15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhan suunnittelu lapsille: Kuinka saada pienet innostumaan luonnosta

Olla ulkona hyvällä säällä ja nauttia luonnosta – mikä voisi olla mukavampaa? Ulkoilu on erittäin tärkeää sekä lapsille että aikuisille ja sillä on myönteinen vaikutus terveyteemme. Juuri nyt, kun kevät on täydessä loistossaan, on aika siirtää peliaika ulos. Tässä viestissä olemme keränneet muutamia ideoita siitä, miten voit suunnitella puutarhan lapsille ja houkutella pienet raittiiseen ilmaan.

Luo leikkipaikka lapsille puutarhassa

Luo lapsille puutarha, jossa on keinu leikkialueella

Jos haluat herättää lasten kiinnostuksen kaikkeen kauniiseen ulkona, sinun on ensin tehtävä puutarhasta lapsiystävällinen paikka. Tämä ei kuitenkaan tarkoita koko ulkoalueen muuttamista lasten leikkipaikaksi, vaan sinun pitäisi tarjota lapselle erilaisia ​​leikkivaihtoehtoja. Tässä muutamia parhaita ideoita.

Vanha hyvä hiekkalaatikko

Luo lapsille puutarha, jossa on hiekkalaatikko

Hiekkalaatikot ovat osa jokaista ulkoleikkipaikkaa syystä: hiekkaan kaivaminen kehittää pieniä motorisia taitoja, näköä ja luovuutta. A Hiekkalaatikko tai hiekkapöytä jota käyttävät alakouluikäiset lapset, ja se on täydellinen lisä puutarhan leikkipaikkaan.

Hiekalla pelattaessa ei ole pelisääntöjä. Lapset voivat antaa mielikuvituksensa valloilleen ja leikkiä sekä erityisillä hiekkalaatikkoleluilla että luonnonmateriaaleilla. Tämä kannustaa edelleen liikkumaan ja inspiroi lapsia jatkuvasti löytämään jotain uutta. Jotta hiekkalaatikko pysyy puhtaana jokaisen käytön jälkeen, sinun on myös mietittävä sopiva kansi, kuten kansi. Tämä suojaa hiekkaa ja leluja tuulelta, sateelta ja ei -toivotuilta kävijöiltä, ​​kuten kissoilta.

Lasten leikkimökki puutarhaan

Rakenna puutarhaan leikkimökki lapsille

Leikkimökki on täydellinen pakopaikka puutarhassa lapsille. Siellä he voivat leikkiä yksin tai sisarusten ja ystävien kanssa ja nauttia yksityisyydestään. Kokosta sisustukseen jokainen lapsi voi saada unelmiensa talon. Voit maalata talon yhden seinän esimerkiksi liitutaulumaalilla ja suunnitella siten liitutaulun lapsille. Tai lapsi voi luoda pienen puutarhan talon eteen ja kasvattaa itse hedelmiä ja vihanneksia. Jos olosuhteet ulkoalueella sallivat, leikkimökki voidaan suunnitella myös todellisen puumajan tavoin. Vaihtoehtoja kauniista leikkimökistä puutarhassa on lähes rajattomasti.

Saa lapset innostumaan puutarhanhoidosta

Vinkkejä kuinka saada lapsi innostumaan puutarhanhoidosta

Puutarha on täynnä mahdollisuuksia lapsille. Se ei kuitenkaan toimi pelkästään ulkoleikkipaikkana, vaan voi myös innostaa pieniä luontoon monilla puolillaan. Puutarhanhoidossa ei juurikaan ole ikärajoituksia, ja jopa pienimmät voivat auttaa esimerkiksi kastelussa, maaperän valmistuksessa, siementen kylvämisessä, taimien istutuksessa, rikkaruohojen vetämisessä ja sadonkorjuussa. Anna lapselle omat puutarhatyökalut pienille käsille ja ne ovat aina käytettävissä kysymyksiin. Jälkeläisesi oppivat luonnon kiertokulusta leikkisästi ja voivat kehittää intohimoa puutarhanhoitoon jo varhaisessa iässä.

Innosta lapset puutarhasta. Luo vihanneslaastari

Jos haluat saada lapsesi innostumaan puutarhanhoidosta, sinun on ensin tunnistettava puutarha -alue, joka kuuluu vain lapselle. Tämä voi olla esimerkiksi vain pieni sänky, jossa lapsi voi kylvää ja hoitaa omia kasvejaan. Korotetut vuoteet ovat ihanteellisia täällä, koska ne takaavat pystyasennon ja ovat hyvin suojattuja tuholaisilta. Sopivalla peitteellä korotetusta sängystä tulee nopeasti kasvihuone, joka takaa satojen optimaalisen kasvun. Lisäksi suuri puutarha ei ole edellytys korotetulle sängylle. Pienemmät alueet, kuten terassit tai parvekkeet, ovat myös täydellisiä tähän.

Viileä DIY -idea: rakenna oma hyönteishotelli

Ulkoilma -aktiviteetteja lasten kanssa hyönteishotellin rakentamisessa

Lapset ovat syntyneet tutkimusmatkailijoita ja tutkijoita, ja he nauttivat suuresti pienistä eläimistä, kuten hyönteisistä. Heidän humina ja humina omassa puutarhassaan voi paitsi herättää pienten kiinnostuksen, myös auttaa ylläpitämään ekologista tasapainoa. Hyödylliset hyönteiset, kuten mehiläiset ja kimalaiset, pölyttävät kukkia ja syövät tuholaisia. Näiden hyödyllisten hyönteisten houkuttelemiseksi voit rakentaa puutarhaan hyönteishotellin yhdessä lasten kanssa ja tarjota pienille eläimille turvallisen suojan sekä pesintäapuja.

Previous Post
Nest Designsin rannalla sijaitseva välimerellinen huoneisto
Next Post
Hula Hoop Fitness: Ohjeet ja parhaat harjoitukset hoikalle vyötärölle!