15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hyödyllisiä vinkkejä sitrushedelmien asianmukaisesta hoidosta

Vinkkejä appelsiinipuu pieni mandariini sitruuna appelsiinipuu

Jos haluat sitruspuita, varusta itsesi ensin kärsivällisyydellä. Sitruspuut eivät hukkaa sinua heti hedelmillä, mutta ne antavat sinulle kauniin tuoksuvan puutarhan.

Varten Sitrushedelmien hoito sinun pitäisi tietää seuraavat yleiset asiat.

Vinkkejä kesän hedelmäkasvien hoitoon

  • Oikea Sitrushedelmien hoito – kastelu: sitruspuut rakastavat kosteutta. He tarvitsevat sitä kasvaakseen terveeksi ja kauniiksi. On kuitenkin huolehdittava siitä, ettei hukuta. Kesällä niitä tulee kastella vähemmän. Tarkista maaperä etukäteen: Jos se on kuivaa 1,5 cm: n syvyyteen, on aika kastella puuta. Toinen tapa varmistaa kastelun aika on napauttamalla kukkaruukkua. Jos maa on kuiva, kuulet korkeamman äänen. Myös veden tulee olla viileää. Suihkuta lehtiä säännöllisesti ja poista kertynyt pöly.
  • Oikea Sitrushedelmien hoito – lämpötila: paras lämpötila sitrushedelmille on noin 25 astetta. Suurin osa niistä kestää kylmää. Poikkeuksena on kuitenkin sitruunapuu. Kruunun ja maan lämpötilan tulee olla mahdollisimman vakio, muuten puu voi kuivua.

Sitrushedelmien hoito – maa ja valo

Hoitovinkkejä ideoita pienet puun sitruunat

  • Oikea Sitrushedelmien hoito – maa: sitrushedelmät tarvitsevat löysää maaperää, jossa on runsaasti humusta. Lisää säännöllisesti erikoisalustoja, eli maaperän seoksia. Saat lisätietoja tästä puutarhakeskuksesta.
  • Oikea Sitrushedelmien hoito – valo: sitrushedelmät rakastavat valoa, mutta eivät liian voimakasta valoa, jotta niiden lehdet muuten palaisivat. Toukokuun lopussa on hyvä laittaa puut ulos. Tämä on parasta tehdä vähitellen. Laita ne aluksi ulos vain muutamaksi tunniksi, jotta ne tottuvat hitaasti uuteen ympäristöön. Samoin sitrushedelmäkasvi on tottunut siirtymään sisätiloihin syksyllä. Talvella lyhyempien päivien vuoksi sinun on annettava sitrushedelmille lisävaloa.

Sitrushedelmien asianmukainen hoito – mandariini

Sisäkasvit ideoita hoitovinkkejä mandariinin hoitamiseksi kotona

the sitrushedelmien asianmukainen hoito Toimit luultavasti parhaiten mandariinin kanssa, koska se on helppo avata eikä ole herkkä. Hän sopeutuu helposti hänelle annettuihin olosuhteisiin. Se on myös yksi niistä sitrushedelmistä, jotka kestävät alhaisempia lämpötiloja (jotkut lajikkeet kestävät jopa -11 astetta). Et leikkaa mandariinia. Poista vain kuivat päät.

Kasvukauden (kasvuvaiheen) aikana mandariini tarvitsee enemmän vettä ja kesällä sinun on lannoitettava maaperä. Tämä kasvi tuottaa hedelmää vasta 6-8 vuoden kuluttua, mutta älä katu valintaa. Mandariini on tuoksuva kasvi, jolla on ihanan kauniit kukat.

Sitrushedelmien – greipin – asianmukainen hoito

Puutarhakasvien hoito vinkkejä neuvoja

Tämä sitrushedelmä on todellinen katseenvangitsija puutarhassa. Tarvitset kuitenkin enemmän tilaa tähän. Greippi kestää pitkään ilman vettä ja korkeissa lämpötiloissa ja rakastaa suoraa aurinkoa.

Kun lämpötila laskee alle 4 asteen talvella, lehdet jäätyvät kuoliaaksi. Koska greipin juuristo on juuri pinnan alapuolella, maaperän irrottamisessa on oltava varovainen.

Tämä sitrushedelmä saa hedelmiä kolmannen tai neljännen vuoden jälkeen. Siihen asti voit nauttia sen kauniista kruunusta.

Sitrushedelmien asianmukainen hoito – sitruuna

Säilytä sitruunapuun huonekasvit kukkaruukkuja

Sitruunapuuta valitaan eniten, mutta se on myös herkin. Sen ei pitäisi seisoa ikkunan vieressä eikä kattilan seistä suoraan lattialla, vaan se on nostettava patjan avulla. Aseta puu paikkaan, jossa sinun ei tarvitse liikuttaa sitä jatkuvasti ja jossa se saa tarpeeksi valoa. Talvella pidä se kaukana pattereista tai se kuivuu. Jos laitat sitruunapuun ulkona kesällä, sinun on suojattava se auringolta ohuella, kevyellä lakalla, muuten se palaa.

Sitruunapuu rakastaa vettä

Vinkkejä neuvoja huonekasvit ruukut kevät

Tämä aromaattinen kasvi rakastaa kosteutta. Jos kuitenkin liioitellaan kastelulla, lehdet muuttuvat vaaleammiksi. Vesi ei saa sisältää klooria tai kalkkia. Keväällä ja kesällä sitruunapuu kastellaan 3-4 kertaa viikossa, kuumina päivinä sekä aamulla että illalla. Talvella kasvi tarvitsee vähemmän vettä. Sitruunapuu on repotted joka vuosi kolmen ensimmäisen vuoden aikana ja viimeisen kerran, kun se on 5 vuotta vanha. Valitsemasi kattila on niin sanottu pysyvä asuinpaikka.

Kasvukauden aikana lannoita puu säännöllisesti. Paras tapa muotoilla kruunu on kääntää puu kohti aurinkoa tai valoa 10 päivän välein.

Previous Post
Keratiinihoito hiuksille – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää yhdellä silmäyksellä!
Next Post
Leikkaa oleander: Vaiheittaiset ohjeet ja kuva eri leikkausmuodoista