15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Niin sanotussa Velaterapiassa halkeilevat päät poltetaan tulella!

Velaterapia jaettuihin latvoihin Miten se toimii?

Jokainen, jolla on pitkät hiukset, tietää, ettei ole aivan helppoa pitää sitä täydellisessä kunnossa. Leikkausvinkit säännöllisesti kampaajalla ovat välttämättömiä, jotta vältät hiusten halkeamisen. Mutta tiesitkö, että on olemassa vaihtoehtoinen halkeamia estävä menetelmä, joka voi säästää vaurioituneita hiuksia leikkaamatta niitä pois? Se sisältää kuitenkin tulipalon, mikä tarkoittaa, että se on tarkoitettu vain rohkeille naisille. Älä paniikkia, selitämme mistä on kyse ja miten ns. Velaterapia toimii.

Mikä on “kynttilänleikkaus”, joka tunnetaan myös nimellä “Brasilian Velaterapia”?

Kuinka Velaterapia toimii halkaistujen päiden poistamiseksi kynttilän liekillä

Niin kutsuttu “kynttilänleikkaus” on hiustenhoito, joka elvyttää vaurioituneet hiukset ja vapauttaa ne halkeamien latvoista. Hiukset kierretään kiertyneisiin hiuslankoihin ja ulkonevat halkaistut päät poltetaan sitten palavan kynttilän liekillä. Hiusten päiden polttaminen tunnetaan myös nimellä “brasilialainen velaterapia”.

poista vaurioituneet hiusten päät Velaterapialla

Velaterapia on ollut laajalle levinnyt Etelä -Amerikassa ja eri maissa ympäri maailmaa vuosikymmenien ajan. Sen sanotaan saaneen juurensa muinaisina aikoina, ja sitä harjoittivat Kleopatran kaltaiset kauneuden pioneerit. Voimme kuitenkin vain arvata, polttoiko Egyptin kuningatar todella hiuksensa päät kynttilän liekillä. Tästä ei ole todellista näyttöä.

Miten Velaterapia vaikuttaa?

Velaterapia -konsepti polttaa ulkonevat halkeamat

Nykyaikaiset stylistit käyttävät tätä vanhaa menetelmää ja modernisoivat sitä hieman muuttamatta sen konseptia. Velotherapia -prosessi on hankala ja kestää vähintään kaksi tai jopa yli kolme tuntia. Hoidon hinta vaihtelee 100 ja 300 euron välillä ja riippuu ensisijaisesti hiusten pituudesta. Menettely voidaan toistaa 3 kuukauden välein.

Ensinnäkin hiukset jaetaan osiin ja kiinnitetään. Jokainen hiuslanka kierretään tiukasti. Stylisti sytyttää kynttilän ja siirtää kynttilän liekkiä jokaista säiettä pitkin niin, että ulkonevat halkeamat päät joutuvat hetkeksi kosketuksiin tulen kanssa.

Velaterapia Ennen Jälkeen Pitkä aliarvostus

Kyllä, se kuulostaa järkyttävältä ensi silmäyksellä ja voi itse asiassa muuttua painajaiseksi, jos et anna itsesi alan ammattilaisen käsiin. Lyhyesti sanottuna, älä yritä tehdä velaterapiaa kotona. Ei ole väliä, oletko katsonut parikymmentä video -opetusohjelmaa!

Velaterapia halkeamia vastaan ​​ennen ja jälkeen kuvia

Ricardo Gomes, kuuluisan New York-salongin ”Maria Bonita” stylisti, on yksi ammattilaisista, jotka tarjoavat asiakkailleen tämän poikkeuksellisen halkeamattomien päiden hoidon. Hän myöntää, että hänen brasilialaiset ystävänsä puhuivat ensin tekniikasta muutama vuosi sitten ja he vannoivat hyvistä tuloksista. Se riitti herättämään hänen uteliaisuutensa ja hän päätti uuden seikkailun.

Velaterapia on suunniteltu poistamaan halkeamat latvoilla

Ricardo palasi kotimaahansa Brasiliaan viisi vuotta sitten, missä hän vietti koko päivän katsomassa kokeneen paikallisen stylistin työtä. “Kesti hetken ymmärtää kynttilänleikkauksen käsite”, hän sanoo. “Sitten kokeilin sitä muutaman ystävän kanssa ja opin vähitellen tärkeimmät temput.”

“Tämän menetelmän etuna on, että et menetä hiustesi pituutta, koska vain ulkonevat halkeamat poistetaan”, sanoi Ricky Gomes. “Et voi nähdä kuinka paljon paloi. Vain hiusten halkeilu ja haju voivat olla hieman pelottavia. “

Kuinka Brasilian Velaterapia -hiustenhoito toimii

Hänen asiakkaitaan ovat kuuluisat mallit, kuten Alessandra Ambrosio ja Barbara Fialho. Työnsä dynaamisuuden vuoksi hänen hiuksensa vahingoittuvat usein monista muotoilutuotteista tai joskus aggressiivisista lämpökäsittelyistä. Kuten voitte kuvitella, puhalluskuivaus, suoristus, harjaus ja väritys ovat osa mallien jokapäiväistä elämää. Tämän seurauksena hiukset menettävät luonnollisen kiillon ja muuttuvat varsin kuiviksi ja hauraiksi kuin olki. Brasilian kaunottaret eivät kuitenkaan halua menettää kallisarvoisia tuumaa hiuksistaan, ja hyvä hiustenhoito vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä ollakseen tehokas. Tästä syystä Velaterapia on hyvä tapa poistaa hiukset nopeasti ja pysyvästi halkeamien latvoista.

Menetelmiä halkeamattomia päitä vastaan ​​leikkaamatta

Seikkailunhaluinen kampaaja kertoo kehittäneensä myös jatkohoitoa intensiivisen hiusten hoidon muodossa. Se ei tietenkään paljasta salaisia ​​ainesosia, mutta ainakin paljastaa mielenkiintoisen toimintaperiaatteensa. Ricardon keksimä hiustenhoito parantaa hiusten kynsinauhojen tilaa Velaterapian ja liotusten jälkeen.

Rikkoutuneet hiukset voidaan pelastaa leikkaamalla ne säännöllisesti

Toisin sanoen, heti halkeamien päiden polttamisen jälkeen hiusten ulompi kerros on auki ja hauras. ”Kun hiuksia käsitellään kynttilän liekillä, se on shokki. Siksi se vaatii erityistä huolellisuutta kynsinauhan tiivistämisessä ja uudistumisprosessin edistämisessä. Hiuksista tulee näkyvästi silkkisiä, terveempiä ja kiiltävämpiä ”, hän sanoo.

pitkät terveet hiukset synkkä väri

Onko Velaterapian hyödyt tieteellisesti tunnustettu? Itse asiassa tämän eksoottisen hiusten hoidon tehokkuudesta ei ole paljon tieteellistä tutkimusta. Joten ei ole yllättävää, että ihonhoitoon erikoistuneet ihotautilääkärit eivät ole täysin vakuuttuneita siitä, että tämä on paras tapa saada hiukset sileiksi ja kiiltäviksi.

“Tehokkain tapa välttää halkeamia voi olla leikkaamalla kärjet säännöllisesti”, sanoo tohtori. Melissa Piliang Clevelandin klinikalta. ”Käynti kampaajalla on suositeltavaa kuuden tai kahdeksan viikon välein. Tämän seurauksena hiukset kasvavat nopeammin ja terveemmiksi. Se on paljon parempi vaihtoehto kuin leikkiminen tulella, mikä näyttää suorastaan ​​vaaralliselta. “

kuivat ja hauraat hiukset föönaamalla

Asiantuntija lisää: ”Tärkeintä välttää halkeamia, on pitää hiukset kuivumatta. Hiusten altistaminen enemmän lämpöä ei ole hyvä idea. Kihartamista, suoristamista ja puhalluskuivausta ei suositella, joten avotulen kuumuudesta ei välttämättä ole hyötyä. ”Ja nämä näkökohdat ovat loogisia …

Josue Perez, Hollywood -tähtien julkkisten stylisti, kuten Gwyneth Paltrow ja Sarah Jessica Parker, ei myöskään suosittele sitä. “Vaikka brasilialaiset stylistit vannovat tätä halkeamattomien päiden menetelmää, se vain kuivataisi hiuksia entisestään”, hän sanoi.

Ruoka terveille hiuksille Omega 3 kala -avokado

Joten ennen kuin valitset Velaterapian halkeamia estävänä hoitona, huomaa, että hiustenhoito alkaa sisältä. Joten tasapainoisella ruokavaliolla ja riittävällä unella voi olla positiivinen vaikutus hiuksiin ja niiden ulkonäköön. Sinkki, D -vitamiini ja rauta ovat välttämättömiä hiusten kasvulle. Omega-3-rasvahappojen riittävä kulutus on hyväksi myös kiiltäville hiuksille ja terveelle iholle.

Previous Post
Vihreän arkkitehtuurin huippua istutetuilla seinillä
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme