15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jos haluat mennä kävelylle lasten kanssa, voit tehdä retkestä mielenkiintoisemman näillä peleillä

Yleensä lapset ovat erittäin aktiivisia ja rakastavat möykkäämistä, juoksemista ja hyppäämistä. Kävelyllä asiat voivat näyttää erilaiselta. Se on harvoin liian tylsää pienille. Mutta koska kävelylle meneminen on terveellistä ja loistavaa toimintaa koko perheelle, mukaan lukien isoäiti ja isoisä, sinun pitäisi yrittää tehdä kävelystä hieman hauskempaa, jotta myös lapsesi saavat enemmän iloa kävelystä. Haluamme auttaa sinua muutamalla idealla peleistä, joilla motivoisit lapsiasi kävelylle.

Mene kävelylle ja pelaa lyöntipeliä

Lähde kävelylle ja pelaa laskentapelejä - laske näkemäsi esineet ja eläimet

Jos lapsilla on jotain tekemistä juoksun aikana, retkestä tulee paljon mielenkiintoisempaa. Aivohalvauspeli on täydellinen tähän tarkoitukseen. Tee vain paperille luettelo asioista, joita saatat nähdä kävellessäsi – perhosia, kukkia, lintuja, oravia, kiviä, puita, taloja, penkkejä, lätäköitä jne. Matkan aikana lasten on laskettava asiat luettelossa ja tee muistiinpano.

Jos pidät kuvion mallista, löydät tulostettavan mallin tämän artikkelin lopussa. Mutta tietysti voit myös koota yksittäisen luettelon.

raadonsyöjä

Kävelemässä lasten kanssa ja pelaamassa raaskimenoja - etsimässä asioita luonnosta

Samanlainen peli on raivontametsästys. Tätä ei kuitenkaan lasketa, mutta kirjoitetut asiat on löydettävä (tai jopa kerättävä) ja valittava. Pienet luonnonmateriaalit, kuten tikut, kivet, tammenterhot, kastanjat, tiettyjen puulajien lehdet, ovat yhtä sopivia tähän peliin kuin hyönteiset (mehiläiset, leppäkertut, muurahaiset, heinäsirkat jne.) Tai muut eläimet. Ensimmäinen joka löytää kaikki esineet voittaa.

Kävelemään lasten kanssa – kuuntelemalla ääniä

Äänien kuunteleminen pelinä kävelyjen ja muiden retkien aikana

Kaikki kävelylle osallistuvat juoksevat peräkkäin jonossa. Sitten kuuluu ääni, joka voidaan kuulla kyseisellä alueella. Kaupungissa tämä voi olla auton hyräilyä, metsässä tai puistossa lintujen sirinä jne. Heti kun vakiintunut ääni kuuluu, linjan johtajan on palattava rivin loppuun. Jatka pelaamista, kunnes on sinun vuorosi.

Muuta juoksutapaa kävellessäsi lasten kanssa

Mene lasten kanssa kävelylle ja pidä hauskaa juoksemisesta tai hyppäämisestä

Lähdetkö ihan normaalille kävelylle? Aivan liian tylsää pienille kiusaajille! Joten on hyvä idea pyytää lapsia muuttamaan vauhtiaan silloin tällöin, kun he ovat kävelyllä. Esimerkiksi voit joskus hypätä, joskus ottaa isompia askeleita, joskus napauttaa, juosta, syöksyä, hypätä yhdellä jalalla ja mitä muuta tulee mieleen. Käsivarsia voidaan käyttää myös uusiin liikkeisiin. Pelkän askeleen muuttamisen sijasta uudet voidaan yksinkertaisesti lisätä vanhoihin.

Tai jos matkit tiettyjä eläimiä? Kuinka ankka kävelee, kuinka elefantti kulkee, kuinka kissa hiipii? Se näyttää erittäin hauskalta ja on todella hauskaa! Täydellinen tylsyyttä vastaan!

Arvaa kohteita

Esineiden arvaaminen kävellessä - luonnonmateriaalien arvaaminen kysymyksillä

Piilota jotain kädessäsi ja anna lasten arvailla mitä se on. Voit ottaa tuotteen mukanasi kotoa ja ottaa sen reppustasi tai etsiä sitä luonnosta. Jotta arvaamisesta ei tulisi liian pitkä, lasten on kysyttävä esimerkiksi “Onko esine pyöreä / neliö / soikea?” Jne. Peli on haastavampaa, jos rajoitat kysymysten määrän esimerkiksi 20: een..

Harjoittele oikeinkirjoitusta koululaisille

Kirjoita näkemäsi esineet - opi leikkimällä lasten kanssa

Kun lähdet lasten kanssa kävelylle, näet lukuisia esineitä. Täydellinen improvisoituun oikeinkirjoituskilpailuun. Käveletkö jalkakäytävällä? Kirjoita sana “kävelytie”! Tai ehkä näit vesitorni, korppi tai orava? Valitse iästäsi riippuen lyhyempiä ja helpompia tai vaikeampia sanoja.

Pelaa palloa juoksun aikana

Mene kävelylle ja heitä pallo ilman, että se putoaa maahan

Ota pallo mukaasi, kun lähdet lasten kanssa kävelylle. Sen ei tarvitse olla iso. Käsipallo tai tennispallo on myös täydellinen. Heitä pallo itsellesi, kun sinä ja lapset olette kävelyllä. Voit myös huutaa sen henkilön nimen, jonka on tarkoitus saada pallo. Peli muuttuu vieläkin mielenkiintoisemmaksi, kun lasket kuinka monta heittoa voit saada ilman, että pallo putoaa maahan. Jokaisen kierroksen jälkeen voit yrittää rikkoa ennätyksen.

Laita (ei) sanoja yhteen

Laita sanat yhteen vanhemmille lapsille - hauska peli aikuisille ja lapsille

Vanhemmat lapset ja aikuiset voivat pitää hauskaa tämän pelin kanssa: jokainen nimeää kirjaimen vuorotellen. Nämä ovat rivissä päässä kuin sana. Jokaisen seuraavan pelaajan on yritettävä lisätä sanaan kirjain, joka on looginen, mutta ei lopeta sanaa. Esimerkiksi, kun on sinun vuorosi sanoa “Natu”, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lisätä “r”. Häviät kierroksen ja ansaitset yhden pisteen. Se, joka kerää 5 pistettä, poistetaan pelistä.

Mene kävelylle ja etsi esineitä aakkosjärjestyksessä

Esineiden löytäminen aakkosjärjestyksessä edistää lasten keskittymistä

Käveleminen voi myös kouluttaa. Tämä idea on loistava paitsi jos harjoittelet aakkosia lastesi kanssa, myös aakkoset ammattilaisille. Kun lähdet kävelylle, yritä löytää peräkkäin esineitä, jotka alkavat kyseisellä kirjaimella, ensin A: lla, sitten B: llä ja niin edelleen. Voit tietysti jättää pois joitakin kirjaimia, joille ei ole objekteja, mutta voit silti nimetä ne oikeassa järjestyksessä. Tämä peli on erityisen helppo toteuttaa dynaamisessa kaupungissa.

Malli lyöntipeliä varten tässä.

Previous Post
Tee itse suklaan juominen: jälkiruokia lahjaideana
Next Post
Röyhkeä ruohonpää, sileää tai muuta materiaalia – yksinkertaisia ​​ideoita ja ohjeita