15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puiset puutarhakalusteet viihtyisiin tunteihin perheen kanssa

Puiset puutarhakalusteet tyynyillä

Ihana Puiset puutarhakalusteet kutsua sinut viettämään vapaa -aikaa ja aterioita yhdessä perheen ja ystävien kanssa ulkona. Olitpa sitten iltapäivän, koko viikonlopun tai loman kotona, tunnelma on valittava asianmukaisesti, jotta voit myös tuntea olosi mukavaksi neljän seinän ulkopuolella.

Valitse puiset puutarhakalusteet perheen ihmisten mukaan

pyöreä pöytä penkillä

Ensinnäkin tarvitset tietysti mukavan ruokapöydän, jossa on riittävästi istuimia. Oleskelualue on paras valita sen mukaan, kuinka monta perhettäsi koostuu tai kuinka monta vierasta saat säännöllisesti. Jos sinulla on vain kahden hengen talo, riittää viihtyisä setti puisille puutarhakalusteille, ja se koostuu pienestä pöydästä, jossa on neljä tai viisi tuolia.

Puiset puutarhakalusteet – lepotuoleja

Puinen lepotuoli tummassa versiossa

Jotta voit levätä mukavasti illallisen jälkeen ja mahdollisesti ottaa nokoset, tarvitset oikeat lepotuoleja. Olipa korkeussäädettävä selkänoja tai keinu, nykyään saatavana on laaja valikoima tällaisia ​​puisia puutarhakalusteita, joten sinulla ei ole ongelmia löytää makuusi sopivaa.

Viihtyisä oleskelualue

Tiikki puutarhakalusteet

Haluatko myös oleskelutilan, jossa voit rentoutua ja jutella mukavasti? Sitten puiset sohvat ovat ihanteellisia yhdessä nojatuolien ja mukavan puisen sohvapöydän kanssa. Anna ulkoalueelle lisää charmia koristamalla puiset puutarhakalusteet kauniilla tyynyillä ja tyynyillä.

Puutarhakalusteet suurella terassilla tai verannalla

Tyynyt ja verhoilu tummilla huonekaluilla

Jos sinulla on suuri terassi, paras vaihtoehto olisi tietysti yhdistää kaikki nämä puiset puutarhakalusteet. Voit siis rentoutua, syödä tai ottaa aurinkoa tarpeidesi mukaan.

On parasta ostaa tiikkipuutarhakalusteita

Puutarhakalusteet-pehmustetuilla tyynyillä verannalla

Kaikista puisista puutarhakalusteista on saatavana erilaisia ​​puulajeja. Ainoa ero on kestävyydessä ja hoidossa. Investointi teakiin on suositeltavaa, koska se voi kestää koko elämän kuluttamatta paljon aikaa sen ylläpitoon. Mutta kaikki muut puulajit ovat myös sopivia, jos suojaat niitä voimakkaalta auringonvalolta ja muilta sääolosuhteilta, kuten lumelta ja sateelta.

tyylikäs-huonekalut-tyylillä

pinottavilla lavapuutarhakalusteillaPuinen keinutuolivaaleat puiset sauvatPuuhuonekalut tummalla viimeistelylläPuiset huonekalut kuistille

Previous Post
Optimistinen ajattelu on tärkeä tekijä paremman unen saavuttamisessa
Next Post
Joulupallot täyttävät alkuperäiset DIY -joulukoristeet