15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vihreä tee painonpudotukseen: Nämä vihreän teen lajikkeet ovat todella laihduttavia ja niillä on erityisen terveellinen vaikutus

Lihavuus on lisääntynyt nopeasti Saksassa viime vuosina. Yli puolet kaikista naisista ja yli 65% miehistä painaa liikaa kiloa, useimpien heillä on keskimääräistä parempi BMI-indeksi 25, jonka Maailman terveysjärjestö on luokitellut ylipainoiseksi. Pelottava tilasto, koska tiedetään, että lihavat ihmiset kärsivät useammin sydän- ja verisuonitaudeista ja korkeasta verenpaineesta. Lihavuus voi myös laukaista diabeteksen ja jopa syövän. On erityisen tärkeää, että nuorilla on terve BMI -massa. Koska ylipainoisille nuorille voi kehittyä metabolinen oireyhtymä. Painonnousuun on monia syitä, kuten liikunnan puute, epäterveellinen ruokavalio ja lisääntynyt sokerin kulutus. Jos haluat laihtua terveellisesti, sinun tulee luottaa liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon. Viime vuosina vihreästä teestä on tullut tärkeä osa ruokavaliota.

Vihreän teen vaikutus ja laihdutusvinkit nopeasti unelmahahmo

Saadakseen hieman lähemmäs unelmahahmoa ja terveen BMI -indeksin monet ihmiset luottavat kaatumisruokavalioon ja voimakkaaseen kalorien vähentämiseen. Jos haluat laihtua nopeasti, olet vaarassa jojo-vaikutuksen. Siksi on parempi muuttaa ruokavaliota hitaasti. Jokainen, joka valmistaa terveellisen aterian kolme kertaa päivässä ja juo kalorittomia juomia taukojen aikana, on oikealla tiellä laihtua. Täällä on useita temppuja pelastamassa. Esimerkiksi vihreää teetä pidetään todellisena laihdutustuotteena ja se voi edistää aineenvaihduntaa. Selitämme sinulle, kuinka voit laihtua vihreää teetä käyttäen, ja paljastamme, miksi maukas juoma vaikuttaa.

Vihreä tee painonpudotukseen: tämä on mitä kehossamme on

Yhdistä vihreä tee ruokavalioon ja laihduta vinkkejä ja temppuja

Vihreä tee on tunnettu lääkekasvina yli 5000 vuoden ajan. Vihreällä teellä on voimakas antibakteerinen ja immuunijärjestelmää vahvistava vaikutus. Lääkekasvi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka voivat tehokkaasti vangita vapaita radikaaleja. Se edistää ruoansulatusta, stimuloi aineenvaihduntaa ja nopeuttaa rasvanpolttoa. Vihreä tee voi myös auttaa muuttamaan ruokaenergian kehon lämpöksi, jolloin keho voi polttaa tavallista enemmän kaloreita.

Vihreä tee sisältää myös paljon kofeiinia ja on siksi terveellinen vaihtoehto kahville, joka antaa meille energiaa aamulla. Kofeiini stimuloi aineenvaihduntaa ja yhdessä L-teaniini-aminohapon kanssa voi lisätä rasvanpolttoa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että vihreällä teellä on myös positiivinen vaikutus sokerin aineenvaihduntaan ja siksi se sopii ihanteellisesti tyypin 2 diabeteksen ehkäisyyn.

Vihreä tee laihtumiseen: tähän sinun on kiinnitettävä huomiota ostaessasi

Vihreä tee laihdutusvinkkejä ja yhdistelmiä

Jotta teen positiiviset vaikutukset voisivat kehittyä paremmin, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota orgaaniseen laatuun ostettaessa. Tämä on erittäin tärkeää, koska torjunta -aineiden ja hyönteismyrkkyjen viljelyn huonompi laatu voi olla haitallista terveydelle. Lisäksi sinun tulee aina verrata hintaa ennen ostamista, koska löysät teelaadut ovat usein halvempia kuin teepusseissa oleva tee. Muita tärkeitä tietoja, jotka on mainittava pakkauksessa, ovat:

 • Lajike, lajike, valmistuspäivä ja korjuuvuosi sekä tarkka koostumus on ilmoitettava pakkauksessa.
 • Ilmatiiviit pakkaukset takaavat, että sisältö on suojattu valolta ja kosteudelta. Muuten, sinun tulee pitää tee ilmatiiviisti ja suojata valolta myös ostamisen jälkeen.
 • Luomuteet ovat peräisin viljelystä ilman torjunta -aineita, ja niitä pidetään terveenä vaihtoehtona.

Toisin kuin musta tee, vihreä tee on valmistettu käymättömistä lehdistä. Juuri poimitut lehdet paahdetaan ja kuumennetaan hetkeksi tai höyrytetään. Tällä tavoin aktiiviset aineosat eivät tuhoudu hapettumalla. Myymälöissä on saatavilla erilaisia ​​vihreää teetä. Siitä valmistetaan usein jauhemainen uute, ja sitä löytyy sekä pillereistä että kapseleista. Aasiassa, pääasiassa Kiinassa ja Japanissa, se on kuitenkin perinteisesti valmistettu lehdistä. Koska tee muuttuu katkeraksi kiehuvassa vedessä, japanilaiset laittavat ensin veden kiehumaan ja antavat sen sitten jäähtyä 80 asteeseen 5 minuutin ajan. Anna teen hautua kuumassa vedessä 2-3 minuuttia.

Lajiketta kannattaa vaihtaa useammin, jotta keholle saadaan mahdollisimman paljon hyödyllisiä ainesosia. Lisäksi kultainen sääntö koskee kulutusta: Älä odota nopeita tuloksia. Ensimmäiset positiiviset vaikutukset voidaan havaita vasta kahden viikon päivittäisen kulutuksen jälkeen. Siksi useimmat ravitsemusasiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että tee on hyväksi keholle ja voi täydentää terveellistä ruokavaliota.

Vihreä tee: yleiskatsaus parhaisiin teetyyppeihin laihtumiseen

Kuinka usein juoda vihreää teetä laihtumiseen ja millaisia ​​teetä valita

Nykyään on tarjolla laaja valikoima teetä. Mutta mitkä ovat erityisen hyviä terveydellesi ja mitkä voivat auttaa sinua laihduttamaan? Annamme sinulle yleiskatsauksen. Vihreää teetä valmistetaan Kiinassa, Japanissa ja osassa Intiaa. Euroopassa japanilaiset lajikkeet ovat erityisen suosittuja. Ne eroavat suuresti toisistaan, koska ne saadaan eri kasvin osista (silmut, lehdet jne.). Näin ollen jokaisella teetyypillä on erilaisia ​​ainesosia. Siksi asiantuntijat suosittelevat yhden tyypin valitsemisen sijasta juomaan 1-2 kupillista kolmen tyyppistä koko päivän. Tällä tavalla keho saa enemmän vitamiineja ja antioksidantteja.

Sencha vihreä tee: Täydellinen laihtumistuote

vihreää teetä painonpudotusvaikutuksiin ja kofeiinipitoisuuteen eri teetyypeissä

Sencha -vihreä tee on erittäin suosittu Japanissa. Teetä pidetään erittäin korkealaatuisena ja se on valmistettu nuorista lehdistä ja silmukoista. Kasveja kasvatetaan avomailla ja teelehdet altistuvat voimakkaalle auringonvalolle joka päivä. Ihmiset poimivat versot lähes yksinomaan käsin ja jalostavat niistä sitten teetä. Käymisprosessin pysäyttämiseksi lehtiä höyrytetään 20 sekuntia ja kuivataan sitten. Vain silmut ja nuoret lehdet käsitellään. Teelle on ominaista sen ruohonvihreä väri, josta Sencha voidaan tunnistaa välittömästi. Sadonkorjuukausia on kolme: kevät, loppukesä ja syksy. Seuraava nyrkkisääntö pätee: Paras tee valmistetaan lehdistä, jotka kerättiin keväällä ensimmäisen keräyksen aikana.

Juo Sencha -teetä painonpudotukseen

Mutta maun kannalta laihdutuslaite ei ole kaikille – sillä on katkera maku, johon sinun on ensin tottuttava. Juuri näiden katkerien aineiden on tarkoitus tukahduttaa ruokahalu. 250 ml: n kuppi teetä varhain iltapäivällä saa kehosi liikkeelle ja antaa sinulle energiaa, jota tarvitset myöhään iltapäivän harjoitteluun. Sencha -vihreän teen valmistus on erittäin helppoa. Kuumenna vesi kiehuvaksi, anna sen jäähtyä 60 asteeseen ja anna teelehtien liota vedessä 2 minuuttia. Valmisteen ainoa erikoisuus on liotusaika, joka ei saa ylittää 2 minuuttia.

Sencha -tee yhdellä silmäyksellä:

 • Korkealaatuista teetä Japanista
 • Maku vaihtelee sadonkorjuuajan ja ilmasto -olosuhteiden mukaan. Parhailla Sencha -teillä on hieman karvas maku.
 • Sadonkorjuukausi alkaa keväällä
 • Sisältää yli 60 mg kofeiinia annosta kohti. Vertailun vuoksi kahvi sisältää yli 110 mg kofeiinia annosta kohti, lähes kaksinkertainen määrä.
 • Pääasiassa antaa keholle antioksidantteja.
 • Suositeltu päivittäinen kulutus on yksi 250 ml kuppi iltapäivällä.
 • Sencha -tee sisältää paljon kofeiinia.

Vihreä tee laihtumiseen: Bancha -tee pitää kehon kunnossa

Juo vihreää teetä laihtumiseen Bancha -teelajike päivittäin

Suosittu Bancha -tee saa yhä enemmän suosiota Euroopassa. Japanissa se on jo pitkään ollut yksi suosituimmista lajikkeista, koska se sisältää monia hivenaineita, myös rautaa. Se sisältää vähemmän kofeiinia kuin Sencha ja sitä pidetään ainoana vihreän teen tyypinä, jota voidaan juoda illalla ilman, että se vaikuttaisi uneen. Tee on keskimäärin halvempaa. Sen alhainen hinta johtuu hieman myöhäisemmästä sadosta. Se sopii päivittäiseen kulutukseen. Mitä tulee makuun, Bancha tekee makean, erittäin miedon maun. Bancha on humalassa kahdesti päivässä – kerran lounaan jälkeen ja kerran illallisen jälkeen. Joten se voi edistää ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa.

Bancha -tee yhdellä silmäyksellä:

 • Edullinen vaihtoehto kalliille Sencha -teelle
 • Sopii päivittäiseen kulutukseen, suosittelemme 250 ml kupillista teetä lounaan jälkeen ja 250 ml kupillista teetä illallisen jälkeen
 • Korjattu myöhemmin Sencha -nimisenä, toinen keräys tekee erityisen maukasta teetä.
 • Sisältää tärkeitä hivenaineita
 • Sisältää huomattavasti vähemmän kofeiinia annosta kohden – vain 42 mg ja voidaan siksi juoda myös illalla.

Vihreä tee laihtumiseen: Genmaicha -tee takaa tyydyttävän kylläisyyden tunteen

Genmaicha -teen valmistusmenetelmä Laihduta Tunne olosi täyteläiseksi juomaksi aterioiden välillä

Genmaicha -tee on toinen mielenkiintoinen teetyyppi. Se on valmistettu paahdetuista teelehdistä ja riisinjyvistä (ruskea riisi). Teetyypillä on erittäin miellyttävä ja voimakas tuoksu, ja köyhä väestö juo sitä pääasiassa aterioiden välillä. Koska vihreä tee saa sinut tuntemaan olosi kylläiseksi ja ei sisällä juuri lainkaan kaloreita. Tee voi myös nostaa kehon lämpötilaa ja tehostaa rasvanpolttoa. Se on täydellinen vaihtoehto Sencha -teelle ja voi korvata sen osittain.

Genmaitcha -tee yhdellä silmäyksellä:

 • Edullinen teetyyppi
 • Sopii päivittäiseen kulutukseen ja voi korvata Sencha-teen 1-2 päivänä viikossa
 • Sisältää paahdettuja riisinjyviä, joten sen erityinen maku
 • Voidaan yhdistää muiden teetyyppien kanssa, esimerkiksi matcha -teen kanssa
 • Kupillisen Genmaicha -teetä jälkeen tunnet olosi nopeasti kylläiseksi.
 • Humalassa aterioiden välillä.

Matcha -tee: Terveellinen vihreä tee laihtumiseen

Matcha -tee, jolla on vihreää teetä laihduttava vaikutus kehoon

Matcha -tee on ehkä yksi maailman tunnetuimmista teistä. Teelajike sai suosiota useita vuosia sitten ja on siitä lähtien ollut erittäin kiinnostunut. Sitä pidetään todellisena laihdutustuotteena ja se sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, joilla on positiivinen vaikutus ihoon, hiuksiin ja vartaloon. Toisin kuin jo mainitut vihreän teen lajikkeet, Matcha ei sovellu päivittäiseen käyttöön, mutta voi tarjota lajiketta 4 kertaa viikossa. Voit valmistaa teeinfuusion, mutta matcha -tee on myös hyvä lisätä smoothieihin.

Matcha -tee yhdellä silmäyksellä:

 • Korkealaatuista teetä, jota japanilaiset aateliset juovat teeseremonioiden aikana
 • Valmistettu lehtilihasta
 • Sisältää monia vitamiineja, aminohappoja ja katekiineja
 • On erittäin miellyttävä raikas tuoksu
 • Myydään jauheena
 • On korkea hinta, mutta matcha-teepakkauksia voidaan käyttää 3-4 kuukautta, jos annostus on oikea
 • Ei sovellu päivittäiseen kulutukseen. On parasta lisätä matcha -jauhetta smoothieen aamulla
 • Sisältää erittäin korkean kofeiinipitoisuuden, yli 270 mg annosta kohti (verrattuna kahviin, jossa kofeiinipitoisuus on noin 120 mg annosta kohti)

Muita suosittuja vihreän teen sekoituksia, jotka stimuloivat aineenvaihduntaa

Yhdistä vihreä tee inkivääriin laihtumiseen ja juo

Markkinoilta löytyy myös useita erityyppisiä teetä, jotka on sekoitettu muihin ainesosiin. Joten ei ole harvinaista löytää vihreää teetä. Olemme valinneet sinulle kaksi parasta:

Vihreä tee inkiväärillä

Vihreä tee maistuu erityisen herkulliselta yhdessä inkiväärin kanssa. Samaan aikaan inkivääri säätelee kylläisyyden tunnetta ja pehmentää vihreän teen voimakasta aromia. Batcha -teetä voidaan yhdistää erityisen hyvin inkiväärin ja sitruunan kanssa.

Yhdistä vihreä tee mate-tee ja pu-erh-tee

Vihreä tee painonpudotukseen, jonka teet yhdistävät, on terveellistä

Pu-Erh on kiinalainen tee, jonka väri on punaruskea ja hieman mausteinen. Se on valmistettu samoista kasveista kuin vihreä tee, mutta käsitelty eri tavalla. Teesieniä lisätään siihen käymisen aikana. Kun ostat, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota orgaaniseen laatuun, koska aiemmin tutkijat löysivät torjunta -ainejäämiä laboratoriokokeissa. Ennen kaikkea Pu-Erh-teellä sanotaan olevan parantava vaikutus. Mate -tee stimuloi aineenvaihduntaa ja auttaa siten polttamaan kaloreita. Tämä tee juodaan kylmänä, tämä on ainoa tapa kehittää positiiviset vaikutukset täysin.

Previous Post
Kuvaus Rihannan, Naomi Campbellin ja Imanin kanssa
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”