15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vetämällä öljyä puhdistat kehosi ja saavutat haluamasi painon

öljyä vetävä laihdutus kookosöljy ayurveda -rituaali aamuöljyn vetämiskuurissa

Vaihtoehtoiset terveys- ja kauneusvinkit ovat suositumpia kuin koskaan. Öljynveto on kokenut todellisen nousun viime vuosina. Hyödyllistä parannuskeinoa on harjoitettu Ayurvedan opetuksessa joka aamu puhdistusrituaalina monien vuosien ajan. Tiesitkö, että voit laihtua vetämällä öljyä? Tiedetään, että aineenvaihduntaa kiihdyttää vieroitus, joka voi edistää laihtumista. Seuraavassa on hyödyllistä tietoa öljyn vetämisohjelmasta ja vinkkejä siitä, miten voit päästä eroon ei -toivotuista kiloista helpommin öljyvetolla.

Irrota vetämällä öljyä – miten se toimii?

laihtua vetämällä öljyä aamulla kookosöljy seesamiöljy vaikutus

Öljyt ja öljyseokset voivat vetää toksiineja ja epäpuhtauksia kehosta suun limakalvon ja kielen läpi. Öljyä vetävä detox -kuuri tukee haitallisten aineiden poistumista elimistöstä stimuloimalla sylkirauhasta. Tämä prosessi vapauttaa varastoidut toksiinit. Kun keho vapautuu epäpuhtauksista, myös maksa vapautuu. Kun elimistöön kertyy liikaa myrkkyjä, olivatpa ne lääkkeitä, epäterveellistä ruokavaliota tai ilmansaasteita, maksan on toimittava täydellä nopeudella.

vetämällä öljyä poistamalla kielen kaavin hammasharja vesi suuhygienia

Jotta muut kehon elimet, mukaan lukien ne, jotka vaikuttavat laihtumiseen, pysyisivät mukana, ne kiinnostuvat intohimosta eivätkä voi täysin palvella tarkoitustaan. Öljyn vetäminen voi auttaa vähentämään bakteerien ja toksiinien määrää kehossa ja minimoimaan maksan stressin. Kun maksa on ylikuormitettu toksiineilla, se ei voi polttaa kehon rasvaa tehokkaasti.

ayurveda -tekniikka öljy vetää laihtumiseen aamulla vaikutus terveyteen

Vaikka ei ole tieteellistä näyttöä, joka voisi osoittaa öljyn vetämisen tehokkuuden painonpudotuksessa ja selittää selvästi, missä määrin öljyveto voi laihtua, monet vannovat öljynvetomenettelyn myönteisiä vaikutuksia. Lisäksi terveysasiantuntijoiden mukaan tämä ayurveda -plaksi tarjoaa sinulle monia muita terveyshyötyjä, jotka mainitsemme alla. Tämän käytännön mahdollisesti haitallisia vaikutuksia ja sivuvaikutuksia ei ole vielä tunnistettu.

Mitä öljyveto on ja miten se tehdään?

öljyä vetävä laihdutus kookosöljy auringonkukkaöljy kielen kaavin ayurveda

Kuten termi öljynvetäminen jo ehdottaa, tällä menetelmällä öljy laitetaan suuhun ja vedetään suun ja hampaiden välisten rakojen läpi tietyn ajan. Alla selitämme kuinka öljyn vetotekniikka suoritetaan.

Heti kun nouset ylös, ennen hampaiden pesua, sinun tulee omistautua öljytyön rituaaliin tyhjään vatsaan. Poista ensin kielen pinnoite erityisellä Ayurveda -kielen kaavimella. Kieltä puhdistettaessa kielen refleksialueet vapautuvat ja makuherkkyys herkistyy. Elimiä ja koko ruoansulatuskanavaa stimuloidaan näiden refleksivyöhykkeiden kautta.

öljyvetoaika laihduttamiseen aamurutiini terveet hampaat

Ota sitten ruokalusikallinen öljyä suuhusi ja sekoita sitä suussa 15-20 minuuttia. Vedä öljy hampaiden läpi ja huuhtele se imemällä ja siemaillen. Tänä aikana voit tietysti pitää lyhyen tauon aina, kun sitä tarvitset. Öljynvetoa osana aamuhygieniaa kutsutaan “Gandushaksi”.

öljyveto mikä öljy kookosöljy seesamiöljy kuinka pitkä vaikutus

Neste sisältää myrkkyjä ja bakteereja, jotka poistuvat kehosta, joten yritä olla nielemättä niitä ja sylkeä pois nyt vaahtoava öljy-sylkesekoitus käytön jälkeen. Huuhtele nyt suu useita kertoja lämpimällä vedellä ja harjaa sitten hampaasi. On parasta käyttää emäksistä hammastahnaa. Öljyn vetäminen ei voi korvata normaalia hampaiden harjausta, ja siksi se tulisi suorittaa vain lisähuoltotoimenpiteenä. Öljyn vetämisohjelman alussa sinulla voi olla melko erikoinen maku suussa. Aloittelijat voivat sylkeä öljyn ja laittaa tuoretta öljyä suuhunsa. Tämä epämiellyttävä tunne katoaa muutaman päivän kuluttua ja öljyn vetäminen aamulla tulee nopeasti osaksi rutiinia.

Mitä öljyä käytetään öljyn vetämiseen?

kookospähkinä kookosöljy vetämällä laihtumiseen öljyä vetävä parantava vaikutus

Auringonkukkaöljy, kylmäpuristettu seesamiöljy ja kookosöljy ovat ihanteellisia öljyn vetämiseen. Niillä on erinomaiset antibakteeriset ominaisuudet. Lisäksi kookosöljyllä ja seesamiöljyllä on anti-inflammatoriset vaikutukset. Öljyn vetäminen kookosöljyllä vaikuttaa suun kasvistoon positiivisella tavalla. Myös hampaiden terveys voi hyötyä siitä.

öljyä vetävä laihdutus valkoiset hampaat kookosöljy aamurutiini

Muinainen intialainen tekniikka lupaa suojaa hampaiden reikiintymistä vastaan ​​ja estää ikenien verenvuotoa. Lisäksi öljy, joka vetää kookosöljyllä, voi toimia ruokahalua vähentävänä, joten kulutat vähän kaloreita ja vähennät siten painoasi. Seesamiöljy tunkeutuu myös syvälle kudoksiin ja poistaa jätteet. Se ei ole vain tehokas hajottamaan haitallisia aineita, vaan se on hyödyllinen myös ientulehduksen ja parodontiitin hoidossa.

Öljyn vetämisen vaikutus 

Öljyä vetävä kuuri voi edistää hyvinvointia monin tavoin. Suuhun ja hampaiden ja ikenien terveyteen liittyvien etujen lisäksi Gandusha voi lievittää monia vaivoja. Tällä on positiivinen vaikutus päänsärkyyn ja migreeniin. Öljyn vetämisellä on myös positiivisia vaikutuksia sydämen, ruoansulatuskanavan, munuaisten ja maksan sairauksiin.

öljy vetämällä laihtumiseen myönteisiä vaikutuksia terveys päänsärky migreeni

Öljyhoito voi torjua kroonista unettomuutta ja auttaa aknen, ekseeman, psoriaasin ja neurodermatiitin hoitoon. Säännöllinen ayurveda -aamurutiini estää suun epämiellyttävän kuivuuden. Öljyn vetäminen voi auttaa jopa halkeilevissa huulissa.

öljyä vetävä vaikutus terveellinen laihtuminen ruokavalio vähähiilihydraattinen tasapainoinen

Vaikka öljynvetokäsittely voi aluksi tuntua oudolta, kokeile sitä ja hyödynnä sen erinomaiset vaikutukset. Pysyvän painonpudotuksen saavuttamiseksi Ayurveda -harjoittelun lisäksi sinun on tietysti kiinnitettävä huomiota myös kalorien saannin vähenemiseen ja liikunnan lisäämiseen.

Previous Post
Hölkkä kuntoilun sijaan? Juoksun edut yhdellä silmäyksellä
Next Post
Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun