15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Muotitrendit 2018 Pinterestin mukaan: Nämä vaatteet ja asusteet ovat mukana!

muotitrendit 2018 lagenlook kerrosta vaatteita

Pinterestin trendiennuste vuodelle 2018 on tehty. Mitä tulee naisten muotiin, kymmenen tämän vuoden suurinta trendiä on nimetty useimpien nastien perusteella. Luettelo sisältää vaatteiden lisäksi myös kenkiä, asusteita ja koruja. Lue artikkeli vuoden 2018 kuumimmista muotitrendeistä Pinterest -raportin mukaan.

Leveät housut naisille

muoti trendit kevät 2018 leveät housut trendi pinterest

Kapeat farkut ovat tänä vuonna takaistuimella. Kauden trendi on leveät naisten housut. Leveälahkeiset housut puhuvat enemmän rentoudesta, ovat mukavat jokapäiväisessä elämässä ja sopivat kaikille kehon muodoille. “Leveä jalka” merkitsi siten nastan kasvua 213 prosenttia.

muotitrendit 2018 pinterest leveät housut trendit naiset

Leveät korkeavyötäröiset housut siluettia voidaan venyttää optisesti, jotta näytät ohuemmalta. Korkea vyötärönauha voi korostaa kauniisti vyötäröä ja piilottaa onnistuneesti pienet virheet kuvassa. Yhdistettynä toisiinsa sopiviin kenkiin, joissa on korkokengät, ilme on valmis.

leveät housutrendi 2018 pinterest muoti trendit

Leveät naisten housut sopivat täydellisesti kevääseen ja kesään ja sopivat todella joka tilanteeseen. Se tuo enemmän liikkumisvapautta jokapäiväiseen elämään ja takaa näyttävän ilmeen juhlatilaisuuksissa. Yhdistä tiukkaan yläosaan korostaaksesi housuja.

Muotitrendit 2018: klassiset siniset farkut ovat palanneet!

muoti trendit 2018 sininen äiti farkut klassinen leikkaus

Jos farkutrendit vuonna 2017 keskittyivät enemmän koristeisiin ja kyyneleisiin, vuonna 2018 klassiset siniset farkut ovat mukana. Joustamaton denimi, joka on valmistettu 100-prosenttisesta puuvillasta, on tulossa yhä suositummaksi, ja sen pin-plus on 115 prosenttia Pinterestissä.

farkutrendit 2018 äiti farkut korkea vyötäröpaita

Back-to-basics-trendi tuo suositut äiti-farkut takaisin vaatekaappiin. Se sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön: korkea vyötärönauha ja kapeneva jalka. Näillä farkkuilla yläosan tulee aina olla vyötärönauhassa, muuten asu voi näyttää liian tilavalta.

Kerrostrendi 2018

muodin trendit 2018 pinterest kerrostaminen sipuli näyttää takki

Vuoden 2018 Pinterest -muodin trendit asettivat kerrostetun ilmeen takaisin valokeilaan. Erittäin tyylikkäät, mutta myös erittäin käytännölliset kerrokset ovat täydellinen valinta siirtymäkauden säälle. Olipa pusero paidan päällä, mekko housujen päällä tai yksinkertaisesti erittäin pitkät kimonot ja takit – muotoilumahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

nykyiset trendit muoti vaatteet 2018 pinterest layering

Jotta kerrostrendi muotoiltaisiin oikein, yksittäisten kerrosten tulisi olla täydellisesti koordinoituja. Eikä vain värin, vaan myös kankaiden, leikkausten ja tarvittaessa tulosteiden suhteen. Asun pitäisi näyttää täydelliseltä, vaikka yksi tai toinen kerros jätetään pois.

Logot ovat yksi vuoden 2018 muodin trendeistä

muoti trendit 2018 vaatteet logo tulostaa pinterest trendi

Logopainot palasivat vuonna 2017 etenkin kynsien suunnittelussa. Tänä vuonna katutyyliä ei voi kuvitella ilman t-paitoja, joissa on kuuluisia logoja. Ne luovat rentoa arjen ulkoasua, joka näyttää tyylikkäältä ja urheilulliselta samanaikaisesti.

tämän hetken muodin trendit 2018 logo t-paita

Paikat ovat sisään!

muodin trendit 2018 vaatetusaukot housut vetoketju

Halkeamekot ovat suosittu punainen matto ulkoasu julkkisten naisten keskuudessa. Olipa tyylikäs, pitkä mekko tai midi -korkeus, halkio luo silmiinpistävän yksityiskohdan, joka näyttää todella naiselliselta. Mutta tänä vuonna raot eivät ole vain juhla -asuja varten.

nykyiset muodin trendit vaatteet halki villapaita paita

Vuoden 2018 muotitrendeihin kuuluvat hameet, housut ja topit, jotka antavat asulle tietyn jotain. Olipa villapaita jokapäiväiseen elämään, housut bisnesmuotoiseen tyyliin tai tyylikäs hame tyttöjen iltaan, halkio on todellinen katseenvangitsija ja se on täysin lonkka vuonna 2018.

Barettin paluu

muoti trendit 2018 pinterest beret lausuma korvakorut

Vuosi 2018 on baretin vuosi. Tyylikäs päähine antaa ripauksen ranskalaista tyylikkyyttä ja laittaa onnistuneesti kasvot ja kampauksen. Tallennettujen nastojen lisäys Pinterestissä “baretteille” osoittaa 269 prosentin arvon, mikä tekee baskerihatusta yhden vuoden 2018 suurimmista muotitrendeistä.

muotitrendit 2018 pinterest baretti hattu baretti naiset

Beretti lisävarusteena on klassikko Pariisin kaduilta, joka valloittaa koko maailman tänä vuonna. Barettihattu on täydellinen syksyyn ja tarjoaa hyvän muotoiluvaihtoehdon huonoille hiuksille. Väri tulisi parhaiten sovittaa hiusten värin kanssa ja saavuttaa mielenkiintoinen kontrasti. Seuraava pätee: tummilla hiuksilla valitse baretti vaalealla sävyllä, kun taas vaaleille hiuksille valitse tumma baretti.

Korutrendit 2018: korvakoru on edelleen

korutrendit 2018 suuret lausunnot korvakorut naiset

Koruilla on myös tärkeä rooli vuoden 2018 muotisuuntauksissa. Kauden suurinta korutrendiä kutsutaan lausuma korvakorut. Ne eivät ehkä ole uusi asia, mutta ne vaikuttavat uusilla, enemmän huomiota herättävillä malleilla. Metallilla on suuri rooli korvakoruissa tänä vuonna, ja sitä löytyy erilaisista viileistä yhdistelmistä.

muoti trendit 2018 korut pinterest lausuma korvakorut tupsut

Ylisuurista vanne korvakorusta kattokruunuun, jossa on tupsu – valinta on valtava. Statement-korvakorut viimeistelevät jokaisen asun erityisellä tavalla ja ovat aina todellinen katseenvangitsija. Joten ei ole turhaa, että he näkivät nastansa hyppäävän 947 prosenttia.

Kengän trendit 2018 Pinterestin mukaan: Koristellut kengät

kengät trendi 2018 pinterest koristeltu helmet muoti trendi

Ballerinat, nilkkurit, sandaalit tai lenkkarit, koristeet, kuten helmet, napit, ruset ja soljet, ovat yksi vuoden 2018 muodin trendeistä kengissä. Koristeltuja kenkiä kiinnitetään 222 prosenttia enemmän ja ne antavat selkeän lausunnon kengän trendeistä vuonna 2018.

muodin trendit 2018 koristellut kengät kivillä

Koska koristeelliset kengät kiinnittävät välittömästi silmän, muu asu ei saa olla liian näkyvä. Yksiväriset värit ja yksinkertaiset väriyhdistelmät tuovat kengät paremmin esiin, jolloin haluttu wow -vaikutus saavutetaan.

Muovi on trendikästä vuonna 2018

muoti trendit 2018 kankaat materiaalit muovi trendi

Muovi ja kiiltonahka ovat kaksi materiaalia, joiden pitäisi olla erittäin muodikkaita tänä keväänä, Pinterest-raportin mukaan. Muovista tai akryylilasista valmistetut kengät ja korut sekä kiiltonahasta valmistetut vaatteet sopivat hieman enemmän rohkeille naisille, jotka osoittavat trendin 110 prosenttia viime vuoteen verrattuna.

muodin trendit 2018 kengät muoviset läpinäkyvät sukat

Läpinäkyvät sukat

pinterest -muodin trendit 2018 läpinäkyvät sukat

Sukat sandaaleilla, sukat korkokengillä, sukat saappailla … Valitse vaihtoehto, koska sukat ovat myös yksi muodin trendeistä vuonna 2018. Nämä ovat ohuita, läpinäkyviä sukkia, jotka on mukautettu kengille. Ne antavat koko asulle erityisen, leikkisän keinun, joka ei jää huomaamatta.

muotivirtaukset 2018 pinterest sukat läpinäkyvä kuvio pisteitä

Trendikkäiden ohuiden sukkien ei välttämättä tarvitse olla yksinkertaisia. Erilaiset printit tai koristeet piristävät ulkoasua ja antavat sille tunnelmallisen ilmeen. Tämän trendin pin -plus on 72 prosenttia.

Previous Post
Vihreän arkkitehtuurin huippua istutetuilla seinillä
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme