15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suotuisia ideoita terassille – luo kesäkeidas

Oleskelualue puutarhan suunnittelu puutarhapenkki

Aurinko paistaa ja päivät ja yöt lämpenevät. Onko sinulla yhtä hyvä kesätunnelma kuin minulla? Tänään haluan jakaa kanssanne uusimmat suunnitteluprojektini. Itse asiassa haluan selittää sinulle koko prosessin yksityiskohtaisesti alusta loppuun. Tutkiessani sitä aloin haaveilla omasta ulkotilastani ja omiani on monia Ideoita terassille hyökkäsi. Ainoa asia, joka esti minua toteuttamasta tätä ajatusta toistaiseksi, oli budjettini. Mutta olen nyt tehnyt päätöksen – tänä viikonloppuna löydän tavan toteuttaa unelmani ja erittäin edulliseen hintaan, alle 100 euroa!

Olen jo tilannut muutamia asioita, mutta tänään etsin “ulkoasua”, tarvitsen hieman suunnitteluinspiraatiota, jotta voin yhdistää kaikki ulkoalueeni kohteet oikein, jotta kaikki näyttää puhtaalta, modernilta ja rauhalliselta. Halusitpa luoda itsellesi ulkouima -altaan tai etsit tapoja muuttaa puutarhasi hiljaiseksi kesäkeidasksi, lue vain! Täältä löydät laajan kokoelman ideoita, jotka herättävät luovuutesi!

Ideoita terassille – kuinka suunnitella ulko -oleskelutila

Suunnitteluideat säästävät rahaa halvoissa huonekaluissa

Kun aloitat retriitin suunnittelun ulkona, voi olla hyödyllistä keskittyä tiettyyn ulkoasuun. Tuleeko siitä moderni? Haluatko saavuttaa trooppisen ilmeen? Ehkä “moderni trooppinen”? Voit myös arvioida olemassa olevien tavaroiden tyylin. Tämä on itse asiassa loistava paikka aloittaa. Esimerkiksi ulkoilutilaan Ideoita terassille Unelmien luomiseksi tiesin, että edulliset istuimet olivat minulle erityisen tärkeitä. Halusin jotain halpaa, puhtaita linjoja, mutta mitään, joka näytti halvalta tai uhrasi mukavuutta. Ja sitten käänsin vanhan rottinkisen aurinkotuolin leposohvaksi.

Tämä pala on helppo sekoittaa ja yhdistää erilaisiin muihin tyyleihin, mutta olen ollut viime aikoina täysin hulluna puhtaisiin linjoihin. Ne välittävät rentoutumisen tunteen. Sitä kutsutaan “hillityksi moderniksi”.

Tässä on kuva toisesta modernista ulkotilasta, jossa on valkoisella kankaalla päällystetyt lepotuolit, runsaasti kasveja ja soran ympäröimät askelmat. Nykyaikainen ilme on sekä rauhallinen että mielenkiintoinen. Onko se totta?

Olen aina rakastanut raitoja. Pidän myös ajatuksesta saada niskarulla ylimääräistä selkänojaa varten. Alla oleva marokkolaistyylinen uima-allastila vaatii hieman enemmän huoltoa, mutta kuvioitujen tyynyjen ja laattojen käyttö luo paljon visuaalista kiinnostusta. Voisin lisätä joitakin tällaisia ​​kuvioita myös ulkotiloihin. Idea on vain superhieno!

Raidoista puhuttaessa nämä persikan, vaaleanpunaiset ja valkoiset raidalliset rantapyyhkeet ovat täydellinen esimerkki hienovaraisista kuvioista ja väreistä kesäkeidasasi ulkona. Koska retriitissäni ei ole vesiallasta, saan paljon ideoita siitä, miten voin parhaiten suunnitella tämän pienen keitaan. Neutraalien sävyjen käyttö on vastustamatonta, ja huoneen ympärillä oleva vihreä luo luonnollisen virvokkeen.

Ideoita terassille – paikka juomallesi

Terassin muotoiset puiset kaide kukat

Kuten edellä huomasit, tulevan kesäkeitaan puhdas ulkoasu on suuresti saanut inspiraationsa ulkoistuimista. Todellakin, tämä postaus on sitä ja tätä Ideoita terassille täynnä tyylikkäitä istuimia ulkona. Mutta kun olet löytänyt paikan, jossa voit nojata mukavasti ja mukavasti, tarvitset ehdottomasti jotain muuta: paikan viereen, johon voit laittaa virkistävän juomasi, kirjan ja tabletin. Kyllä, sivupöytä tarvitaan!

 Tietenkin se näyttää aina hyvältä, kun terassilla on puinen puutarhapöytä. Mutta se on hyvä muistutus hämmästyttävistä kokoonpanoista, jotka voidaan luoda sekoittamalla (aina edullisia) betonilohkoja todelliseen luovuuteen. Rajoitetulla budjetillani minun on oltava erittäin säästäväinen sivupöydän suhteen. Työskentelen jo ruskean ja harmaan tuhkalohkon luomisen parissa. Lupaan näyttää tulokset pian tällä sivustolla!

Voit myös käyttää tuhkalohkoja esimerkiksi suureen penkkiin, kuten tämä maalaismainen moderni DIY-penkki. Vain kolmesta betonilohkosta, jossa on vähän puuta ja lisävarusteita, sinulla on moderni istuinratkaisu, jossa on integroitu kukkalaatikko! Kuinka pidät ajatuksesta?

Vihreät kasvit ympärillämme

Oleskelualue terassilla käytännössä mukava idea

Vihreät kasvit, ne ovat olennainen osa kesäkeidasani! En voi kuvitella kesälomiani ilman kauniita vihreitä kasveja. Olen jousihampun fani, mutta pidän myös mehikasvien modernista, omituisesta vetovoimasta.

Jos olet lukenut viimeisimmät viestini, tiedät kuinka paljon rakastan neutraaleja sävyjä nykyaikaisiin ulkotiloihin. Mutta nämä luonnolliset sävyt on maustettava vaalealla värillä täällä ja siellä, se on avain moderniin ilmeeseen. Siksi etsin parhaillaan turkoosia kukkalaatikkoa, tarvitsen kiireesti tätä väriä ulkoalueelleni, jotta se näyttää hieman onnellisemmalta.

Huomasitko sateenvarjot tämän päivän artikkelissa? Me kaikki joskus haluamme pienen varjon suojata meitä voimakkaalta auringolta! Mutta missä asun, aurinko ei ole suurin ongelma, hyttyset ovat! He pitävät huminaa ja puremista. Jotta nämä hyönteiset eivät pilaa miellyttäviä iltoja ja öitä ulkona, hyttysverkko kuuluu lepotuolialueelleni! Mitä muuta voin sanoa siitä? En ole bug spray -fani!

Ideoita terassille – vanhat vintage -takorautatuolit

Kasvit yksityisyys näytön patio takorauta tuolit

Rakenna takka itse tiilistä

Rakenna takka itse, halpa, käytännöllinen

Kauniita kukkaruukkuja vanhoista kauhoista

Kasvien kesäkauden kaunis muotoiluidea

Kotitekoinen puutarhapöytä

Lasikoristellut aurinkokuviot maalattu lattia

Puinen pöytä on valmistettu eurolavoista

Huonekalusuunnittelu ideoita rakentaa oman pöydän

Sorapolku vanhojen naarmuuntuneiden terrakottalaattojen sijasta

Suunnitteluesimerkkejä kuvia puulattiat

Talon raidat maalaavat keinutuolit

Suunnittele terassi -lounge -alue halvalla

Previous Post
Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – 24 modernia kynsimallia ja -vinkkiä
Next Post
Yksinkertaiset joogaharjoitukset parantavat suoliston peristaltiikkaa ja ruoansulatusta