15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Joulukoristeet ikkunalaudan ulkopuolelle: 25 kaunista sisustusideaa kukkalaatikkoosi

Tervetuloa vieraasi tyylikkäällä joulukoristeella! Näytämme sinulle, kuinka voit koristella kukkalaatikot ikkunalaudalla juhla -ajan mukaan ja saada hehkua. Nämä ideat ikkunan ulkopintojen joulukoristeiksi on helppo jäljitellä ja sopivat ihanteellisesti jopa aloittelijoille. Suunniteltavaa on paljon: Voit valita luonnollisista materiaaleista, kuten ruusunmarjoista, marjoista, kuusenvihreistä ja männynkäpyistä, sekä kausiluonteisista joulukuusikoristeista ja jopa keijuista. Päästä luovuutesi vapaaksi ja toivota vieraasi lämpimästi tervetulleeksi jouluun!

Joulukoristeita ikkunalaudan ulkopuolelle: Perinteinen koristeidee kuusenvihreällä ja holly Ilexillä

Joulukoristeita Ikkunalaudat ulkona, kukkalaatikko koristele jouluksi punaisella jousella ja joulupalloilla

Joulu on festivaali, jossa monilla perinteillä on tärkeä rooli. Tietyt ikivihreät kasvit ja puut liittyvät läheisesti tähän, koska ne symboloivat ikuista elämää ja toivoa. Tunnelmallinen koristelu ikivihreistä luonnonmateriaaleista on paitsi symbolinen arvo, myös erittäin käytännöllinen ulkokäyttöön. Koska mänty oksat ja kuusenvihreä ovat erittäin kestäviä ja kestävät lunta ja pakkasta ilman ongelmia. He eivät myöskään välitä kovasta tuulesta. Jotta joulujärjestelysi näyttäisi jännittävältä, voit lisätä lajiketta puksipuu-, holly ilex- ja marjaoksilla. Laita oksat kukka vaahtoon, jotta ne saavat vettä. Kun järjestät järjestelyt, jätä eteen tarpeeksi tilaa joulupalloille, pienille koristehahmoille tai jousille.

Klassinen joulukoriste ikkunalaudan ulkopuolelle: Valaistu mini -joulukuusi

Koristele ikkunalaudan ulkopuoli jouluksi valoketjulla, minijoulukuusella ja punaisella timanttinauhalla

Pieni joulukuusi on todellinen monipuolinen, koska se ei näytä hyvältä vain pienessä huoneistossa. Jopa ikkunalaudan kukkalaatikossa pienikokoinen joulukuusi herättää automaattisesti kaikkien huomion. Riippuen siitä, onko sinulla pieni vai iso kukkalaatikko, on useita vaihtoehtoja, joista valita. Voit esimerkiksi ryhmitellä useita joulukuusia ja koristaa ne keijuilla. Täytä joulukuusien väliset aukot kuusenvihreillä, männynkäpyillä ja ruusunmarjoilla tai marjaoksilla. Sido punainen rusetti ja aseta se kukkalaatikon etupuolen keskelle ja liimaa se paikalleen kuumalla liimalla. Uusi pitkäkestoinen talvi- ja joulukoristeesi ikkunalaudalle on valmis. Huhtikuusta alkaen voit siirtää mini -joulukuuset kukkaruukkuihin. Jos kolmelle joulukuuselle ei ole tarpeeksi tilaa, voit laulaa joulukuusi solistina.

Tee puristisia joulukoristeita ikkunalaudalle itsesi ulkopuolella

Joulukoristeet koristavat puristisesti ikkunan ulkopinnan LED -kynttilällä ja ruusunmarjan ja männyn oksilla sekä männynkäpyillä keinotekoisella lumella

Kimaltelevat joulukoristeet, kuohuviinit keiju valot, seppeleitä sateenkaaren väreissä: joulukoristeiden maailma tarjoaa kiitettäviä väri- ja materiaaliyhdistelmiä. Jos haluat välttää kitch -ansaa, mieluummin tyylikkäät, puristiset joulukoristeet. Motton ”vähemmän on enemmän” mukaan männyn oksat yhdistetään marjoihin ja eukalyptukseen valkoisessa kukkalaatikossa – ja tuovat näin raikasta ilmaa ulkoilman juhlajärjestelyyn. LED -kynttilä viimeistelee koristeen ja viimeistelee tehokkaasti joululahjan.

Nykyaikaiset joulukoristeet bensiinisinistä ja kuusesta ajopuusta

Joulukoristeellinen ikkunalauta ulkona järjestä käsityöideoita puusta ja sinisistä joulupalloista valmistettuun joulukuuseen kukkalaatikkoon

Punainen oli eilen. Nykyään yhä useammat sisustussuunnittelijat, bloggaajat ja sisustusammattilaiset siirtyvät väreihin, kuten violetti, vaaleanpunainen tai sininen. Uusi väripaletti luo jännittäviä kontrasteja ja tuo modernin tunnelman joulukoristeisiin. Kuusi vihreän ja bensiinin sinisen yhdistelmä on erityisen tehokas, koska sininen sävy näyttää erittäin jaloilta ja korostaa kuusen vihreän luonnon kauneutta. Hienot valkoiset aksentit, kuten misteli ja männynkävyt, jotka on siroteltu keinotekoisella lumella, lisäävät vaihtelua. Puinen joulukuusi sopii myös hyvin kokonaiskonseptiin.

Joulukoristeellinen ikkunalauta käsityöideoiden ulkopuolella luonnonmateriaaleista ja suurista joulupalloista ja männynkäpyistä

Samanlainen väriyhdistelmä, joka toimii erittäin hyvin yhdessä luonnonmateriaalien kanssa, on vihreä ja hopea. Täällä pelataan useita erikokoisia joulupalloja. Joulujärjestelyn erityispiirre on, että jokaisella pallolla on erilainen pinta. Matta kiiltävään: pallot täydentävät tehokkaasti kaikki luonnonmateriaaleista tehdyt järjestelyt. Lopputulos näyttää erittäin tyylikkäältä ja leikkaa hienon hahmon jopa minimalististen talojen julkisivulla.

Englantilaistyyliset joulukoristeet ikkunalaudan ulkopuolelle

Joulukoristeiden ideoita ikkunalaudan ulkopuolelle järjestää punaiset joulupallot ja punainen timantti -jousi ja kuusenvihreä sekä marjat ja sypressin oksat kukkalaatikossa

Ruudulliset koristeelliset nauhat, lintuhahmot, lumiukot: Iso -Britanniassa pidetään tärkeänä tehokkaita joulukoristeita. Koriste -elementit, joissa on klassisia englantilaisia ​​aiheita, näyttävät paitsi solisteilta hyvältä, myös ne voidaan yhdistää täydellisesti olemassa oleviin puukoristeisiin. On tärkeää olla liioittelematta ja pitää joulukoristeet mahdollisimman luonnollisina. Englannin värimaailma on asetettu punaiseksi ja vihreäksi. Järjestelyt näyttävät erittäin laajoilta. Yhdistetään paitsi tyypilliset kausiluonteiset luonnonmateriaalit, kuten ruusunmarjat ja marjat, myös sypressin oksat ja mehikasvit.

Joulukoristeet ikkunalaudan ulkopuolelle: valot luovat iloisen tunnelman illalla

Koristele ikkunalaudat ulkona luonnonmateriaaleilla ja -valoilla jouluksi. Ideoita kestävistä materiaaleista

Tyylikäs joulukoriste ikkunalaudalle ulkona luo onnellisen ilmapiirin ja lisää tulevien juhlien odotusta. Mutta jos se on myös valaistu, kukkalaatikosta ikkunalaudalla tulee jotain erityistä. Perinteisesti valoketju on yksinkertaisesti kääritty kuusen oksien ympärille seppeleenä, mutta viime vuosina toinen vaihtoehto on vakiinnuttanut asemansa. Yhdysvalloissa se ripustetaan joko metalliseen siluettiin tai suoraan ikkunakehyksen ympärille.

Ikkunalaudat ja kukkalaatikot koristavat joulun luonnonmateriaaleilla, nopeita käsityöideoita talvikoristeisiin

Ulkokäyttöön soveltuvat kuitenkin vain kevytvalot, jotka on erityisesti merkitty ulkovalaisimiksi. Itse valoketjun muodolla ei ole väliä, kaupoista löytyy sekä LED -klusterin valoketjuja että lankavaloketjuja. Monet eivät tarvitse suoraa verkkoliitäntää, mutta saavat virtansa paristoista. Valitsemasi vaihtoehto riippuu enemmän henkilökohtaisista mieltymyksistä ja järjestelystä.

Joulukoristeita ikkunalaudan ulkopuolella Järjestä kukkalaatikkoon kuusen oksat ja syksyn lehdet ja valaistut metalliset lumihiutaleet

Toinen vaihtoehto on saatavana kaupoista – tähdet tai metalliset lumihiutale -siluetit, jotka valaistaan ​​pienillä LED -lampuilla illalla. Ne, jotka ovat lahjakkaita käsityötaidolla, voivat myös tehdä kauniita koriste -elementtejä itse. Poraa vain tähti tai lumihiutale useista paikoista ja kiinnitä pienet lamput sinne. Vaihtoehtoisesti lankakappale voidaan tuoda haluttuun muotoon ja kääriä sitten merkkijonolla.

Ikkunalaudat koristavat joulutähtiä valoilla ja pitkillä männynkäpyillä, männyn oksilla ja ajopuulla

Voit myös tehdä kauniita tähtiä puukaistaleista. Päivän aikana ne antavat juhlajärjestelylle maalaismaisen tunnelman, illalla ne loistavat. Puinen tähti valmistetaan näin: Jokaista tähtisädettä varten tarvitaan kaksi yhtä leveää ja pituista nauhaa. Liimaa yksittäiset puiset nauhat yhteen ja koota tähti. Kun puinen tähti on valmis, anna sen kuivua ja lävistä se, kiinnitä LED -valot ja heiluta sitä ikkunalaudalla.

Tee vintage -joulukoristeita ikkunalaudalle itsesi ulkopuolella

Talvikoristeluideoita luonnonmateriaaleilla, kuten kuivilla hortensiakukilla ja mäntyvihreillä ja männynkäpyillä

Jos haluat koristella ikkunalaudan talvikoristeilla, jotka myös parantavat ulkoaluetta joulun jälkeen, siirry vintage -joulukoristeeseen kuivilla kukilla. Esimerkiksi hortensioilla on kauniita sinisiä, valkoisia tai vaaleanpunaisia ​​violetteja kukkia. Kun ne kuivuvat, ne menettävät nopeasti värinsä ja muuttuvat kullanbeigeiksi. Täydellinen sävy talvikoristeisiin. Jätä kukat maljakkoon, jossa on 2 cm vettä pimeässä ja hyvin ilmastoidussa huoneessa. Muutaman päivän kuluessa vesi haihtuu kokonaan ja kukat kuivuvat.

Luonnonmateriaaleista tehdyt joulukoristeet ikkunapaneeleille maanläheisin sävyin

Joulukoristeita ikkunalaudan ulkopuolella Järjestä mäntykäpyjä ja tuoreita lehtiä sekä mäntyvihreitä ja joulukelloja kukkalaatikkoon

Jos kaunistat ikkunalaudan luonnonmateriaaleista valmistetuilla juhlajärjestelyillä, sinun on varmistettava, että järjestelyt näyttävät mahdollisimman luonnollisilta. Aseta ensin kukkavaahto (saatavana kaikista kukkakaupoista) maahan kukkalaatikkoon ja aseta sitten kuusen oksat ensin. Järjestä sypressin oksat ja muut kasvit eteen, jotka alkavat kaatua jonkin ajan kuluttua ulkona. Voit laittaa pitkiä männynkäpyjä päälle tai liimata kartiot shashlik -vartaisiin ja kiinnittää vartaat kukkavaahtoon. Täytä aukot muilla ikivihreillä kasveilla, kuten puksipuulla, eukalyptuslehdillä, mistelillä tai holly -lehdillä. Sido joulukellot langalla ja peitä ne kuin seppele kuusen ja männyn oksien päälle.

Ajopuu korostuksena ja valaistu kuusen seppele ikkunalaudalla

Joulukoristeellinen ikkunalaudan maalaismainen sisustusidea, jossa on valot ja ajopuu ja kuusenvihreä

Driftwood ei näytä hyvältä vain sisätiloissa. Koivupuu on erittäin kestävää ja tuo myös tuoretta sävyä ikkunalaudalle. Sopii hyvin nuhjuiseen tyylikkääseen sisustukseen: valaistu seppele, joka on valmistettu kuusenvihreästä. Myös muut yhdistelmät, joissa on koriste -elementtejä ”maagisen metsän” tyyliin, ovat mahdollisia: esimerkiksi järjestä pieniä linnutaloja ja lintuhahmoja puun oksille tai koristele tonttuilla ja keijuilla. Siilit, porot, ketut ja muut eläinhahmot voivat myös löytää tilaa ikkunalaudalta.

Shabby chic joulukoristeet ulkona: metalliset tähdet koristavat ikkunoita

Joulukoristeellinen ikkunalauta ulkona järjestää tähdet metallista ja koristepallot ja kuusen oksat

Kaupoista on saatavana myös lukuisia nuhjuisia tyylikkäitä koristeita. Ne kaikki luovat uudelleen onnistuneesti vintage -koristeiden kuluneen ilmeen. Metalliset joulutähdet, joissa on osittain lohkeileva maali, puiset koristeet, joissa on käytön merkkejä, tai joulupallot, joissa on naarmuuntuneet pinnat, tuovat puutarhaan romanttisen tunnelman menneiltä ajoilta. Kaasulamppu tai lyhty kynttilän kanssa sopii täydellisesti sen kanssa. Mutta ole varovainen: älä koskaan sytytä kaasulamppuja ja lyhtyjä kynttilöillä, sillä ne voivat aiheuttaa tulipalon.

Olipa moderni, vintage, puristinen tai perinteinen: Ikkunalaudan joulukoriste luo onnellisen ilmapiirin ja herättää odotusta tulevasta festivaalista. Anna mielikuvituksesi lentää. Alla olevasta kuvagalleriasta löydät lisää esimerkkejä kausikoristeista, jotka voit tehdä itse.

Täydellinen pohjoiseen päin oleville ikkunoille: joulupallot luovat joulutunnelman ja samalla päästävät auringonvalon huoneeseen

Ikkunalaudat koristavat jouluideoille suurilla palloilla

Klassinen värimaailma: joulukoristeet punaisella, vihreällä ja hopealla

Joulukoristeiden ideoita kukkalaatikkoon järjestää omena- ja hopeapalloja sekä erilaisia ​​marjoja ja kuusen oksia

Valaistut koristepallot korostavat aksentteja 

Yhdistä vaaleat marja oksat ja sypressin oksat ja kuusen oksat

Paitsi ruusunmarjat leikkaavat hyvän hahmon ulkopuolella, eri marjalajikkeet tuovat myös vaihtelua

Kausiluonteiset joulukoristeet ikkunalaudoille, joissa on kukkalaatikot ulkona

Täysin luonnollinen talvikoriste, jonka voit jättää ikkunalaudalle myös loman jälkeen

Talven koristelu parvekkeelle yhdistää tuoreet kukat ja kasvit kukkalaatikkoon

Harrastuspuutarhurit voivat myös istuttaa talvikukkia ja -kasveja ikkunalaatikkoon

Kukkalaatikoiden istuttaminen talvella Ideoita viehättäviin kasvijärjestelyihin

Kausiluonteiset joulukoristeet ikkunalaudan ulkopuolelle: kuusenvihreä oviseppele, männyn oksista tehty seppele ja keiju valot

vihreät ja pronssiset joulupallot ja sypressin oksat ja männyn oksat sekä kuusenvihreästä tehty oveaseppele jouluikkunan koristeena

Sisustus luonnonmateriaaleilla ikkunalaudalle: kun ei ole kukkalaatikkoa

Joulukoristeita koristavat ikkunalaudan puristisesti ilman kukkalaatikkoa Ideoita talvikoristeluun luonnonmateriaaleilla ulkona

Koristele eläinhahmot pakkassuihkulla

Poronhahmo, joka on valmistettu lasista pakkasessa ja kuusen oksissa ja ruusunmarjoissa

Tee valaistut talvikoristeet ikkunalaudalle itse

Joulukoristeelliset ikkunalaudan ulkovalot Talvikoristeet luonnonmateriaaleista parvekkeelle

Koristele ikkunalaudan ulkopuoli jouluksi: Pähkinänsärkijäsotilaat

Joulukoriste ikkunalaudalle ulkovalot ruudullinen jousi kuusen seppele

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun