15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

TOP 10 hääväriä, jotka ovat trendikkäitä vuonna 2019

Häät värit 2019 smaragdinvihreä luonto motto beige ruusunruskea

Äskettäin sitoutuneiden parien on aika alkaa suunnitella häitään vuonna 2019. Tämän vuoden aikana odotetaan vaaleampia, rikkaampia ja rohkeampia värejä, kuten oranssi, vaaleanpunainen, keltainen ja punainen. Tällä hetkellä on monia upeita häävärejä, mutta olemme koonneet vain kymmenen parasta ja antaneet myös ideoita täydellisiin yhdistelmävaihtoehtoihin. Kaipaatko väriinspiraatiota suurelle päivällesi vuonna 2019? Katso 10 upeaa hääväriä vuodelle 2019!

Häävärit 2019: vihreä ja harmaa sävy

Häät värit 2019 salvia vihreä harmaa vihreä valkoinen

Vuonna 2019 läpinäkymättömiä vihreitä sävyjä, kuten salvia vihreää, jade vihreää ja sammalta vihreää, tulee olemaan raivoaa. Nämä voidaan yhdistää täydellisesti muihin neutraaleihin maan sävyihin, kuten taupe, kyyhkynen harmaa, beige ja cappuccino. Jos haluat häät, joissa on “luonto” -teema, salvia vihreä on täydellinen. Väri on saanut inspiraationsa tavallisesta salviasta (Salvia officinalis), jota roomalaiset pitivät pyhänä yrttinä. Sävy näyttää tyylikkäältä ja luonnolliselta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan häät metsässä.

Häät värit 2019: mykistetty vaaleanpunainen / pölyinen vaaleanpunainen

Häät värit 2019 kevät jauhe vaaleanpunainen mykistetty vaaleanharmaa

Dusty pink on yksinkertainen, hillitty ja hienostunut vaaleanpunainen sävy. Täydellinen hääväri jokaiseen häätyyliin ja kaikkina vuodenaikoina. Mahdollisia väriyhdistelmiä on useita: pölyinen vaaleanpunainen ja omenanvihreä, pölyinen vaaleanpunainen ja tummansininen / laivasto, pölyinen vaaleanpunainen ja vauvan sininen, pölyinen vaaleanpunainen ja harmaa, pölyinen vaaleanpunainen ja kulta, pölyinen vaaleanpunainen ja jauhe.

Esimerkiksi tummansininen ja mykistetty vaaleanpunainen saavat aikaan täydellisen tasapainon maskuliinisuuden ja naisellisuuden välillä. Väriduo sopii täydellisesti eri tyyleihin, kuten vintage, romanttinen, rustiikki-tyylikäs tai moderni, ja näyttää kokonaisuudessaan ajattoman tyylikkäältä.

Häät värit 2019 vanha vaaleanpunainen beige tummansininen

3. Höyrytetty oranssi

Häät värit 2019 oranssi syksy vaaleanharmaa beige

Toisin kuin perinteiset syksyn värit, nämä mykistetyt oranssit sävyt näyttävät paljon tyylikkäämmiltä. Tämä väriyhdistelmä voidaan integroida hääkoristeeseen hyvin eri tavoin erilaisten kukkien ja kankaiden, kuten pellavan, vuoksi. Pölyinen appelsiini ja kerma edustavat täydellistä värivalikoimaa syksyn häihin. Se näyttää lämpimältä, miellyttävältä ja välittää positiivisen tunnelman.

4. Aurinkokeltainen

Häät värit 2019 keltainen salvia vihreä viini punainen kesä syksy

Aurinkokeltainen on paras väri häihin kesällä 2019. Se näyttää onnelliselta, seuralliselta, energiseltä ja on ehdoton katseenvangitsija. Jotta sen vaikutus olisi tasapainossa, auringon keltainen tulisi parhaiten yhdistää viileisiin väreihin, kuten valkoiseen ja siniharmaan.

5. Marja vaaleanpunainen

Häät värit 2019 kevät kesä marja vaaleanpunainen sininen

Marjanpunaista voidaan pitää tuoreempana versiona viininpunaisesta. Tämä väri sopii joka vuodenaikaan. Tämä raikas vaaleanpunainen sävy näyttää myös hyvältä kaikille ihotyypeille, ja vaikka se on yleensä hieman vaaleanpunaisempi, se näyttää silti erittäin tyylikkäältä ja hienostuneelta. Kuten Dusty Rose, värivaihtoehdot ovat rajattomat kukkien ja koristeiden suhteen. Jos haluat tulkita tätä värivalikoimaa eri tavalla, valitse vadelmat salaatin tai jälkiruokien ainesosaksi ja tarjoa marjaviiniä.

6. Mykistetty sininen

Häät värit 2019 pastelli sininen sininen harmaa salvia vihreä valkoinen

Sininen-harmaa on ollut nousussa vuodesta 2018 ja pysyy trendikkäänä myös vuonna 2019. Se on hieno sininen sävy ja sopii hyvin muiden sinisten sävyjen kanssa, kuten laivasto ja liuskekivi. Koska sinisten sävyjen kukkien valinta on rajallinen, voit käyttää väriä koristeena pöytäkoristeissa ja vaatteissa.

7. Maagiset violetit sävyt

Häät värit 2019 violetit sävyt romanttinen maaginen

Lila, laventeli ja violetti sävyt ovat suositumpia kuin koskaan vuonna 2019. Olipa pehmeä tai vahva, kauniit ja vivahteikkaat violetit sävyt säteilevät lämpöä ja eleganssia. Violetin sävyjen perhe on luultavasti helpoin työskennellä, koska se sopii hyvin kaikkiin väreihin. Monet kukatyypit loistavat syvän violetin sävyillä ja ovat kauniita katseenvangitsijoita kaikkina vuodenaikoina.

Häät värit 2019 kesä violetti laventeli harmaa

8. Samppanja kultaa

Häät värit 2019 kulta harmaa hopea valkoinen

Tämä väri ei ehdottomasti saisi puuttua glamour -häistä vuonna 2019! Samppanjakulta eroaa ehdottomasti “kullasta”. Perinteisessä kullanvärisessä on keltainen valettu, joka on voimakkaasti mykistetty samppanjakullalla. Tämä väri on erittäin tyylikäs ja sopii hyvin muiden metallivärien, kuten hopean ja kuparin, kanssa. Tai voit yhdistää tämän haluamaasi viileään väriin korostaaksesi sen säteilevää vaikutusta!

Samppanja tuo myös hyvin esiin trendikkäitä, syviä viininpunaisia ​​sävyjä. Rohkea mutta upea valinta morsiusneitojen mekkoihin. Nämä lämpimät värit sopivat hyvin viileään syksyyn ja näyttävät hyvältä myös kerman ja harmaan kanssa. Ne voidaan myös helposti yhdistää syksyn maiseman luonnollisiin ruskeisiin ja vihreisiin, jotta luonto voidaan helposti integroida sisustukseen.

9. Smaragdinvihreä

Smaragdinvihreä kulta sopii täydellisesti juhliin

Smaragdinvihreä tuo hetkessä hienostuneisuutta hääkoristeisiin, joita mikään muu vihreä ei voi tarjota. Se on rohkea väri, joka on sekä klassinen että tyylikäs! Se näyttää henkeäsalpaavan tyylikkäältä ja melko arvokkaalta. Muodollisissa häissä smaragdinvihreä on ihanteellinen.

10. Viininpunainen, viininpunainen

Häät värit 2019 siniharmaa viininpunainen valkoinen

Viininpunainen on täydellinen väri syksyn tai talven häihin, ja siinä on tyylikäs, klassinen viehätys. Punainen toimii aina vihreän ja sinisen kanssa, mutta on myös monia mahdollisuuksia epätavallisille väriyhdistelmille. Esimerkiksi rosé ja viininpunainen edustavat vaaleanpunaisen perheen kaunista tasapainoa. Burgundin punainen yhdistää menneisyyden ja modernin, kun taas rosé tuo raikkaan sävyn. Tämä väriduo tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia, ja se voidaan yhdistää upeasti hopean, kullan tai pronssin kanssa.

Häät värit 2019 ruusu harmaa viini punainen puu

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun