15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Laukutrendit 2019: Nämä ovat nykyiset materiaalit, värit ja käsilaukun muodot

Laukut trendit 2019 muotivirtaukset värit materiaaleja

Fashionistas voi odottaa vuotta 2019. Käsilaukkujen suhteen on löydettävää monia jännittäviä asioita. Muotiviikot ovat jo ohi, uudet muodin trendit ovat kiteytyneet ja seuraavan kauden nykyiset suosikit on jo määritetty. Tarkastelemme tunnettujen suunnittelijoiden kokoelmia ja olemme koonneet vuoden 2019 30 laukutrendiä. Ota selvää, mitkä ovat nykyiset materiaalit ja värit, ja millaisia ​​käsilaukkuja käytämme ensi vuonna. Annamme sinulle myös vinkkejä siitä, miten yhdistää seuraavan kauden pakolliset kohteet.

Laukutrendit 2019: käsilaukut klipsikiinnityksellä

Laukut trendit 2019 käsilaukku kääntyvä lukko nahka

Klassinen käsilaukku klipsikiinnityksellä näytti unohtuneen kokonaan viime vuosina. Vuonna 2019 hän juhlii todellista herätystä. Rypyt, tupsut, leikkaukset tekevät niistä muodin. Huippusuunnittelijat lähettivät melkein yksinomaan mallejaan catwalkille nahkalaukkuilla. Maryam Nassir Zadehille norsunluupussi oli osa urheilullista kokonaisuutta ja sitä käytettiin rennosti rungon ulkoasussa. Coachin malli, johon oli kohokuvioitu krokotiilikuvio, esitteli itsensä ylellisesti. Simone Rochen pieni musta mekko sopi täydellisesti iltapuvun kanssa, siinä oli lyhyt hihna ja sitä heilutettiin käsin.

Trendit 2019: matkalaukut

Laukut trendit 2019 salkku värikäs laatikko nahka

Perinteinen salkku saa uuden ilmeen tänä vuonna. Nyt se näyttää enemmän korulaatikolta kuin käsilaukulta. Ei ihme, että Balmain on myös integroinut peilien yksityiskohdat suunnitteluun. Tunnetun muotitalon käsilaukussa on myös kaksi kimaltelevaa kahvaa ja se loistaa trendivärisenä puuterin sinisenä. Versacen suunnittelijat valitsivat neonvärit keltaisen ja vihreän. Mustavalkoinen muotoilu sopii jokapäiväiseen käyttöön ja messingistä valmistetut soljet antavat sille retro -ilmeen. Chanelissa ranta -ruohon punos löysää muodollisen suorakulmaisen ilmeen.

Laukutrendit 2019: pienet matkalaukut

Laukut trendit 2019 matkalaukku käsilaukku matka

Matkalaukku, laatikko tai käsilaukku? Vuonna 2019 raja eri laukkujen välillä on sulautunut. Sen sijaan uusi matkalaukku esitetään pienessä muodossa. Ihanteellinen ottaa mukaasi lentokoneessa. Tai ostoksille kaupungissa. Tai kumppanina cocktailjuhliin. Koristeltu silmiinpistävillä kukkakuvioilla Versacessa, kirkkailla väreillä Louis Vuittonilla ja eksoottisilla maanläheisillä vivahteilla Etrossa – pieni matkalaukku on erittäin suosittu muotimaailmassa.

Käsilaukut 2019 matkalaukku salkku litteä

Dolce&Gabbana ja Area puolestaan ​​valitsivat tasaisen muodon, joka muistuttaa visuaalisesti matkalaukkua. Täydellinen salkuna. Kristallit, logopainatukset tai nahkatiedot tekevät niistä muodin.

Laukutrendit 2019: mikrokäsilaukut

Laukut trendit 2019 mikrokäsilaukut kantavat laukkuja

Pieni, pienempi, mikro -käsilaukku. Pienikokoinen laukku tekee siitä suuren tänä vuonna. Sitä kuljetetaan joko kainalon alla tai yhdistetään isompaan käsilaukkuun. Se on koristeltu mielikuvituksellisilla tulosteilla, kristalleilla, helmillä, hapsuilla ja ketjuilla kukilla, ja se voi myös herättää huomiota yksin. Valitettavasti se ei ole käytännöllistä. Mutta bloggaajat ja muotitietoiset naiset Yhdysvalloissa ovat kruunannut sen yhdeksi suosituimmista lisävarusteista.

Laukut trendit 2019 mikro käsilaukut vaaleanpunainen jauhe sininen kameli glitteri kiviä

Jopa suunnittelijat eivät voineet vastustaa viehätystään: havaitsimme mikrokäsilaukut Jil Sandersin, Brandon Maxwellin, Thom Brownen, Versacen, Valentinon ja Giambattista Valin catwalkilla..

Laukutrendit 2019: pehmopussi elää elpymistä

Laukut Trends 2019 Fanny -reppukoppa

Fanny -paketti elää elpymistä: vyölaukusta tuli viime vuoden kesäkauden trendi -yllätys. Trendikäs laukku tarjoaa käytännöllisesti katsoen loputtomia muotoiluvaihtoehtoja, on tilaa säästävä ja silti käytännöllinen. Suurin etu: Kädet pysyvät vapaina. Rihanna käyttää sitä vyönä vyötärönsä ympärillä, Kendall Jenner rakastaa trendikästä krossi -ilmettä.

Laukut trendit 2019 fanny pack muotoja materiaaleja

Pieni vyöpussi on todellinen monipuolinen ja se voidaan yhdistää monella tavalla. Fendin tasainen vyölaukku toimi vyön korvaajana ja sitä käytettiin takin päällä. Klassinen Chanel -käsilaukku koristi mallin vyötäröä jokapäiväisissä asuissa farkkuilla, liivillä ja puserolla. Burberryssä väri sovitettiin juhlamekkoon. A.P.C. näytti minipussin.

Laukutrendit 2019: krokotiilipainatukset

Laukut trendit 2019 eläin tulostaa krokotiilikuvio

Eläinten jäljet ​​ovat todella suuria tällä hetkellä. Leo -kuviot ovat erittäin suosittuja ja koristavat hameita, mekkoja ja puseroita. Jos etsit vaihtoehtoa silmiinpistävälle printille, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön, voit valita laadukkaan krokotiilisen näköisen pussin. Se antaa jokaiselle ulkoasulle ylellisen kosketuksen. Dries van Noten, Calvin Klein ja Louis Vuitton ovat yhdistäneet krokotiilipussinsa kirkkaisiin väreihin yksinkertaisen yksivärisen asun kanssa. Jacquemuksessa vihreä laukku oli sävy-sävyinen vihreällä hameella ja Miu Miu valitsi klassisen mustan variantin.

Laukut Trends 2019 Eläin tulostaa krokotiilikuvion

Laukutrendit 2019: Yhdistä useita laukkuja

Laukutrendit 2019 yhdistävät useita käsilaukkuja

Tänä vuonna laukkuilla on suuri muodin hetki: ne ovat selvästi talvikauden 2019 It-lisävaruste. Ja sellaisinaan niitä voidaan käyttää pareittain. Fendi ja Givenchy esittivät yhdistelmän isosta ja pienemmästä laukusta; Chanelissa se oli kaksi samankokoista laukkua. Jos pidät ulkonäöstä, sinun tulee valita kaksi pussia niin, että ne ovat samanlaisia ​​materiaalin, kuvion ja pussin muodon suhteen.

Laukutrendit 2019: käsilaukut, joissa on alumiinifolio

Laukut trendit alumiinifolio näyttää materiaalilta valkoinen asu

Seuraava trendi on futuristinen. Alumiinifolion näköisiä käsilaukkuja on eri muotoja ja kokoja. Niillä kaikilla on yhteinen materiaali, josta ne on valmistettu: muovi, joka näyttää alumiinifoliolta. Suunnittelijat käyttävät niitä lähes yksinomaan valkoisilla asuilla. Näin materiaali todella tulee omakseen. Kieltämättä: alumiinifolio ei välttämättä sovellu jokapäiväiseen käyttöön. Mutta se sopii ihanteellisesti uskolliseksi kumppaniksi juhlissa tai klubeissa.

Laukutrendit 2019: käsilaukut, joissa on useita ulkotaskuja

Laukut trendit 2019 useita ulko -osastoja matkapuhelimen rahan murusia

Mikä erottaa käytännöllisen laukun? Toisin kuin viime vuonna, kun ostajat kruunattiin käytännöllisimmäksi laukkuksi, vuonna 2019 keskitytään siisteyteen. Mitä enemmän osastoja, sitä paremmin pussin tila jakautuu ja sitä nopeammin löydämme kaiken pakatun. Jotkut suunnittelijat ovat kehittäneet konseptia edelleen ja varustaneet käsilaukunsa useilla ulkotaskuilla. Matkapuhelimesi, rahamurut, avaimet ja vastaavat ovat aina käsillä. Nämä käsilaukut ovat enimmäkseen keskikokoisia, niissä on lyhyt hihna ja niitä kuljetetaan käsin. Värien suhteen suunnittelijat ovat eri mieltä. Gabriela Hearst näytti kuninkaallisen sinistä mokkaa. Fendissä norsunluun ja kamelin käsilaukku aiheuttivat sensaation catwalkilla. Valmentaja piristi asua trendikkäällä puuterisinisellä käsilaukulla.

Laukutrendit 2019: käsilaukut silmukkakahvoilla

Laukut trendit 2019 silmukka käsittelee lyhyitä hihnoja

Silmukkakahvoilla varustettuja käsilaukkuja on kaikkialla: Giorgio Armani, Marc Jacobs ja Adeam esittivät vaihtoehtoja mega hip -mallista. Voimakkaat värit, kuten kyyhkysininen tai neonkeltainen, ja epätavalliset muodot tekevät niistä todellisia taideteoksia. Armanilla se oli moderni ote litteään salkkuun, joka oli koristeltu kiteillä ja joka loisti joka liikkeessä. Marc Jacobs esitteli jokapäiväisen oliivinvihreän patonkipussin. Neonkeltainen keltainen pussi kiinnitti huomion Adeamin catwalkilla.

Laukut trendit 2019: niskataskut

Laukut trendit 2019 kaulapussi hapsutettu vetoketju

Tänä vuonna suunnittelijat eivät saaneet inspiraatiota eksoottisista maista. Motton “Matka on tavoite” mukaan he ovat suunnitelleet käytännöllisiä laukkuja joka tilanteeseen. Kaulapussit ovat erittäin käytännöllisiä lentokentälle ja halvoille lennoille, kun et voi ottaa käsilaukkua mukaasi lentokoneessa. Ne ovat juuri sopivan kokoisia, joten vähän rahaa ja passi voivat tulla sisään. Ne ovat pieniä, mutta hienoja ja ne on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, jossa on eläinpainatus, tai koristeltu hapsuilla ja paljeteilla.

Laukut trendit 2019: käsilaukku, jossa on pussi

Laukut trendit 2019 käsilaukun käsilaukun muoto

Seuraava suuntaus on saanut inspiraationsa myös kaukaisista matkoista. Käsilaukut, joissa on laukku, saavat trenditien edelläkävijöiden sydämet lyömään nopeammin. Calvin Klein näytti tummansinisen käsilaukun, jossa oli musta ketju, Balmain luotti klassisiin pastelliväreihin laventeli, alaston ja minttu, ja Coach esitteli vintage -mallin, jossa oli kukkakuvioita.

Muodin trenditarvikkeet 2019: Läpinäkyvät minipussit

Laukut trendit 2019 meikkipussi läpinäkyvät minipussit

Pienet käsilaukut juhlivat paluuta vuonna 2019. Läpinäkyvistä tai läpikuultavista materiaaleista valmistetut mallit (kuten Sally LaPointe, Marry Katrantzou ja Maryam Nassir Zadeh muotinäytöksissä) ovat hyvin suosittuja. Useimmiten minipussit yhdistetään jokapäiväisiin asuihin.

Muodin trendit käsilaukut: Läpinäkyvät ostajat

Laukut trendit 2019 läpinäkyvät läpikuultavat ostajat

Muotitietoiset naiset löysivät trendin viime vuonna. Avoimuus on myös avainsana ostajille. Suurikokoinen muovipussi nähtiin Moschinon, Giorgio Armanin ja Versacen catwalkeilla. Se on täydellinen kumppani rannalla tai ostoskeskuksessa. Värikkäät kahvat löysät tiukan geometrisen muodon ja saavat sen näyttämään leikkiseltä ja modernilta.

Laukutrendit 2019: neonvärit

Laukut trendit 2019 neonvärit keltainen

Neonväriset käsilaukut löysivät tiensä muotimaailmaan viime vuonna. Jokainen, joka ajattelee, että keltaisen ja vihreän fluoresoivat signaalivivahteet eivät sovellu päivittäiseen käyttöön, on väärässä. Suunnittelijat yleensä muotoilevat ne yksinkertaisiksi asuiksi, jotka vievät ylivoimaiset värisävyt.

Laukut trendit 2019: Ostoskassit painatuksella

Laukut Trendit 2019 Ostoskassit Tulosta

Suuri ostoskassi on edelleen suosittu trendi myös tänä vuonna. Vaatteita vastaavat värikkäät tulosteet antavat sille leikkisän ja viehättävän ilmeen. Rejina Pyon kokoelmaa koristivat suositut pilkku-kuviot, kukkakuviot loivat onnellisen tunnelman omakuvassa ja Alexa Chung koristi käsilaukkujaan motiiveilla, kuten Eiffel-tornilla ja Wienin maailmanpyörällä.

Trendit 2019: neulotut laukut

Laukut trendit 2019 neulotut laukut hippie boho look

On vaikea uskoa, mutta se on totta: neulotut laukut ovat raivoa. Ne saavat jokaisen hipin näyttämään täydelliseltä, mutta näyttävät erityisen houkuttelevalta yhdessä lyhyiden denim -shortsien ja ilmavan puseron kanssa. Ne näyttävät myös upeilta ilmavan boho -mekon kanssa. Ei ihme, että edes Karl Lagerfeld ei voinut vastustaa neulotun laukun viehätystä. Chanel esitteli pussin, jossa oli pystysuorat raidat laventelia, punaista ja valkoista. Alberta Ferreti näytti vaaleanpunaisen repun catwalkilla. Isabel Marantin mallissa on nahkakahva ja hapsut.

Laukutrendit 2019: kuorimuotoja ja tulosteita

Laukut trendit 2019 kuoren muodot

Toinen ylellinen trendi aiheutti kohua Chanelin, Stella McCartneyn ja Michael Korsin muotinäytösten aikana. Kuoren muotoinen käsilaukku on todellinen trendintekijä. Tai kesälomalle.

Laukutrendit 2019: merilevästä valmistetut rantapussit

Laukut trendit 2019 rantalaukut merilevän paju

Merilevästä valmistetulla rantalaukulla emme leikkaa vain hyvää hahmoa rannalla tänä vuonna. Se takaa myös rentouttavan ajan ostoksilla kaupungissa. Loewe, Oscar de la Renta ja Altuzarra esittivät malleja, jotka tekivät vaikutuksen upealla punotulla rakenteellaan. Himoittu lisävaruste antaa asulle kesän tunnelman. Se näyttää erityisen hyvältä ilmavan kesämekon tai shortsien kanssa.

Laukutrendit 2019: hapsut

Laukut trendit 2019 hapsutetut käsilaukut värit kangasta

Fringesistä tuli yksi kuumimmista trendeistä viime kesänä. Ne ovat menestyksekkäästi vahvistaneet itsensä ja niitä käytetään tänä talvena päällään. Mutta laukut on myös koristeltu sillä runsaasti. Valentino ja Loewe herättävät yksinkertaiset mallit elämään. Jotta hapsut olisivat tehokkaampia, ne on yleensä koristeltu kahvapusseilla. Voit kantaa hapsutettua laukkua joko käsivarressa tai kädessäsi.

Laukutrendit 2019: ämpärilaukut

Laukut Trendit 2019 Ämpärilaukut Nauhainen vihreä vihreä valkoinen mekko

Ämpärilaukut eivät ole moderni keksintö. Jo 1500 -luvulla varakkaat talonpojat tai aristokraatit kantoivat rahojaan sisätiloissa. Tuolloin niitä pidettiin statussymboleina. Sipulimuotoinen pussi ja johto ovat osoittautuneet absoluuttiseksi klassikoksi seuraavien vuosisatojen aikana. Vaikka siitä ei tule It -asusteita tänä vuonna, se on jatkuvasti läsnä monien muotibrändien kokoelmissa.

Laukut Trends 2019 Ämpärilaukku nahka ruskea kameli musta

Fendissä ja Stella McCartneyssä se on ajaton ja tyylikäs, Etrossa se huokuu vintage -hohtoa, Hermesissä se leikkaa hienon hahmon käytännöllisenä käsilaukkuna arkielämässä. Värien osalta muotitalot ovat valinneet kamelin, ruskean ja mustan.

Muut laukkutrendit 2019: lasiset käsilaukut

Käsilaukut 2019 kristallipussit lasi läpinäkyvä

Laukutrendit 2019: vaatteita vastaavat käsilaukut

Käsilaukut sävyttävät vaatteiden muotisuuntauksia

Laukutrendit 2019: kangaskassit, joissa on asuun sopivia kuvioita

Käsilaukut sävy muoti vaatteet korko kangasta

Käsilaukkujen trendit 2019: tyynyt

Laukut trendit 2019 tyyny muoto vaaleanpunainen neonkeltainen

Vanhojen kokoelmien vintagelaukut elpyvät

Laukut trendit 2019 vintage klassiset muodot

Previous Post
Tee itse suklaan juominen: jälkiruokia lahjaideana
Next Post
Röyhkeä ruohonpää, sileää tai muuta materiaalia – yksinkertaisia ​​ideoita ja ohjeita