15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kauniisti pakatut joulutervehdykset: juhla -onnittelukortit

Joulutervehdyskortit-onnittelukortit-valokuvat-pari-scrapbooking-paperi

Joulu lähestyy kovaa vauhtia. Lahjojen, hyvän ruoan ja rentoutumisen lisäksi se sisältää myös kauniita sanoja ja onnea rakkaillesi jouluksi. Kuka digitaalikaudella vielä lähes 64% saksalaisista jotka perinteisesti lähettävät joulutervehdyksiä perheelle ja ystäville kirjeitse tai postikortilla, herää usein kysymys: Minkä tuhansista eri joulukorteista minun pitäisi ottaa??

Lähetä joulutervehdykset perinteisesti kirjeellä tai postikortilla

Joulutervehdys-kortti-tervehdys-kortti-postikortti-postilaatikko

Valikoima kaupoissa on ylivoimainen, mutta entä jotain hieman henkilökohtaisempaa tänä vuonna? Olemme keränneet sinulle muutamia ideoita siitä, miten voit suunnitella joulukortit niin, että ne varmasti hehkuvat vastaanottajan silmissä.

Räätälöidyt joulutervehdykset

Joulutervehdys-kortit-onnittelukortit-valokuvat-perhe-parit

Lähetätkö joulukortteja koko perheen puolesta? Sitten voit muokata sitä esimerkiksi kauneimmilla perhekuvilla. Kun olet valinnut kuvan ja kortin, jätä tulos yksinkertaiseksi CEWEn kaltaisen palveluntarjoajan kanssa tulosta ammattimaisesti. Tämä on täydellinen vaihtoehto niille, joilla on vähän aikaa, mutta haluavat, että joulukorttisi eivät eksy joukkoon.

Kotitekoinen Joulukortit

joulu-tervehdys-kortit-onnittelukortit-tee-itse-vihreät painikkeet-lapset-tinker-photo

Jos sinulla on tarpeeksi aikaa ja kärsivällisyyttä, voit myös tehdä kortit itse: Pienellä taidolla, terävillä saksilla ja suurella palalla tukevaa Bristol -pahvia voit luoda todellisia koruja. Hanki itsellesi liimapuikko, värikkäitä paperipaloja ja pieni villapallo tai pieni huopa ja anna käsityöideoidemme inspiroida sinua.

Liimaus ja väritys eivät ole missään nimessä yksinomaan pienille lapsille – myös aikuiset voivat pitää hauskaa heidän kanssaan. Kun teemme onnittelukortteja yhdessä, koko perhe saa joulun tunnelman ja voi lähettää luovia tuloksia seuraavana päivänä.

Tuoksuva joulutervehdys festivaalille

joulu-tervehdys-kortit-onnittelukortit-tuoksuvat-koristeet-kirjekuori

Perinteinen postireitti tarjoaa suuren edun sähköpostiin verrattuna: voit lähettää enemmän kuin vain tekstiä ja kuvia. Entä pieni joulun tuoksu? Aseta kortin lisäksi muutama nastat joulukuusi kirjeeseen. Tai lähetä muutama neilikka tai kuivattu appelsiininkuori menun mukana matkalla. Paperi ottaa hajua ja aivan erityinen joulutunnelma astuu sisään, kun avaat kirjekuoren.

Kirkkaat paljetit kirjekuoressa

joulu-tervehdys-kortit-onnittelukortit-kirjekuoret-paljetteja täynnä

Tee joulukortteja tai tilaa ne 

joulu-tervehdys-kortit-tulosta-joulukortit

Kuvan oikeudet: Flickr Kortti Mosmanin kirjasto CC BY 2.0 Tietyt oikeudet pidätetään

Previous Post
Marmori-, muovi- tai puuleikkuulauta terveelliseen elämään
Next Post
Työskentely lasten kanssa: 14 puuntyöstöideaa ja yksinkertaisia ​​ohjeita