15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaunis DIY -pullakampaus joka tilanteeseen

valmis-pulla-valmis-pulla-updo-kampaamo-diy-kotona

Oletko menossa juhliin viikonloppuna etkä ole vielä varma mitä tehdä hiuksillesi? Kaunis DIY pulla kampaus, jonka aiomme näyttää sinulle tässä artikkelissa, on kampaus, jota voit käyttää minkä tahansa tyyppisiin juhliin. Se on täydellinen hiusten muotoilu, jota voit käyttää jokapäiväisessä, arkisessa ja tyylikkäässä asussa. the DIY pulla kampaus sopii myös häihin riippumatta siitä, oletko vieras vai joku morsiusneito. Ja usein tapahtuu, kuten tiedät, että viime hetkellä olet valmis kaikki asun leikkaukset ja vain hiukset eivät tee sitä, mitä odotat sen tekevän sillä hetkellä.

Kaunis DIY -pullakampaus joka tilanteeseen

Ohjeet-punaiset hiukset-pulla-updo-kampaus

Tässä tapauksessa on hyötyä, jos sinulla on kokeilukampaus ja tiedät hälinässä tarkalleen, mitä haluat hiuksillesi tulevaa tilaisuutta varten. the DIY pulla kampaus on kruununsuunnittelun inspiroima kampaus, johon kuuluu muotoilu ja hiusten nostaminen täydellisen kruunun luomiseksi. Se on täydellinen perjantai-illan tapaamiseen tai tyttöjen iltaan. Sinun tarvitsee vain löytää sille sopiva asu ja olet tyylikkäin kaikista.

Ohjeet muotoilulle DIY -pulla -kampauksen vieressä

Pulla-kampaus-ohjeet-tee-se-itse-punonta

Koska DIY pulla kampaus On sinänsä ihana, liikaa meikkiä saisi tyylin näyttämään liian ylhäältä. Joten parempi valinta olisi luonnollisen sävyinen meikki ja että kiinnität enemmän huomiota silmiin. Joten kultainen tai musta eyeliner olisi täydellinen valinta tälle DIY pulla kampaus. Hiusten muotoilun kannalta hiukset eivät saa olla liian sileitä ja pehmeitä, jotta kaikki pysyvät hyvin. Joten parempi jättää ne luonnollisessa muodossaan. Jos sinulla on luonnolliset kiharat, se on hyvä. Älä suorista niitä liikaa (tai älä ollenkaan) tai tee niistä pehmeämpiä. Jos sinulla on luonnollisesti pehmeät hiukset, hiuslakka voi auttaa sinua löytämään sellaisen DIY pulla kampaus sopivan koostumuksen saamiseksi.

Muotoile poninhäntä

rento-kampaus-ranskalainen-solmu-hiukset-diy

Joten kun olet valmis DIY pulla kampaus Ensinnäkin tarvitset ensin kampaasi hiusten muotoiluun ja muotoiluun sekä hienon solmion tai nauhan viimeistelyyn. Sinun täytyy sitoa korkea poninhäntä ja tätä varten sinun täytyy kammata hiukset taaksepäin kammalla. On parasta käyttää hiusnauhaa, josta annat hiusten roikkua, mikä helpottaa hiusten kampaamista takaa. Kampaaminen takaa tekee hiuksista myös löysemmät, mikä tekee DIY pulla kampaus, että suunnittelet myöhemmin pullaa, näyttää vieläkin kauniimmalta. Nyt kun olet lopettanut kampaamisen takaa, aloita. kampaamalla hiukset edestä ja punomalla ne takaa, alkaen niskasta. Poimi aina suuret säikeet ja punos, kunnes saavutat tason, jolla aiot tehdä pullaa.

Pulla kampauksen perusta

diy-pulla-kampaus-rento-punainen-pitkät hiukset

Ota nyt hiusnauha tai pääpanta ja sido punos yhteen yläreunasta ja luo poninhäntä, joka on DIY pulla kampaus lomakkeita. Kiusaa poninhäntä kammalla ja luo mukava, tilava pulla. Jos hiuksesi ovat mielestäsi liian pehmeät tai eivät kiinteyty kunnolla, voit käyttää enemmän hiuslakkaa poninhäntässä ja tarkistaa sormesi hiusten kunnosta. Nyt tulet kriittiseen osaan, joka muotoilee heille pullaa DIY pulla kampaus. Tätä varten sinun on käärittävä poninhäntä ympärillesi. Kun olet käärimisen valmis, kiinnitä pulla tukevasti muutamilla bobby -nastoilla tai -kiinnikkeillä. Lopuksi, sitoa kaunis rusetti, nauha tai kaunis huivi aksentiksi pullaan riippuen siitä, mitä pidät ja mikä sopii tilaisuuteen. Voit kohdistaa keulan sekä eteen että taaksepäin ja se antaa mekolle söpön ilmeen. Jos luulet, että se sopisi kasvosi muotoon paremmin, jos sitoisit kaikki hiuksesi takaisin, tee niin. Mutta sinulla on myös vaihtoehto siihen DIY pulla kampaus Anna muutaman säikeen roikkua edessä kehystääksesi kasvosi ja kiertämällä niitä kiharrusraudalla ja asettamalla hiuslakka.

Ohjeet toiselle ajatukselle

perhonen-kampauksen-pulla-idea-itse-ohjeet

 Pullakampaus koristeella 

mielenkiintoinen-updo-kampaus-todellisten kukkien kanssa

 Ohjeet pullakampaus

kala-burr-punos-pulla-design-tee-se-itse

 Pontailinen pulla 

diy-alempi pulla-tee-se-itse-ohjeet

Previous Post
Polynesialaiset maori -tatuoinnit: heimomotiivien ja -kuvioiden merkitys
Next Post
Mehiläisten askartelu lasten kanssa – 18 yksinkertaista ja luovaa ideaa ohjeineen