15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Donitsiseinä ja kakku uutena häätrendinä – DIY -ohjeet ja ideat

Idea häihin ja juhliin, joissa on munkkeja kakun sijaan

Uusia suuntauksia häihin ja muihin juhlatilaisuuksiin tulee jatkuvasti esiin. Jälkiruoat ja kakut eivät ole poikkeus. On ollut muodikasta jo jonkin aikaa käyttää kuppikakkuja klassisen hää- tai syntymäpäiväkakun sijasta tai valita kakku, jossa on vesiväritehoste, marmoritehoste tai “alasti”. Tänään haluaisimme esitellä teille jälkiruokien ja kakkujen viimeisimmän trendin, joka on niin sanottu donitsiseinä. Tämän mielikuvituksellisen idean lisäksi, joka on myös loistava sisustus, suosittuja munkkeja käytetään nyt myös klassisen hääkakun sijasta tai ne toimivat ainakin kakun koristeena. Tänään haluamme paitsi esitellä teille molemmat vaihtoehdot, mutta myös näyttää, kuinka voit helposti tehdä donitsiseinän itse.

Donitsiseinä erilaisiin tilaisuuksiin

Jälkiruokapöytä, jossa on erivärisiä munkkeja

Tarvitsetko donitsiseinää häihin tai syntymäpäivään, vauvan suihkulle tai morsiussuihkulle ei ole väliä. Donitsiseinäteline sopii monenlaisiin tilaisuuksiin. Ja kun ajattelee, kuinka helppoa se on tehdä, siitä tulee nopeasti täydellinen lisävaruste. Voit sijoittaa munkin seinän jälkiruokapöydän taakse häät tai juhlat ja tarjoilla enemmän munkkeja itse pöydälle tai valita kokonaan toisen paikan. Jos esimerkiksi huoneen sisustukseen on jäänyt alue, jolle et voi määrittää toimintoa tai jota sinun on vielä keksittävä, Donitsiseinä on täydellinen.

Donitsiseinä erilaisilla lasiteilla

Seinä voidaan suunnitella monenlaisilla väreillä ja sovittaa muihin juhlakoristeisiisi. Sama pätee tietysti myös itse munkkeihin, joille on tarjolla laaja valikoima suunnitteluvaihtoehtoja lasitteiden, fondantin ja sprinkleiden ansiosta. Jos se on vauvan suihku pojalle, valitse sinivalkoinen seinän ja munkkien lasiteksi, jos häät on suunniteltu pääasiassa keltaiseksi, luo sitten tällaisia ​​väriaksentteja seinälle ja jos se olisi kirjava juhla ilman erityistä silloin voit tehdä tämän myös jälkiruokien ja seisovan seinän avulla.

Rakenna donitsiseinä

Tee oma munkkiseinä puupaneelista

Kuten näet, donitsiseinää voidaan käyttää ja suunnitella monin eri tavoin ja tarjota sinulle perusta, jonka avulla voit jatkaa yksilöllisesti. Yksinkertaiset ohjeet, jotka osoittavat, kuinka voit tehdä munkin seinän itse, ovat nyt mukana. Toisaalta tarvitset puulevyn. Tämä voi olla massiivipuuta, mikä tietysti tekee siitä myös raskaamman. Mutta myös vanerilevy sopii. Materiaalin valinta riippuu periaatteessa siitä, haluatko myös maalata levyn. Vanerissa, jossa on koristekalvo, värit tarttuvat vain vaikeasti tai eivät ollenkaan. Voit tietysti myös valita lautasen koon itse. Tämä riippuu muun muassa siitä, kuinka monta vierasta odotat. Mutta koska et voi pystyttää suurta donitsiseinää, jolla on erittäin suuri määrä vieraita, voit myös rakentaa pienemmän ja yksinkertaisesti huolehtia säännöllisistä väliajoista heti, kun munkkiseinä on tyhjä. Puupaneelin tulisi myös sopia huoneeseen ilman ongelmia, eikä sen pitäisi olla haittaa. Se toimii vain koristeena ja korvaa tai täydentää jälkiruokapöytää eikä ole pääkoriste. Katso vain mitä kokoja on saatavilla rautakaupasta ja yritä arvioida mikä sopii sinulle parhaiten. Kuten jo sanottu, voit aina lisätä uusia munkkeja tarvittaessa.

Donitsiseinärakenne puusta ohjeiden mukaan

Tarvitset myös puisia tikkuja. Puiset vaarnat ovat myös sopivia, ja toisin kuin pitkät sauvat, niitä ei tarvitse sahata erikseen. Pidä myös kuuma liimapistooli tai liima valmiina ja voit aloittaa puisen donitsiseinän rakentamisen.

  1. Puhdista ensin levy pölystä tai muusta liasta. Tämä on tarpeen, jotta liima tarttuu hyvin.
  2. Päätä nyt, millä aikaväleillä munkkeja tulisi ripustaa. Mittaa etäisyydet levyltä ja merkitse ne kynällä.
  3. Sitten sahattiin puiset sauvat haluttuun pituuteen. Tämä riippuu siitä, kuinka monta munkkia haluat ripustaa tikkuun. Voit saada tarvittavan määrän laskemalla merkinnät.
  4. Jos haluat maalata munkin seinän tietyllä värillä, nyt on oikea aika tehdä se. Puiset tangot tai tapit voidaan nyt myös maalata. Anna niiden sitten kuivua hyvin. Tämä voi kestää koko päivän tai enemmän.
  5. Ota nyt kuuma liimapistooli ja liimaa sillä puiset tapit merkintöihin. Anna kaiken jälleen kuivua. Tämä tehdään erittäin nopeasti kuumaliimalla, kun taas puuliima vie hieman enemmän aikaa. Ja olet valmis siihen.

Osta rei’itetty levy vaihtoehtoiseksi donitsiseinän sijaan

Vintage donitsiseinä, jossa paperiset lasinaluset

Projekti on vähintään yhtä helppo, jos käytät rei’itettyä levyä. Voit sitten asettaa tapit olemassa oleviin reikiin ja kiinnittää ne halutessasi pienellä liimalla. Käytännön etu on, että voit kokeilla rei’itettyä levyä ennen kuin otat näytteen, koska tapit voidaan helposti poistaa uudelleen. Voit myös käyttää jäljellä olevia reikiä muiden koristeiden lisäämiseen. Joten voit lisätä kukkia tai korjata valokuvia ja tehdä erittäin yksilöllisen ja ainutlaatuisen munkkiseinän. Eikä donitsiseinä tietenkään tarkoita, että vain munkkeja saa käyttää. Voit yhdistää ne muihin herkkuihin ja koota mielenkiintoisen valikoiman jokaiseen makuun. Keksi jotain mielenkiintoista! Rei’itetty levy voidaan tietysti myös maalata haluamallasi tavalla ja räätälöidä tarpeidesi mukaan.

Donitsiseinä DIY – suunnittelukuvioita ja -kuvioita munkkeilla

Donitsiseinäidea lasista telineessä

Voit luoda haluamasi kuvion munkkeilla. Vaikka seinät ovat yleensä kokonaan peitetty munkkeilla, voidaan myös koota muita järjestelyjä. Järjestä esimerkiksi puiset sauvat sydämen muotoon, luo aaltoilevat viivat tai tähden muoto! Mahdollisuuksia on monia ja ne voidaan mukauttaa kulloiseenkin tilanteeseen. Donitsiseinä näyttää myös kauniilta, jos kiinnität jälkiruoat vain lautasen puoleen ja koristat toisen puolen esimerkiksi valokuvilla.

Donitsiseinä on sydämen muotoinen ja vaaleanpunainen

Donitsiseinä, jolla on itsessään alkuperäinen muoto, näyttää myös hieman monimutkaisemmalta, mutta yhtä mielenkiintoiselta. Tämä tarkoittaa, että lautanen leikataan sopivan kokoiseksi eikä vain munkkeja aseteta tiettyyn muotoon. Näet hyvän esimerkin tästä yllä olevasta kuvasta. Voit leikata paneelin pienempään kokoon rautakaupassa ja muotoilla sen sitten vain sahalla kotona. Ehkä tunnet jonkun, jolla on oikea työkalu.

Donitsikakku tai torttu

Ideoita hääkakkujen suunnitteluun

Ja vaikka olemme donitsien aiheena, haluaisimme esitellä teille toisen trendin, joka hallitsee tällä hetkellä monia häitä ja joka on munkkeja kakku häitä varten. Kyllä luit oikein. Kakku voidaan myös varustaa donitsikoristeella. Vaihtoehtoja on kolme: ensin klassinen kakku, joka on koristeltu täällä ja siellä muutamilla munkkeilla, ja sitten on myös vaihtoehto erityisen suurille munkkien ystäville, jossa kakku korvataan yksinkertaisesti munkkeilla. Jotta tämä näyttää tyylikkäältä häät vastaavalle, sen asettamiseen käytetään kaunista jälkiruokajalustaa ja hääkakun muotoa jäljitellään. Kolmas vaihtoehto on valita klassinen hääkakku ja myös tarjota munkkeja erikseen.

Donitsikoristelu häät ja juhlat

Donitsit voidaan yhdistää sekä yksinkertaiseen kakkuun että hienostuneempaan kakkuun. Joten jos arvostat kauniisti muotoiltua kakkua, voit koristaa sen myös munkkeilla. Tässä tapauksessa on suositeltavaa valita jälkimmäinen hieman yksinkertaisempi, jotta toisaalta kakku voi tulla omakseen ja toisaalta jälkiruokapöydällä ei ole kaoottista ilmettä.

onnellinen juhlakakku kuorrutuksella, munkkeilla ja värikkäillä sprinkleillä

Kuten voitte jo kuvitella, tämä ajatus, kuten donitsiseinä, ei tietenkään sovellu vain häihin, vaan myös mihin tahansa muuhun tilaisuuteen. Jopa lastenjuhlissa voit tehdä vieraasi tyytyväisiksi siihen. Värikkään elintarvikevärin ansiosta voit myös poimia juhlateeman ja siirtää sen munkkeihin. Tyylikkäämpiä ja muodollisempia tilaisuuksia varten munkkeja voi rentouttaa hieman. Millainen kakku sen pitäisi olla? Olet hemmoteltu valintasi suhteen. Löydät inspiraatiota alta.

Kakkulevy kakulla kahdella tasolla ja munkkeja

Minikakut ja munkit yhdistyvät vintage -tunnelmaan

alkuperäinen donitsikakku kartion muodossa ja vaaleanpunainen kukilla

Suklaapähkinäkakku, jossa synttäreitä syntymäpäivänä

Juhlateema mustalla ja keltaisella lasitetuilla munkkeilla

kauniisti suunniteltuja jälkiruokia erilaisiin tilaisuuksiin

Paista munkkeja jouluksi evästeiden ja kakkujen sijaan

Donitsipyramidi jälkiruokajalustalla

käytä suuria munkkeja kakun sijaan

Koristele alasti hääkakku munkkeilla

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun