15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöt tammenterhoilla ja kastanjoilla syksyllä – 15 käsityöideaa lapsille

Kun laulaa kuuluisassa lastentarhassa, kastanjoita ja tammenterhoja voidaan käyttää monien asioiden tekemiseen. Olipa söpöjä eläimiä, pieniä miehiä tai kaunis syksyn koriste kotiisi, riippuu täysin omasta luovuudestasi.

Käsityöt tammenterhoilla ja kastanjoilla päiväkoti-eläimet-näpertely-ideat-syksy

Ja koska syksy on yksi vuoden parhaista hetkistä lasten kanssa tehdylle käsityölle, olemme keränneet tähän postaukseen ihania käsityöideoita pienille. Niitä voi helposti käsitellä tammenterhoilla ja kastanjoilla ja herättää lastesi mielikuvitusta.

Tinker tammenterhoilla ja kastanjoilla syksyllä

Käsityötä tammenterhoilla ja kastanjoilla luonnonmateriaaleista-syksyn tinkimistä-ideoita

Syksy tarjoaa laajan valikoiman luonnonmateriaaleja, joista voi tehdä upeita käsitöitä. Ei vain kastanjoista ja tammenterhoista tehtyjä hahmoja, vaan myös kauniita seppeleitä ja seppeleitä syksyn koristeiksi voidaan valmistaa nopeasti ja helposti. Jotta käsityöprojektit olisivat hauskoja myös pienimmille, olemme koonneet tähän postaukseen paljon hyviä ideoita tammenterhojen ja kastanjoiden käsitöihin. Voit kerätä tarvittavat materiaalit kävelyllä puistossa.

Tee sieniä tammenterhoilla ja kastanjoilla

Käsityötä tammenterhoilla ja kastanjoilla syksy-niitty-sienet-näpertely-ideat-lapset

Syksyn toistuvien sateiden vuoksi monet sienet kasvavat tähän aikaan vuodesta. Voit luoda kauniita niittyjä pienillä sienillä yhdessä lasten kanssa käyttämällä kerättyjä luonnonmateriaaleja. Seuraavassa on joitain yksinkertaisia ​​käsityöideoita kastanjoilla ja tammenterhoilla.

tinker-tammenterho-kastanjat-pienet sienet-ohjeet

Tammenterhojen ja kastanjoiden lisäksi tarvitset ensimmäistä käsityöprojektia varten keltaista mallinnus savea ja vanhaa hammasharjaa. Tammenterhoilla voit jäljitellä varret ja kastanjoilla sienien hatut. Keltaisen mallinnussaven ja hammasharjan avulla voit sitten hyvin helposti jäljitellä sieniä sienihatun alla. Mallinnussavi toimii yleensä myös liimana, joka pitää hatun tukevasti varressa. Jos käyttämäsi mallinnussavi ei ole tahmeaa, voit liimata molemmat osat yhteen superliimalla.

tinker-tammenterhot-kastanjat-syksy-lapset-tinker-ideat-sienet

Jos teet näitä sieniä tammenterhoilla ja kastanjoilla, voit sitten integroida valmiit hahmot syksyn koristeluun. Pienellä sammalla tai oljella kulho voidaan muuttaa niityksi, jossa sienet kasvavat. Kaunis syksyn koristelu voidaan täydentää upeasti muilla koriste -elementeillä, kuten syksyn lehdillä tai eläimillä, kuten siileillä ja oravilla.

tinker-tammenterho-hatut-syksy-lapset-sieni-oksat

Syksyn koristeluun tarkoitetut sienet voidaan valmistaa eri tavoin. Et voi esimerkiksi käyttää kastanjoita, vaan vain tammenterhojen käpyjä ja muutamia ohuita oksia. Voit sitten laittaa nämä pienille puulevyille ja tehdä alkuperäisen ikkunakoristeen lasten kanssa.

Söpöt urokset ja eläimet tekevät käsitöitä tammenterhoilla ja kastanjoilla

tinker-tammenterho-kastanja-hahmot-maalaa-urokset

Tammenterhojen ja kastanjoiden käsitöissä et tarvitse tarkkoja ohjeita ja erikoismateriaaleja. Pikemminkin se vaatii paljon luovuutta ja hieman varmaa vaistoa. Koska näillä luonnonmateriaaleilla on suuri, pyöristetty muoto, ne ovat ihanteellisia pienten urosten ja erilaisten eläinten valmistukseen.

tinker-tammenterhot-kastanjat-lapset-tinker-ideat-hiiri-luonnonmateriaalit

Tammenterhojen ja kastanjoiden pinta voidaan myös helposti maalata akryylimaaleilla, joten voit luoda esimerkiksi hauskoja kasvoja. Koska joillakin eläimillä on myös erityinen väritys, on mahdollista jäljitellä niitä tarkasti akryylimaaleilla.

tinker-tammenterhoja-kastanjoita-huopavilla-eläimiä-siilejä-oravia

Tammenterhoilla ja kastanjoilla käsitöissä ei kuitenkaan käytetä vain pähkinöitä. Tammenterhojen kanssa hatut ovat suosittu käsityömateriaali, jolla voidaan suunnitella esimerkiksi silmät ja korvat. Kastanjilla on toisaalta erityinen kuori, jossa on piikkejä ja joka on täydellinen siilien kanssa lasten kanssa. Tätä varten sinun on poistettava kastanja ja annettava kuoren kuivua muutama päivä. Tänä aikana se muuttuu ruskeaksi ja näyttää täsmälleen kuin siili.

tinker-tammenterhot-kastanjat-lapset-oravat-luonnonmateriaali-huopa

Tammenterhoilla, joissa ei ole käpyjä, voit tehdä erilaisia ​​eläimiä, kuten pieniä oravia. Jokaista oravaa varten tarvitset kaksi tammenterhoa, kaksi karvaista silmää, kaksi lyhyttä, ohutta oksaa ja pala huopaa. Tammenterhot liimataan ensin vaakasuoraan toisiinsa, joista pienempi simuloi päätä. Tämä voidaan suunnitella edelleen googly -silmillä ja oksilla korvina. Tee lopuksi pyrstö huopasta ja liimaa se alemmiin suoliin.

tinker-tammenterhoja-kastanja-pöllö-tee-se-itse-syksy-tinker-idea

Pienet pöllöt isoilla silmillään näyttävät myös erittäin söpöiltä ja ovat siksi yksi suosituimmista käsityöideoista lapsille syksyllä. Niitä voidaan valmistaa monista eri materiaaleista ja ne voidaan myös integroida syksyn koristeisiin. Pöllöt tarjoavat siksi edelleen ihanan idean käsitöille, jotka sisältävät tammenterhoja ja kastanjoita. Voit käyttää kastanjaa vartalolle ja kahta tammenterhoja silmille. Siellä on myös syksyn lehti siiville, kaksi pavua kynsille ja hieman mustaa mallinnus savea oppilaille ja nenälle.

tinker-tammenterhot-kastanjat-männynkävyt-kanit-luonnonmateriaali

Kurpitsansiemenkuorilla kerätyt tammenterhot ja kastanjat voidaan muuttaa nopeasti ja helposti pieniksi pupuiksi ja kaneiksi. Voit tehdä tämän ottamalla pitkänomaisia ​​kastanjoita ja tammenterhoja ja maalaamalla vatsan valkoisella akryylimaalilla. Maalaa toinen kasvot ohuella harjalla ja liimaa sitten kurpitsansiemenet kuoriksi. Kani on valmis.

tinker-tammenterho-kastanja-mänty-käpyjä-etana-tinkering-idea

Voit tehdä etanoita yhdessä lapsesi kanssa luonnonmateriaaleista, kuten männynkäpyistä, kastanjoista ja tammenterhoista. Liimaa kastanjat yhteen L-muotoon muodostaaksesi vartalon. Liimaa sopivan kokoinen männynkäpy vaakasuoraan osaan etanankuoreksi. Kahden tammenterhon kartioita käytetään nyt silmien valmistukseen. Kiinnitä jokainen näistä pieneen haaraan ja sitten ylimmäiseen kastanjaan. Halutessasi voit laittaa kaksi vastaavaa googly -silmää kartioihin tai maalata silmät ja oppilaat mustavalkoisella maalilla.

käsityöt-tammenterhot-kastanjat-putkienpuhdistusaineet-tulitikut-fimo

Kun teet käsitöitä eri eläinten ja hyönteisten tammenterhoilla ja kastanjoilla, voit silti käyttää hammastikkuja tai tulitikkuja apumateriaalina. Nämä sopivat hyvin jalkojen ja muiden kehon osien suunnitteluun. Voit myös käyttää muovaus savea, putkenpuhdistinta ja huopaa erilaisten yksityiskohtien luomiseen. Paljon mielikuvitusta ja luovuutta, voit todella tehdä koko eläintarhan kastanjoilla ja tammenterhoilla.

Tee alkuperäisiä syksyn koristeita tammenterhoilla ja kastanjoilla

käsityöt-tammenterhot-kastanjat-syksy-lehdet-ikkuna-koristelu-roikkuu-käsityöideat-lapset

Jos haluat sisustaa asuntosi sopusoinnussa syksyn kanssa, luonnonmateriaalit sopivat parhaiten. Niitä löytyy kaikkialta puistoista, ne eivät maksa mitään, ja ne on värjätty suosituimmilla syksyn väreillä. Tammenterhoilla, kastanjoilla, syksyn lehdillä ja muilla valitsemillasi materiaaleilla voit tehdä kauniita seppeleitä, joilla voit koristella talon sisäänkäynnin, takanpäällisen tai ikkunat.

Tinker -teesarjat minipuutarhaan luonnonmateriaaleista

Tinker-tammenterhot-kastanjat-fimo-teeastiat-keiju puutarha

Luonnon kauneimmista materiaaleista voit myös tehdä itse upean ja omaperäisen sisustuksen syksyyn. Esimerkiksi pienet tammenterhot ja kastanjat voidaan muuntaa miniteesarjoiksi, joihin lapset ja erityisesti tytöt varmasti rakastavat. Se sopii täydellisesti myös minipuutarhaan, jonka voit myös sisustaa erityisesti syksyksi.

käsityöt-tammenterhot-teeastiat-käsityö-idea-lapset-päiväkoti-syksy

Previous Post
Talo dyyneillä – kestävää arkkitehtuuria meren rannalla ilman toimitusverkkoa
Next Post
20 terassikasveja suoralle auringonpaisteelle, jotka kestävät paljon lämpöä ja kuivuutta