15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kestävää kehitystä teknologisesti optimoitujen luonnonmateriaalien avulla

Kebony Pavilion Bio -komposiittien kestävä rakenne Biopolymeeri luonnonkuituvahvisteinenKreod -paviljonki, Lontoo

Ajat, jolloin halusit hallita luontoa teknisesti ja tuhoisasti, ovat ohi. Uusi aikakausi alkaa innovatiivisilla menetelmillä materiaalien teknisten ja esteettisten ominaisuuksien parantamiseksi. Monet uudet materiaalit mullistavat ja tukevat tekniikkaa Kestävä kehitys arkkitehtuurista, rakentamisesta ja suunnittelusta. Britannian asiantuntijaryhmä Materiaalineuvosto, erikoistunut luonnonmateriaalien tekniseen optimointiin, korostaa näiden materiaalien käytön etuja. Mainitut esimerkit tekevät selväksi, että moderneja ja kilpailukykyisiä tuotteita voidaan valmistaa käyttämällä innovatiivisia tekniikoita ja kehittyneitä prosesseja.

Optimoidut luonnonmateriaalit edustavat kestävää kehitystä ja teknistä kehitystä

Suunnittele Madridin Barajasin lentokentän aallotetut verhoilulaudat bambustaBarajasin lentoasema, Madrid

Äskettäin keksityt luonnonmateriaalit edistävät harmonista suhdetta lähiympäristöön ja ympäristöön. Ne ovat kilpailukykyisiä vakiintuneiden synteettisten tuotteiden kanssa. Toisin kuin ne, optimoidut luonnonmateriaalit ovat tehokkaampia käytössä, biohajoavia, kierrätettäviä, kestäviä ja esteettisiä. Niiden poikkeukselliset ominaisuudet avaavat uusia näköaloja arkkitehdeille ja suunnittelijoille.

Innovatiiviset valmistustekniikat parantavat materiaalimaailmaa

kestävä materiaali Silestone Prexury Cosentino luonnonmateriaalit fossiilinen-puolijalokivi-akaatti

Erityisesti sitoutunut yhteen Kestävä kehitys on espanjalainen valmistaja Cosentino. Hän keskittyy luonnontuotteiden vastuulliseen tuotantoon raaka -aineista. Silestone Prexury -tuoteperheessä on kestävä ja kulutusta kestävä materiaali, joka on valmistettu fossiileista ja puolijalokivistä. Tämä tekee siitä erityisen sopivan julkisivujen verhoukseen ja sisätöihin.

Silestone -sumu koostuu kiviseoksesta, jossa merkittävä osuus kvartsista on 94% 

Cosentino -luonnonmateriaali Kierrätetty kvartsikivi, kehittyneet tuotantotekniikat

Fyysiset muutokset rakentamisessa

Väliseinäelementti luonnonkiven käsittely mosaiikkirakenne-lithos-suunnitteluseinä

Innovatiivisten tietokoneohjattujen tuotantoprosessien ansiosta valmistajat ovat kehittäneet uusia tapoja materiaalien pintakäsittelyyn, jotka ovat käytännöllisempiä ja halvempia. Perinteinen tapa käsitellä luonnonkivipintoja käsin on erittäin aikaa vievää ja vaativaa. Käytetään tähän hämmästyttävään kolmiulotteiseen mosaiikkiin Lithos -muotoilu vain tietokonemallinnusta ja 5-akselisia CNC-koneita. Luonnonkiven tarkalla käsittelyllä luoduilla pinnoilla on geometrinen rakenne ja ne toimivat modulaarisina erotuselementteinä sisustuksessa.

Optimoidut orgaaniset materiaalit mullistavat arkkitehtuurin ja suunnittelun

nopeasti uusiutuvat raaka -aineet bambu tuotteet kestävän kehityksen prosessi

Luonnonmateriaalit sopivat luonnollisen muodonsa vuoksi muutamiin käyttötarkoituksiin. Uusien tuotantotekniikoiden ansiosta bambu voi korvata perinteisen puun arkkitehtuurissa ja suunnittelussa. Bambu on nopeasti kasvava luonnonmateriaali, jolla on suosittuja toiminnallisia ja esteettisiä ominaisuuksia. Moso – Alankomaalainen valmistaja keskittyy uusien bambutuotteiden kestävään kehitykseen. Paneelit, viilut, levyt, lohkot ja muut löytyvät laajasta tuotevalikoimasta. Bambu -tuotteet voivat olla erittäin lähellä rakentamista. Ne eroavat toisistaan ​​ulkonäöltään – sokerin hiiltymisprosessi muuttaa väriä.

Uusien bambutuotteiden kehittäminen

Bambu -materiaalien valmistusoptimoitu puumateriaali Moso -yritys Hollanti

Uudet luonnonmateriaalit uudistavat materiaalia

bambu Madridin lentoaseman terminaalin kattoverhous Richard Rogers Partnership bambulevyt

Tämä on Madridin Barajasin lentokentän uusi terminaali, jonka on suunnitellut Richard Rogersin kumppanuus. Katon alapuoli oli verhottu Moson kevyesti kaarevilla bambulaudoilla. 212 000 m2: n pinta -ala on todellinen arkkitehtoninen kohokohta.

Teknisesti optimoidut komposiittimateriaalit

Fluid Solids-orgaaninen Teknisesti optimoitujen luonnonmateriaalien asennus

Sinun ei tarvitse rajoittua homogeenisiin luonnollisiin aineisiin. Suunniteltuista materiaaleista on tullut välttämättömiä tuotteiden kestävän kehityksen kannalta. Ne on luotu täyttämään erityiset laatuvaatimukset ja yhdistetty erityisiin komposiittimateriaaleihin. Komposiittimateriaali “Fluid Solids”, Zürichissä sijaitsevan suunnittelijan keksintö Voita Karrer, on valmistettu luonnonmukaisesta maatalousjätteestä ja sivutuotteista. Se on hajuton, täysin biohajoava ja myrkytön. Kestomuovien kanssa jo käytetyillä tekniikoilla kangasta voidaan muotoilla ja värjätä. Orgaaninen sideaine mahdollistaa esineiden valmistamisen rajoitetuissa erissä tai pieninä sarjoina.

Orgaaniset sideaineen nestemäiset kiinteät aineet

Biohajoava komposiittimateriaali Beat-Karrer Zurich Technologie

Luonnonmateriaali – hajuton ja biohajoava

Beat-Karrer Design orgaaniset materiaalit nestemäiset kiintoaineet-valmistusprosessi moderni optimoitu materiaali

Architonicin käsite Space IV 

Orgaaninen kuva tarkoittaa telineen suunnittelua Fluid Solids Karrer Milano-Design Week 2013

Veistoksellisten suunnittelumessujen osasto on luotu Fluid Solidsilla.

Kemiallisten prosessien ansiosta mullistivat materiaalit, joilla on erinomaiset ominaisuudet

moderni kestävän kehityksen arkkitehtuuri Duggan Morris Platowood Bearhurst -hankeKuva: James Brittain

Rakenteen ja muodon molekyylitasolla tapahtuvien kemiallisten muutosten ansiosta on tunnettua, että materiaalin suorituskykyominaisuudet paranevat. Platowood on uusi kemiallisesti käsitelty puutuote. Arkkitehdit käyttivät sitä perusmateriaalina Old Bearhurst -projektin verhouksessa Kentissä, Englannissa. Duggan Morris.

Teknisesti optimoidut luonnolliset perusmateriaalit

Platowood on kemiallisesti parannettu tehokas kestävä valmistustekniikka

Muita markkinoilla olevia kemiallisesti parannettuja tuotteita ovat Thermowood, Accoya ja Kebony – kilpailukykyinen ja kestävä vaihtoehto hitaasti pesevälle puulle ja kovapuulle..

Accoyan silta – Mooseksen silta Halsterenissa, Hollannissa – von RO&AD arkkitehti

teknisesti vahvistettu puu Accoya Moses Bridge-Halsteren Holland-RO & AD-architecten

Teknisesti jalostettu puu Kebony on valmistettu kebonisoinnilla – polymerointiprosessilla. Perinteinen puumateriaali on kyllästetty nestemäisellä orgaanisella jätteellä. Teknisesti valmistettu biopolymeerifuraani vahvistaa soluseinien rakennetta. Tällä tavalla käsitellystä puusta tulee joustavampi, hyönteis- ja sienikestävämpi, kestävämpi, mittapysyvä ja myrkytön. Sivuvaikutus on värin muutos.

Huoltovapaa materiaali Kebony

Accoya Wood Bridge Moses Holland RO & AD Optimoitu luonnonmateriaalien kestävä kehitys

Innovatiivisia materiaaleja, joita käytetään arkkitehtuurissa ja suunnittelussa, ovat biopolymeerit, jotka on valmistettu elävistä organismeista ja vahvistettu luonnonkuiduilla. Biokomposiitit ovat vaihtoehto lasikuidulla vahvistetuille polymeereille.

Kreod Pavilion Lontoossa, joka on valmistettu luonnonkuiduilla vahvistetuista biokomposiiteista

Innovatiiviset materiaalit Arkkitehtuuri-suunnittelu Paviljonki-Kebony Wood elossa

Louisiana Pavilion, tanskalainen yritys 3XN – Louisiana Museum of Modern Art

Huoltovapaa materiaali-Kebony-kuituvahvisteinen puupaviljonki Tanskan toimistot-3XN-museo-moderni-taide-uusi

Kasvun edistäminen vihreillä asennuksilla

pystysuora vihreä asennusvakautettu jäkälä-Benetti MOSS- puutarha

Vihreät katot, kasveilla verhotut julkisivut ja vilkkaat kaupunkitilat ovat olleet pitkään osa kaupunkiarkkitehtuuria ja edistävät yleistä ilmanpuhdistusta. Luonnon integroiminen arkkitehtuurijärjestelmään on saatu hallintaan. Benetti Mossin pystysuora puutarha, joka koostuu paneeleista, joissa on stabiloitu jäkälä, joka on upotettu hartsipohjaan, on Benetti. Se soveltuu sisäkäyttöön ja säätelee kosteutta. Jäkälä ei vaadi erityistä hoitoa, se on kestävä ja kukoistaa jopa ilman suoraa auringonvaloa.

Elävä seinä BenettiMoss

BennettiMOSS-asennus vihreän seinän ilmanpuhdistus-jäkälä

Käytä biologisia mekanismeja

hamburgin näyttely kestävä arkkitehtuuri mikrolevät elävästi lasitetut julkisivuelementit

Insinööritoimisto Arup esitteli kunnianhimoisen BIQ House -projektin “bio-mukautuvaa” julkisivua varten Hampurin kansainvälisessä rakennusnäyttelyssä. Lasiset julkisivuelementit tarjoavat suojan monille mikroleville. Elävät mikrolevät kasvavat rakennuksen verhouksessa ja tarjoavat aurinkosuojaa, yksityisyyden suojaa, lämmön- ja äänieristystä. Organismit absorboivat aurinkoenergiaa ja lämmittävät vettä lämpimässä vesisäiliössä. Vanhat levät kerätään ja annetaan käydä biokaasulaitoksessa – tämä tuottaa energiaa uudelleen.

Mikrolevät elävät rakennuksen vaipassa

Bio Adaptive Facade Sustainable -projekti Hampurin kansainvälinen rakennusnäyttelyKuvat: © Colt International, Arup Germany, SSC GmbH

8 House by BIG Denmark, Kööpenhamina – viherkaton asennus

Vihreät katot ympäristöystävällisiä kaupunkitiloja-kestävän kehityksen arkkitehtuuri-BIG 8House

Hyvä talo RO: lta&AD arkkitehti Roosendaalissa

Vihreän katon asuinrakennuksen asennus Good-House RO & AD-arkkitehti RoosendaalKuva: Erik Stekelenburg

Aurinkokäyttöinen laserleikkuri

Aurinkoenergian talteenotto Laserleikkuri Markus Kayser SolarSinter hiekkarakenteet 3D -tulostin

Suunnittelijat ovat luoneet uusien luonnon energialähteiden ja niiden työkalujen käytön tutkimuksen Markus Kayser Vuonna 2010 aurinkoenergialla toimiva laserleikkuri. Talteen otettu aurinkoenergia käyttää mekaanista leikkuria ja käyttää säteitä lasikuulalinssin läpi 2d -segmenttien leikkaamiseen.

Ota aurinkoenergia talteen

Markus Kayser SolarSinter -kone sulaa autiokiven auringon avullaKuvat: Amos Field Reid

Kayser Solar Sinter -laite käyttää auringon säteitä Saharan aavikon hiekan sulattamiseen. Kiinteät esineet muunnetaan 3D -tulostustekniikalla SLS. Arkkitehti Magnus Larssonin ja Ordinary Ltd: n vuonna 2008 tekemä tutkimus. osoittaa, että bakteereilla voidaan muuttaa suuria hiekkakivimuodostumia autiomaassa. Fosterin kehittämä valtava orgaaninen D-muotoinen 3D-tulostin & Kumppanitoimisto on erittäin käytännöllinen vaikeasti saavutettavissa alueilla, koska rakennusmateriaali valmistetaan paikan päällä. Nousevaa tekniikkaa käytettäisiin jonain päivänä kuuhun sinetöidyissä rakenteissa niiden tuottamiseksi kuun maasta.

Innovatiivinen tekniikka bakteerien jättiläinen 3D-tulostin-Magnus Larsson -laboratorion kanssa

3D -tulostustekniikka hiekkakivi rakentaa innovatiivisen kunnianhimoisen prosessin

KAUTTA ARKITOONINEN

Previous Post
Tee itse suklaan juominen: jälkiruokia lahjaideana
Next Post
Röyhkeä ruohonpää, sileää tai muuta materiaalia – yksinkertaisia ​​ideoita ja ohjeita