15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kesämuoti 2014: lisävarusteet valkoiseen asuun

Valkoiset asut-Värikkäät-Sandaalit-Housut-Takit-Laukut-Puserot-Kesä

Kesä on yhtä hyvä kuin täällä ja monet ovat valmiita vaatteiden vaaleampiin sävyihin. Ja sen sijaan, että heillä olisi useita kerroksia tilaa vieviä vaatteita, he saattavat mieluummin pitää tavallista valkoista paitaa ja shortseja. Naiset pitävät usein myös valkoisesta mekosta. Tällaisia ​​vaatteita on myös mukavampi käyttää kuumina kesäpäivinä. Silti ne voivat näyttää tylsiltä, ​​kun niitä käytetään ilman lisävarusteita kesällä. the Kesän muoti 2014 onneksi näyttää kuinka voit piristää kesäisiä valkoisia vaatteita kaulakoruilla, rannekoruilla tai hauskoilla hattuilla. Tänään meillä on muutamia ehdotuksia kesäasusteista, jotka lisäävät valkoisen asusi mukavasti.

Kesämuoti 2014- kaulakorut riipuksilla

Valkoinen-mekko-matkapuhelin-tarvikkeet-kesä-hiukset tarvikkeet

Jos haluat käyttää valkoista mekkoa tai paitaa, sinun pitäisi Kesän muoti 2014 ottaa mallia ja valita kesäksi lisävarusteita, jotka kiinnittävät enemmän huomiota. Esimerkiksi tavallinen kaulakoru ei erotu valkoisesta paidasta pohjana. Siksi sinun pitäisi mieluummin turvautua kaulakoruun, jossa on kaunis riipus, joka näyttää silmiinpistävämmältä ja tekee asustasi mielenkiintoisemman. Tässä ideassa on hienoa, että se ei tee sinusta lämpimämpää, joten saat silti tarpeeksi ilmaa lämpiminä päivinä.

Useita kaulakoruja – kesämuodin 2014 mukaan

Kesä-trendi-2014-valkoinen-mekko-musta-sukkahousut-kesämuoti 2014-useita ketjuja

Jos et pidä ajatuksesta aksentti kaulakorusta riipuksella, voit mieluummin yhdistää useita kaulakoruja yhteen. Voit käyttää niitä eri pituisina kaulasi ympärillä. On myös malleja, joissa useita yhdistetään keskenään. Mutta ne eivät usein näytä täsmälleen samalta. Jos niitä käytetään oikein, niitä voidaan käyttää vierekkäin ja ne edustavat siten suurta kesämuotia 2014.

Käärittävä rannekoru

Rannekoru-mekko-asu-tarvikkeet-puistossa-kukkia

Kun käytät valkoista asua pohjana, on vaikea mennä ylhäältä kesän lisävarusteiden kanssa. Siksi käärerannekkeet näyttävät niin hyviltä myös kesällä. Esimerkiksi Chanluun rannekorut ovat yhdistelmä helmiä ja nahkaa ja ylittävät huomattavasti tavalliset rannekorut. Yksityiskohtasi ovat monimutkaisia ​​ja kauniita. Monet naiset yhdistävät ne muihin rannekoruihin, mikä antaa heille ainutlaatuisen yhdistelmän, jota kenelläkään muulla ei ole. Käärerannekkeita voi kuitenkin käyttää myös yksin. Tärkein syy, miksi ne ovat niin suosittuja, on se, että niitä voidaan käyttää heijastustrendin esittämiseen ilman paljon vaivaa.

Värikkäät sandaalit – tällä hetkellä kesän muodista 2014

Värikäs-sandaalit-kesä-muoti-2014-oranssi-tasku-keltainen-t-paita

Kesällä on aina hyvä idea lisätä hieman väriä asuun. Koska valkoisessa asussasi ei todellakaan ole väriä, voit lisätä elävyyttä kengillesi. Käytä kirkkaita sandaaleja virkistääksesi asuasi. Jos et uskalla käyttää värikkäitä kenkiä, kokeile jotain kaksiväristä. Valitse esimerkiksi neutraalit sandaalit, joissa on värikkäitä yksityiskohtia.

Silkkihuivi – loistava lisävaruste

Valkoinen-mekko-ja-värikäs-huivi-yhdistelmä-kesä-muoti-2014

Illalla tai yöllä voit lisätä silkkihuivin valkoiseen asuun kesän lisävarusteena. Tämä antaa sinulle ylimääräisen kerroksen vaatteillesi tuntematta, että olet pukeutunut talveksi. On olemassa useita hienoja huiveja, jotka voit yhdistää valkoisen asusi kanssa. Voit valita jotain neutraalimpaa tai kuviollista. Periaatteessa voit käyttää mitä tahansa, jos käytät valkoista.

 Olkihattu aurinkosuojana

Olkihattu-Kesä-Muoti-2014-Florida-Palms

Jos valkoinen asusi on tarkoitettu päiväksi uima -altaalla tai rannalla, voit käyttää sitä olkihatun kanssa. Se on iloinen lisävaruste, joka myös suojaa sinua auringolta. Ja voit myös käyttää upeita aurinkolaseja. Näytät modernilta pienellä vaivalla näiden lisävarusteiden kanssa kesäksi.

Tyylikäs valkoisena

Valkoinen mekko strassit rengas kukka rannekoru

Valkoisen pukeutuminen kesällä on loogista. Saadaksesi valkoisen asusi näyttämään vielä paremmalta, käytä näiden asusteiden etuja kesäksi.

Värikäs-korut-pitsi-mekko-kesä-muoti-2014-punainen tasku-rannekoru

Samppanjanvärinen takki kesän muoti nahkavyö

Katu-kukkaruukut-ravintola-kesä-muoti-2014

Värikkäät-muodikkaat-merkkiset nahkalaukut-kesäpumput

Satiini-mekko-pitkät korvakorut-kesä-muoti-2014-strassit

Previous Post
Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille