15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yhdistä kaftanimekko: näin kesäklassikko on muotoiltu joka tilanteeseen!

Kesä on täydessä vauhdissa ja korkeammilla lämpötiloilla me kaikki kaipaamme ilmavia ja mukavia vaatteita. Aurinkolasit, tyylikkäät shortsit ja hameet sekä tyylikkäät paitapuserot ovat epäilemättä KESÄTARVIKKEET, joita ei pitäisi puuttua missään vaatekaapissa. Mutta tänä vuonna unohdettu ja hieman aliarvioitu vaatetrendi palaa takaisin, mikä tuo raikasta ilmaa asuihimme. Upeasti ilmava ja uskomattoman tyylikäs – kaftan -mekosta on tulossa yhä suositumpi tällä kaudella ja se on jo valloittanut kaikkien muodin ja julkkisten sydämet. Luuletko, että kaftani sopisi vain rantavaatteeksi kesälomalle? Nyt se muuttuu, koska muutamalla muotoiluvinkillä ja temppulla voit käyttää trendikkäitä kappaleita mihin tahansa tilanteeseen. Olitpa rento pitkälle kävelylle tai tyylikäs illalliselle – lue ja selvitä, miten voit yhdistää kaftanimekon ja luoda sen kanssa upean ilmeen!

Kaftan: mikä se on??

Kesämaksimekot yhdistävät mitkä kengät kahvilaan

Mitä tarkoittaa kaftani? Ilmavat mekot ovat peräisin jo 1400 -luvulta muinaisessa Mesopotamiassa, ja niitä käyttivät pääasiassa Ottomaanien valtakunnan sulttaanit. Perinteinen kaftani on nilkkapituinen vaate, jossa on pitkät, juoksevat hihat, jotka voidaan sitoa vyöllä vyötäröllä. Kaftan -mekot ovat yleensä puuvillaa tai silkkiä ja niille on ominaista värikäs kirjonta ja koristeet.

Kaftan mekko yhdistää kesäasuja 2021 kuvia

Kun muotisuunnittelija Yves Saint Laurent vieraili Marrakechissa vuonna 1968, hän oli kiinnostunut väreistä ja kankaista ja sisällytti oman versionsa kaftanista seuraavaan kokoelmaansa. Hän määritteli tyylin boho-chiciksi ja sen seurauksena kaikki suuret tuotemerkit alkoivat kehittää kaftan-mekkoja. Nykyään kaftan-mekkoja on saatavana useissa väreissä, malleissa ja pituuksissa, ja siksi ne ovat ehdottoman välttämättömiä kaikille muotitietoisille naisille kesällä!

Yhdistä kaftanimekko: Se on niin helppoa!

Kaftan -mekko yhdistää pukeutumistrendit kesällä 2021

Leveä, kevyt ja lepatteleva – mitä ei pidä rakastaa kaftan -mekkoista? Trendikkäät vaatteet eivät sovellu vain rannalle, vaan ne voidaan helposti integroida jokapäiväisiin asuihimme. Kevyillä kankailla, kuten puuvillalla tai pellavalla, on viileä vaikutus ihoon ja ne varmistavat, että emme hikoile – täydellinen kesän helteeseen! Ja jos pidät pukeutumisesta värikkäästi ja rakastat boho -tyyliä, et voi silti välttää kaftanimekkoa! Okei, mutta missä käytät kaftania? Vastaus on melko yksinkertainen: se voidaan muotoilla mihin tahansa tilanteeseen, joten se on tyylikäs ja luonnollinen lisä vaatekaappimme!

Angelina Jolie asuja, joissa käyttää caftania

Avoin tai suljettu, vyöllä tai rantamekkona, korkokengillä tai espadrilleillä – muotoiluvaihtoehdot ovat rajattomat! Etkö usko meitä? Katso sitten Angelina Jolie! Näyttelijä kuvattiin äskettäin hämmästyttävässä kaftan -mekossa ja näyttää upealta kuten aina! Toinen plussapiste caftanille: löysän leikkauksen ansiosta se sopii ehdottomasti jokaiselle naiselle ja on siksi ihanteellinen pukeutuneiden naisten kesäasuun!

Yhdistä trendimekot saadaksesi tyylikkään ranta -ilmeen

Kaftan mikä on kesäpuvutrendit 2021

Jos haluat yhdistää kaftan -mekon rannalle, sinun ei todellakaan tarvitse noudattaa muotoilusääntöjä. Housua käytetään yleensä yksinkertaisesti uimapuvun tai bikinin päällä ja kesäasu on valmis! Yhdistä mekko tyylikkäisiin sandaaleihin ja suunnittelijasi aurinkolaseihin, niin saat varmasti kaikki katseet! Olipa lyhyt tai pitkä kaftani, sillä ei ole väliä – trendimekot näyttävät aina hyviltä ja herättävät välittömästi yhdistyksiä unelmaloman kanssa. Sopiva vyö täydentää ulkoasua ja on täydellinen esille hoikka vyötärö.

Caftan -mekkoyhdistelmä jokapäiväiseen elämään

Kesäasut yli 50 -vuotiaille naisille, joilla on yllään kaftanimekot

Kyllä, voit myös yhdistää kaftanimekon arkeen ja näyttää siinä erittäin tyylikkäältä! Kaftan on yleensä valmistettu virtaavista kankaista ja jos haluat käyttää sitä esimerkiksi rantapiknikillä tai brunssilla tyttöjen kanssa, on parasta valita puuvillasta tai pellavasta valmistetut mallit. Satiinista tai silkistä valmistetut Kaftan -mekot puolestaan ​​näyttävät paljon tyylikkäämmiltä ja sopisivat siksi täydellisesti viralliseen illalliseen.

Trendikuvio kesä 2021, mitkä kengät kannattaa käyttää kaftanin kanssa

Kaftanimekkojen onnistuneessa asussa pituus on luonnollisesti myös ratkaiseva. Periaatteessa voit valita minkä tahansa mallin rannalle ja jokapäiväiseen elämään – kaikki mitä haluat on sallittu. Mutta jos haluat käyttää kahvilan mekkoa häävieraiden asuun, olisit hyvissä käsissä pidempien ja värikkäiden mallien kanssa. Sopivat lisävarusteet antavat kaftanille jaloa ja tyylikästä kosketusta.

mitä kenkiä yhdistää caftan -kesämekkoihin

Mutta jos mekko on jo runsaasti sisustettu, on sanomattakin selvää, sinun ei pitäisi liioitella korujen kanssa. Tässä tapauksessa sormus, tyylikäs kello ja pienet helmikorvakorut ovat turvallisia ja tyylikkäitä valintoja asun pyöristämiseksi. Jos kaftanimekkosi on melko yksinkertainen ja ilman hienoja tulosteita, voit todella parantaa ulkonäköäsi upeilla lisävarusteilla, kuten kaulakoruilla ja rannekoruilla.

Mitä kenkiä kannattaa käyttää kahvilan kanssa?

mikä on caftan mekko kesämekot trendit 2021

Se, mitä kenkiä käytämme kaftanin kanssa, riippuu luonnollisesti tilanteesta. Rannalla käytämme tietysti mukavia sandaaleja ja varvastossuja. Antaakseen asulle urheilullisen ja kiihkeän huomion, trendintekijät käyttävät mielellään houkuttelevia platform-lenkkaria jokapäiväisessä elämässä. Hihnaiset sandaalit ovat myös hyvä valinta viileälle ja modernille vapaa -ajan ilmeelle. Rakastatko boho -tyyliä? Sitten voit yhdistää pari espadrilleja kaftan -mekkoosi.

Yhdistä kaftanimekko: kaunein ulkonäkö muotoillaksesi uudelleen!

Kaftan mikä on kesäasujen vuoden 2021 pukeutumistrendit

Trendimekot ovat virkistävä ja moderni lisä vaatekaappimme

Maksimekkojen trendit kesä 2021 Mistä kaftani tulee

Kaftan -mekot ovat ihanteellisia raskaana olevien naisten tyylikkäisiin asuihin

Kesäasuihin raskaana olevat naiset yhdistävät kaftanimekon

Kirkkaat värit ja trendikkäät kuviot saavat sinut loistamaan välittömästi

mikä on kaftanimekko kesäasu yli 50 -vuotiaille naisille

Yhdistä kaftan -mekko lopullisen boho -ilmeen saavuttamiseksi

mikä on kaftanimekko yhdistää maximekkoja kesällä

Osat ovat myös todellisia katseenvangitsijoita jokapäiväisessä elämässä

miten kaftan -mekko yhdistää kesäasuja 2021

Käytätkö kahvilaa häävieraiden asuna? miksi ei?

missä käyttää kaftan -rentoja kesämekkoja, asuja kuvia

Värikkäät koristeet ja kuviot saavat aina hyvän mielen

mistä kaftan tulee yhdistämällä rantapuvut jokapäiväisessä elämässä

Julkkikset ovat myös pakkomielle kaftan -trendiin

Trendivärit 2021 mikä on kaftanimekko

Tyylikäs ja mukava samaan aikaan – kaftani on ehdoton kesän pakko

Kaftan mikä tämä trendi värittää vuoden 2021 kesäasujen kuvia

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla