15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ihonhoito luonnonkosmetiikalla – luomutuotteiden edut

oikea ihonhoito mitä etsiä

the Ihonhoito luonnonkosmetiikalla on kaikkien huulilla ja siitä tulee yhä tärkeämpää. Ja aivan oikein, koska luomutuotteet eivät ole vain hyväksi ympäristölle, ne tarjoavat myös erityisen hellävaraista hoitoa iholle. Syynä tähän ovat ainesosat, koska luonnonkosmetiikka ei sisällä säilöntäaineita tai mineraaliöljyjä, vaan luottaa puhtaaseen luontoon. Ainakin näin mainonta lupaa, mutta itse asiassa kuluttajien ei pitäisi vain napata sitä sokeasti, vaan tietää enemmän erilaisista tiivisteistä ja taustoista. Koska kaikki luomutuotteet eivät ole samanlaisia.

Ihonhoito luonnonkosmetiikalla – voi pysyä perinteisten tuotteiden mukana?

Tuotteiden valitseminen Ihotyyppi Oikea hoitovinkki

the Ihonhoito luonnonkosmetiikalla on asettanut tavoitteekseen palauttaa tai ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Pääpaino on ihon itsesäätelyvoimissa, joita on tarkoitus stimuloida tai tukea niiden luonnollisessa toiminnassa tehokkaiden luonnollisten ainesosien avulla. Toinen tärkeä ero perinteiseen kosmetiikkaan on se, että ihotyypin mukaan ei ole jäykkää luokitusta, mutta hoidon lähtökohtana on nykyinen ihon kunto. Perinteisellä kosmetiikalla sitä vastoin iho saa automaattisesti kaiken tarvitsemansa, mutta tämä tarkoittaa, että se menettää kykynsä säätää itseään. Tämä johtuu kemiallisista koostumuksista, jotka ovat joskus organismille tuntemattomia tekijöitä ja joita voidaan siksi käyttää vain osittain. Joitakin näistä käyttämättömistä komponenteista ei kuitenkaan voida erittää ja ne pysyvät kehossa pitkään myrkkyjen muodossa.

Kehon ja ihon hoito luonnonkosmetiikalla – ainesosat

Ihonhoitovoiteilla sertifioidut tuotteet

 • Eteeriset öljyt
 • Kasvirasvat
 • Kasviuutteet
 • Luonnolliset antioksidantit
 • Orgaaniset vahat
 • Luonnolliset värit, kuten sokerijuurikkaan mehu tai karamelli

Luonnonkosmetiikan edut

Tuotteet shampoo luonnonkosmetiikka yleiskatsaus

 • Ympäristöystävällinen pakkaus
 • Ei eläinkokeita
 • Ympäristöystävällinen valmistus
 • Se ei sisällä kemikaaleja, kuten parabeeneja
 • Luonnollisten raaka -aineiden käyttö
 • Orgaaniset raaka -aineet
 • Koristekosmetiikka sisältää luonnollisia pigmenttejä

“Vihreää” kosmetiikkaa kohtuulliseen hintaan?

Luonnonkosmetiikkatyypit Katsaus sertifikaateista

Tällä välin lähes jokainen apteekki tarjoaa luonnonkosmetiikkaa edulliseen hintaan, jolloin kuluttajat voivat pidättäytyä käyttämästä perinteisiä tuotteita. Mutta vaikka putkien ja kattiloiden valikoima on jo erittäin suuri, kaikki tuotteet eivät ole todella turvallisia. Koska termi “luonnonkosmetiikka” ei edelleenkään ole laillisesti säännelty eikä selkeästi määritelty eikä tällä hetkellä ole valtion tai EU: n laajuista sinettiä. Siksi ostettaessa on tehtävä ero todellisen luonnonkosmetiikan ja niiden tuotteiden välillä, jotka vain hyppäävät vaunun päälle ja haluavat hyödyntää tällä hetkellä suosittua luonnollisuutta. Tästä syystä monet perinteiset yritykset antavat tuotteilleen esimerkiksi lääkekasveja tai mainostavat ainesosia, kuten ravitsevia oliiveja tai virkistävää aloe veraa. Ongelmana on kuitenkin se, että nämä aineet perustuvat enimmäkseen synteettisiin aineisiin, mukaan lukien esimerkiksi parafiinit, silikonit tai ongelmalliset tuoksut ja väriaineet. Jotkut näistä tuotteista sisältävät allergisia säilöntäaineita ja jopa syöpää aiheuttavaa formaldehydiä, kuten kuluttajalehti Eco -testi saada selville. Näin ollen nämä tuotteet eivät ole todellista luonnonkosmetiikkaa – jos haluat käyttää vaarattomia tuotteita, sinun on toisaalta perehdyttävä valvotun luonnonkosmetiikan vastaaviin hyväksyntämerkkeihin. Näitä löytyy yleensä vakiintuneilta valmistajilta, kuten Wala tai Laverana, mutta verkkomarkkinoilla on myös hyvämaineisia palveluntarjoajia, esimerkiksi Bärbel-Drexelin kauppa. Verkossa voit myös tarkistaa, onko kyseessä sertifioitu kauppa (Trusted Shops -hyväksyntämerkki), joka tarjoaa muun muassa myös rahat takaisin -takuun.

Tiivisteiden käytöstä johtuva epäselvyys

Kauneusvoidetuotteet lempeä pehmeä iho

Käytetyt tiivisteet eivät kuitenkaan ainoastaan ​​tuota selkeyttä, koska tavallisesta apteekista käy ilmi, että sekä edullisilla että kalliilla tuotteilla on BDIH-sinetti. Ovatko artikkelit siis samanarvoisia? Tosiasia on, että BDIH: n vaatimukset ovat vain vähimmäisvaatimuksia – halvat tuotemerkit täyttävät usein vain nämä, kun taas vakiintuneet luonnonkosmetiikan valmistajat tarjoavat usein vielä enemmän. Monet vakiintuneet luonnonkosmetiikan valmistajat ovat nyt yhdistäneet voimansa – tämän aikana muodostettiin “NaTrue” -ryhmä, jonka teollisuuden edelläkävijät, kuten Wala, Laverana tai Santaverde, perustivat tiukempien kriteerien toteuttamiseksi luonnonkosmetiikassa. Lopulta syntyi uusi sinetti, joka on voimassa kaikkialla Euroopassa. Tämä määrää sitovasti, kuinka paljon orgaanista on todella sisällytettävä, ja tarjoaa nyt enemmän selvyyttä kaikkien eri tiivisteiden välillä.

Previous Post
Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille