15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Treehouse Djuren – ajaton tila kahden tammen välillä

Garden Oak House Egg Shaped Djuren -suunnittelijamerkki

Puutalo Pohjois -Saksassa tarjoaa viikonloppumatkan omalle perheellesi. Kyse on Treehouse Djuren suunnitteli Baumraum. Munanmuotoinen puutalo, jossa on elliptiset ikkunat ja kermanvalkoinen julkisivu, seisoo kahden tammen välissä. Sisustukselle on tunnusomaista mukavat nukkumis- ja oleskelutilat, jotka on peitetty harmaalla villahuovalla. Suuret ikkunat, aivan istuma- ja oleskelutilojen yläpuolella, tarjoavat poikkeuksellisen näkymän metsään tai puutarhaan.

Treehouse Djuren – kestävää arkkitehtuuria

Kuva: Alasdair Jardine

Treehouse-Djuren-munanmuotoinen arkkitehtuuri-tammi

Sen pystysuuntainen kuormitus Treehouse Djuren tuetaan teräspylväillä ja esitetään staattisena järjestelmänä. Kestävä arkkitehtuuri, joka seisoo kahden tammen välissä.

Parveke kahdessa tasossa – Djuren -puutalossa

elliptinen muoto-ikkuna-kerma-valkoinen-väri

Puumaja Djuren seisoo 5,6 metrin korkeudessa ja nousee kahdella portaalla, joita erottaa myös matala terassi ja jotka johtavat tammesta valmistettuun paratiisiin. Toisella kannella on korotetun puukulhon etuovi.

Moderni ja perinteinen samaan aikaan

Oak tree house munanmuotoinen Djuren-puuhuoneErittäin kiillotettu ja kermainen valkoinen munanmuotoinen ulkorakenne on ristiriidassa puisten kansien kanssa, jotka muistuttavat laivaa.

Tukirakenne

Terassi 3,8 metrin puumajassa 5,6 metrin korkeudessa

Pientä majoituskiinteistöä tukevat neljä teräspuuta ja se on kiinnitetty kahteen tammeen. Kaksi tammea kestää myös terassien painon. Yhdistelmä kaapeleista ja teräshihnoista, joita puu tukee.

Sisä- ja ulkosuunnittelu

Sinkkilevypäällyste-ruostumattomalla teräksellä päällystetty akryylilasi

Munanmuotoisen kuoren kermanvalkoiset päät vastakkaisina terasseista, jotka on valmistettu paikallisesta tammesta, ja katosta, joka on valmistettu sinkkilevystä. Pyöristetty ikkuna on osa julkisivua, josta on myös näkymät luontoon. Kaksi terassia on kiinnitetty suoraan puuhun erikoispaksuilla teräsvaijereilla ja -köysillä.

Ajaton ja kodikas tunnelma

Treehouse Djuren soikea ikkuna

Sisustus koostuu oleskelu- ja oleskelualueista, jotka on peitetty pehmeällä villahuovalla. Puumajan etujulkisivuun on rakennettu kaari -ikkuna.

Ikkuna ja ovi

Puinen lattia-soikea-muotoinen ovi-valkoiset seinät-valaistus

Puumaja Djuren antaa sinulle mahdollisuuden nauttia ulkoseinistä eri ovien ja ikkunoiden kautta. Ikkunan elliptinen muoto määrittää myös puutalon munanmuotoisen kuoren.

Rakennussuunnitelma ja rakennusprojekti

Blueprint -puumaja Djuren -projektin tiedot

Puumaja Djuren sijaitsee Groß Ippingerissä Pohjois -Saksassa. Tammipuuta käytetään ja terassit ovat 3,6 ja 5,6 metriä korkeita; viimeinen korkeus viittaa myös Bauhausin sisätiloihin. Asuinpinta -ala on 10,6 neliömetriä ja terassialue 16,4 neliömetriä. Valokuvat esittää Alasdair Jardine.

Nousu sivuttain

Oak tree terassi portaat

Oikea näkymä

Suunnitelma - portaiden käyttö - puutalo

Näkymä takaa

Puuhuone Saksa Djuren puumaja

Previous Post
Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – 24 modernia kynsimallia ja -vinkkiä
Next Post
Yksinkertaiset joogaharjoitukset parantavat suoliston peristaltiikkaa ja ruoansulatusta