15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valkoisesta ja kuparista valmistetut häät koristavat tyylikästä, maalaismaista tunnelmaa

koristelu häät ranta-koralli-valkoinen-kupari-lyhty

Hääkoristeiden osalta on olemassa lukemattomia erilaisia ​​muunnelmia värivalinnasta, teemasta ja sen kanssa luodusta yleisestä tunnelmasta. Jotkut haluavat kauden mukaan sopivan teeman, toiset haluavat ilmentää tiettyä tyyliä. Neutraali väriyhdistelmä, joka sopii eri teemoihin ja tyyleihin, on valkoinen ja kupari. Yksi Häät koristelu Näissä väreissä on tyylikkyyttä, mutta niitä voidaan käyttää myös maalaismaiseen tunnelmaan. Tänään aiomme näyttää sinulle joitakin tapoja, joilla voit käyttää kuparia ja valkoista väriä häissäsi.

Hääkoristelu pöydälle

koristelu hääpöydälle numero-kehys-kupari-väri-tyylikäs-tyyli

Hääjuhlan sisustus koostuu monista eri elementeistä. Kukkien lisäksi siellä on myös kynttilöitä, kynttilänjalkoja, lyhtyjä, astioita, pöytänumeroita ja vastaavia. Voit näyttää taulukon numeron koristeena häät varten kuparinvärisessä kuvakehyksessä, kuten täällä. Ruskea, kiiltävä kangas tai ruskea nahka sopii pöytäjuoksijaksi.

Häät koristelu

hääpöydän koristelu-jalo-valko-astiat-kupari-ruokailuvälineet

Pöytäkoristeiden ei välttämättä tarvitse olla yleviä ja ylellisiä. Tässä esimerkissä täällä ja siellä on käytetty vain kukkia. Pöytä katettiin valkoisilla astioilla ja kuparinvärisillä ruokailuvälineillä. Kaiken kaikkiaan häiden koristelu näyttää puristiselta, mutta silti lämpimältä ja kodikkaalta. Valitse pöytäliina, joka näyttää erityisesti ruokailuvälineet.

Kynttilöiden koristelu häät

koristelu häät geometrinen-lyhty-kynttilä-pionit-idea

Voit asettaa nykyaikaisia ​​aksentteja geometrisilla muodoilla. Tällaiset teekynttilät ovat erittäin sopivia ja takaavat samalla kodikkaan ja romanttisen ilmapiirin kynttilöiden ja kuparin lämpimän värin ansiosta. Luo hääkoriste muutamalla kukalla mitä tahansa väriä. Lyhdyt näyttävät erittäin houkuttelevilta etenkin ryhmissä.

Hääpaikkakortit

deco-häät-pöytä-koristelu-inspiraatio-hopeakehys-kupari-kynttilä-metallinen

Voit myös yhdistää eri metallivärejä keskenään. Kupari ja messinki ovat samanlaisia, kun taas hopea on kontrasti. Häiden sisustus on pääosin suunniteltu valkoiseksi ja kupariksi. Pöytänumeron kehys on kuitenkin hopea. Lasinen kynttilänjalka luo suuren siirtymisen hopeasta kupariin.

Kauniita koristeideoita häät tehdä se itse

deco-häät-romanttinen-valo-stimulaatio-kuparisuunnittelu

Voit jopa suunnitella joitain koristeita itse, säästää paljon rahaa ja lisätä jotain yksilöllistä. Yksinkertaiset lasit ja pullot maalataan yksinkertaisesti kuparimaalilla. Tarjolla on myös itseliimautuva kuparifolio, joka on yksinkertaisesti kiinni vastaavassa alustassa. Sinulla on jo houkuttelevia maljakoita ja lyhtyjä hääkoristeisiin.

Lyhtyistä tehty hääkoriste

koristelu-häät-lyhdyt-metalli-maalaismainen-pöytäkoriste-kupari-valko-kukat

Voit nopeasti saavuttaa maalaismaisen tai vintage -tunnelman romanttisilla lyhtyillä. Tämän päivän teemamme mukaisesti nämä koostuvat kuparin väristä yhdistettynä valkoisiin ruusuihin. Koosta riippuen voit myös laittaa useita kynttilöitä lyhtyyn ja luoda mielenkiintoisia ryhmiä. Monenlaisia ​​alueita voidaan suunnitella lyhtyillä häiden koristeluun.

Pöydän koristelu häät varten kuparia ja valkoista

deco-häät-design-pöytä-ruokailuvälineet-kupari-yksinkertaisesti koristella

Täältä näet myös yksinkertaisen pöydän koristeen. Valkoiset ja kupariset värit hallitsevat jälleen. Vihreiden lehtien oksat näyttävät hienovaraisilta ja tekevät silti suuren vaikutuksen valkoisiin astioihin. Lautaselle ja yhdessä pöydän koristeen kanssa voit myös laittaa pienen kortin, jossa on erilaisia ​​kursseja valmiina.

Koristelu kukilla häät

deco-häät-valkoiset ruusut-koeputki-lanka-kupari-korut

Tässäkin näet alkuperäisen muunnelman, jolla voit laittaa häät koristeeksi valkoiseksi ja kupariksi parrasvaloissa. Valkoisessa lakatussa levyssä on kuparilanka säännöllisin väliajoin ja koeputket on sidottu päähän. Nämä puolestaan ​​toimivat maljakoina yksittäisille valkoisille ruusuille. Loistava idea pöydän keskelle, joka voidaan tehdä myös pyöreästä laudasta.

Paistoparin pöytä

deco-häät-morsiamen pari-pöytä-koristelu-tuolit-lanka

Ei pelkästään pöydän sisustus ole tärkeä. Myös tuolit ovat osa sitä. Tämä kuparilangasta tehty idea on epäilemättä jotain erilaista ja sopii erityisen hyvin morsiamenparille. Mikä tahansa kirjoitus voidaan tehdä langalla. Hääkoriste on alkuperäinen ja taatusti houkuttelee kaikkien huomion.

Morsiamen kimppu

deco-häät-morsiamen kimppu-nauha-tarjotin-kupari-väri-teema-vintage

Voit käyttää kuparia morsiuskimppuun itse. Sitä voidaan käyttää yksittäisten kukkien pitämiseen yhdessä kimpussa. Vastaava värinauha antaa kimpussa viimeistelyn. Sekä valkoiset että muut vaaleat kukat sopivat kukiksi, jotka muistuttavat valkoista väriä, mutta tarjoavat silti vaihtelua häiden koristeluun.

Kuparilanka morsiamen kimpussa

deco-häät-morsiamen-kukkakimppu-häät-kukat-kuparilanka-aksentti-ruusut

Tämä idea morsiamen kimppuun on myös erittäin ylellinen. Sille on ominaista myös tietty moderni tunnelma. Kupari on osa kukkien keskellä ja korostaa niitä erityisen hyvin. Jalo ja lumoava aksentti tässä hääkoristeessa on kimaltelevien helmien ketju.

Hääpuku

deco-häät-morsiusneito-mekko-kuparinruskea-kiiltävä kangas

Hääkoristeeksi kuparin ja valkoisen väreillä voit valita eri värivaihtoehtoja. Kiiltävä, ruskea kangas jäljittelee kuparia, mutta myös valkoinen väri tai kerma sopii. Tällä tavalla et voi pukea vain morsiusneitoja. Hääpuku voidaan valita myös ylellisesti epätyypillisessä värissä.

Hääpuku ylellisessä värissä

deco-häät-morsiamen-mekko-idea-pitsi-kirjonta-ruskea-väri

Se, että kupari on yksi hääkoristeidesi pääväreistä, ei tarkoita, että mekko on tehtävä tästä tai vastaavasta väristä. Lopuksi toinen pääväri on valkoinen. Tällaisen mekon kanssa teet kuitenkin varmasti erityisen vaikutelman. Arvioi itse, kuinka tyylikäs haluaisit olla suurena päivänä.

Kengät aksenttina

deco-häät-kengät-kiilto-morsian-hääpuku-lisävaruste

Jos kuparinvärinen mekko on sinulle liikaa, voit myös sovittaa asusi hääkoristeiden värimaailmaan sopivilla lisävarusteilla. Käytä kuparinvärisiä koruja, hiusasusteita tai vastaavia kenkiä. Sitten hääpuku voidaan helposti valita perinteiseksi valkoiseksi tai kermanväriseksi.

Maalaismaisia ​​hääkakkuja

deco-häät-kakku-design-kupari-kakku-stand-kakku-levy-lehdet-koristelu

Kakku on myös yksi häiden tärkeimmistä elementeistä. Mukauta nämä hääteemaan ja suunnittele ne valkoiseksi ja kupariksi. Kuparia voidaan käyttää vain aksenttina, kuten tässä esimerkissä tehtiin. Lisäksi kuparinen kakkulautanen valittiin niin, että hääkakusta tulee häät.

Kupari koristeeksi kakulle

deco-häät-idea-häät-kakku-helmet-ruusu-tyylikäs

Kupari on myös tämän kakun aksentti. Raidojen muodossa väri koristaa jokaisen kakun kerroksen. Jälkiruoka näyttää erittäin tyylikkäältä kuparin kanssa yhdistettyjen koristehelmien ansiosta. Johtopäätös on kukka -asetelma kakun päällä, jolloin tätä häiden koristetta käytetään myös kakun ympärillä.

Kakku, joka on valmistettu kokonaan kuparista

deco-häät-hääkakku-idea-metallinen-lasite-tyylikkyys-kakkujalusta

Tässä mallissa kupari on jälleen pääväri, kun taas valkoista käytetään aksenttina. Päätös voi olla nyt todella vaikea! Ajattele etukäteen, kumman värin pitäisi vaikuttaa enemmän häät koristeluun. Mitä enemmän valkoista, ulkonäkö muuttuu yksinkertaisemmaksi ja neutraalimmaksi, enemmän kuparia saa tunnelman näyttämään lämpimämmältä.

Kutsu häihin

deco häät kutsuun-kupari-tarjotin-maalaismainen-kuusenvihreä

Kutsukortit ovat tärkeä osa. Kuten ehkä tiedät, näiden on tarkoitus valmistella vieraita tulevaa aihetta varten. Tämän mahdollistamiseksi on tärkeää suunnitella etukäteen. Käytä kirjekuoria ja kirjelomakkeita, joissa on kuparia, tämän värimaailman mukaan. Keksi jotain hienoa kirjeen koristeluun häitä varten.

Häät suosii

deco-häät-vieras-lahjat-avaimenperä-kaiverrus-kuparimuisti

Älä unohda kiittää vieraita saapumisesta. Suosioista on tulossa yhä suositumpia ja ne ovat osa koko hääseremoniaa ja hääkoristeita. Keksi kaunis kuparista valmistettu muisti. Tällaiset avaimenperät, joissa on kaiverretut vieraiden nimet, ovat loistava idea. Jälleen voit yhdistää kuparin nahkaan.

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun