15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

T -paitojen yhdistäminen: näin me käytämme uutta muodin trendiä syksyyn ja talveen!

Muotitrendit tulevat ja menevät, ja joka kausi muotisuunnittelijat tulkitsevat uudelleen unohdetut retrokappaleet ja muuttavat ne todellisiksi julisteiksi. Viileä nahkainen ulkonäkö tai tyylikkäät ruudulliset housut ovat vain todiste siitä, että 90 -luvun muoti juhlii paluuta. Kerran paheksuttuna vanhanaikaisena ja tylsänä, toppi on kaikkien muodin ja muotivaikuttajien uusi rakas! Kyllä, olimme aluksi hieman viivästyneitä, emmekä koskaan ajatelleet, että hihattomat neuleet siirtyisivät vaatekaappiimme – mutta nyt se on todellisuudessa näin. Muotimerkit, kuten Prada, Dior ja Ganni, näyttävät meille kokoelmiensa monipuolisuuden ja tyylikkyyden. Etkö ole vielä varma, onko trendi todella sinua varten? No sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä artikkelissa selitämme, kuinka voit yhdistää tankin ja loihtia upeita syksyisiä asuja näyttämättä isoäidiltäsi tai historianopettajalta!

Hihaton paita -asu syksy -talvi 2020 -muodin trendit

Kun kuulemme sanan tank top, mieleen tulee Chandler Bingin kuva kultisarjan “Friends” ensimmäisillä kausilla. Kuka olisi uskonut, että tämä vaatekappale olisi yksi syksyn suurimmista muotitrendeistä? T -paita on tosiasiallisesti 1970 -luvulta ja sitä käytti pääasiassa hippi -liike. Se on yhdistelmä liivi ilman painikkeita ja neulottu pusero ilman hihoja. Olipa ylimitoitettu ulkonäkö, tiukasti leikattu, yksivärinen tai upeilla kuvioilla – tankkitoppeja on saatavana monissa eri malleissa, eivätkä varmasti samat puseroliivit, jotka tunnemme isoäitimme vaatekaapista. Osat ovat todellisia monipuolisia ja niitä voidaan yhdistää eri tavoilla tilanteesta riippuen!

Yhdistä valkoinen paita ja toppi, niin saat tyylikkään syksyn asun

Yhdistä nahkaasu trendi syksy talvi 2020 hihaton toppi

Riippuen siitä, millaiseen asuun olemme mielialalla, voimme yhdistää hihaton toppi sekä rennosti että tyylikkäästi. Hihatonta vaatetta käytetään pääsääntöisesti puseron tai paidan päällä, mikä takaa WOW -tekijän! Yksinkertainen, ajaton ja helppo muotoilla – valkoinen paita ei saisi puuttua missään vaatekaapissa! Hupparin ja puseron yhdistelmä on luultavasti klassisin variantti, mutta siinä on joitain muotoilua. Jotta ulkoasustasi ei tule liian tukkoinen ja tylsä, luotamme viileään tyylitaukoon. On parasta valita malli, jolla on ylimitoitettu ulkonäkö, ja käyttää sitä nahkahousujen kanssa mielenkiintoisen kontrastin saamiseksi. Olemme varmasti hyvissä käsissä klassisen mustavalkoisen asun kanssa. Kuitenkin pitääksesi asiat mielenkiintoisempina, yritä olla hieman luovempi ja älä pelkää kokeilla kuvioita ja värejä.

Trendikkäät kappaleet näyttävät tyylikkäiltä ja pitävät meidät lämpiminä

Yhdistä valkoiset asut talvitakkiin

Näyttää hyvältä ja pysyy samanaikaisesti lämpimänä – täydellisen syksyisen asun kokoaminen voi joskus olla todella ylivoimaista. Nyt hyvä uutinen on, että trendikkäät neuleet on tehty lämpimään kerrokselliseen ulkonäköön! Entä jos esimerkiksi yhdistät neulotun puseron lyhyeen tankkiin? Tämä kuulostaa ensi silmäyksellä hieman oudolta, mutta tulet yllättymään siitä, kuinka hyvin neulotut palat täydentävät toisiaan. Lisää suosikkifarkut, sopivat lenkkarit ja olet loihtinut täydellisen, tyylikkään syksyisen asun jokapäiväiseen elämään. Saadaksesi tyylikkäämmän ilmeen, joka on ihanteellinen toimistoon, käytämme yksinkertaisesti tyylikkäitä korkokenkiä ja viimeistelemme kokonaisuuden tyylikkäällä nahkalaukulla.

Tai miksi et käytä vain tankkia yläosana?

Yhdistä tennishame -asujen muodin trendit syksy 2020 hihaton toppi

Kuka sanoo, että meidän on aina yhdistettävä jotain tankkimme kanssa? Loppujen lopuksi se ei ole muuta kuin T-paitojen ja kesäpaitojen neulominen. Erityisesti V-pääntiellä tai kauluksella varustettuja malleja voidaan käyttää yksitellen ja ne näyttävät todella upeilta toppina! Mikset yhdistäisi kahta suurta muotitrendiä ja pukeutuisit puseroon klassisen tennishameen kanssa? Ulkonäkö on yllättävän harmoninen ja täydellinen hieman lämpimämpiin syyspäiviin. Sopivat kengät ja pieni käsilaukku eivät tietenkään saisi puuttua.

Asu rohkeille: yhdistä mekko tankkiin

Kesäpuvut talvivaatteissa yhdistyvät syksyn asuihin

Etkö halua mennä ilman kevyitä ja ilmavia kesämekkoja myös talvella? Sitten uusi muotitrendi on juuri sinulle! T -paita tekee jokaisesta mekosta sopivan talveksi ja pitää sinut myös mukavana ja lämpimänä. Neuleiden ja hienojen kesäkankaiden materiaalisekoitus luo erittäin mielenkiintoisen kontrastin ja antaa ulkoasullesi erittäin viileän ja modernin kosketuksen. Asusta tulee erityisen tyylikäs, jos säiliön kuvio korostaa joitakin mekon värejä.

Yksivärinen ilme on edelleen erittäin muodissa

Syksyn asujen inspiraatiotakit yhdistävät muodin trendit 2020

Mikään ei tunnu niin sommitellulta ja harmoniselta kuin yksivärinen ilme. Mutta sen sijaan, että valitsisimme klassisen mustavalkoisen yhdistelmän, kuten aina, pyrimme elävempiin väreihin tänä vuonna. Sävyt, kuten violetti, vaaleanpunainen tai neonvärit, ovat vuoden kuumimpia syksyn trendejä, ja ne ovat loistava tapa tuoda väriä muuten synkille päiville. Lisää hauskuutta lisäämällä ulkoasua kenkäillä ja asusteilla toisessa rohkeassa sävyssä.

Yhdistä tankkitopit: yleiskatsaus kauneimmista ulkoasuista muotoilua varten!

Bella Hadid Outfits Yhdistä tankkitopit

Jos pelkäät, että toppi näyttää liian isolta, vyötäröhihna on täydellinen!

Syksyn asuja inspiraatiota tank top

Jos etsit syksyn asua, joka on kaikkea muuta kuin tylsää, yhdistä kuvioidut housut ja lenkkarit tankkisi kanssa

Tyylikkäät ruudulliset housut muodin trendit syksy talvi 2020 yhdistelevät villapaitoja

Muotilegenda Victoria Beckham näyttää meille, kuinka monipuolinen ja tyylikäs trendikäs neule todellisuudessa on

Syksyn asuideoissa valkoinen paita yhdistää muodin trendit 2020

Anna paitapuvulle moderni päivitys ja käytä sen päällä lyhyttä tankkia

Paidamekko syksyiset asut tank top -yhdistelmä

Tai pidä Bella Hadidista ja käytä neulosta yläosana 

Lederhose -asut syksyllä 2020 yhdistelmäpaita

Tämä ei ole asu heikkohermoisille, mutta periaate säilyy: tankkitoppi voi näyttää erittäin tyylikkäältä mekon päällä

Tankit yhdistyvät liukuviin mekkoihin syksyllä

Jotta kokonaiskuva olisi harmoninen, suosittelemme, että pidät kiinni värivalikoimasta

Ylisuuret neulotut puserot yhdistävät villapuserot syksyyn

Tai ole luova ja leiki kuvioilla ja väreillä luodaksesi asun, joka todella kiinnittää katseesi

Tankkitopit yhdistävät ruutukuvioisen trendin syksyn asuun

Valkoisen paidan ja säiliön yläosan yhdistäminen on luultavasti suosituin ja helpoin tapa kokeilla neulontrendiä

Valkoinen paita, jossa on toppi, yhdistää tyylikkään syksyisen asun

Previous Post
Nest Designsin rannalla sijaitseva välimerellinen huoneisto
Next Post
Hula Hoop Fitness: Ohjeet ja parhaat harjoitukset hoikalle vyötärölle!