15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Huivien käyttäminen muotiasusteena kesällä – 8 muotoiluvinkkiä

kaulahuivi-kesä-musta-valkoinen-asuhuivit

Huivit ja huivit eivät ole vain täydellisiä asusteita talvella. Olipa värikäs, yksivärinen tai kauniilla kukkakuviolla ja värikkäillä tupsuilla – kevyt kesähuivi on todellinen katseenvangitsija ja maistaa tylsät asut täydellisesti. Lisävaruste toimii hyvin myös viileinä kesäiltoina ja kun lämpötilat vaihtelevat usein. Värikkäitä huiveja voidaan käyttää myös monin tavoin, esimerkiksi hiusten lisävarusteina. Selvitä tämän päivän artikkelista, kuinka voit silti käyttää tätä käytännöllistä monitoimilaitetta kesällä!

Kevyet kesähuivit jokapäiväiseen käyttöön

Huivit-huivi-kesävaatteet-ilta-lämpimät-xxl-muodossa

Tutkiessamme kauniita muotoiluvaihtoehtoja löysimme tämän upean sävy-sävy-ilmeen lisävarusteiden asiantuntijalta Codellolta. Kankaiden, värien ja kuvioiden ainutlaatuinen vuorovaikutus heijastaa kesän ihanaa keveyttä. Leikkisä kesähuivi, joka on valmistettu kevyestä kankaasta ja jossa on rento kynitty hapsut, näyttää hyvältä yhdessä luonnonväristen pellavahousujen kanssa. Pieni kytkin ja Snoopy -aiheiset espadrillit sopivat täydellisesti sen kanssa. Uusi Kankaat & Huivit Codellolta lumoa meidät muilla söpöillä aiheilla, kuten yksisarvinen, maapähkinät, Mikki Hiiri ja Dumbo. Jokaisessa uudessa kokoelmassa asusteiden etiketti tuo esiin värikkäitä malleja, jotka täydentävät jokaista asua upeasti. Toimistoa varten voit kopioida kuvan ulkoasun vasemmalta yksitellen. Pellavasta valmistettu polvipituinen paitamekko näyttää tyylikkäältä ja voidaan yhdistää täydellisesti tyylikkäisiin sandaaleihin.

Huivit kesän viileisiin öihin

huivi-kesä-kulumista-ilta-pitää lämpimänä

Voimme ottaa viime talven trendin, nimittäin ”Vyöhuivin”, mukaamme seuraavaan kauteen. Kevyt kesähuivi on kiinnitetty vartaloon kapealla vyötärövyöllä, ja sitä voi käyttää myös ilmavan mekon kanssa. Tämä vyö-huiviyhdistelmä toimii hyvin myös kesäfarkkujen ja yksinkertaisen topin kanssa.

On kuitenkin tärkeää pidättäytyä lisävarusteiden suhteen. Kaikki riittävän suuret huivit sopivat tähän ulkoasuun. Esimerkiksi nämä ainutlaatuiset LOOKS -huivit Wolfgang JOOPilta, jotka löysimme jälleen osoitteessa codello.de. Käsin piirretyt aiheet huokuvat naisellista charmia ja tekevät jokaisesta huivista muodikkaan katseenvangitsijan. Reunojen reunat antavat lisävarusteelle rentoa kosketusta.

Moderni turbaani ilme

huivi-huivi-kesä-turbaani-solmio-hiustarvike-etno-look

Turbaani on todellinen muotinäytös, joka tekee monimutkaisesta hiusten muotoilusta tarpeetonta! Lumoavat päähineet huokuvat aina rento eleganssia ja sopivat täydellisesti etniseen ulkonäköön sopivan asun kanssa. Turbaanin hieno puoli on, että sitä voidaan käyttää monella eri tavalla. Tahtoa kääri klassinen turbaani ulkoasu itse tarvitsee neliön kankaan, esimerkiksi 90 x 90 cm. Voit myös saavuttaa turbaanityylin suorakulmaisella huivilla. Alla olevassa videossa tämä bloggaaja näyttää kuinka sitoa turbaani viidellä eri tavalla:

Pyyhkeet hiusten lisävarusteina

huivi-huivi-kesä-kulumista-hiukset-lisävaruste-pulla-poninhäntä-bandana

Näyttääkö pulla, punos tai poninhäntä liian tylsältä? Sitten voit parantaa näitä yksinkertaisia ​​kampauksia kauniilla huivilla. Paras tapa tehdä tämä on valita hieno silkkihuivi elävissä väreissä, jotka herättävät kesätunnelmat. Samoin a Huivi hiusnauhana tai pääpanta. Tätä muotoilua varten tarvitset kuitenkin suuremman, pitkän suorakulmaisen tai neliömäisen kankaan (vähintään 55 x 55 cm), joka on valmistettu kevyestä materiaalista. Bandana estää hiusten putoamisen kasvoille ja on myös ihanteellinen huonojen hiusten päiville.

Mausta aurinkohattu liinalla

huivi-yllään-kesä-olki-hattu-spice-up-beach

Kuten olet jo vakuuttanut itsesi, huivit ja huivit ovat ihania kumppaneita ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden, mikä saa sinut myös hyvälle tuulelle. Huippuratkaisut tarjoavat lukuisia ulkoasuja jokapäiväiseen elämään ja antavat jokaiselle asulle raikkaan tyylin. Pidä hauskaa uudelleen muotoilusta!

Previous Post
Hyvä hammashoito viehättävälle hymylle – 4 hyödyllistä vinkkiä
Next Post
Tee sukkaeläimiä itse – ohjeet kaneille, norsuille, kissoille ja apinoille