15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Punotut kampaukset otsatukkailla: yksinkertaiset ohjeet ja upea ulkoasu kesäksi!

Pitkät, lyhyet tai viistot otsatukka – kampaukset, joissa otsatukka kaikissa kuviteltavissa muunnelmissa, ovat todellinen pitkäaikainen suosikki ja ajaton klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Se korostaa kasvojemme muotoja ja on helpoin tapa virkistää ulkoasua ilman paljon vaivaa. Kun lämpötilat nousevat hitaasti, monet naiset etsivät luovia ja yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja karvojen poistamiseksi. Joten ei ole ihme, että punokset ja kesä sopivat yhteen sekä piknikit ja viini. Leikkisästä ja rennosta eleganttiin ja lumoavaan – emme voi mennä pieleen punotulla kampauksella! Mutta entä jos sinulla on poni? Nyt punottuilla kampauksilla, joissa on otsatukka, voit taitavasti ja tyylikkäästi muotoilla hiuksia kasvoiltasi ja tulla ehdottomaksi katseenvangitsijaksi. Kuinka punoa poni ja paljon hienoa inspiraatiota, löydät artikkelistamme!

Sivu punos pitkille hiuksille Punos kampaus otsatukka yksinkertainen

Punotut kampaukset, joissa on otsatukka, saavat yhä enemmän suosiota ja ovat kesän suosituimpia ja kauniimpia kampaustrendejä. Ja mikä parasta, ne voivat olla uskomattoman muuttuvia. Olipa ohut tai paksu punottu tai tyylikkäästi aaltoileva – vaihtelut näyttävät loputtomilta. Riippuen siitä, onko sinulla pitkät vai lyhyet otsatukka, suosittelemme kokeilemaan muutamaa erilaista ulkonäköä ja päättämään sitten, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Klassinen ranskalainen punos on ihanteellinen pituudelle, joka ulottuu suunnilleen kulmakarvoihin. Jos hiuksesi ovat kuitenkin yhtä pitkät, mielikuvituksellasi ei ole rajoja.

Punota kampaukset otsatukkailla – Otsatasi on helppo punoa

Punotut kampaukset ponzilla keskipitkillä hiustyyleillä nopeita kampauksen ideoita

Otsojen punominen on itse asiassa paljon helpompaa kuin useimmat luulevat, ja ulkonäkö on kaukana tylsää. Mutta jos lyhyempi poni on myös käsiteltävä hiuksiin, se vaatii hieman enemmän harjoittelua ja herkkyyttä. Punotun kampauksen kestävyyden lisäämiseksi otsatukkailla suosittelemme, ettet käytä mitään hoitoaineita peslessäsi hiuksiasi ja että laitat hiuksiin hiusainetta tai vaahtoa ennen muotoilua. Ja niin nopeasti se menee:

 • Ensin kampaa hiukset ja jaa syvälle sivulle.
 • Erota leveä lanka otsalle ja jaa se kolmeen yhtä suureen osaan.
 • Punota sitten klassinen ranskalainen punos alusta alkaen. Aseta tämä vasen lanka keskelle ja sitten oikea keskelle. Jatka punomista ja lisää lisää pieniä hiusosia ulkopuolelta vasemmalle ja oikealle alueelle. Kuinka pitkälle punot, riippuu sinusta.
 • Jotta punos kehystää kasvot kauniisti, sinun on varmistettava, että punot sen korvaa kohti.
 • Lopuksi kiinnitä punotut otsat sivuilla hiusneuloilla ja levitä hiuslakkaa.

Työnnä pitkät otsat pois saadaksesi raikkaan ja modernin ilmeen

Punotut kampaukset, joissa otsatukka pitkille hiuksille, nopeat kampausideat punoksilla

Meillä kaikilla on niitä päiviä silloin tällöin, kun hiuksemme eivät vain valehtele tai emme halua tehdä monimutkaisia ​​kampauksia. Joten miten sitoa harjasi klassiseen poninhäntäyn, tarjota vähän vaihtelua ja valita punottu kampaus, jossa on otsatukka? Sivuttainen ranskalainen punos on hauska, nopea loihtia ja lisää tyylikästä, modernia käännettä ulkoasuun. Se, annatko sen vain roikkua kasvojesi ympärillä tai kiinnittää sen korvasi taakse, on makuasia – joka tapauksessa se näyttää ihastuttavalta.

Ohjeet kauniille hollantilaiselle punokselle, jossa on otsatukka

Hollantilainen punosohjeet pitkät hiukset tyyli punottu kampaus otsatukka helppo

Jos olet jo oppinut ranskalaisen punoksen, sinun on vietävä taitosi seuraavalle tasolle ja kokeiltava hollantilaista punosta. Vaikka tämä punottu kampaus, jossa on otsatukka, on hieman monimutkaisempi luoda kuin muut, jos olet valmis panostamaan vaivaan ja aikaan, näytät aivan upealta! Ulkonäkö sopii kuitenkin vain pitkille tai hartioille ulottuville hiuksille. Ja näin helposti hollantilainen punos punotaan:

 • Saadaksesi paremman otteen, levitä hiuksiin moussea ja kampaa sitä taaksepäin.
 • Jaa otsaosa kolmeen samankokoiseen säikeeseen.
 • Aloita hiusrajasta asettamalla vasen lanka keskelle ja sitten oikea keskelle.
 • Ota pienet säikeet hiuksista joka askeleella ja punoa ne. Toista prosessi, kunnes punottuja hiuksia ei enää ole.
 • Punota hiukset normaalisti loppuun asti ja aseta ulommat säikeet aina keskimmäisten alle.

Eleganttien kampausten punominen otsatukkailla ja hiukkasilla on helppoa

sivutangot pitkät hiukset tyyli nopea punottu kampaus kesä hiukset trendit

Epäilemättä hiusten reunat, jotka tunnetaan myös halo -punoksina, ovat kauneuden ja eleganssin ruumiillistuma. Upea, jumalallinen ilme on yksi suosituimmista punotuista kampauksista, joissa on otsatukka, joita urheilimme tänä kesänä. Olipa kyseessä virallinen tapahtuma tai musiikkifestivaali rannalla – tällä punoksella saat varmasti kaikki silmät! Vaikka se näyttää ensi silmäyksellä melko monimutkaiselta, hiusten reunat ovat itse asiassa vain kaksi ranskalaista tai hollantilaista punosta, jotka kiinnitetään sitten pään ympärille. Jos haluat kokeilla kesäsuuntausta, tässä on yksinkertaiset hiusrajaohjeet:

 • Kampaa hiukset hyvin jakamalla ne keskeltä ja jakamalla ne kahteen osaan.
 • Jaa nyt vasen puoli 3 yhtä suureen osaan.
 • Aseta vasen lanka keskelle ja sitten oikea keskelle. Toista vaihe ja lisää pieni lanka. Punosta hiukset loppuun ja kiinnitä pienellä hiustyynyllä.
 • Toista prosessi oikealla puolella. Rentoamman boho -ilmeen saamiseksi voit helposti vetää punokset erilleen.
 • Kierrä sitten kaksi punosta pään ympärille ja liu’uta vasemmanpuoleiset päät oikean punoksen alle ja kiinnitä bobby -nastoilla.

Lumoavat punotut päivitykset, joissa on otsatukka

Punottu päivitykset otsatukka pitkät hiukset tyylikäs kampaus

Updo -kampaukset huokuvat ainutlaatuista eleganssia ja ovat käytännöllinen ja trendikäs vaihtoehto erityisesti kuumina kesäkuukausina, kun haluat muotoilla harjasi pois kasvoistasi ja näyttää hyvältä sen aikana. Otsatukka saa kasvomme näyttämään mielenkiintoisemmilta ja antaa ohuelle, klassiselle korkealle pullalle lisää raikkautta ja hiuksistasi tulee todellinen katseenvangitsija.

Punotut kampaukset, joissa on otsatukka, näyttävät yhtä suloisilta ja tyylikkäiltä lyhyillä hiuksilla

Lyhyet hiustyylit nopeasti punotut kampaukset otsatukka bob -kampauksella

Onko sinulla lyhyet hiukset etkä tiedä mitä tehdä niille? Vai tarvitsetko mielestäsi pitkiä hiuksia kauniisiin punottuihin kampauksiin? Sitten olit hyvin väärässä! Jos aiot tehdä lyhyestä leikkauksesta pidemmän tai tarvitset vain pientä muutosta, olet hyvissä käsissä punottujen kampausten kanssa, joissa on otsatukka. Tätä varten sinun on yksinkertaisesti punottava se sivuttain klassiseen ranskalaiseen tai hollantilaiseen punokseen ja työnnettävä se korvan taakse. Niin kutsutut “vesiputous punokset” tarjoavat myös kauniin vaikutelman ja antavat ilmeellesi ripauksen romantiikkaa.

Punottu kampaus otsatukka lyhyt bob aliarvostus tyyli helppoa

Tämä on toinen ihanteellinen punoskampaus, jossa on otsatukka lyhyille hiuksille. Punota otsatukka kahteen ohuempaan ranskalaiseen punokseen, jotka alkavat hiusrajasta ja kulkevat pään taakse, jotta saat tyylikkään mutta leikkisän ilmeen. Asusta riippuen tämä punottu kampaus sopii täydellisesti muodollisempiin tilaisuuksiin sekä rentoihin ja rentoihin iltoihin ystävien kanssa.

Otsatukka -kampaukset lyhyille hiuksille epäsymmetrinen Bob -leikkaus

Okei, teknisesti tämä ei ole oikea punos, mutta ulkonäkö on täydellinen kaikille aloittelijoille! Jos hiusten punominen on haaste sinulle, kokeile sen sijaan kiertämistä. Se on nopea ja antaa ulkoasullesi ilmavan ja virkistävän tunteen. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti ottamalla 2 ohutta hiuslankaa ja kiertämällä ne toistensa ympärille. Kiinnitä lopuksi pienellä hiustyynyllä, työnnä se korvan taakse ja olet valmis!

Punotut kampaukset otsatukkailla – lisää ideoita ja upeaa tyyliä

helpot punoskampaukset lyhyille hiuksille otsatukka punontaohjeet

Ranskalainen sivupunos sopii kaikille hiusten pituuksille. Kierrä hiuksesi rentoihin ranta -aaltoihin ja lisää kampaukseen virkistävää kesäkosketusta.

Hollantilainen punos kampauksen ohjeet Kuinka muotoilla otsatukka punos pitkät hiukset

Lyhyet hiukset voidaan muotoilla yhtä monipuolisiksi ja mielenkiintoisiksi. Tämä ilme on hienovarainen ja lempeä ja saa sinut ja kampauksesi loistamaan.

Braid -kampaukset lyhyille hiuksille Bob -kampaustyyliset otsatukka Punosvinkit

Sen lisäksi, että hollantilainen punos on tyylikäs, se on uskomattoman yksinkertainen ja paras valinta punottuun kampaukseen, jossa on otsatukka keskipitkille hiuksille.

Punottu kampaus otsatukka -kampauksilla keskipitkille hiuksille

Pidä se yksinkertaisena ja yksinkertaisena punomalla hiukset löysästi sivupunokseen. 

Punotut kampaukset, joissa otsatukkapuolen punos kampausideat pitkät hiukset

Käytä tyylikästä naisen hattua ja pukeudu suurimman hymyn päälle näyttääksesi luonnollisen kauneutesi. 

Kampaustrendit kesäpuoli punos pitkät hiukset tyyli punottu kampaus otsatukka

Jopa naiset, joilla on pixie -leikkaus, voivat kokeilla käsiään kampauksen trendissä. Punota otsatukkaasi pieneen sivupunokseen saadaksesi viehättävän korostuksen kampauksellesi. 

Ranskalainen punoskampaus lyhyille hiuksille

Jos sinusta tuntuu erityisen luovalta, puno hiuksesi reunaan ja viimeistele ulkonäkö romanttisilla punaisilla huulilla.

Updo kampaus pitkille hiuksille kruunu punottu kampaus otsatukka

Tyyli -ikoni Jennifer Anniston on selkeä todiste siitä, kuinka upeat punotut kampaukset voivat olla.

Jennifer Aniston kampaus otsatukka punos keskipitkät hiukset punos kampaus

Valitse romanttinen punottu seppele illan tähdeksi.

Kruunu punos punos kampauksen ohjeet punottu kampaus keskipitkät hiukset

Riippumatta siitä, haluatko käyttää hiuksiasi auki vai kiinnitettynä – punotut kampaukset, joissa on otsatukka, lisäävät moderniin ulkonäköön.

pitkät hiukset yksinkertaiset punotut kampaukset sivupunoksilla

Punotut kampaukset, joissa on otsatukka, muotoilevat kasvosi tyylikkäästi ja näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja omaperäisiltä.

lyhyt tukka punottu kampaus otsatukkaohjeilla

Tämä punottu kampaus on hieman vintage -kosketus ja sopii erinomaisesti pitkiin kesäiltoihin rannalla.

Kupari hiusväri punottu kampaus otsatukka kampaus trendit kesä

Tämä sivupunos on erittäin helppo ja täydellinen niille päiville, kun sinulla on kiire.

Pitkät bob -kampaustyylit punotut kampaukset keskipitkille hiuksille

Käytä jonkin aikaa tämän ainutlaatuisen punotun kampauksen luomiseen, jossa on otsatukka vastustamattoman boho -ilmeen saamiseksi. 

nopeat kampaukset pitkille hiuksille pitkät otsat punokset ohjeet

Punota hiukset sivupunokseen ja vedä varovasti muutama säikeet lisäämään tekstuuria ja volyymia.

sivupunoskampaus pitkille hiuksille punottu kampaus, jossa otsatukka

Punotut kampaukset, joissa on otsatukka, mahdollistavat sen, että näytämme täydellisiltä myös kuumimpina päivinä.

nopeat kampaukset pitkille hiuksille sivupunos punos kampaukset otsatukka

Previous Post
Keratiinihoito hiuksille – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää yhdellä silmäyksellä!
Next Post
Leikkaa oleander: Vaiheittaiset ohjeet ja kuva eri leikkausmuodoista