15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lähesty ja ratkaise odottamattomia ongelmia rauhallisesti hääsuunnitelman B avulla – 7 vinkkiä ja temppua

Suunnitelma B häävinkkejä odottamattomille katastrofeille

Riippumatta siitä, kuinka tarkasti aiot häät, odottamattomia onnettomuuksia voi aina tapahtua. Vaikka jotkut ongelmat voivat johtua epäilyttävistä palveluntarjoajista, emme voi hallita muita. Tämä sisältää muun muassa sään. Siksi on niin tärkeää, että suunnitelma B on valmiina hätätilanteessa. Tämä estää tai ainakin vähentää ylimääräistä stressiä jo stressaavana suurena päivänä. Seuraavat vinkit häitä varten valmistautuvat tällaisiin tilanteisiin ja osoittavat, millä suunnitelmalla B voit pelastaa vaikeimmankin tilanteen.

Suunnitelma B huonolle säälle

Suunnitelma B häät sateenvarjot sateessa auringon sijaan

Suunnitteletko häitä ulkona? Sitten kysymys “Entä jos sataa aina?” On varmasti käynyt mielessäsi useita kertoja. Varsinkin jos asut tai juhlit paikassa, jossa sää on melko arvaamaton, sinun pitäisi miettiä suunnitelmaa B häät varten. Ja tämä pätee jopa juhannuksen häihin.

Hauska idea sadepäivänä hääpäivänä - morsian kumisaappailla

Ratkaisu:

 • Valitse paikka, joka tarjoaa myös katetun vaihtoehdon. Jos esimerkiksi juhlit puistossa, puutarhassa tai palatsipuistossa, tarkista, onko mahdollista siirtää juhla sisätiloihin, jos sade tai voimakas tuuli ilmoittavat.
 • Jos rakennusta ei ole, sopii myös suuri juhlateltta, jos ei ole liian voimakasta tuulta. Tämä on hyvä vaihtoehto rantahäät, ei vain sateella, mutta myös suojata sinua voimakkaalta auringolta.
 • Jos et ole onnistunut vuokraamaan telttaa etkä löydä sopivaa hallia, sinulla on edelleen vanhat hyvät sateenvarjot. Suunnitelman B mukaisesti niitä pitäisi olla riittävästi kaikille vieraille. Hääseremoniaan voit jopa valita ylimitoitetun sateenvarjon, jonka alla morsian ja sulhanen voivat jakaa tilaa.

Valokuvausistunto

Romanttinen valokuvaistunto nuorille aulassa

Valokuvat ovat yksi häiden tärkeimmistä elementeistä. Loppujen lopuksi niiden pitäisi olla ikuisuuden muisto. Joten kuinka kauheaa, jos valokuvaaja yhtäkkiä laskee tai sää ei tee yhteistyötä suunnitellusti. Myös tässä on tärkeää varmistaa suunnitelma B ja myös säästää tämä tärkeä osa hääjuhlasta. Mutta miten?

Sisätilojen korkeat valokuvat liikkuvat huonolla säällä

Ratkaisu:

 • Hyvä takuu siitä, että valokuvaaja ei peruuta viime hetkellä, on allekirjoittaa sopimus, joka velvoittaa hänet. Nyt voi tietysti tapahtua, että valokuvaaja ei voi tulla sairauden tai muiden arvaamattomien syiden vuoksi, joista hänkään ei voi auttaa. Silloin on etu, jos varaat toimiston, jolla on useita valokuvaajia, jotka voivat mahdollisesti astua sisään. Joka tapauksessa on tärkeää selvittää etukäteen, mitkä vaihtoehdot olisivat, ennen kuin varaat ja maksat.
 • Ehkä sinulla on ystävä vieraana, joka tuntee ainakin vähän valokuvausta ja olisi ystävällinen täyttämään kadonneen valokuvaaja. Voit aina muokata valokuvia ammattimaisesti myöhemmin. Ensinnäkin on tärkeää tallentaa tärkeät hetket.
 • Entä jos sää ei suostu yhteistyöhön, joten halusit ottaa valokuvia luonnossa tai yleensä ulkona, mutta nyt sataa? Suunnitelman B aika! Ja tässä on useita vaihtoehtoja: joko tiedustelet kiinnostavista paikoista, kuten museoista, kasvitieteellisestä puutarhasta, jossa on katto tai vastaavaa, ja saat ne valmiiksi, tai teet siitä romanttisemman ja valitset valokuvan istunnon, joka yhdistää sinut ja kumppanisi emotionaalisesti. Entä esimerkiksi kahvila, jossa ensimmäinen treffit pidettiin? Tai paikka, jossa avioliittoehdotus tehtiin? Mieti, mikä näistä paikoista olisi sopivin.

Täydellinen muotoilu – tai ei?

Ennen häitä suunnittele hiustenleikkaus kampaajalla

Tuskin mikään katastrofi olisi morsiamen kannalta katastrofaalisempi kuin meikki, muotoilu tai kampaus, johon hän on täysin (tai jopa osittain) tyytymätön. Tällaisen ärsyttävän tilanteen välttämiseksi sinun on tiedettävä muutama asia. Löydät ne seuraavasta Plan B -luettelosta.

Morsiamen ammattimaista stylistia suositellaan

Ratkaisu:

 • Valitse stylisti tai kampaaja, jonka tunnet tai johon tiedät, että voit luottaa.
 • Olipa kokeiluhius tai kokeellinen meikki – molemmat ovat pakollisia! Riippumatta siitä, kuinka paljon luotat stylistiisi, varaa tapaaminen, jossa voit kokeilla sekä meikkiä että kampausta kerran nähdäksesi, pidätkö siitä tällä tavalla. On myös suositeltavaa ottaa hääpuku mukaasi, koska jokainen kampaus ja meikki näyttää erilaiselta vaatteista riippuen. Ole kuitenkin varovainen mekon kanssa!
 • Jos olet yhtäkkiä tyytymätön johonkin suurena päivänä, älä panikoi ja ennen kaikkea älä pelkää ilmaista tyytymättömyyttäsi! Tyyliä voi aina parantaa ja muuttaa, mutta tätä varten sinun on myös selitettävä, mistä ja mistä et pidä.
 • Löydä täydellinen paikka saada meikki ja muotoilu. Huoneen tulisi olla valoisa ja istuimen tulisi olla mahdollisimman lähellä ikkunaa, jotta näet itsesi luonnonvalossa.

Morsiamen kengät ja vara -kengät suunnitelman B mukaisesti.

Morsiamen kengät eivät ole epämukavia, joten korvaavat kengät on hankittava

Naiset eivät vain tunne ongelmaa, vaan myös useimmiten se vaikuttaa heihin: uudet kengät ovat puristavia ja tuskallisia, koska et ole käyttänyt niitä tai vaikka olet tehnyt ne. Tämä voi tapahtua myös häiden aikana, koska kengät ovat loppujen lopuksi uudet. Koska häät liittyvät paljon juoksemiseen ja tanssimiseen, tämä voi osoittautua erittäin epämukavaksi ja pilata tämän upean päivän, koska et voi todella nauttia siitä. Suunnitelman B aika. Mutta mitä voit tehdä?

Suunnitelma B istukalla epämukavilla morsiamen kengillä

Ratkaisu:

 • On myös tärkeää murtaa morsiamen kengät sisään hyvissä ajoin. Voit tehdä tämän kotona, jotta se ei likaannu.
 • Silti kengät voivat olla epämukavia. Siinä tapauksessa voit ottaa varaparin, jonka tiedät olevan mukava. Jos käytät pitkää mekkoa, kengät eivät näy joka tapauksessa. Jos haluat todella, että kengät sopivat mekkoon, osta toinen, litteä pari morsiamen kenkiä. Esimerkiksi ballerinat ovat hyvä idea. Mutta voit myös luoda tyylitauon ja luoda erityisen katseenvangitsijan käyttämällä istukkaa tai vastaavia kenkiä. Tämä on todella trendikästä juuri nyt!

Suunnitelma B äkillisille iho -ongelmille

Välttääksesi iho -ongelmia, älä kokeile uutta kosmetiikkaa ennen häitä

Heräät häiden aamuna ja huomaat kauhulla, että kasvosi ovat punaiset tai pilkulliset tai että valtava näppylä on ilmestynyt. Tämä on kiistatta yksi morsiamen suurimmista painajaisista. Tässäkin on tärkeää pysyä rauhallisena, koska pelastus on edelleen mahdollista. Stylistisi toteuttaa suunnitelman B..

Morsiamen ihonhoitorutiini on tärkeä jo ennen häitä

Ratkaisu:

 • Ensinnäkin on huomautettava, että voit estää tällaisen ongelman. Itse asiassa mitään uutta kosmetiikkaa ei saa kokeilla vähintään kuukautta ennen häitä! Et koskaan tiedä, miten reagoit siihen, eikä ole harvinaista, että iho -ongelmia ilmenee viikkoja levityksen jälkeen. Joten pysy kaukana kosmeettisista kokeista. Varmista myös huolellinen hygienia ennen häitä.
 • Oikea meikki voi tehdä ihmeitä, ja koska olet palkannut luotettavan stylistin, hän varmasti pystyy piilottamaan viat täydellisesti.
 • Hätäratkaisu todella epämiellyttävään näppylään on ihotautilääkäri. Tämä voi pistää kortisonia, joka vähentää tulehdusta. Älä tee tätä yksin, vaan vain lääkärin kanssa pahempien reaktioiden välttämiseksi.

Ongelmia puvun kanssa

Suunnittele B -vinkkejä, jos hääpuku repeytyy

Nyt tulee suuri ja kauan odotettu hetki, jolloin voit pukea unelmiesi täydellisesti muotoillun ja yhdistetyn mekon täydentääksesi upeaa ulkoasua. Ja sitten vetoketju rikkoutuu, napit repeytyvät tai mikä pahempaa – mekon kangas repeytyy. Pelkkä ajatus siitä saa sinut hanhiin, eikö niin? Niin hankala kuin tämä tilanne saattaa tuntua, jopa tässä tapauksessa suunnitelma B voidaan vaihtaa asun säästämiseksi.

Ompelusarjan pitäisi olla saatavilla viime hetken ongelmiin mekossa

Ratkaisu:

 • Valmista ompelulaatikko etukäteen, johon pakkaat kaikki perusompeluvälineet. Etsi myös mekkoosi sopivaa lankaa. Tällä tavoin kyynel voidaan korjata nopeasti ja napin voi ommella ilman ongelmia. Vaikka vetoketju luopuisi haamustaan, sinun ei tarvitse epätoivoa. Mekko voidaan yksinkertaisesti ommella kiinni. Et aio ottaa sitä pois loppupäivän aikana? Juhlien jälkeen leikkaa sauma uudelleen auki.
 • Myös muita langan värejä suositellaan. Koska tällainen onnettomuus voi tapahtua myös toiselle vieraalle. Sulhasella, morsiamen äidillä tai sulhanen isällä, morsiusneidoilla ja sulhanenmiehillä voi yhtäkkiä olla ongelma asussa.

Odottamaton hääkakku – Onko suunnitelma B?

Kosketa sulanut hääkakku muutamalla kukalla

Hääkakku on elementti, joka saa paljon huomiota – sekä tilattaessa ja valittaessa muotoilua että myöhemmin häiden aikana, kun leikkaat kakun. Näiden kahden ajan välillä voi tapahtua paljon: kondiittori ei ehkä ole ymmärtänyt tilausta oikein ja kakku ei ehkä täytä odotuksiasi sataprosenttisesti tai huonommin – se vahingoittuu tai sulaa kuljetuksen aikana. Usko tai älä, mutta suunnitelma B löytyy hetkessä.

Jos hääkakun kanssa on ongelmia, tilanne voidaan yleensä pelastaa

Ratkaisu:

 • Ensinnäkin, sinun ei pitäisi kiinnittää kakkuun liikaa merkitystä siinä mielessä, että kakkua koskeva viha ei saisi karata käsistä. Tärkeintä on, että kaikilla on hauskaa ja että sinä ja sulhasesi olette vihdoin naimisissa!
 • Jos häät pidetään erittäin kuumana kesäpäivänä, sinun tulee myös valita sopiva kakku. Lisäksi mitä enemmän voiteita, voiteita ja röyhelöitä, sitä todennäköisemmin hääkakku pilaantuu kuljetuksen aikana. Eikä konditori voi sille mitään. Alasti kakut ovat loistava vaihtoehto.
 • Kuoppia tai muita vikoja voi piilottaa nopeasti muutamalla kukalla ja niitä riittää. Sieltä täältä varastaa kukkia pöydältä tai muilta kukkakoristeilta ja levittää ne kakun päälle. Kukaan ei huomaa katastrofia, koska kukaan ei tiennyt, millaista hääkakkua odottaa.

Suunnitelman B avulla voit käsitellä hääkatastrofeja huumorilla

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun