jotka haluat syödä tällä hetkellä.

2. Manifestori hänellä ei ole kiinteitä ruokailutottumuksia, hän syö kaoottisesti ja pöydällä on joka päivä jotain uutta. Hän yrittää usein turhaan tuoda rakenteita viikkovalikkoonsa. Sen sijaan hänen pitäisi vain hyväksyä kaaos ja luottaa kehoonsa.

Human Design Diet projektorissa terve ja kiinnitä huomiota tarpeisiin

3. projektori on erittäin herkkä ruoansulatus, joka reagoi voimakkaasti ärsykkeisiin. Tunnet olosi mukavaksi syömällä pieniä annoksia useita kertoja päivässä. Projektorien tulisi myös syödä terveellisesti ja koska he kärsivät usein kaasusta, heidän on juotava riittävästi nesteitä päivän aikana. Jos olet projektori, sinun tulee juoda vähintään 1 litra vettä jokaisen aterian jälkeen ja yhteensä vähintään 2 litraa ja enintään 2,5 litraa päivässä.

Ihmisen muotoiluheijastimen ravitsemus yksin syö rauhassa

4. heijastin onko se vaikein. Hän ei aina voi erottaa toiveitaan muiden toiveista ja syö usein, kun muutkin syövät. Hän syö myös sitä, mitä muut pöydässä olevat syövät. Heijastimen tulisi siksi kiinnittää huomiota tarpeisiinsa ja oppia kuuntelemaan kehoaan. Tätä varten hänen tulisi istua yksin ja hiljaa vähintään kahdesti päivässä ja valmistaa oma ruokansa.

Human Design Nutrition on käsite, joka yhdistää luonteemme ruokailutottumuksiimme. On kuitenkin tärkeää muuttaa ruokavaliota vasta lääkärin kuulemisen jälkeen. Muuten Ra Uru Hu neuvoo aina kokeilemaan eri makuja, ruoka -aikoja ja annoksia. Vain tällä tavalla jokainen voi löytää oikean ruokailutavan.

Lisätietoja Human Design Nutritionista on osoitteessa jennazoe.com.

Previous Post
Hyvä hammashoito viehättävälle hymylle – 4 hyödyllistä vinkkiä
Next Post
Tee sukkaeläimiä itse – ohjeet kaneille, norsuille, kissoille ja apinoille