15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Voiko antibioottitutkimus voittaa vastustuskykyisiä bakteereja ja bakteereja vastaan?

Antibiootit ovat siunaus. Aivan oikein, koska ilman niitä lukemattomia sairauksia, vammoja ja infektioita ei olisi hoidettu aiemmin, mikä olisi johtanut amputaatioihin tai sairaan ihmisen kuolemaan. Antibiootit ovat kirous. Nykypäivän näkökulmasta upealla apulla on “sivuvaikutus”, että jotkut bakteerit ja bakteerit ovat sopeutuneet niin täydellisesti antibioosiin, että ne jatkavat ilolla ilkivaltaa. Useimmat ihmiset ovat varmasti kuulleet “sairaalan bakteereista”. Antibiootit eivät vaikuta sinuun. Mutta mistä nämä vastustuskykyiset bakteerit ovat peräisin ja onko tutkimuksella mahdollisuus lopettaa ne? Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä.

Miten vastustus syntyy??

Tutki antibiootteja ja resistenttejä bakteereja

Hyvien tulosten ansiosta antibiooteista on tullut päänsärkypillereitä ajan myötä. Monet lääkärit turvautuivat siihen mielellään tutkimatta huolellisesti infektion syytä. Hyvä esimerkki on flunssa, joka on usein vain vilustumista. Jos potilas ottaa nyt antibiootteja, ne eivät toimi viruksia vastaan, mutta bakteereilla on puolestaan ​​mahdollisuus sopeutua antibioosiin. Koska monet ihmiset harvoin jatkavat tablettien ottamista, kun he voivat paremmin, bakteerijäämiä jää jäljelle – nämä voivat nyt kehittää vastustuskykyä. Joten vastusten kehittymiseen on yleensä useita syitä:

Väärä resepti – Jokaiselta flunssapotilaalta on otettava vanupuikko selvittääkseen, onko lääkäri tekemisissä virusten tai bakteerien kanssa. Tätä ei usein tehdä. Muut virheelliset reseptit voidaan myös jäljittää tahran puutteeseen, koska usein käytetään laajakirjoisia antibiootteja sen sijaan, että otettaisiin erityisesti yksittäisille bakteereille tarkoitettu valmiste.

Virheellinen resepti tai väärä käyttö syinä antibioottiresistenssin kehittymiselle

Väärä saanti – Väärä resepti on varmasti syy: Antibiootit on otettava pidemmän aikaa, jotta bakteereja ja bakteereita ei jää. Joten jos sinusta tuntuu hyvältä, sinun on jatkettava tablettien ottamista. Yksi esimerkki on punoittava punkin purema: Jos epäillään borrelioositartuntaa, asiantuntijat suosittelevat ensin luokittelua ja sitten kolmen viikon antibioottien käyttöä, jotka toimivat tämän Borrelia -muodon vastaisesti. Käytännössä käytetään aina laajakirjoista valmistetta ilman luokitusta ja sitä käytetään kymmenen päivän ajan.

Tehdas viljely – Lihantuotannon ylläpitämiseksi tehdasviljely on yleistä. Eläimiä on kuitenkin ruokittava antibiooteilla, jotta tilalla ei esiinny tauteja. Koska tuskin on olemassa yksittäisiä nisäkäslajeja rajoittavia bakteereita tai bakteereja, ihmiset kärsivät myös lihotustoiminnasta aiheutuvista vastustuskyvyistä. Samaan aikaan on sivuvaikutus Lihassa on aina antibioottijäämiä löydetään.

Kanoista löytyy toistuvasti antibioottijäämiä

Joten viime kädessä antibioottien liiallinen saatavuus on suuri ongelma. Mikrobit ja bakteerit voivat sopeutua liian helposti ja kehittää vastustuskykyä. Siksi antibioottien käyttöä olisi harkittava uudelleen, ja siihen sisältyvät seuraavat peruskohdat:

Luokitus – Ennen jokaista antibioottien käyttöä laboratoriossa on selvitettävä, mitkä bakteerit ja bakteerit liittyvät. Vasta tämän tuloksen jälkeen tulee käyttää valmistetta.

Laajakaista – Sitä olisi käytettävä harvemmin, jotta vain kohdennetut toimet toteutettaisiin bakteereja vastaan, jotka aiheuttavat ongelman tällä henkilöllä tällä hetkellä.

karjankasvatus – se olisi muutettava merkittävästi, jotta eläimille ei enää tarvitsisi antaa ennaltaehkäiseviä antibiootteja, koska niiden massa on pieni pienellä alueella.

Nieleminen – Täällä jokainen pyytää itseään ja voi auttaa. Onko välttämätöntä, että kylmä hoidetaan antibiooteilla, vai olisiko järkevämpää haistaa kolme päivää? Miksi lääke lopetetaan, kun tunnet olosi paremmaksi, mutta ohjeiden mukaan sinun tulee ottaa se pidempään??

Yleiset antibiootit yhdellä silmäyksellä

Yleiset antibiootit yhdellä silmäyksellä

Mitä antibiootteja oikeasti on? Katsaus joihinkin vaihtoehtoihin:

Atsitromysiini – huume toimii bakteeri -infektioita vastaan, häiritsemällä bakteerin proteiinituotantoa. Tätä antibioottia käytetään sukupuolitauteihin, poskiontelotulehduksiin ja ruoansulatuskanavan infektioihin. Viime vuosina Euroopassa vastus on kasvanut 5–15 prosenttia.

Cefixime – Tämä on laajakirjoinen antibiootti, jota käytetään pääasiassa tulehduksiin hengitys- ja kuuloalueilla. Gonokokkien ympärillä on tuskin mitään vastarintaa, minkä vuoksi korjaustoimenpidettä käytetään uudelleen gonorreassa.

Dalacin C. – ainetta käytetään bakteereihin ja loisiin. Käyttökohteita ovat nivelinfektiot, malaria, bakteerivaginoosi ja keuhkokuume.

Clindasol – Tämä valmiste on tehokas myös erilaisia ​​bakteereja ja loisia vastaan. Ihoinfektiot, Trichomonas, pehmytkudoksen infektiot hoidetaan sillä. Lääkkeellä on vain rajallinen vaikutus bakteereihin, jotka ovat resistenttejä metilisiinille.

Entä tutkimus?

Vastarinnan kehittymistä tutkitaan ympäri maailmaa

Maailmassa tutkitaan vastarinnan kehittymistä ja tietysti keinoja sen estämiseksi tai kääntämiseksi. A Eurooppalainen hanke nimeltä ENABLE on edistynyt merkittävästi vuodesta 2014 ja pystynyt osoittamaan menestystä kuluneen vuoden aikana.

Hanke koostuu lukuisista kumppaneista tutkimuksesta ja teollisuudesta. Yhdessä he tutkivat uusia lääkkeitä, jotka auttavat hankekohtaisesti erityisesti E. colia vastaan. Tutkijat löysivät viisi lyijyrakennetta, jotka käytännössä edustavat vaikuttavan aineen prototyyppiä.

Tämän hankkeen lisäksi ympäri maailmaa on tutkimusryhmiä, jotka käsittelevät muun tyyppisiä resistenssejä ja bakteereja. Tutkimus on kuitenkin yksi asia, käytäntö on toinen. Lääkkeiden on ensin läpäistävä useita vaiheita laboratoriosta ennen kuin ne todella hyväksytään.

Johtopäätös – kiinnitä huomiota antibiooteihin

Antibioottien ottamisella on monia sivuvaikutuksia

Jokainen voi ottaa askeleen vastarintaa vastaan: Ennen lääkkeen ottamista on kysyttävä, onko tämä oikea tapa vai onko olemassa muita ratkaisuja. Tämä saattaa kuulostaa ankaralta eikä todellakaan sovi purentahaavoille tai vakaville infektioille. Mutta ne, jotka voivat selviytyä kylmästä ilman pillereitä, suojautuvat vakavan infektion sattuessa. Siitä huolimatta tutkimus on tietysti erittäin kiinnostunut ratkaisuista, jotka liittyvät myös sairaalan bakteereihin. Näiden tartunnat ovat vakavia ja pitkittyneitä sairastuneille, ja ne johtavat harvoin kuolemaan. Siksi on tärkeää löytää ratkaisu tai muita valmisteita.

Previous Post
Askartelu 2-vuotiaiden lasten kanssa-20 ideaa eri materiaaleista
Next Post
Tee pääsiäislahjoja itse – 9 hienoa ideaa ja ohjeita