15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kasvojen hoito alkaen 30 – vinkkejä kauniiseen ihoon ilman ryppyjä

Kasvojen hoito 30 ryppyjä kerma kauneushoito

Tasainen iho ilman pigmenttiläiskiä, ​​hienoja huokosia ja ryppyjä – ne, jotka huolehtivat ihostaan ​​päivittäin, voivat suojata sitä ympäristövaikutuksilta ja estää ihon luonnollista ikääntymistä. Normaalisti kollageenin muodostuminen hidastuu 25 vuoden iän jälkeen, ja ensimmäiset unettomuuden, stressin ja huonon ravitsemuksen jäljet ​​näkyvät pian. Nämä voidaan kuitenkin voittaa pienellä kärsivällisyydellä – säännöllinen kasvojen hoito 30 -vuotiaasta lähtien on ehdoton edellytys.

Kasvojen hoito alkaen 30 – perusperiaatteet kauniille iholle

Kasvojen hoito alkaen 30 - oikea ihon ravitsemus

Jos haluat kauniin ihon, sinun tulee syödä ensin terveellisesti – omien tarpeidesi ja ihotyyppisi mukainen ravitsemussuunnitelma on ensimmäinen askel kohti uutta kauneushoitoa. Mutta ennen kaikkea kärsivällisyyttä tarvitaan – koska ensimmäiset tulokset tulevat aikaisintaan neljän viikon kuluttua. Toinen askel säteileviin kasvoihin on kasvojoga ja kasvojen hieronta – yksinkertaiset harjoitukset auttavat Hallitse ilmeitä ja ilmeitä ryppyjen estämiseksi. Asianmukainen aurinkosuoja, riittävä uni ja vähintään 2 litraa vettä päivässä täydentävät kasvojenhoitoa koskevat perusohjeet alkaen 30.

Kasvojen hoito alkaen 30 – oikea puhdistus ihotyypistä riippuen

Kasvojen hoito-valitse-30-oikea-ihotyyppinen kosmetiikka

Oma ihotyyppisi muuttuu vuosien varrella – siksi on tärkeää tunnistaa nämä muutokset ajoissa. Rasvainen iho muuttuu usein sekaihoksi 30 vuoden iän jälkeen, sekaiho – kuiva iho. Nopein tapa määrittää oma tyyppi on yksinkertaisella testillä – puhdista ensin kasvosi, odota 30 minuuttia ja aseta sitten pyyhkäisypaperi otsaasi, nenäsi ja poskisi. Jos jälkiä rasvasta näkyy jälkikäteen, peruspuhdistus on järkevää – tuotteet, kuten pesuvoiteet ja erityiset puhdistusmaskit, ovat sopivia (levitä enintään 2 kertaa viikossa). Kuiva iho sen sijaan voidaan puhdistaa miedolla emulsiolla ja hemmotella pehmeällä hoitonaamarilla kolme kertaa viikossa. Herkkää ihoa voi myös virkistää useita kertoja päivässä lämpösumutteella.

Kasvojen hoito – ryppyjen hoito

Kasvojen hoito 30 ikääntymistä ehkäisevä ryppyinen voide

Vaikka ryppyjä on jo näkyvissä kasvoilla, niitä voidaan torjua oikealla ryppyjä ehkäisevällä hoidolla. Periaatteessa ei ole väliä, onko oma ihosi kuiva, herkkä vai sekaiho – sopiva voide antaa iholle kosteutta päivällä ja yöllä, pehmentää sitä sisältä ja vähentää ryppyjen muodostumista. Hyaluronihapon, vitamiinien ja hoitoöljyjen yhdistelmää, joka stimuloi kollageenin muodostumista, pidetään erityisen tehokkaana. Esimerkiksi A -vitamiini lisää raikkautta, kun taas C- ja E -vitamiinit torjuvat vapaita radikaaleja ja suojaavat ihoa ympäristövaikutuksilta. Jotkut valmistajat jopa menevät askeleen pidemmälle ja tarjoavat vaihtoehdon Botox -injektioille – vaikuttava aine Argireline, joka Kerma saksalaiselta Meforma -tuotemerkiltä sisältää, vähentää ryppyjen syvyyttä heikentämällä hermosignaaleja ja jännittäen hieman kasvojen lihaksia. Kasvojen ilme pysyy luonnollisena.

Kuka tarvitsee silmänympärysvoidetta?

Select-face-care-30-eye-wrinkle-kerma

Monet ihmiset olettavat, että silmänympärysiho on herkempi (koska se on ohuempi) ja että he tarvitsevat siksi erityistä silmänympärysvoidetta tälle alueelle. Tämä ei todellakaan ole totta – silmänympärysiholla on täsmälleen samat tarpeet kuin koko kasvoilla. Teoriassa samaa kermaa voidaan levittää, jos se on tietysti korkealaatuista. Käytännössä tämä on kuitenkin harvinaista – lähinnä siksi, että silmänympärysiho on yleensä kuiva ja tarvitsee enemmän kosteutta kuin itse kasvot. Täältä tulevat silmävoiteet – ne sisältävät antioksidantteja, jotka elvyttävät ihoa ja torjuvat tehokkaasti ryppyjä.

Kasvojen hoito-30-ryppyjen vähentäminen-ravitsemusvinkkejä

Previous Post
Puutarhasuunnittelu – 107 kuvaa, kauniita puutarhaideoita ja tyylejä
Next Post
Kymmenen parasta kardiolaitetta tehokkaaseen kestävyysharjoitteluun kuntosalilla!