15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pinterest -raportti vanhemmille: Nämä ovat vuoden 2018 kuumimmat elämäntrendit

Lifestyle trendit 2018 vanhemmat lapset pureskelevat vauvaa

Pinterest on nyt mielekkäämpi kuin Wikipedia ja sillä on mahdollisuus tunnistaa trendit nopeammin ja kohdennetummin. Käyttäjät luovat virtuaalisiin pin-tauluihin yksityisiä kokoelmia valokuvista ja videoista eri aiheista, jotka voidaan hyväksyä myös omakuviksi. Tällä tavalla yhteisön jäsenet eivät ole vain yhteydessä toisiinsa panoksensa kautta, vaan he voivat jopa asettaa uusia elämäntapatrendejä vaihtamalla ajatuksia. Ne on koottu Pinterest -raporttiin vuodelta 2018 ja jaettu eri luokkiin. Joten tänään aiomme näyttää sinulle, mitä Pinterest sanoo, että voimme odottaa tänä vuonna vanhemmuuden ja lasten suhteen.

Uraauurtavia elämäntapoja vanhemmille

Parvisänky Ikea Kura sisustusidea tyttö lastentarha

Kyllä, uudet ja tulevat vanhemmat ovat kehittäneet uusia vanhemmuuden lähestymistapoja ja uusia näkökulmia, ja se on järkevää. Tietenkin on aina niitä, jotka pitävät perinteisestä lähestymistavasta, mutta monet ovat valmiita hyväksymään tietyt “innovaatiot”. Tämän päivän artikkelissa tarkastellaan muutamia alkuperäisiä ehdotuksia.

Olipa kyse kestävistä tuotteista tai vaatteista, jotka eivät saastuta ympäristöä tai lastenhuoneen sisustustyyliä, tulevat (ja nykyiset) äidit ja isät ovat täynnä luovia ideoita ja haluavat jakaa ne muiden kanssa Pinterestin kautta. Muut vanhemmat voivat sitten ottaa ne vastaan, tulkita ja käsitellä niitä.

Ja jos odotat omaa vauvaasi vuonna 2018 (tai aiot hankkia sellaisen lähitulevaisuudessa), mutta samalla et ole kovin aktiivinen verkostoissa, luultavasti ihmettelet, etkö ole unohtanut jotain tärkeää vanhemmuuden ehdot. Joten käytä alla olevaa perustarkistuslistaa ja päätä itse, mitä näistä elämäntapatrendeistä kannattaa kokeilla.

Vanhemmuuteen valmistautuminen ja lastenhuoneen perustaminen

Tipi -teltta lastentarha pastelliväreissä

Taivaansiniset tai pastellinpunaiset värit ja makeat vauvan huonekalut ovat menneisyyttä. Yhä useammat parit, jotka ovat juuri tulleet vanhemmiksi, kiinnittävät yhä enemmän “aikuisia” ja “moderneja” vauvojen huoneita Pinterest -pin -taululleen, mikä luo uuden trendin.

Painettujen vuodevaatteiden ja värikkäiden lelujen laatikoiden sijaan vanhemmat valitsevat todennäköisemmin yksinkertaisemman sisustuksen lapsilleen, mukaan lukien nykyaikaiset, yksiväriset huonekalut ja sukupuolineutraalit väripaletit.

Lastenhuoneen trendit 2018 koristavat sukupuolineutraaleja pastellivärejä

Jopa jotkut julkkikset ovat kääntyneet tämän muodikkaan trendin puoleen ja jakavat ylpeänä hienostuneet sängynsä Instagramissa ja Pinterestissä. Sukupuolineutraalit motot ja värit, kuten harmaa, beige, keltainen ja valkoinen, ovat erittäin suosittuja.

Lastenhuone trendi deco huonekalut puu kestävä

Kiinnostus vauvojen valmistukseen on noussut 207 prosenttia viimeisten 12 kuukauden aikana. Tulevat vanhemmat tekevät pitkiä luetteloita tehtävistä ennen synnytystä, kirjoittavat yksityiskohtaisen synnytyssuunnitelman, laativat tarkistuslistoja ja jopa kaavioita jokaiselle raskauskolmannekselle, sairaalahoidosta jne.! Uusia trendejä ovat esikoisluettelot ja inspiroivat visio-taulut.

Vision Boards Lifestyle Trends Pinterest 2018

Baby-Trackerin virtuaalinen haku ja kiinnitys ovat lisääntyneet 58 prosenttia. Esimerkkejä ovat hyödyllisistä sovelluksista, vauvanhoitolehdistä, aivokehityslokeista ja painokaavioista tärkeimpien muistutusten aikajanaan..

Lifestyle -suuntaukset odottavat vanhemmat pakastavat ruoan

Lisäksi odottavat äidit ja isät laativat huolelliset tarkistuslistat jokaiselle raskauskolmannekselle. Kun sairaalahoito lähestyy, he huolehtivat myös synnytyksen jälkeisistä elintarvikkeista. Varastoi aterioita pakastinosassa helpottaaksesi elämää hieman synnytyksen aikana.

Trendikkäimmät tarvikkeet ja vauvan huoneen sisustus 2018

Viihtyisä kulmainen lastenhuone Ikea Kura -vuode

Palaamme hetkeksi päiväkotiin tutkimaan vuoden 2018 kuumimpia sisustustrendejä Pinterestin mukaan. Tiedämme jo, että lasten makuuhuoneen ei tarvitse olla vain hiljainen paikka nukkua. Vanhemmat voivat parhaiten kannustaa lapsiaan leikkimään ja juoksemaan luomalla mielikuvituksellisen ympäristön. Tämä selittää sen, miksi Pinterestin käyttäjien kiinnostus leikkitelttoihin ja taloon kaksinkertaistui viimeisen vuoden aikana.

Viihtyisä kulma lastenhuoneen tipi teltta mustavalkoinen

Lapsilla oli tapana levittää peitto kahden tuolin tai sohvapöydän päälle ja ryömiä sen alle. Niinpä he loivat oman talonsa, jossa he voivat leikkiä ja halata.

Tällaisen luolan improvisoinnin sijaan nykypäivän vanhemmat valitsevat valmiita leikkimökkejä tai telttoja, kuten tipis. Myös seikkailuvuoteet ovat nousussa. Termin “linnoitukset” haku on lisääntynyt yli 100 prosenttia.

Lastenhuoneen trendikkäät seinätarrat minimalistisesti irrotettavissa

Toinen sisustustrendi, joka on ehdottomasti nousussa Pinterestissä (219 prosentin nousu), on huoneen seinäkoriste irrotettavilla tarroilla. Tämä ei tietenkään ole aivan uusi idea, mutta eri asia vuonna 2018 on tarrojen tyyli.

Irrotettava tarra seinään lastentarha metsän eläimiä

Lyhyesti sanottuna käyttäjien toiveet voidaan sijoittaa kahteen pylvääseen: mallit ovat joko hienovaraisia ​​mustia siluetteja tai runsaasti koristeltuja yksityiskohtaisilla yksityiskohdilla.

XXL -kankaat ovat myös suosittuja seinäkoristeita, positiivisia kirjaimia, koristeellisia seinäpeilejä ja värikkäitä vesivärejä.

DIY hahmot ballerina lanka puuhelmiä

Pom-pomit ovat erittäin suosittuja vuonna 2018! “Pom Pom Decorin” haku on lisääntynyt valtavasti 444 prosenttia. Suosituimpia pom pom -koristeita ovat matot, matkapuhelimet, seppeleet ja kukat. Ballerina -nuket, jotka on valmistettu vaatteista, puuhelmistä ja pörröisistä villapimeistä, ovat toinen suuri suosikki!

Vanhemmat keskittyvät laatuun ja kestävyyteen

Puiset lasten lelut trendit 2018 korkealaatuisia

Värikkäillä muovileluilla ei ole hyvää mainetta nuorten vanhempien kanssa Pinterestissä. “Uuden sukupolven” äidit ja isät suosivat ekologisia puuvaihtoehtoja.

Kiinnostus puuleluihin Pinterestissä on lisääntynyt 173% viimeisten 12 kuukauden aikana! Nämä kaunopuheiset tilastot eivät koske vain puisia autoja, vaan myös palapelit, nukkekodit ja vastaavat. Okei, ne ovat kalliimpia, mutta myös paljon kestävämpiä kuin Kiinasta peräisin oleva muovi!

Puiset lelut trendi Pinterest 2018 nukkekoti

Sama “vihreän” vanhemmuuden suuntaus näkyy vauvojen vaatteiden, tekstiilien ja erilaisten asusteiden valinnassa. Tästä syystä kiinnostus ympäristöystävällisiin vaatteisiin on lisääntynyt 750 prosenttia viimeisten 12 kuukauden aikana.

Lifestyle Trends 2018 Pinterest Ympäristöystävälliset tuotteet

Pestävät vaipat, uudelleenkäytettävät vesipullot ja kierrätyskankaat ovat ympäristöystävällisiä ja siksi suositumpia kuin koskaan äitien ja isien keskuudessa! Luonnollinen vauvanhoito ja BPA-vapaat pullot ovat erityisen tärkeitä monille vanhemmille.

Vauvanvaatteet kierrättävät pehmolelut

Silikonikorut äideille ja vauvoille ovat nousussa!

Hammasketju vauva korut äiti silikoni BPA-vapaa

Halusit tai et, uteliaat vauvat laittavat suuhunsa kaikki esineet, joihin he voivat päästä. Silikonikorut ovat äitien uusin hitti ympäri maailmaa, eikä ilman syytä! Nämä kaulakorut ovat 100% lapsiturvallisia ja edustavat yhdistelmää pureskelusormuksen ja muodikkaan ketjun välillä. Kiinnostus Pinterestin hampaiden kaulakoruihin on lisääntynyt 146 prosenttia.

Hammasketju silikoni vauva trendi

Silikonikorut ovat täydellinen lisävaruste äideille tyylin ja turvallisuuden yhdistelmän vuoksi. Jokainen kaulakoru on valmistettu elintarvikekäyttöisestä silikonista ja se on BPA-, ftalaatti-, PVC-, kadmium- ja lyijytön.

Jos vauva laittaa kaulakorun suuhunsa, kun pidät niitä kädessäsi, voit olla varma, että silikoni on pehmeä ikenissä eikä sisällä myrkkyjä.

Terapeuttinen painohuopa keinona lievittää ahdistusta

Painohuopa auttaa lapsia nukahtamaan

Pinterestin uusin trendi liittyy myös temppuun lapsen rauhoittamiseksi. Tämä on painotetun peiton käyttö, jonka sanotaan rauhoittavan ahdistusta ja auttavan torjumaan lasten ja nuorten unihäiriöitä.

Joidenkin asiantuntijoiden mukaan salaisuus on painotuotteiden rauhoittavien ja unta herättävien “supervoimien” takana lihaksiin, niveliin, jänteisiin ja nivelsiteisiin kohdistuvassa paineessa. Tämä antaa keskushermostolle mahdollisuuden tulkita paremmin proprioceptive (liike, asento ja paine) ja tuntoaistit (kosketus). Itse asiassa painotettuja huopia käytetään laajalti erikoislaitoksissa aistihäiriöisille lapsille. Tämä terapeuttinen lähestymistapa on turvallinen, tehokas ja voi tehdä valtavia eroja lapsilla.

Previous Post
Tee itse suklaan juominen: jälkiruokia lahjaideana
Next Post
Röyhkeä ruohonpää, sileää tai muuta materiaalia – yksinkertaisia ​​ideoita ja ohjeita