15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Avioliittoideoita miehille – kihlasormus, oikeat sanat ja Co.

Avioliittoideoita miehelle kihlasormus-nainen-platina-jalokivi-vasenkätinen

Avioliittoehdotus on varmasti yksi ihmisen elämän tärkeimmistä virstanpylväistä, ja sen tulisi olla yksilöllinen ja luova, jotta tämä päivä muistetaan pitkään. Jos te kaksi olette valmiit sitomaan solmun, teidän on miehenä suunniteltava kaikki täydellisesti rakkaanne yllätykselle. Tänään annamme sinulle ideoita ja vinkkejä avioliittoehdotuksista, jotka voivat auttaa sinua tässä haasteessa.

Avioliittoehdotuksia ja vinkkejä – Sormus avioliiton lupauksen symbolina

Avioliittoideoita miehelle kihlasormus-nainen-valitse-yksi rengas-tai-kaksi

Sormus sopii erinomaisesti klassiseen avioliittoehdotukseen, mutta ei varmasti pakollinen. Jos hakemus tehdään joskus spontaanista tilanteesta tai jos aika erityispäivään on liian lyhyt, mies voi ensin tehdä hakemuksen ilman rengasta ja valita sitten täydellinen kihlasormus yhdessä tyttöystävän kanssa. Mutta olisi sääli luopua tästä kauniista tottumuksesta kokonaan. Sovelluksen rengas takaa unohtumattomat hetket ja antaa sinulle tunteen, että iso tapahtuma oli harkittu ja suunniteltu. Tietenkin myös se, mitä tyttöystäväsi odottaa, on ratkaiseva. Hän olisi pettynyt, jos hän ei saisi sormusta?

Avioliittoideoita miehelle romanttinen-suudelma-rakas-yhdessäolo

Kihlasormus on a Rakkauden symboli ja lupaus yhteisestä tulevaisuudesta. Perinteiden mukaan mies ostaa 2 kihlasormusta, joita molemmat morsiamensa käyttävät. Saksassa on kuitenkin yhä enemmän amerikkalaista vaihtoehtoa, että vain nainen saa kihlasormuksen, mikä myös helpottaa miehiä. Kimaltelevaa kihlasormusta käytetään sitten usein sivusormuksena vihkisormuksen kanssa.

Se, millainen täydellinen kihlasormus näyttää, on sinun tehtäväsi. Yksinkertainen, jalo sormus, jossa on pieni, kuohuviini jalokivi, on hyvin klassinen. Ja vaikka henkilökohtainen maku päättää muodon ja tyylin kaltaisista asioista, myös budjetti vaikuttaa materiaaleihin. Valkokulta on yleisin jalometalli, jota käytetään kihlasormuksissa, kun taas hopea on edullinen vaihtoehto. Sitä vastoin platinan on tarkoitus kestää ja se on ehdottomasti rahan arvoinen. Löydät lisää tältä sivustolta Tietoja platina -kihlasormuksesta ja muutamia ihania malleja.

Avioliittoehdotukset – mitä sanoa, kun ehdotat avioliittoa?

avioliittoehdotus-ideat-romanttinen-piknik-punaviini-juoma-viltti

Ennen kuin kysyt rakkaaltasi kysymyksen kaikista kysymyksistä, ilmaise tunteesi. Kerro hänelle miltä sinusta tuntuu, mitä rakastat hänessä ja haluat viettää elämäsi hänen kanssaan. Että hän on ensimmäinen asia, jonka haluat nähdä aamulla. Lause “menetkö naimisiin kanssani?” pitäisi olla avioliittoehdotuksen huipentuma.

Tässä on esimerkki romanttisesta rakkausilmoituksesta, joka voi sulattaa minkä tahansa sydämen.

“Karin,

siitä lähtien kun tapasin sinut, olen kysynyt niin paljon kysymyksiä. Kysyin ensin nimesi ja sitten puhelinnumerosi. Usein myös minne olemme menossa ja mitä meidän pitäisi tehdä … Se ei ollut minulle niin tärkeää, koska seuraisin sinua missä tahansa. Olet paras ystäväni enkä voi kuvitella elämääni ilman sinua. Seuraava kysymykseni, jonka haluan kysyä teiltä, ​​on tärkein … ja sanokaa kyllä! “

Sinulla on varmasti jo vaikutelma ja voit kirjoittaa oman rakkauslainauksesi avioliittoehdotukselle. Muista, että sanojen pitäisi tulla vain sydämestäsi!

Ideoita romanttiseen avioliittoehdotukseen intiimissä yhdessäolossa

avioliittoehdotus-ideoita-kahdelle-romanttinen-ranta

Suunnittele täydellinen avioliittoehdotus tyttöystäväsi luonteen perusteella. Jos hän on ujo ja varattu, yksityinen, intiimi illallinen olisi hänelle juuri sopiva. Voit siis todella nauttia hetkestä!

Avioliittoehdotus kotona

– Sammuta kaikki huoneiston valot ja tee teevalot, jotka muodostavat ympyrän renkaan ympärille.

– Kiinnitä sormus punaiseen satiininauhaan ja venytä se asunnon poikki. Kun ystäväsi kulkee paikasta toiseen, hän saattaa löytää pieniä muistiinpanoja, jotka viittaavat täydellisiin hetkiin suhteessasi. Odota nauhan lopussa rengas kädessä.

Hääehdotus erityisessä paikassa

– Missä tapasit

– Vuoren huipulla on henkeäsalpaavat näkymät

– Lomalla – rannalla romanttisen auringonlaskun aikaan, piilota rengas koristeelliseen kuoreen tai rakenna hiekkalinna ja kruunaa se renkaalla. Voit kirjoittaa viestin hiekkaan tai kivillä.

Ehdota avioliittoa julkisesti

avioliittoehdotus-ideat-julkinen-flash-mob-ilmapallot-sydämen muotoinen

Jos ystäväsi haluaa olla huomion keskipisteessä ja nauttia huomiosta, hän saa mielellään julkisen ehdotuksen. Tässä muutamia ideoita avioliitto -ehdotuksille!

Järjestä flash mob

Hyvin näyttävää avioliittoehdotusta varten voit järjestää eräänlaisen tanssin flash -mobin, esimerkiksi vilkkaassa ostoskeskuksessa, lentokentällä, metrossa tai yksinkertaisesti kadulla. Se menee jotenkin näin: myllerryksen keskellä kuuluu romanttinen laulu ja yhä useammat ihmiset alkavat tanssia. Aavistamaton ystävä kiinnittää huomionsa esiintyjiin ja yhtäkkiä mies kulkee väkijoukon läpi, polvistuu hänen edessään ja esittää kysymyksen.

Avioliittoehdotus elokuvateatterissa

Voit lähettää rakkausilmoituksesi videona tai kuvaesityksenä elokuvateatterilla ja yllättää tyttöystäväsi. Kysy vain elokuvissa, olisiko se mahdollista. Jos näin on, tiedustele kustannuksista ja missä muodossa ja minkä resoluution videokuva on toimitettava. Tässä artikkelissa Voit myös lukea lisää vinkkejä tällaisen yllätyksen valmisteluun.

Kuva 2: Marc Boberach / pixelio.de

Kuva 6: Erwin Lorenzen / pixelio.de

Previous Post
Tee itse suklaan juominen: jälkiruokia lahjaideana
Next Post
Röyhkeä ruohonpää, sileää tai muuta materiaalia – yksinkertaisia ​​ideoita ja ohjeita