15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

11 parantavaa kiveä: niiden vaikutus, merkitys ja parantava voima

parantavia kiviä, niiden vaikutus tarkoittaa puolijalokivien käyttöä päivittäin

Ihmiset ovat tunteneet parantavia kiviä koruina tai käsien imartelijoina vuosisatojen ajan, ja heille on aina annettu syvempi merkitys. Nämä ovat jalokiviä ja puolijalokiviä, joilla on erityinen parantava vaikutus ja jotka ovat erityisen suosittuja ihmisten keskuudessa, jotka luottavat luonnollisiin paranemisvaihtoehtoihin. Niitä käytetään sairauksien lievittämiseen, rentoutumiseen, liitännäishoitona tai meditaatioharjoitusten tukemiseen. On tärkeää mainita, että terveyskiviä ei missään tapauksessa ole tarkoitettu parantamaan sairauksia, fyysisiä ja psyykkisiä valituksia. Niitä voidaan kuitenkin käyttää mukana ja kehittää ihanaa tukevaa voimaa, joka voi olla hyödyllinen sairauksissa. Seuraavassa esittelemme 14 parantavaa kiveä, niiden vaikutuksia ja merkitystä.

Parantavat kivet: niiden vaikutus ja voima

parantavia kiviä, niiden vaikutus tarkoittaa parantavia terveysvinkkejä

Muinainen tietämys parantavista kivistä eli terveyskivistä hallitsi edelleen muinaista egyptiläistä kulttuuria, ja sitä välitettiin ja tutkittiin monien sukupolvien ajan. Monet ihmiset ovat edelleen huolissaan aiheesta tänään. Parantavia kiviä pidetään mineraaleina ja niillä voi olla myönteinen vaikutus kehoon ja mieleen. Usein oireita voidaan lievittää asettamalla terveyskivi tietyille kehon alueille ja antamalla sen toimia. Käsittely on suoritettava useita kertoja tai, jos mahdollista, kiveä on käytettävä vartalon lähellä tietyn ajan, esimerkiksi taskussa, ketjuna tai rannekkeena. Jokaisessa ongelmassa, elämäntilanteessa tai horoskooppimerkistä riippuen on yksi tai useampia parantavia kiviä, joita voidaan kutsua myös onnenkiviksi ja jotka tukevat sen käyttäjää. Tässä viestissä olemme tiivistäneet lyhyen luettelon parantavista kivistä, niiden vaikutuksista ja merkityksestä.

Parantavat kivet: niiden vaikutus ja merkitys – akaatti

parantavia kiviä, niiden vaikutus tarkoittaa akaattia

Agatteja on monenlaisia ​​värejä ja kuvioita – sammalista tulipaloon tähti akaattiin, joten jokaiselle maulle löytyy jotakin. Siksi ne ovat olleet halutuimpia jalokiviä muinaisista ajoista lähtien. Akaatti tunnetaan parhaiten suojakivinä ja sitä käytetään usein amulettina. Se suojaa käyttäjää negatiivisilta energioilta ja tärinältä, vahvistaa tasapainoa, vakautta ja pitää negatiivisuuden loitolla. Lisäksi akaatti takaa miellyttävän tasapainon ja turvallisuuden tunteen. Akaatin ja vuorikiteen yhdistelmä voi lisätä muistia. Fyysisellä tasolla akaatti voi vaikuttaa positiivisesti ruoansulatuskanavaan ja auttaa vatsavaivoissa, kouristuksissa ja gastriitissa. Astrologisella tasolla se on määritetty Kalat, Skorpioni, Härkä ja Kauris.

Parantavat kivet: niiden vaikutus ja voima – ametisti

parantava kivi vaikutus tarkoittaa ametisti

Ametisti erottaa violetin värin, jota pidetään mielen ja henkisyyden värinä. Siinä on erilaisia ​​värisävyjä: erittäin vaaleasta ja läpikuultavasta tumman violettiin, jopa melkein mustaan. Lisäksi sillä on rauhoittava vaikutus ja se asetetaan tyynyn alle, mikä takaa hiljaisen unen. Kivellä on erityinen vaikutus hengellisellä tasolla. Ametistikoruja käyttävät voivat keskittyä paremmin ja tehdä päätöksensä objektiivisemmin. Astrologisella tasolla hänet määrätään Neitsyelle, Vaaka, Jousimies ja Kalat.

Akvamariinin parantavat kivet: niiden vaikutus

parantava kivi vaikutus tarkoittaa akvamariinia

Muinaiset kreikkalaiset, egyptiläiset, sumerit ja roomalaiset pitivät akvamariinia avioliiton onnen symbolina. Nykyään se on suosittu jalokivi. Akvamariineja on saatavana monenlaisissa maagisissa sinisissä sävyissä – syvästä sinisestä pastellinsiniseen turkoosiin. Mitä voimakkaampi kivi on, sitä korkeampi hinta. Henkisellä tasolla akvamariini näyttää mereltä tai valtamereltä – rauhoittava, harmoninen ja tasapainoinen. Se vahvistaa itseluottamusta, lievittää mielialan vaihteluita ja masennusta. Se on liitetty horoskooppimerkkeihin Vaaka, Vesimies ja Kalat.

Parantavat kivet: niiden vaikutus terveyteen – sitriini

parantava kivien vaikutus, joka tarkoittaa sitriiniä

Parantava kivi saa nimensä sen keltaisesta väristä, joka muistuttaa sitruunaa (latinaksi “sitrus”). Sitä on useita kullankeltaisia ​​tai erittäin vaaleita sävyjä. Se oli jo suosittu helmi ja parantava kivi muinaisina aikoina. Sen pitäisi ajaa pois riidat, stressi ja suru ja antaa enemmän sisäistä voimaa. Sillä on mielialaa parantava vaikutus ja se aktivoi henkiä. Sitriini kuuluu horoskooppimerkkeihin: Vesimies, Kaksoset ja Leo.

Parantavat kivet: niiden vaikutus ja parantava voima – flutriitti

parantava kivien vaikutus, joka tarkoittaa kukoistusta

Flourit auttaa ilmaisemaan sisäisiä tunteita ja toiveita, käsittelemään tietoja nopeasti, tukahduttamaan ulkoiset ajatus- ja käyttäytymismallit, torjumaan riippuvuuksia ja riippuvuuksia. Kivi edistää keskittymistä, sisäistä vakautta ja auttaa itsemääräämisessä. Se toimii hyvin kaikkien horoskooppimerkkien kanssa.

jade

parantavia kiviä vaikutus tarkoittaa jade

Jade on arvokas jalokivi, joka oli erityisen suosittu Kiinassa. Sitä kutsutaan myös “YU: ksi”, ja historiassa on ollut aikoja, jolloin se oli kalliimpaa kuin kulta. Jadea pidetään rakkauden ja ystävyyden, harmonian, sisäisen rauhan ja tasapainon kivenä. Se on myös voiman ja luottamuksen symboli. Jade on onnen kivi horoskooppimerkkeille Skorpioni, Vesimies, Neitsyt ja Kalat.

Karneoli

parantavien kivien vaikutus, joka tarkoittaa karneolia

Karneolia kutsutaan myös veren akaatiksi ja koralliksi, ja se tuo elämäniloa, elinvoimaa, rohkeutta, lujuutta, edistää idealismia ja auttaa ongelmanratkaisussa. Se nostaa mielialaa ja toimii unettomuutta vastaan. Carnelian on täydellinen imartelijana, pallona, ​​pyramideina ja ketjuina, joita voit kantaa lähelläsi. Horoskooppimerkit: Oinas, Neitsyt ja Kauris, se on tärkeä pääkivi.

malakiitti

parantavia kiviä vaikutus tarkoittaa malakiitti

Aiemmin, mutta myös nykyään, malakiitti on erittäin arvostettu kivi. Sillä on positiivisia vaikutuksia sydän- ja verisuonijärjestelmään, se edistää puhdistusta ja vieroitusoireita ja lievittää verenkiertohäiriöitä. Malakiitti tunnetaan myös synnytysten kätilökivinä rentouttavien ja rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi. Halutun vaikutuksen saavuttamiseksi sitä on käytettävä vartalon lähellä. Ei ihme, miksi malakiitista valmistetut kaulakorut, amuletit, sormukset ja muut korut ovat olleet niin suosittuja tuhansia vuosia. Se on nimetty onnenkiveksi Vesimiehelle, Kaurille ja Skorpionille.

Kuukivi

parantava kivi vaikutus tarkoittaa kuukivi

Kuun tavoin kuukivi näyttää erilaiselta eri valaistusolosuhteissa. Se on monipuolinen ja näyttää joskus sinertävältä, joskus valkoiselta. Se liittyy intuitioon ja sitä pidetään naisten kivenä. Se on hyvä kumppani naisille ja sillä on positiivinen vaikutus kuukautiskipuihin, lisääntymisongelmiin ja epävarmuuden vaiheisiin, kun ihminen on menettänyt itseluottamuksensa. Kuukiviä pidetään onnekivinä syöpälle, kaloille, jousimiehelle ja vesimiehelle.

Ruusukvartsi

parantava kivi vaikutus tarkoittaa ruusukvartsi

Ruusukvartsi on yksi halutuimmista jalokivistä ja symboloi epäitsekästä rakkautta ja ystävyyttä. Sitä on saatavana eri vaaleanpunaisina sävyinä ja sitä on käytetty arvokkaana jalokivinä tai taide -esineenä tuhansia vuosia. Ruusukvartsilla on harmonisoiva vaikutus, se vahvistaa empatiaa, myötätuntoa ja aktivoi halun auttaa. Astrologisesti se on määritetty horoskooppimerkkeihin Härkä, Syöpä ja Vaaka.

Musta turmaliini

parantava kivi vaikutus tarkoittaa mustaa turmaliinia

Mustalla turmaliinilla on voimakas vaikutus kehon energiavaikutukseen, ja siksi sitä käytetään usein parantavana kivenä. Se edistää havaitsemista ja sillä on kohottava ja virkistävä voima. Lisäksi kivi pystyy puhdistamaan sähköstaattisesti veden ja ilman. Samoin se pitää negatiiviset vaikutukset kehosta. Se on määritetty horoskooppimerkkeihin Skorpioni, Kalat ja Syöpä.

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun